Switch to full style
Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai és az FC Barcelona topic kapnak itt helyet.
Hozzászólás küldése

Re: Leo Messi

2018.03.19. 20:37:11

Ő maga is tisztában van azzal, hogy négy év múlva, 34 évesen, már nemigen fog vébédöntőt játszani.

Re: Leo Messi

2018.03.19. 20:27:01

Szerintem kezd elege lenni abból, hogy mindenért őt veszik elő Argentínában. Neki nincs olyan mázlija mint CR-nek, hogy megnyerjenek neki egy válogatott trófeát.

Re: Leo Messi

2018.03.19. 20:26:21

Itt egy videó részlet:
https://www.youtube.com/watch?v=mVn77J81ywc

Amúgy szerintem félre fordítás lehet a háttérben. Mert én úgy tudom azt mondta, hogy úgy érzik a válogatottban, ha három elveszített döntő után, most sem szerzik meg a trófeát akkor el kell hagyniuk a válogatottat.
Így azért már másként értelmezhető, de felesleges ilyen terheket pakolni rájuk/magukra, reálisan nincs esélyük, még akkor se ha Messi minden egyet meccset God Mode-ban hozza lesz. Előző VB-n nagyon összejött minden, hogy addig tudjanak menni, ott kellett volna belőni a helyzeteket, vagy Messinek valahogy eldönteni.

Re: Leo Messi

2018.03.19. 20:23:32

Négy éve nagyon drukkoltam nekik, sajnos Di María lesérült a döntőre.

Re: Leo Messi

2018.03.19. 20:14:02

MessiNeymarSuarez írta:http://www.origo.hu/sport/futball/20180319-labdarugas-lionel-messi-argentina-oroszorszag-vilagbajnoksag.html

Azért ez kemény. Ha igaz, miért nem várja meg legalább a jövő évi Copa Americát?


azért ahhoz nagyon optimistának kell lennie, hogy abban a hitben éljen, hogy ennek az argentin válogatottnak van bármi esély. németek, spanyolok, franciák, brazilok kapásból előttük vannak, de sztem még egy horvát válogatott is nagyságrendekkel jobb... van 3-4 jó támadójuk meg 6-8 töltelék mögöttük. vb selejtezőt alig bírták megcsinálni...

Re: Leo Messi

2018.03.19. 19:46:21

MessiNeymarSuarez írta:http://www.origo.hu/sport/futball/20180319-labdarugas-lionel-messi-argentina-oroszorszag-vilagbajnoksag.html

Azért ez kemény. Ha igaz, miért nem várja meg legalább a jövő évi Copa Americát?

Ha egy televíziónak nyilatkozott, hol a videó? Milyen televízió egyáltalán? Remek hangulatkeltő cikk, kár, hogy így komolyan vehetetlen.

Nem mondom, hogy kizárt, hogy ilyet mondott volna, de ez így ebben a tálalásban röhej. Mondjam, hogy nem is várnék pontosabb írást egy propagandalap sportrészlegétől? :D

Re: Leo Messi

2018.03.19. 19:40:56

http://www.origo.hu/sport/futball/20180319-labdarugas-lionel-messi-argentina-oroszorszag-vilagbajnoksag.html

Azért ez kemény. Ha igaz, miért nem várja meg legalább a jövő évi Copa Americát?

Re: Leo Messi

2018.03.19. 18:55:20

Valaki ezt mondta:
" Ha Ronaldo tudására vagy kíváncsi, nézd végig a gólösszefoglalót, ha Messi tudására vagy kíváncsi, akkor nézd végig az egész meccset"

Ez szerintem mindent elmond.

Re: Leo Messi

2018.03.19. 18:04:16

Ronaldo mindenképpen dobogós, persze nem C., hanem Luis Nazário de Lima, a Fenomén.
A világ valaha volt két legjobbja Ronaldinho és Pelé, egyébként ő a kakukkojás, hiszen soha nem játszott a Barcelonában.

Re: Leo Messi

2018.03.19. 17:48:07

Szerintem Ronaldo a király, bocs srácok. :mrgreen:

Re: Leo Messi

2018.03.19. 17:37:09

szerintem messi jobb! bár ronaldo is jó, de messi jobb!!4!!4r

Re: Leo Messi

2018.03.19. 16:42:21

Egyszer Veb írta le - saját magához képest meglepően okosan :mrgreen: -, h a Realosok is azon vitáznak, h Messi-e a történelem legjobbja, abban a vitában pedig nem jön elő Ronci :D

Ez igaz. A közvéleményben is CR Messivel van mindig összehasonlítva, míg Messi meg Maradonáékkal.

Re: Leo Messi

2018.03.19. 16:37:26

Én mérhetetlenül becsülöm azt a munkát, amit a portugál a karrierjébe tett, nagyon jó (pozitív) példa erre, h a hasonló tehetséggel és adottságokkal rendelkező Quaresma mire vitte Roncihoz képest. Sztem kimaxolta, vagy inkább még azon is túl lőtte a pályafutását, az élet pedig visszaadta neki, amit beletett és ez így igazságos.

Ettől függetlenül (vagy épp emiatt) az ember érzése az, h a szűk elitbe nem fér be, és ezt nem azért mondom, mert Realos, lévén, h nálam Zidane vagy Ronaldo befér oda, meg persze Messi, ők hárman a dobogó, akiket én láttam focizni. De én spec Iniestat sem tartom gyengébb focistának, mint a portugált.

Egyszer Veb írta le - saját magához képest meglepően okosan :mrgreen: -, h a Realosok is azon vitáznak, h Messi-e a történelem legjobbja, abban a vitában pedig nem jön elő Ronci :D

Szerk: na, csak említenem kellett, már ide is jöttél ugatni :D

Re: Leo Messi

2018.03.19. 16:36:21

visca el barca írta:szerintetek ki a jobb játékos? messi vagy ronaldo?

Gomes.

hülye kérdésre hülye válasz :D

Re: Leo Messi

2018.03.19. 16:30:14

szerintetek ki a jobb játékos? messi vagy ronaldo?

Re: Leo Messi

2018.03.19. 16:16:09

JimmyJump írta: egy bl-döntőre már megoszlanának a vélemények.

Mondjuk az egyetlen BL döntője ahol extrát hozott, az a tavalyi volt. 2008-ban egy fejes gól, majd hiba a tizenegyespárbajban, 2014-ben a meccs érdemi részében nulla volt, csakúgy mint 2016-ban és 2009-ben ellenünk is. EB döntőn meg nem is játszott.

Re: Leo Messi

2018.03.19. 16:03:09

Hosszú távon nem lehet őket összehasonlítani, mert Messi nálunk tényleg a játék alfája és omegája, ami a félpályán túl történik, azt nagyrészt egyedül ő határozza meg, és nem néha, hanem kis túlzással 10 éve a szezon első meccsétől az utolsóig.
Viszont annyiban értem az összehasonlítást, hogy egy-egy adott meccsen, párharcban Ronaldo ugyanolyan impact tud lenni a góljaival és ezt általában a rangadókon meg is teszi, így jogosan vezetik fel úgy a meccseket, mint két egyenrangú sztár összecsapása.
Ha semleges szurkolókat kérdeznénk, szerintem egy teljes szezonra mindenki Messit választaná, de mondjuk egy bl-döntőre már megoszlanának a vélemények.

Re: Leo Messi

2018.03.19. 15:45:14

CR a történelem legjobb befejezője, és egyik legeredményesebb játékosa.

Messi meg a történelem legjobbja futballistája.

Szerintem. :)

Re: Leo Messi

2018.03.19. 14:45:48

Rúgótechnikában a 10-ben nincs, gólérzékenységben biztosan. Ezzel együtt Messi tényleg más. Ha összeeresztenénk őket egy dühöngőben, roncinál a labda nem lenne összesen 1percig. Nyílván nem ez a legjobb példa, hogy érzékeltessük kettejük közt a difit, de aki húzott már futballcipőt életében, érti miről beszélek.

Re: Leo Messi

2018.03.19. 14:38:56

Csodálom, h még nem sérült meg az ember...van, amikor egy 5 perces nézelődés után kezd bele egy sprintbe vagy ritmusváltásba, kb teljesen kihűlnek az izmai, messze a legkevesebbet futja a csapatban :D valszeg így tud végig játszani 50 meccset egy szezonban, és valami hihetetlen, ahogy minden játékszituban megtalálja a labda, csukott szemmel be lehetne passzolni a játéktér közepére a zsugát, tuti, h Messihez gurul.

Nekem volt szerencsém jó néhány sztárt látni élőben focizni, és elmondom, h mezőnyben sokan jobbak Roncinál...Messi, Iniesta, Modric, Robben...ha levesszük a gólokat, akkor mind nagyobb hatással vannak csapatuk játékára, és jobb is őket nézni, mint a portugált az utóbbi kb 4-5 évben. De! Félelmetes, amilyen gólérzékenységgel és rugótechnikával rendelkezik, ebben talán a történelem legjobbja. Illetve győztes típus, ami egy elég fontos tényező.

Messi más :) ő olyan, mintha a futballpályából nőtt volna ki 30 éve :)

Re: Leo Messi

2018.03.19. 09:48:29

Másodlagos kérdésnek tartom az egyéni címeket, ugyanis sem a spanyol gólkirályság, sem az Aranylabda, sem az Aranycipő nem tudja visszaadni azt a szintkülönbséget, ami Messi és a többi játékos között van, C.-t és Neymart is beleértve.
C. mintha mindig megszakadna a sikerért, Messi viszont többnyire lazán, erőlködés nélkül játszik.
A másik fontos különbség, hogy C.-t leginkább a saját csapattársai, edzője és szurkolói tartják a legjobbnak, Messit viszont a nem barcás focisták és edzők is.
C.-nek csak két dologban jobbak a mutatói, a biciklicselek számában és a szabadrúgások előtti terpeszállásban.

Re: Leo Messi

2018.03.19. 08:46:31

Nekem kicsit van hiányérzetem, mert tegnap is,ha második félidőt nem lazsáljuk le, akkor hinthetett volna egy triplát ő is. De ha emiatt a tartalékolás miatt több marad bennünk a szezon végére, akkor egye fene :-)
Azért én személy szerint örülnék, ha ő lenne a spanyol gólkirály, és még van realitása az aranycipőnek is, bár most Salah ellépett kicsit. Azért Kane kiesett a sérülése miatt. Ronaldo elképesztő mennyiségű gólt ver mostanság.Azért remélem megszakad a sorozata, mert mostanában a dupla nála az alap. Mondjuk ott most csak ő képes gólt lőni igazából.
Örülnék, ha Messinek összejönne az aranylabda. Minden éveben úgy vagyok vele, hogy az utolsó év, utána közelebb kerülnek hozzá és CR-hez. De mindig rámcáfolnak. CR-t is leírtuk már százszor, és köze nincs korábbi önmagához, de még így is kitűnnek Messivel. A spanyol gólkirályi cím és az aranycipő jót tenne Messinek a végelszámolásnál, mert a Bl gólkirályi cím már tuti CR-é.
A bajnokság már zsebben van nekünk, ha veretlenül hoznánk, az tuti sokat nyomna latba a végén.
A kupa remélem meglesz.
A bl továbbjutás mindkét csapatnak összejön, onnan lutri. Nagyon nem örülnék, ha a Madrid triplázni tudna, uh remélem kicsapják őket az elődöntőben, de ha Bl-t nyernek, akkor az esetleges spanyol kupa, spanyol veretlen bajnoki cím, spanyol gólirályi cím, aranycipő is kevés lesz Messinek.
Ez esetben egy kiugró vb szereplés segíthet nekik, amire kicsi esély látok nagyon mindkettejüknek, de ott is inkább a Portugálok színtelen-szagtalan csapatának jósolok hosszabb utat, mint a csapatként nem működő argentinoknak.

Re: Leo Messi

2018.03.18. 23:29:25

Nero. írta:Az Aranylabda idén is Messi és CR kozt fog eldőlni, és jogos is, egyszerűen teljesen más szint ez a két ember.

Messi a más szint. A többiek utána. Ez nem csak a gólokon múlik. Amikor pályatársak, edzők, korabeli játékosok sora borul le előtte hetente, az bőven elég. Persze mondjuk hol van egy Conte, egy Lineker, vagy egy Totti véleménye a madridista fórumerekéhez képest...
Egyébként remélem ezúttal lesz súlya a vb-nek az aranylabda odaítélésekor.

Re: Leo Messi

2018.03.18. 23:17:43

Stalkyard írta:Nem számít melyik lesz gólirály. Ha a Real BL-t nyer, CR lesz az aranylabdás, borítékolható. Minden más esetben szerintem Leo, mivel akkor CR trófea nélkül marad.

Illetve abban az esetben lenne mindenképp Messi az aranylabdás, ha VB-t nyerne, de erre az esély minimális.


Az a baj tényleg ennyire egyszerű és könnyű kikövetkeztetni ,hogy kinyeri teljesítménytől függetlenül kb...Max még azt tudom elképzelni ,ha a brazilok nyerik a VB-takkor odaadják neki.

Re: Leo Messi

2018.03.18. 23:05:21

Mondjuk ez majd Valverdenek szép feladat lesz hogy hogyan dumálja rá a BL meccsek elott a pihenésre amikor a góltáblázat ilyen szoros.

Őt ez kevésbé érdekli, mint mondjuk CR-t. Ma is hogy örült a négy góljának egy tét nélküli Girona elleni meccsen. :D

Messi inkább élvezi a focit, míg CR űzi.
Hozzászólás küldése