Oldal: 1 / 1015

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.30. 10:36:21
Szerző: Samper
A tegnapi közvetítés során nem azt láttam, mintha Unzué készülne a vezetőedzői szerepre. Persze lehet, hogy a látszat csal.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.29. 19:09:59
Szerző: Kovbal88
Szerintem a legnagyobb baj itt a Barcában az a La Masia. Ha nem lenne ilyen sok kiváló játékos itt az ifikből. Messi, Busquets, Sergi Roberto, Iniesta, akkor ez a Barca nem tartana itt és jobban kijönnének a problémák.
Amit én a vezetőségben látok, indokolatlanul sok pénz megy el fölösleges igazolásokra,
Pl Neymar mikor egy év volt hátra a szerződéséből, fele birtokban a családjánál volt a játékjoga és ki tudja mennyibe került
Suarez aki 80 körül jött úgy, hogy elvolt tiltva 3-4 hónapra, a Liverpool az életben nem adott el ilyen drágán senkit.
Ibra is jött 40 plusz Eto'o ért aztán egy évvel később megy a Milanba 24 ért
Csiga 20 körül
Jeremy 20 ért mikor 10-et nem ért
Alexis szintén nem éppen 30 fölött ment most meg az Arsenalban minimum 60 millióról beszélnek.
Szóval szerintem a vezetőségben nem mindenki a közös cél érdekében megy, és nem pont a megfelelő emberek vannak megfelelő helyen. Most ment a Romába a Sevillából aki, a játékosigazolásokat szervezte elég jól. Na a lényeg sok pénzt eltapsoltak fölöslegesen és, szerintem ezért nincs soha minőségi cseresor Barcelonában. Nem is tudom, mikor ültek itt nagy nevek a padon vagy ugy igazi használható játékosok.
Éppen, ezért nem nem LE hibáztatom az idei eredmények miatt, nyilván többet is ki lehet hozni a csapatból, azt mondom ott fent vannak már évek óta bajok. Sőt talán mindig is voltak, csakhogy ilyen nagyszerű játékosok mint Messi, Iniesta megoldották a pályán a dolgokat, és nem kellett ezzel foglalkozni.
Szóval, ha továbbra is megy az értelmetlen pénzszórás nem fogjuk tudni felvenni a versenyt Európával.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.29. 17:16:38
Szerző: mess2009
elnézve az eddigieket:
először is kell egy jó edző. most láttam egy összeállítást és ha mondjuk Valverde jönne akkor a 13. helyett kapnánk egy 28.-at, ha Unzue -ahogy már mondtam- akkor kapnánk egy másodedzőt!!... szóval ami a jövőt illeti itt kellene felnőtt módra dobni valamit...
aztán: szerintem jövőre az Iniesta -Rakitic-Busquets tengely rendelkezésre áll, csakúgy mint előre az MSN.
hátul abszolút hiány a jhv. balon és középen elvileg megvagyunk.
az igazi bajok a padon vannak. természetesen top. lenne Verratti, Iniesta kímélésre ill a középpálya stabilizálására. a többi szinte mind a cserélhető kategória ami persze így marhaság mindet nem fogják mozgatni, ez tehát erősen edző függő dolog.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.29. 15:16:48
Szerző: kristop
hogy sokkal jobb lenne az szerintem tulzas. legalabbis a deulofeu vs olaszcsapatok, es deulofeu acmilan skills, goals, assists videok alapjan szerintem nem sokat valtozott. csak hogy erzekeltessem, ebben az idenyben annyit jatszott, mint nalunk denis suarez, es ez a max az elmult evekben tole. ami valtozik az az edzonk szemelye lesz.

nagyon jo kepessegu, es mellette nagyon pontatlan. ettol fuggetlenul ennyiert hoznam a padra, ha egy lucas vazquez szeru cserejatekosunk lehetne belole, az teljesen jo. csak szerintem nem kell azt varni tole, hogy befutja a korabban neki gondolt sztar karriert.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.29. 13:22:36
Szerző: Samper
Azt, hogy kell-e nekünk De Lófej, döntse el az új edző. De hogy drága volna, az nevetséges. 6 millával fizetnénk érte többet, mint amennyiért eladtuk és ma sokkal jobb játékos, mint akkor volt. Ráadásul az árak is feljebb mentek azóta.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.29. 12:38:06
Szerző: S.Agüero
Bayernnek nem muszáj drágán igazolni, kis igazolásokkal is simán nyerik a bajnokságot. :)

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.29. 12:36:30
Szerző: zola8787
Tényleg megint mindenki elakarja harmadjára is játszani, hogy Dölöfu jó játékos és, hogy nekünk kell? Ráadásul drágább lenne, mint Arda, 10 milliókért vissza? Nevetséges.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.29. 12:24:53
Szerző: Bob_Marley
Nero. írta:Az a baj, hogy sokan leragadtak az 5 évvel ezelőtti áraknál. Nem kis infláció van a futballban, ma már egy Higuain 90 milla, egy Gomes 40 és egy Griezman is 100 fölött fog elmenni. Verrattinak az értéke olyan 85 milla körül lehet most, és egy ekkora klubnak mint mi ez nem szabad hogy gondot okozzon.
Kérdés hogy Unzué mennyire van bele szerelmesedve a sajátjaiba, és lehet hogy nem kell neki már ha ő lesz az edző.

Ezt azért megcáfolnám, mert igen vannak drága igazolások, de azért pl tavaly is 5 volt 50 millió felett. AZ hogy az angolok sokat költenek, nem azt jelenti hogy másnak is feltétlen kell. És a legtöbb csapat nem is teszi. Top igazolások nagyon nagy része angol.
Én erről beszélek, hogy lehet találni jó játékost, olyat aki hasznunkra válik, aki egyből bevethető és nem 100 millió.
Tessék ott a Bayern, ők se kis csapat és szerintem még életükbe nem költöttek 50 milliót se......

Egy példa volt, így nem feltétlen volt releváns a csak a tavalyi igazolásokat nézni.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.29. 11:52:57
Szerző: visca el barca
Legendinho írta:
visca el barca írta:a mundo szerint sok más egyéb csapat mellett az inter is elkezdett arda után érdeklődni.


Szerintem mindegy, hogy kihez megy (ha megy) 1-2 millánál többet úgysem kapunk érte :D


nekem bőven elég lenne ha elboltolnánk úgy, hogy dulifulit visszahozzuk helyette és max pár millát bukjunk az egészen.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.29. 11:51:28
Szerző: Legendinho
visca el barca írta:a mundo szerint sok más egyéb csapat mellett az inter is elkezdett arda után érdeklődni.


Szerintem mindegy, hogy kihez megy (ha megy) 1-2 millánál többet úgysem kapunk érte :D

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.29. 11:42:22
Szerző: visca el barca
a mundo szerint sok más egyéb csapat mellett az inter is elkezdett arda után érdeklődni.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.29. 00:25:59
Szerző: Nero.
Az a baj, hogy sokan leragadtak az 5 évvel ezelőtti áraknál. Nem kis infláció van a futballban, ma már egy Higuain 90 milla, egy Gomes 40 és egy Griezman is 100 fölött fog elmenni. Verrattinak az értéke olyan 85 milla körül lehet most, és egy ekkora klubnak mint mi ez nem szabad hogy gondot okozzon.
Kérdés hogy Unzué mennyire van bele szerelmesedve a sajátjaiba, és lehet hogy nem kell neki már ha ő lesz az edző.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.29. 00:03:30
Szerző: MessiNeymarSuarez
JimmyJump írta:A legfrissebb adatok alapján a klub holtversenyben második a bevételi rangsorban.
Nyilván nem látunk bele mélyebben a pénzügyekbe, de azért eljutottunk már szerintem oda, hogy egy kulcsposztra meg tudjuk szerezni a legjobb opciót. Verratti tudásban, tapasztalatban és korban is ideális, tényleg a középpályánk alapköve lehet hosszú évekig. Nem kellenek a b verziók.Ennyi, kész, hozzuk legyen akármennyi. Ráadásul tudtommal a Barca eléggé a szíve csücske a palinak... Nem érdekel mennyi, legyen 100 millió és hozzuk.
Xavi is nem egyszer már ajánlgatta, és nem ő a menedzsere, szóval valószínű nem véletlen.

90-et eltapsoltunk Gomes-Ardára, akkor nehogy már 100 egy Verrattiért kifizethetetlen legyen..
Ahogy egyik hozzászóló írta valahol, " nem érdekel mennyi, akár Bartomeu feleségét is eladhatjuk, csak vegyük meg Verrattit" :D


Ez az FC Barcelona, az elmúlt évtized legsikeresebb klubja, és ha nem akarnak Milan-fóbiában szenvedni, akkor NEM megengedhetőek a kényszermegoldások sorozata.

Ha meg megvan a TOP kezdő, akkor meg lehet fiatalokkal ésszel próbálkozni.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.28. 22:42:30
Szerző: pep71
Legendinho írta:
pep71 írta:Ha Eriksen nem jó a Barca-ba mert kevés, akkor ki lenne jó?
8 gólja és 12 gólpassza van a PL-ben, képes egy csapat agya lenni Ini módra, két lábas, védekezésben is elég jó, nem lusta visszazárni, Thiago-val szvsz abszólút egy szint és neki sem ez az első kiugró éve.
Nagon sokanVerratti-t meg Thiago-t mondogatja, az egyiket szinte lehetetlen elhozni a PSG-ből maximum 100 millió környékén, Thiago meg most írt alá új szerződést, őt el is lehet felejteni.
Koke meg abszólút nem Barca stílusú játékos, összjátékban, kreativitásban szerintem ő pont nem ide való, Eriksen sokkal jobban illene ide.
Ennek ellenére Verratti-nak örülnék én is a legjobban, de Eriksen bőven jó igazolás lenne, esetleg Coutinho-t látnám még szívesen.


Abszolút nem ellened akarok beszélni, vagy kritizálni, csak mivel te írtál először, gondoltam neked "válaszolok", de megint leírom, ez csak az én személyes véleményem, teljesen rendben van, hogy te máshogy látod a dolgokat :)

Én is leírtam, hogy Eriksen egy jó/jobb KP, de szerintem a közelébe nincs az említett embereknek, és nekünk ugye most kell tanár a pályára, és nem 3-4 év múlva, mire Eriksen "beérik" ha beérik. Egy angol középcsapatban kitűnik (igen, tudom, hogy most épp az élvonalban vannak, de pár jó hónap után, nálam senki nem lesz elit), de szerintem az messze nem mérvadó. Egy Thiago a Barca-ban szerepet kapott, a Bayern vezére, egy Verratti a PSGben a KP ura, ahol azért volt már komolyabb ellenfele is, és megmutatta, hogy van benne kraft.
Azért az nem minden, hogy egy angol bajnokságban technikásnak tűnik, és okosan játszik. Az nekem még nem mérvadó, max egy jó előjel.
Pl egyből beugrik Bale neve. Azért ő is elég szépen oktatott angoloknál, aztán itt kb olyan egyszerűnek tűnik a játéka mint a faék. fut, lő, fut, lő, esetleg bead.
Másfelől meg ugye ott van Modric is, aki azért a Realban is elég komolyat tol, szóval lehet nincs igazam, de attól függetlenül, én kevésnek érzem ide Eriksent.
Ha tehetségeket vagy olyanokat akarunk akik az átlagtól jobbak vagy akik jók lehetnek, akkor az helyett, hogy kiadunk 40-50 millákat szerintem többet érne próbálgatni az utánpótlást és venni most egy Verrattit 80/90 ért, mint elkölteni Eriksenekre 60/70 milliót, hogy AG féle csillag legyen belőle aztán se top KP, se pénz, de legalább elmondhatjuk hogy megvettünk XY játékost.

Lényegében azt akarom leírni, hogy szerintem most olyan igazolásra van szükségünk, aki már megmutatta, hogy képes oktatni, már bemutatta, hogy minden helyzetben képes fantasztikusan játszani, az olyanok helyett, akik ha bár jók/tehetségesek de még ilyen-olyan okból kifolyólag nem kiforrott/bizonyított top emberek. Ha ez 70/80 millió vagy 90, akkor annyi, megvesszük, aztán újra leigázzuk a világot, de ne csináljunk ilyen AG féle piac adta megoldásokat, mert azzal csak a pénz megy el, de minőségi javulás nem lesz aztán majd jövőre is kiesünk a BL-ből, majd szurkolunk, hogy a Real vesszen pontokat, vagy épp bosszankodunk, hogy kiestünk a kupából.

Jelenleg kell egy top KP, és kész. Ha majd ezt az embert megvesszük, akkor tőlem jöhetnek a piac adta lehetőségek, de annak nem most van itt az ideje, és én lényegében ezt próbáltam elmondani a hsz-ekben. Lehet, hogy Eriksen-ben tévedek, és ő lesz (vagy már az) a következő 5 év meghatározó középpályása, de jelenleg, szerintem nem fér bele nálunk az ő igazolása, mert lehet, hogy nem válik be, vagy megtorpan aztán túl nagy lesz neki a falat nálunk...


Szerintem is kéne egy top KP, de Verratti nagyon valósznű, hogy mozdíthatatlan, vagy nagyon nehezen 100 millió környékén jöhetne.
Thiago, meg Koke nálam közelében sincs Verratti-nak.
Thiago azért mert még mindig nagyon sok labdát szór el hanyagságból, ez még a Barca-ban is nagyon jellemző volt rá és védekezésben sem elég penge, nem az az akaratos, hajtós játékos.
Koke pedig támadásban kevés, nem tudna sokkal többet hozzáadni mint Rakitic és ahhoz képest nagyon drága lenne. Nem tudom Koke miért sokkal jobb mint Eriksen, védekezésben biztos, de támadásban én a spanyoltól még semmi extrát nem láttam.
Ezek miatt szerintem meg lehetne próbálni a Bakayoko, Lemar, Fabinho, Coutinho, Eriksen féle igazolásokat is, mivel Verratti-n kívül olyan tuti játékos nincs.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.28. 21:22:57
Szerző: JimmyJump
A legfrissebb adatok alapján a klub holtversenyben második a bevételi rangsorban.
Nyilván nem látunk bele mélyebben a pénzügyekbe, de azért eljutottunk már szerintem oda, hogy egy kulcsposztra meg tudjuk szerezni a legjobb opciót. Verratti tudásban, tapasztalatban és korban is ideális, tényleg a középpályánk alapköve lehet hosszú évekig. Nem kellenek a b verziók.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.28. 21:10:06
Szerző: Bob_Marley
palesz77 írta:
Bob_Marley írta: Griezmann jobb példa lenne. :) Kante meg pl a legjobb játékos lett, azt hiszem megérte.

Mondhatjuk őt is, vele se lennénk olyan jók. 1v1-et szinte sose vállal, és Messihez hasonló szabadsággal a legjobb, közel se érne annyit ebbe a rendszerbe, mint a világon jelenleg talán a legjobban védelmeket megbontó Neymar. Pedig ő is ügyes, és olcsóbb lett volna. Kanté meg pont a PL-be való, támadásban közel se adna annyit, mint Verratti. Azt amit ő tud, azt baromi kevesen tudják, ezért kerül annyiba, és ezért nem is akarja - sajna szerintem fogja - elengedni a PSG.

Ebben nem fogunk egyetérteni. :) Csapat nyer nem az 1v1. Egy dribblist látnék legkevésbé szívesen. A védekezés, labdaszerzés hiányzott egész évben. Jó védekezéssel könnyebb gólt is rúgni elől.

Fabinho és két poszt megoldva, s nem 100 millió.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.28. 21:07:07
Szerző: LG
Én is úgy gondolom, hogy érdemesebb a biztosabb megoldást választani, és mélyen a pénztárcába nyúlni, de abban Bobnak igaza van, hogy olcsóbb emberekkel is lehet nagyot fogni. Kanté erre jó példa, de akár Umtitit is fel lehet hozni. Mikor először felmerült a neve, emlékszem, nagyon sokan húzták a szájukat, aztán mikor az EB-n bedobták a mélyvízbe, és remekül helyt állt, akkor változott pozitív irányba a megítélése. De igy, hogy Gomessel eléggé befürödtünk (jó, most voltak jó meccsei, de biztos, hogy nem ő lesz a kp. új vezére), tényleg nem kéne egy újabb zsákbamacska.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.28. 21:03:24
Szerző: palesz77
Bob_Marley írta: Griezmann jobb példa lenne. :) Kante meg pl a legjobb játékos lett, azt hiszem megérte.

Mondhatjuk őt is, vele se lennénk olyan jók. 1v1-et szinte sose vállal, és Messihez hasonló szabadsággal a legjobb, közel se érne annyit ebbe a rendszerbe, mint a világon jelenleg talán a legjobban védelmeket megbontó Neymar. Pedig ő is ügyes, és olcsóbb lett volna. Kanté meg pont a PL-be való, támadásban közel se adna annyit, mint Verratti. Azt amit ő tud, azt baromi kevesen tudják, ezért kerül annyiba, és ezért nem is akarja - sajna szerintem fogja - elengedni a PSG.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.28. 20:59:43
Szerző: crixus
Én is osztom azokat a véleményeket, miszerint kell legalább egy nagy igazolás a nyáron.
Abban az esetben, ha maradunk a 4-3-3-nál, két ember kelleni fog a kezdőbe. Egy középpályás és egy jobbszélső. Ezeken pedig nem szabad spórolni semmiképp. Ha van szakmailag megfelelő és megszerezhető ember, aki hajlik az átigazolásra, akkor nem szabad sajnálni a pénzt, különben a csapat teljesítményén fog meglátszódni. Ha a középhátvád pozíciójába igazolunk 3-4. számú hátvéd posztra közepesebb képességű játékost a ligából, az rendben van, mert ha helyesen rotáljuk a csapatot, nem fog megérződni. Ha viszont középszer alapemberünk van, akinek elviekben jóval több játékpercet kell kapnia és döntő lesz a szerepe a nagy meccseken, akkor természetes, hogy vissza fogunk esni csapat szinten.

Bob verzióját (Kanté, Nzonzi, stb) én akkor támogatnám, ha pl. egy ilyen középpályás Busquets-et helyettesítené, egy Kanté-Rakitic-Messi középpályán.
Ha viszont Iniesta szerepkörére keresünk valakit, oda nem elég a hentelés, amiben a fentebb említett játékosok klasszist tudnak nyújtani.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.28. 20:50:57
Szerző: looka
Őszintén szólva engem hidegen hagynak a klub pénzügyei, még az igazolások terén is. Én futballszurkoló vagyok, nem gazdasági szakértő. Ha megvan rá a pénz, akkor le kell tenni érte.

Ha választanom kéne, hogy Bakayoko 50-ért vagy Verratti 100-ért, akkor nagyjából 3 milliszekundumba kerülne döntenem. Pláne ne azért vegyük meg előbbit, hogy maradjon pénz Bellerínre vagy Cancelora... Ha a Gomes-Paco pakkért nem fájt 80-at odaadni, akkor Verrattiért sem kellene, hogy fájjon a 100, és talán nem kérne várnunk egy évet, hogy beletanuljon a játékunkba, ha egyáltalán...

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.28. 20:50:21
Szerző: S.Agüero
Isten ments, hogy Bakayoko nálunk kezdő legyen...

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.28. 20:48:34
Szerző: Bob_Marley
palesz77 írta:Mondjuk ők nem véletlenül kerülnek kevesebbe, anno Suárez helyett is hozhattuk volna Llorentét fele annyiért, vagy Neymar helyett Nolitot, mégse lennénk előrébb velük.
Azért ez nem teljesen így van, mert mindkettő cserének jött volna leginkább. Griezmann jobb példa lenne. :) Kante meg pl a legjobb játékos lett, azt hiszem megérte.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.28. 20:37:21
Szerző: palesz77
Mondjuk ők nem véletlenül kerülnek kevesebbe, anno Suárez helyett is hozhattuk volna Llorentét fele annyiért, vagy Neymar helyett Nolitot, mégse lennénk előrébb velük.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.28. 20:08:08
Szerző: Bob_Marley
Szerintem sokkal inkább kellene ár /érték arányosan gondolkodni. 100 milliót nem kell kiadni, legyen bárki. Ha Kanték, Bakayokok mozognak felé vagy harmad ennyiért akkor van megoldás.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.04.28. 19:54:48
Szerző: MessiNeymarSuarez
Nem érdekel mennyi, lehet 100 millió is, el kell hozni egy ilyen kalibert, pláne amíg Gomesekért adunk 50-et...

Verratti 24 éves, 10 évig megoldaná a posztot, inkább egy ilyen kalibert hozzunk mint "nonamekkel" próbálkozzunk. Persze azt is lehet ha már megvan a stabil TOP igazolás.