Oldal: 1 / 327

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2018.01.17. 05:49:06
Szerző: Samper
El kéne gondolkodni Alena számára a hogyan továbbon. Ő a B-ben az egyik legrutinosabb játékos, aki már tavaly is bemutatkozott az A-ban és idén is sok edzésen és kupameccseken ott van. Az egyik lehetőség az, hogy ő lenne a B csapat vezére és teljes energiáját erre fordítja. Ha ez beválik, akkor biztos kap más csapatoktól ajánlatokat, de az is biztos, hogy a Barca A-ban ő vezér semmiképpen nem lehet, ezeket a tapasztalatait aligha hasznosíthatja. Logikus lenne tehát a távozása. Kölcsönbe se mehet, mert máshol csaK AKKOR FUTHATJA KI MAGÁT, HA TARTÓSAN SZÁMÍTHATNAK RÁ. A másik lehetőség, hogy Turan és Rafinha (és esetleg még mások) távozása után szerződést kap az A -hoz és megkezdi küzdelmét a csapatba jutásért. Ha ez nem sikeres, még mindig mehet kölcsönbe - de már más pozícióból. Ebben az esetben a B veszít ugyan egy lehetséges vezért, de pendlizése az A csapatba megszűnik és ezért világos helyzetben nélküle kell ütőképes csapatot összehozni a másodosztályban.

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2018.01.13. 23:05:12
Szerző: MessiNeymarSuarez
Remélem nem kótyavetyéljük el, nagyon ügyes gyerek, elég bíztató jövője lehetne a Barcában

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2018.01.13. 22:25:41
Szerző: Barcaforever
S.Agüero írta:
Barcaforever írta:Itt ül mellettem a barcelonia reptéren Xavi Simons, mondtam neki, hogy eligazoljon bárhová, mert várjuk nagyon a felnőtt csapatba. :D

Nem nehéz felismerni a hajáról. :D

És mit mondott? :D

Most miattad nagy lesz az arca... :D


Noo, noooo.

Ott támaszkodott a 39es kapunal levo gyors etteremnek, szegenynek ugy ki volt a **** h lattam nincs ertelme belebonyolodnom, szerintem utazott mar haza Hollandiaba. Ha az apja akarta volna, mar regen lephetett volna Vele a Chelseabe, de sztem a B csapatot megvárják, utána lesz mindenki okosabb szerintem.

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2018.01.13. 18:31:03
Szerző: Samper
Akik értenek hozzá, magyarázzák el nekem Gerard Lopez helyzetét. Nem szeretnék tudatlanságból szamárságot írni.

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2018.01.13. 16:25:35
Szerző: Chino
Van valakik egy jól működő linkje a kicsik meccsére a valladolid ellen?

Az enyém nagyon sűrűn akad.

Előree is köszi!

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2018.01.12. 16:01:29
Szerző: Gareth Tello
Tegnap bejelentették a B csapat első téli igazolását: Christian Rivera (20 éves védekező középpályás) az Eibartól érkezett. Idén 240 percet játszott a La Ligában, korábban pedig a spanyol U19-es válogatottnak is tagja volt. Kölcsönben érkezik, és lesz rá vásárlási opciónk a szezon végén.

Úgy néz ki, több távozó is lesz (Alfaro, Araujo, Bueno, Moi), és még két igazolás tűnik valószínűnek: Hongla (19 éves középhátvéd a Granadában) és Nahuel (21 éves szélső a Villarrealnál, másfél éve a Betisnél van kölcsönben). A Sport szerint ők is kölcsönben érkeznének.
Chino írta:Azt lehet tudni, hogy Choco sérülése milyen súlyos?

Nem olvastam róla semmit a meccs óta, szóval szerintem semmi komoly, és csak elővigyázatosságból hozta le Gerard. Ettől függetlenül azért örülnék neki, ha inkább Abel kezdene majd középen holnap. :)

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2018.01.12. 15:32:27
Szerző: Samper
Valverde megkerüli Gerardot: ma az alábbiak vettek részt az A csapat edzésén

Aleñá, Varo, R. Tarín, Santi Bueno and Moisés

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2018.01.08. 20:50:59
Szerző: Chino
Azt lehet tudni, hogy Choco sérülése milyen súlyos? Így, hogy Cardona is kidlőt Most Aabel Ruiz előtt megnyílhat az út. Mondjuk ardona miatt nem igazán szomorkodok, amit idén mutat, az ritka gyenge. Ruiz nagyon gólerős játékos, ha nem csak 10-20 perceket kap meccseket dönthet el. Ráadásul még csak 17 éves. Mondjuk úgyis az Arnaiz-Choco-Cardona-Vitinho kvartettből rakja be Gerard a támadótriót.
Ez is egy agyrém Gerardtól.Nem igazán érdemelte ki a kezdőtagságot a brazil, habár könnyen lehet, hogy ukászba kapta, hogy Vitinhot játszassa, hiába szenved jobbszélsőként, és akkor ott van még Carles Perez is.
Palenciat is nagy húzás volt padra rakni, Costast úgy forgatták néha, hogy rossz volt nézni.

Ha a végén ne adj' Isten kiesünk az szerintem egy az egyben Gerard sara lesz.

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2018.01.08. 09:32:22
Szerző: palesz77
Abel Ruiz gólját érdemes meglesni, nagyon szépet rakott el a Zaragozának. Itt a teljes összefoglaló, ez meg egy gif csak a góljáról.

Samper írta:Ki tudja, hogy miért Miranda játszik és Cucurella csak kispados?

18 meccsen keresztül folyamatosan 90 percet tolt, gondolom pihent kicsit. Miranda amúgy is jól játszik, megérdemli ő is a lehetőséget.

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2018.01.08. 05:41:45
Szerző: Samper
Ki tudja, hogy miért Miranda játszik és Cucurella csak kispados?

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2018.01.07. 10:10:23
Szerző: wild
Kíváncsi vagyok Mboula nem bánja-e meg, hogy elment a Monacohoz.
Eddig még semennyi lehetőséget sem kapott, csak az utánpótlásban. Pedig tegnap egy negyedosztályú csapat ellen játszottak a kupában, de még csak be sem cserélték.
Itt legalább folyamatosan játszana a másodosztályban.

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2018.01.02. 10:38:38
Szerző: Samper
Valverde a szezonnyitó interjuban újra elmondta, hogy figyeli a B keretet, hogy olyan játékosokat találjon, akik segíteni tudják az A-t, mint amilyen Alena, O. Busquets és Arnaiz - mások mellett. Ha megszabadítanák a keretét a fölöslegtől, ez nem csak üres duma lenne.

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2017.12.30. 14:51:45
Szerző: visca el barca
betölti a 16-ot és a apuka nagy pénzért elviszi angliába. kb ez lesz a történet vége

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2017.12.30. 14:48:53
Szerző: Nero.
Ez a Simons gyerek tenyleg ügyes, de Gai Assulintól kezdve dos Santoson át Deulofeuig annyi ilyen kölyök volt már aki szénné alázott mindenkit a korosztályos bajnokságokban, aztán amikor megkezdődött a profi karrier akkor hatalmas kudarc a vége. Legalábbis az elvárt szint messze nem jön, mert azért kudarcnak nem lehet azt nevezni ha valaki havi 70-100 ezer eurot keres fociból.

Amugy szerintem sokszor az is az oka ezeknek a besüléseknek, hogy már fiatalon nagyon nagy nyomást dob rájuk a média és már akkor az egekbe vannak emelve amikor még nem raktak le semmit.
Ez szép hogy egy 14 éves kölyöknek már van 1M követője instán, de hogy ez se segít neki alázatosnak maradni az is biztos.

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2017.12.30. 14:33:16
Szerző: palesz77
recrea írta:De palesz biztos többet tud róla, ne tartsd magadban :)

Én is azt olvastam, hogy nagyon tehetséges. Remélem sokat segítettem. :mrgreen:

Amúgy a magasságát illetően, tényleg nagyon alacsony ő is. Előfordul nálunk, most Riquinél leszek kíváncsi, hogy hogy kezelik Gerardék a fizikális adottságait, van egy tippem, hogy őt fogják felhívni a B-hez legkésőbb emiatt - ha egyáltalán fel lesz hívva.

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2017.12.30. 14:09:32
Szerző: recrea
Olvasom közben, h idén sorozatban negyedszer nyerte meg az ifjúsági aranylabdát :D amiről nincs infóm, hogyan osztják, csak annyi, h minden évben szeptemberben.

Az apja is focista volt, most edző az Ajax kicsiknél. Óriási Barca fan, és Xaviról nevezték el a gyereket.

Írják továbbá, h Messi óta nem volt ilyen tehetség Barcelonába, mondjuk ezt mondták már 1-2 emberre. Meg h a Chelsea tavaly bepróbálkozott a szülőknél, de mi biztosítottuk őket, h fényes karrier áll előtte Barcelonában.

De palesz biztos többet tud róla, ne tartsd magadban :)

Szerk: most olvasom, h barcaforever befenyítette az el prat-on, megnyugodtam :D

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2017.12.30. 12:53:18
Szerző: davi10
recrea írta:ő idősebbek között játszik vagy csak ilyen kisnövésű?


Szerintem mindkettő, de ha csak az egyik, akkor inkább a kisnövésűre szavaznék.

Régebben énis nézegettem, most rágugliztam a srácra, hátha kiadja hogy hány cm, erre egyből feldobja, hogy a srácnak 823 ezer követője van instagramon.

Nem vagyok híve ennek a feliratkozós-lájkolós-követős farokméregetésnek, de azért egy 14 éves utánpótlás gyerektől ez komoly.

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2017.12.30. 12:31:02
Szerző: recrea
Nézegetek vidiket Xavi Simonsról, most az egy dolog, h mellette kb. vaknak tűnnék, annyira lát a pályán, de ő idősebbek között játszik vagy csak ilyen kisnövésű?

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2017.12.24. 16:38:49
Szerző: Samper
Az A csapat nézőpontjából a másodosztályba feljutott B elég keveset produkált. Bebizonyosodott, hogy Alena már bőven több, mint fiatal ígéret. Ha tavasszal nála gyengébb képességűek veszik el előle továbbra is a helyet az A keretben, akkor nem tud tovább fejlődni és ne csodálkozzunk, ha más csapatok megkörnyékezik. Kiugrani Oriol Busquetsnek sikerült. Neki is be kell szagolni az A környékébe, nehogy visszaszürküljön. Arnaiz annyit bizonyított, hogy gólképesebb, mint Deu, de aligha válik belőle valaha is stabil Barca kezdő.
A többieknek fel van adva a lecke. Olyan körülmények között kell csapatként küzdeniük a bennmaradásért, hogy közben egyénileg is kiugorjanak. Persze, ha az edző bízik a fiatal játékosaiban és játszatja őket.

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2017.12.16. 16:37:32
Szerző: S.Agüero
Barcaforever írta:Itt ül mellettem a barcelonia reptéren Xavi Simons, mondtam neki, hogy eligazoljon bárhová, mert várjuk nagyon a felnőtt csapatba. :D

Nem nehéz felismerni a hajáról. :D

És mit mondott? :D

Most miattad nagy lesz az arca... :D

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2017.12.16. 16:26:57
Szerző: Barcaforever
Itt ül mellettem a barcelonia reptéren Xavi Simons, mondtam neki, hogy eligazoljon bárhová, mert várjuk nagyon a felnőtt csapatba. :D

Nem nehéz felismerni a hajáról. :D

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2017.12.10. 01:35:13
Szerző: palesz77

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2017.12.09. 20:46:11
Szerző: Samper
Ezúttal a B győzött Alena és Arnaiz góljával. A meccset Valverde is megnézte. Costas azért nem játszott, mert átmenetileg átvezényelték az A kerethez.

FC Barcelona B: Ortolá, Palencia, Fali, Cuenca, Cucurella, O. Busquets, De Galarreta, Aleñá (Martínez, min. 87), Concha, Jose Arnaiz (Alfaro, min. 83) and Choco Lozano (Abel Ruiz, min. 64).

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2017.12.05. 13:14:04
Szerző: palesz77
2-kor kezd a Juvenil A a BL-ben, 100%-os mérlegre hajtanak, bár a kezdőn nem ez látszik azért. :D

CB Juvenil A line-up vs Sporting: Carevic - Sergi Rosanas (Juvenil B), Chumi, Roman, Miranda - Calavera, Martí Vilà, Puig - Alfonso, Mujica(!), Edgar

Link remélhetőleg itt lesz majd a meccs kezdete előtt.

Re: Barça fiatalok

HozzászólásElküldve: 2017.12.02. 21:14:37
Szerző: Samper
Újabb vereség

Barça B: Ortolá, Cucurella, Fali, David Costas (D. Concha, min 86), Palencia, Fali (Abel Ruiz, min 72), R. de Galarreta, Aleñá, J. Cuenca, Lozano & Arnaiz.
Goals: 1-0, Haro (min 44); 1-1, Arnaiz (min 45+1); 2-1, Lekic, (min 52).