Switch to full style
Emlékszel még a nagy sztárokra? Kik lesznek a jövő sztárjai? Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Itt kifejtheted!
Hozzászólás küldése

Re: Barça fiatalok

2017.06.26. 16:30:04

Nem mondom, hogy egyáltalán nincs szükség olyan huszonéves játékosokra a B-ben, akiknél szóba se jön, hogy valaha is Barca A játékosok legyenek, de stabilizálják a csapatot. Azt viszont képtelenségnek tartom, ha teljesen elvonják az oxigént a tehetséges fiatalok elől.

Re: Barça fiatalok

2017.06.26. 16:17:44

palesz77 írta:Gerard Romero szerint Oriol Busquets és Carles Pérez is felkerül majd a B-hez a Juvenilből.


Kíváncsi leszek, hogy utóbbi mennyit fog játszani Alfaro és Perea mellett. Sokat nem tudok róla, nem nagyon követtem, de előbbi szinte biztos volt hogy feljön.

Kaptoummal viszont valamit kezdeni kellene, mert Gerard láthatóan nem számol vele, annál pedig tehetségesebb, hogy padkoptató legyen.

Re: Barça fiatalok

2017.06.26. 15:09:50

Gerard Romero szerint Oriol Busquets és Carles Pérez is felkerül majd a B-hez a Juvenilből.

Re: Barça fiatalok

2017.06.26. 13:19:45

A new yorki Clasicón az U12-es csapat 3:2-re verte a Realt. =D> =D> =D>

Re: Barça fiatalok

2017.06.26. 13:09:52

Chino írta:
Neki még bőven van ideje. Hivatalosan még csak most került fel a B-be. Bőven sok lenne még neki az első osztály, főleg fejben, túl mély víz neki még. Így is szinte a fél szezont még a Juvenilben játszotta.
Sokszor látszott, hogy még nem elég érett, a másodosztály tökéletes neki, ott már erősebb, rutinosabb csapatok ellen játszhat.

Nagyon remélem, hogy stabilan ott tudnak majd lenni a középmezőnyben a kicsik, nekem maximálisan ez az elvárás tőlük, de ha csak valahogy bent maradnak már az is szép teljesítmény.Fejben már most is több, mint Digne.

Re: Barça fiatalok

2017.06.26. 12:44:04

Samper írta:
palesz77 írta:Cucurella confirmed that he will stay at Barcelona. Sergi Palencia said the same. [rac1]

[


Cucurelláról remélem, hogy az év során bemutatkozik az A-ban is.


Neki még bőven van ideje. Hivatalosan még csak most került fel a B-be. Bőven sok lenne még neki az első osztály, főleg fejben, túl mély víz neki még. Így is szinte a fél szezont még a Juvenilben játszotta.
Sokszor látszott, hogy még nem elég érett, a másodosztály tökéletes neki, ott már erősebb, rutinosabb csapatok ellen játszhat.

Nagyon remélem, hogy stabilan ott tudnak majd lenni a középmezőnyben a kicsik, nekem maximálisan ez az elvárás tőlük, de ha csak valahogy bent maradnak már az is szép teljesítmény.

Mondjuk lehetne egy kis tisztogatást tartani. Vilanova és hasonló játékosok teljesen feleslegesek. Főleg így, hogy Tarín felépült és (szinte biztosan) Santi Bueno is feljön. Jó lenne, ha utóbbi legalább Borja Lopezt ki tudná szorítani. Sokszor ugyan nem láttam játszani, a portugálok, meg Venezuela ellen a második félidőben. Mondjuk az előzőn iszonyatosan jó volt, még gólt is lőtt, plusz a tizenegyeseknél ő lőtte tovább az urukat.
Az viszont látszik, hogy nagyon nagy tehetség. Tarínnal el tudnám képzelni párban őket.

Re: Barça fiatalok

2017.06.26. 11:45:12

palesz77 írta:Cucurella confirmed that he will stay at Barcelona. Sergi Palencia said the same. [rac1]

[


Cucurelláról remélem, hogy az év során bemutatkozik az A-ban is.

Re: Barça fiatalok

2017.06.26. 10:27:31

Marlon: "I'm ready to play for the first team, or Barça B. Wherever, I want to do my best."

Örülök hogy nem szállt el, és nem rimánkodik rögtön első csapatos szerződésért, csak így tovább =D>

Remélem a vezetőség is meghálálja, és nem hozunk még 2 Matyit elé 1-2 éven belül.
Mondjuk az első csapatos szerződése egy ideig még nem lehetséges gondolom, mert még nincs európai állampolgársága és szerintem nálunk megvan a limit, vagy nem?

Neymar, Suarezen kívül még valaki Amerikavidéki úgy hogy nincs európai állampolgársága?

Re: Barça fiatalok

2017.06.26. 09:55:57

Cucurella confirmed that he will stay at Barcelona. Sergi Palencia said the same. [rac1]

Samper írta:Szép dolog a másodosztály, de nehogy valaki azt higgye, hogy egy tehetséges fiatalnak vonzó, hogy egynél több évig a Barca B-ben játsszon. Akik így gondolják, további Mboula eseteken fognak mérgelődni.

Nem teljesen értek egyet, de az szerintem is igaz, hogy ha továbbra is ilyen példákat fognak látni a kicsik mint Grimaldo és Samper esetében, akik több évig vártak a B-ben annak ellenére, hogy a Masia legjobbjai közt voltak, ennek ellenére mégis középszerű játékosokat igazolt a klub a posztjukra, akkor több lesz az Mboulához hasonló eset.

Re: Barça fiatalok

2017.06.26. 09:28:23

Szép dolog a másodosztály, de nehogy valaki azt higgye, hogy egy tehetséges fiatalnak vonzó, hogy egynél több évig a Barca B-ben játsszon. Akik így gondolják, további Mboula eseteken fognak mérgelődni.

Re: Barça fiatalok

2017.06.26. 06:51:48

Grat a suhancoknak, nagy siker ez nekik!

Re: Barça fiatalok

2017.06.25. 22:03:52

És megvan! Újra a másodosztályban a kicsik! :)

Re: Barça fiatalok

2017.06.25. 21:13:43

amellett, hogy termeszetesen fel kell tolni az elso csapatba marlont, nekem azert meg mindig egy kicsit rejtely a srac. se olyan sok parharcot nem nyer, se nem egy agressziv mascherano szeru pioca jatekos, egyszeruen csak kabe hetvenes pulzussal minden helyzetet iszonyu nyugodtan es magabiztosan old meg.

marmint nekem ez tokre bejon, csak nem tudom eleg lesz-e a tovabbiakban is.

Re: Barça fiatalok

2017.06.25. 20:08:49

Hivatalos stream, nem hivatalos.

Hamarosan kezdődik, hajrá kicsik! Kezdő:
J. Suárez - Palencia Marlon Martínez Cucurella - Aleñá Ferran Gumbau - Alfaro Romera Cardona

szerk.: Félidő 0-0, egyik oldalon se volt ordító ziccer. Már csak 1 félidőt kell kihúzni! :)

Re: Barça fiatalok

2017.06.22. 11:02:23

MessiNeymarSuarez írta:https://www.facebook.com/BleacherReportFootball/videos/1533387020057095/

Szomorú, hogy ilyen játékosok hagyják el a klubot, remélem legalább visszavásárlási opció van rá


Felejtsétek el a nem profiszerződésűekkel kapcsolatban a visszavásárlási opciót: ez az intézmény ott nem létezik. Akit meg szeretnénk tartani, azzal kapcsolatban nem akkor kell kezdeni kapkodni, amikor lenne, aki vinné és a gyerek menne is.Módszeres előkészítésre lenne ahhoz szükség, hogy ilyen helyzetek ne nagyon álljanak elő.

Re: Barça fiatalok

2017.06.22. 10:17:27

https://www.facebook.com/BleacherReportFootball/videos/1533387020057095/

Szomorú, hogy ilyen játékosok hagyják el a klubot, remélem legalább visszavásárlási opció van rá

Re: Barça fiatalok

2017.06.21. 16:15:12

Mboula már hivatalosan is a Monaco játékosa. Sok sikert!

Re: Barça fiatalok

2017.06.20. 09:45:29

Gareth Tello írta:
Chino írta:A tegnapi játékuk alapján. Legutóbb például mindketten iszonyatosan megfőttek. Igaz, Cardona megsérült és az uccsó fél órán már buszoztunk, de többször volt lehetősége Romeranak megindulni és mindig rossz megoldást választott.
Az az igazság mindkettő iszonyatosan hullámzó, az első osztályhoz kevesek, főleg nálunk, ahol egy fiatalnak/cserének kevés lehetősége és ideje van bizonyítani, főleg az MSN mögött. Munirnál pl. mindketten jóval gyengébbek.

Hasonlóan látom én is. Áldom az eget, hogy tegnap épp mindketten jó napot fogtak ki (ahogy Romera beverte azt a két helyzetet, az pláne igen látványos volt), de valóban nem egy olyan meccs volt már idén, ahol mindketten csődöt mondtak. Persze emellett lövik a gólokat szépen, szóval nem panaszkodom. :D

Szerintem nemrég volt már róla szó, de továbbra is kíváncsian várom, hogy kik lesznek a középcsatáraink jövőre. Cardona és Romera ugye adott, de szvsz őket szép számmal fogják különböző spanyol csapatok csábítgatni. Ott van Mujica, akinek a helyzetét megnehezíti ez a sérülés/operáció, illetve lassacskán már Abel Ruiz is kopogtatni fog a Barça B kapuján. Guillemenot szerintem távozni fog, viszont érkezőkről is van szó:
- Celta Vigo B forward Borja Iglesias (24), who scored 32 league goals this season, is one of Barcelona B's transfer targets. [Gerard Romero]
- Barcelona are closing in on the signing of RB Leipzig striker Nicolas Kühn (17). He would join the B team. [Gerard Romero]
- Barcelona are very close to signing Mallorca forward Brandon Thomas (22). He would join Barcelona B. [futbolbasecatala]

Nagy tumultus lesz itt... :mrgreen:

Friss hír még, hogy Lee iránt érdeklődik a Dortmund. Az U20-as vébén is rajta tartották a szemüket pár hete, és Lee jó benyomást tett a megfigyelőikre.


A támadótrióban lesz itt nagy zsufi. Borja Iglesias tényleg hatalmas szezont futott, viszont az utóbbi szezonjai nem voltak túl veretesek. Igazából nem látom értelmét ezeknek az igazolásoknak, amikkel relatíve koros játékosokat hozunk. Borja Lopez, Martinez, Delgado, Alfaro, Perea és most Abeledo, akire igazán szükség se volt. Martinez, illetve Alfaro még OK, mindketten sokat tettek a feljutásért és hiányposzt is volt, de a többinek nem sok értelmét látom, főleg, hogy Lee is játszhatott volna. Grimaldo távozásával persze kellett utánpótlás, de Delgado helyett is gyakorlatilag végig Palencia esetleg Martinez játszott Cucu felhozásáig.

A másik dolog meg ez center túltengés. Van három, akikből kettő alap és ahelyett, hogy Mújicat építenénk be Németországból igazolunk. Lehet, hogy baromi tehetséges a srác én személy szerint nem sokat láttam az igazi elvet akkor sem látom.
Abel Ruiznak szerintem van még vagy két éve. Ha jönnek majd fel, szerintem inkább Jeremy fog.
A legjobban annak örülnék, ha Mujica kezdene el játszani, egy jó alapozás után őszre akár formába is lendülhet.

Re: Barça fiatalok

2017.06.19. 16:52:29

Gareth Tello írta:Friss hír még, hogy Lee iránt érdeklődik a Dortmund. Az U20-as vébén is rajta tartották a szemüket pár hete, és Lee jó benyomást tett a megfigyelőikre.

Lee és Mor a két szélen kemény lenne mondjuk idővel, fizikumra brutál duó lennének. :D

Re: Barça fiatalok

2017.06.19. 16:42:47

Chino írta:A tegnapi játékuk alapján. Legutóbb például mindketten iszonyatosan megfőttek. Igaz, Cardona megsérült és az uccsó fél órán már buszoztunk, de többször volt lehetősége Romeranak megindulni és mindig rossz megoldást választott.
Az az igazság mindkettő iszonyatosan hullámzó, az első osztályhoz kevesek, főleg nálunk, ahol egy fiatalnak/cserének kevés lehetősége és ideje van bizonyítani, főleg az MSN mögött. Munirnál pl. mindketten jóval gyengébbek.

Hasonlóan látom én is. Áldom az eget, hogy tegnap épp mindketten jó napot fogtak ki (ahogy Romera beverte azt a két helyzetet, az pláne igen látványos volt), de valóban nem egy olyan meccs volt már idén, ahol mindketten csődöt mondtak. Persze emellett lövik a gólokat szépen, szóval nem panaszkodom. :D

Szerintem nemrég volt már róla szó, de továbbra is kíváncsian várom, hogy kik lesznek a középcsatáraink jövőre. Cardona és Romera ugye adott, de szvsz őket szép számmal fogják különböző spanyol csapatok csábítgatni. Ott van Mujica, akinek a helyzetét megnehezíti ez a sérülés/operáció, illetve lassacskán már Abel Ruiz is kopogtatni fog a Barça B kapuján. Guillemenot szerintem távozni fog, viszont érkezőkről is van szó:
- Celta Vigo B forward Borja Iglesias (24), who scored 32 league goals this season, is one of Barcelona B's transfer targets. [Gerard Romero]
- Barcelona are closing in on the signing of RB Leipzig striker Nicolas Kühn (17). He would join the B team. [Gerard Romero]
- Barcelona are very close to signing Mallorca forward Brandon Thomas (22). He would join Barcelona B. [futbolbasecatala]

Nagy tumultus lesz itt... :mrgreen:

Friss hír még, hogy Lee iránt érdeklődik a Dortmund. Az U20-as vébén is rajta tartották a szemüket pár hete, és Lee jó benyomást tett a megfigyelőikre.

Re: Barça fiatalok

2017.06.19. 16:12:23

Chino írta:Cucu nem való kp-nak. Az egyik legnagyobb erőssége pont az, hogy kis területen, kombinatív játékkal nagyon jól ki tudja hozni a labdát. Ahogy sokszor SR csinálta a jobb oldalon. Ez mindenképpen erőssége volt.
Emellett látszik, hogy már 1-2 év múlva, ha nem is Alba szinten, de jól be tudja majd játszani az egész oldalt.
Nekem kicsit az agresszivitás hiányzik a játékából. Remélem ebben fejlődik, ideje még van bőven.Cucut illetően nem áll távol egymástól a véleményünk, csakhogy én a 3 hátvédes játékot preferálnám.

Re: Barça fiatalok

2017.06.19. 16:05:58

összefoglaló

mvik írta:üdv. a visszavágót ha hozzák akkor már feljutottak, vagy még lesz egy kör?

Akkor már feljutottak. De figyelni kell azért, a Racing az előző körben 4-0-ra nyerte a visszavágót. Jó lenne ha gólt lőnének a kicsik már az elején, hogy elmenjen a Racing kedve kicsit az egésztől, nem szabad, hogy vérszemet kapjanak.

Re: Barça fiatalok

2017.06.19. 16:00:34

üdv. a visszavágót ha hozzák akkor már feljutottak, vagy még lesz egy kör?

Re: Barça fiatalok

2017.06.19. 13:04:16

Samper írta:A két csatár tegnapi játéka alapján nem értem, mi szükségünk van Pacora.

Cucuval kapcsolatban az az érzésem, hogy az igazi helye a középpálya lesz. Ott válhat klasszissá


A tegnapi játékuk alapján. Legutóbb például mindketten iszonyatosan megfőttek. Igaz, Cardona megsérült és az uccsó fél órán már buszoztunk, de többször volt lehetősége Romeranak megindulni és mindig rossz megoldást választott.
Az az igazság mindkettő iszonyatosan hullámzó, az első osztályhoz kevesek, főleg nálunk, ahol egy fiatalnak/cserének kevés lehetősége és ideje van bizonyítani, főleg az MSN mögött. Munirnál pl. mindketten jóval gyengébbek.

Cucu nem való kp-nak. Az egyik legnagyobb erőssége pont az, hogy kis területen, kombinatív játékkal nagyon jól ki tudja hozni a labdát. Ahogy sokszor SR csinálta a jobb oldalon. Ez mindenképpen erőssége volt.
Emellett látszik, hogy már 1-2 év múlva, ha nem is Alba szinten, de jól be tudja majd játszani az egész oldalt.
Nekem kicsit az agresszivitás hiányzik a játékából. Remélem ebben fejlődik, ideje még van bőven.

A kis Busit azért felhívta Gerard. Azért ez is megerősít egy kicsit, hogy jövőre feljebb fog lépni.
Kíváncsi vagyok ki lesz még az új ember. Gondolom Santi Bueno, Cucu már megvan. De kölcsönöket is el tudok képzelni.
Sajnálom nagyon Mboula-t. Alfarot mondjuk nehééz lett volna kiszorítani, de legalább egy opciót köthettünk volna. Az az érzésem, hogy egy nagyon ígéretes játékossal lettünk szegényebbek. A Monaco tökéletes lett volna neki kb. 2 évre.

Re: Barça fiatalok

2017.06.19. 11:25:56

A két csatár tegnapi játéka alapján nem értem, mi szükségünk van Pacora.

Cucuval kapcsolatban az az érzésem, hogy az igazi helye a középpálya lesz. Ott válhat klasszissá
Hozzászólás küldése