Oldal: 1 / 998

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.23. 19:20:06
Szerző: Kovbal88
nem vagyok egy nagy isco fan, de ha tényleg bevállalná, hogy 1 évig ott köpködik madridban ahol érik + ugrana neki a 2018-as VB is, csak hogy idejöjjön, az azért nem kis áldozat lenne.


Még leírva is durva, nemhogy megcsinálni. Meg egy év is nagy idő. Szinte kizárt, hogy egy ilyennel Madridban maradjon. Nyáron biztosan eladják, pláne így és simán kivitelezhető, hogy olyan szerződést ír alá, a Cityben pl, hogy egy év után lelép. Persze, ha komoly az érdeklődés. Viszont így ilyen ügy után, hogy a Barcával tárgyal biztos, hogy le fog lépni.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.23. 16:15:28
Szerző: TripleH
Tobias88 írta:Nah, újabb hír, Deulofeu. Remélem még véletlenül sem jön vissza, ő az a típus volt aki elhitte magáról hogy ő a faxagyerek, de semmi több. Sokkal inkább akkor Munir, neki van amúgy visszavásárlási opciója?

Ő csak kölcsönben van, a Valenciának van rá asszem 12m opciója.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.23. 15:30:30
Szerző: Feast4
Az mondjuk nagy poén lesz ha bejelentunk egy 60 milliós transferküszöböt és igazolni kéne két kezdő színtű játékost. :D

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.23. 15:06:23
Szerző: visca el barca
Chino írta:Ezért is látnám szívesebben Thiagot vagy Verrattit.


jah. csak ők nem 20 millióba, hanem 80-ba kerülnének. én nem vagyok egy nagy isco fan, de ha tényleg bevállalná, hogy 1 évig ott köpködik madridban ahol érik + ugrana neki a 2018-as VB is, csak hogy idejöjjön, az azért nem kis áldozat lenne. védekezésben tényleg nem túl erős, de összességében "olcsó" lenne, és kb 5 x jobb játékos mint bármelyik jelenlegi töltelék középpályásunk.

én azt se bánnám, ha igaz lenne amivel fernandez eteti a népet, hogy nincs pénz igazolni és egy évet elhokiznánk unzuéval (kiesni csak nem fogunk :D ) aztán 2018-ra jönne isco meg addig gyűjtögetnénk verrattira. a nike úgyis durva pénzeket fog alánk tolni.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.23. 14:32:07
Szerző: Tobias88
Nah, újabb hír, Deulofeu. Remélem még véletlenül sem jön vissza, ő az a típus volt aki elhitte magáról hogy ő a faxagyerek, de semmi több. Sokkal inkább akkor Munir, neki van amúgy visszavásárlási opciója?

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.23. 13:24:32
Szerző: nzxtpo
Chino írta: de védekezésben nagyon gyenge és hajlamos "túlcselezni" magát, ami rengeteg labdavesztéssel jár.

Én nem szeretném Iscot minden áron, nem is vagyok ellene, de ha legkorábban csak a szerződése lejárta után jöhetne, akkor addig úgyis nagyon sok tényező változni fog, az sem biztos, hogy szükségünk lesz egy ilyen stílusú játékosra.

Az idézett szövegre reagálva, egyébként nagyon sokat fejlődött védekezésben a Realos karrierje alatt, és tud hajtani is ő. Idén pedig sokkal kevésbé volt rá jellemező ez a túlcselezés, valamilyen szinten érettebb játékot mutatott, azért is bosszankodnak a jegelése miatt a túloldalon.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.23. 12:54:37
Szerző: palesz77
Mahrez itt akar játszani a Sport szerint. Megértem, én is itt akarnék, de nem hiszem, hogy neki lényegesen több esélye lenne erre.. :D Csodálkoznék, ha komolyan képbe kerülne, főleg az idei szezonja után. Számok alapján legalábbis mindenben gyengébb, mint tavaly volt.

Feast4 írta:A másik dolog. Ez a Fabinho téma.Egyrészt kizártnak tartom hogy a vezetőségnek egyáltalán megfordult a fejében ő az ilyen Arsenal Valencia"jól bevált csodavonalon" fognak mozogni.Másrészt a 3-4-3 a középpályás gyengeség miatt kényszerű pálya.Ha jön egy új ember tutira 4-3-3 megint.

Ez lenne amúgy a szép benne, vele lehetne mindkettőt játszatni, akár meccs közben is váltani, mert mindkettő poszton tud játszani. És ő eredetileg is jobbhátvéd volt, gondolom jobban benne van az ösztön, mint SR-ben, de ez csak feltételezés. De emiatt kézenfekvő lenne, de szerintem se ő lesz.

nagyatyesz írta:Szóval Ini helyére vagy Rakiticéra? Egy Verratti, megállná a helyét Ini helyén szerintetek?

Nálam Rakitic helyére jönne valaki a kezdőbe, egy Verratti még nála is többet tudna adni a csapatnak szerintem, de ezzel tudom, hogy nem mindenki ért egyet. Részben jogos is, mert évi 8 gólt a olasz pl szinte biztos, hogy nem fog szállítani, de szerintem vele még jobb lehetne a csapat. Ini helyét viszont egy az egybe nem tudná átvenni, teljesen más stílus, inkább Xavira hasonlít a játéka. De ha az olasz játszik, Rakitic mehetne kicsit többet előre. Emlékszem Lucho első Sevilla elleni meccsére, ott Xavi volt jobboldalt, Rakitic Ini helyén a kezdőbe, és nagyon jól játszott, az egyik legjobb meccse volt - szerintem. Szóval meg lehetne talán oldani Ini pótlását akkor is, ha Verratti játszik és Andrés nem, mert lenne egy vezérbika ugyanúgy a középpályán, csak nem pont ugyanabban a szerepkörben. Viszont az Ini-Busi-Verratti hármas egyszerre a pályán, na nekem az lenne a csúcs, remélem megnézhetem egyszer őket együtt legalább.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.23. 12:18:58
Szerző: Chino
messideco írta:Hol lehet aláírni ezt? :D


Annak ellenére, hogy kedvelem Iscot és nagsyon jó játékosnak tartom, nem feltétlenül örülnék neki. Erősödnénk vele az biztos, de nem tudom mennyire illene a képbe. A stílusa biztos feküdne, de védekezésben nagyon gyenge és hajlamos "túlcselezni" magát, ami rengeteg labdavesztéssel jár. Ha Neymarnál ez porobléma, nála ez fokozottan gond lehet. Pedig a brazilnak sokkal nagyobb százalékban jönnek be cselei és előrébb is játszik, amit jobban ki lehet küszöbölni, illetve kevesebb kulcspassz is várható. Ő egy tipikus tkp.
Láttuk, hogy amikor Ini jobban kivette magát a védekezésből mennyivel jobban működött a játék.
Ezért is látnám szívesebben Thiagot vagy Verrattit. Nem idegen nekik a védekezés, nagyon labdabiztosak és az előrejátékbanis sokat tudnak nyújtani, főleg az előbbi, aki ráadásul gólveszélyes is.
Isco egy olyan játékrendszerben tud kiteljesedni, ahol több szabadságot kap, ez Messi és Neymar mellett nem igazán megoldható.

Ennek ellenére én sem dőlnék a kardomba, ha ő jönne és taktikailag is talán tudna valamennyire alkalmazkodni úgy, hogy ne vesszenek el az erősségei.
A madridi háttér nem hiszem, hogy gond, sőt, saját bevallása szerint sem érzi magát igazán jól, ennek többször is hangot adott.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.23. 11:49:07
Szerző: Feast4
herlius írta:Én már annak idején sem értettem, hogy miért igazolt Madridba. Szerintem a játékstílusa alapján sokkal inkább illik a mi játékunkba, mint a Real-éba. A képességei alapján szerintem jó igazolás lenne, a nagyobb problémát inkább a Real-os háttér miatti nehezebb beilleszkedésben látom. Nehogy úgy járjunk vele, mint Fabregas-szal, aki folyamatosan a tékozló fiú szerepét volt kénytelen cipelni magával. Többnyire meg is látszott a teljesítményén.


Amúgy ezt a hírt már harmadik alkalommal olvasom szóval még akár el is lehetne hinni hogy rámozdulunk.A beilleszkedés nem hiszem hogy baj lenne a válogatottban sokakkal együtt nyomta és a classicokról se emlékszem olyan nagy balhéra tőle.A gond inkább az lenne hogy kinézem belőle hogy toll egy Fabregast.És pont a Reális múlt miatt nagyon hamar kikezdenék a szurkolók.Nyomna egymás után három Gomesi teljesítményt és már kész a balhé.

Másrészt annak idején is jól látszott beillene ide csak az a gáz hogy abban az évben amikor a Realhoz került mi akkor adtuk el Thiagot ha jól emlékszem mert nem fért be.Megértem, hogy nem akart beállni a helyére.

Amúgy az utóbbi években elég sokat is padozott szerintem a mellőzés miatt meg is rekedt.De az tény a 35 milliós Gomes vagy ő ingyen (még akár pénzért is ) sokat variallnék mi legyen.De összességében minél többet vetődik fel ez a pletyka nekem annál inkább kamu.Kb. Akkora FM mint amikor a Realból legutóbb kizsaroltam Carvajalt. :D

A másik dolog. Ez a Fabinho téma.Egyrészt kizártnak tartom hogy a vezetőségnek egyáltalán megfordult a fejében ő az ilyen Arsenal Valencia"jól bevált csodavonalon" fognak mozogni.Másrészt a 3-4-3 a középpályás gyengeség miatt kényszerű pálya.Ha jön egy új ember tutira 4-3-3 megint.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.23. 11:47:10
Szerző: nagyatyesz
Érdekes nyár elé nézünk. Lesz egy új edzőnk, akinek normál esetben csak lesz beleszólása abba, hogy hova kiket szeretne igazolni, még úgy is, hogy csak a potenciális jelöltek közül válogathat.
Biztosra veszem, hogy az új edző visszaáll a klasszikus 4-3-3ra, ez a jelenlegi felállás a jobbhátvéd hiánya miatt állt elő.
Ami az igazolásokat illeti, szerintem a kapus posztokon és a védelemben nem lesz távozó, viszont szükségszerű egy jobbhátvéd igazolása Vidal mellé. Én azt sem bánnám, ha nem egy fiatal srácot igazolnánk, hanem egy rutinosabbat. Az biztos, hogy nem kezdenék licitháborúba pl Bellerinért.
Középpályára ugyancsak szükséges volna egy minőségi igazolás, de akkor ott nagyon meg kell nyírbáni a keretet. Ini-Busi-Rakitic trió adott, Gomest tuti nem fogják elengedni, SR visszalép középre, és lényegében egy kiadó hely marad. Ha jön valaki középre, akkor szerintem Denist kiárusítjuk, és talán Rafinhát is, hiszen ő meg Lucho kedvence is. Amúgy ha marad ez a 3 középpályás felállás, és marad Gomes is, akkor ti kit hol szerepeltetnétek, illetve kinek a posztjára igazolnátok? Gomes mindenhol játszott már, de sehol nem volt az igazi. SR szintén a középpálya összes posztján bevethető, de talán Busit ő tudja jelenlegi keretből leginkább pótolni. Szóval Ini helyére vagy Rakiticéra? Egy Verratti, megállná a helyét Ini helyén szerintetek?
Elől az MSN mellett szerintem ugyancsak nem lesz nagy mozgás. Paco tuti maradni fog, és talán butaság is lenne eladni, hiszen rengeteget buknánk rajta, és kb 30 millióért tudnánk hozni valakit, aki ugyancsak lutri lenne. Szélre van egy Ardánk, de számításba vehető itt Rafinha is. Arda igazán csak Neymar helyén érzi jól magát. Lehet egy univerzálisabb szélső kellene helyette, aki mindkét szélen bevethető - bár nem gondolnám, hogy sokkal jobbat lehetne találni, aki tűrné a minimális játékperceket. De egy vaskos kínai ajánlat változtathat ezen.
Szóval én úgy érzem max 3 igazolásunk lesz, de a 3. személy kicsit Arda függő lesz.
Távozó szerintem Denis lesz, talán Rafinha és Arda.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.23. 11:39:52
Szerző: palesz77
Én azért nem élném annyira bele magam a helyetekben srácok.. :D 1 évet a lelátón kéne töltenie ahhoz, hogy idejöjjön, ráadásul VB is lesz jövőre, totál esélytelen ez a sztori. Mert a Madrid szerintem ziher, hogy be se tenné ezek után a keretbe, azért ez nem egy sima kis előre bejelentett eligazolás lenne.. Még az se lehet, mint a Dortmundnál volt Lewa eseténél, mert nekik kellett a lengyel, a Real meg elvan Isco nélkül is. Szerintem megy a Cityhez vagy a PSG-hez, mi meg igazolunk mást. Az ilyen sztorik csak a sajtó világában életképesek az esetek 99%-ában.. :D

Tobias88 írta:Szerintem nem lesz belőle semmi. Modric 31 éves már, lassan át fogja venni a helyét a kezdőben

Az elejével egyetértek, de szerintem nem marad ott, és mással pótolják majd Modricot, ha eljön az ideje.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.23. 11:30:59
Szerző: Tobias88
Isco 20 millióért vagy Gomes 50ért, hm, nehéz döntés... :D

Szerintem nem lesz belőle semmi. Modric 31 éves már, lassan át fogja venni a helyét a kezdőben (Már most is 1500 vs 2200 a percek aránya, szóval lassan tényleg átveszi a helyét)

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.23. 09:53:01
Szerző: herlius
Én már annak idején sem értettem, hogy miért igazolt Madridba. Szerintem a játékstílusa alapján sokkal inkább illik a mi játékunkba, mint a Real-éba. A képességei alapján szerintem jó igazolás lenne, a nagyobb problémát inkább a Real-os háttér miatti nehezebb beilleszkedésben látom. Nehogy úgy járjunk vele, mint Fabregas-szal, aki folyamatosan a tékozló fiú szerepét volt kénytelen cipelni magával. Többnyire meg is látszott a teljesítményén.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.23. 09:30:45
Szerző: hdavid
Isco ide jönne? Hova lehet utalni Paypal-ra hogy leigazoljuk? :D

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.23. 02:17:04
Szerző: messideco
Hol lehet aláírni ezt? :D

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.23. 02:00:31
Szerző: csabooo
Erdekes ez az Isco-s hir... Minden esetre, ha jonne nem dolnek a kardomba.

Verrattit-t iden nyaron, Iscot jovo nyaron, ezt a pakkot alairnam zokszo nelkul 8)

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.22. 18:22:02
Szerző: Normandia
Bob_Marley írta:Van, Fabinho a neve és kp-n is bevethető. :D

Már úgy értettem, hogy hozható is.:-D

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.22. 18:18:56
Szerző: palesz77
Palenciát Lucho mellőzi, az új edző nem biztos, hogy fogja. A B legjobbja talán az egész szezont nézve, közel sem biztos, hogy Unzue pl nem ad neki majd esélyt, ha ő lesz az edző. Nem egy B meccset nézett meg a szezon során, még Juvenil B meccsre is kiment, lehet tök más felfogása lesz a fiatalokkal, ha ő lesz az edző.. Majd meglátjuk.

Nekem amúgy az is eszembe jutott, hogy a kész játékosok lehet a "kölcsönben" levők lesznek, vagy a B-sek közül Marlonon kívül a többiek arra lesznek csak készek, hogy egy első osztályú csapatban játsszanak jövőre már. Nekem legalábbis nem egyértelmű, hogy végleg felhozni terveznek Roberték a fiatalok közül valakit, de lehet csak túlkomplikálom.

Bob:
Bármennyire is nem olyan játékost akarnék a középpályára mint ő, de Fabinho tényleg elég kézenfekvő megoldás lenne, ha folytatni akarjuk ezt a 3-4-3-al való kísérletezgetést jövőre is.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.22. 17:55:22
Szerző: Samper
palesz77 írta:
Marlon, Aleñá, Palencia and Cardona are the candidates who seem to have the biggest chance of joining the first team in the summer. [sport][/color]

Ráadás:
Verratti’s agent Donato Di Campli: “Right now he is in a complicated situation beyond his contract, he wants to win titles, the UCL.”

Nyáron menni fog szerintem..


Palencian azért lepődnék meg, mert LE következetesen mellőzi őt az edzésekre meghívásoknál. Cardonával kapcsolatban a gőljai alapján nem lennék meglepve - Alcacer helyett. Marlon, Aleñá kézenfekvőnek látszik. - Verratti pedig nagy fogás lenne.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.22. 17:38:06
Szerző: Bob_Marley
Van, Fabinho a neve és kp-n is bevethető. :D

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.22. 17:24:53
Szerző: Normandia
BarcafanTomee írta:A sport szerint Thiago hosszabbít a Münchennel.

Vitol és Deulofeu? Ne játsztuk már el megint ugyanazt mint Gomessel meg Denis-szel. :D Még úgy is, hogy Vitolo azért jobb játékosnak tűnik mint Gomes.

Szerintem rámegyünk akkor Verrattira, a baj akkor lesz majd amikor nem bírjuk tartani a licitet. Ugye az űrfizetések miatt meg van húzva a nadrágszíjj és gondolom az olasznak is vastag csekket kinálnak majd. És akkor megint jön majd a B meg a C és ZS terv.

Ha nem tudjuk hozni azokat akiket szeretnénk, akkor nem kellenek pót megoldások, középszerből van már elég. Nem kell most is feleslegesen elszórni a pénzt, inkább akkor tegyék félre kövi nyárra.

Szerintem Veratti drága lesz és nem fogjuk hozni. Egy gyors és kombinatív játékos jobbszélre kellene és azt mondom jöhet a következő szezon. Egy Alves klón, csak nem tudom van e ilyen a piacon.:-D

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.22. 14:53:27
Szerző: BarcafanTomee
A sport szerint Thiago hosszabbít a Münchennel.

Vitol és Deulofeu? Ne játsztuk már el megint ugyanazt mint Gomessel meg Denis-szel. :D Még úgy is, hogy Vitolo azért jobb játékosnak tűnik mint Gomes.

Szerintem rámegyünk akkor Verrattira, a baj akkor lesz majd amikor nem bírjuk tartani a licitet. Ugye az űrfizetések miatt meg van húzva a nadrágszíjj és gondolom az olasznak is vastag csekket kinálnak majd. És akkor megint jön majd a B meg a C és ZS terv.

Ha nem tudjuk hozni azokat akiket szeretnénk, akkor nem kellenek pót megoldások, középszerből van már elég. Nem kell most is feleslegesen elszórni a pénzt, inkább akkor tegyék félre kövi nyárra.

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.22. 14:42:34
Szerző: palesz77
Megbízható forrás szerint a Barca tett egy ajánlatot Isconak, hogy várja ki a szerződése végét, és 2018-ban igazoljon a Barcához. Egyéb hírek/pletykák:

Barca are eyeing up a move to sign Sevilla forward Vitolo (27) & re-sign Milan's Deulofeu (23) as the summer transfer window unfolds [marca]

Marlon, Aleñá, Palencia and Cardona are the candidates who seem to have the biggest chance of joining the first team in the summer. [sport]


Ráadás:
Verratti’s agent Donato Di Campli: “Right now he is in a complicated situation beyond his contract, he wants to win titles, the UCL.”

Nyáron menni fog szerintem..

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.21. 22:28:25
Szerző: Samper
A klubigazgató nyilatkozata után inkább azon lehet spekulálni, hogy kik nem lesznek itt jövőre? Arda? Mathieu? Alcacer? Masip?

Re: Barca Igazolások 2016-2017

HozzászólásElküldve: 2017.03.19. 20:38:58
Szerző: Samper
Mit akartok a linkóci Halilovictól? Amikor jött, ment a kocsi a horvát Rakitának. Csak be kellett volna állni az árnyékába és biztos lett volna a jövője. Nem tette, helyette lazsált és nagy volt a pofája.