Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Teljesen ledobta a láncot a védelem a legfontosabb időszakra.
Csúnya vége lehet ennek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Hát, nem látni semmit a visszajatszason. Lestaktikank sem ül. Fáradt a csapat. Jó lenne nem jobban kikapni mint amennyire nyertünk mert pont egyenlosegnel ők nyernék a bajnokságot
Hát erre azt tudom mondani, hogy bírója válogatja, ezt befújja-e lesnek vagy sem. Én sem mondanám annak, hogy ez szándékos, labdamegjatszás lett volna.
Tek is rosszul jött ki, csak beijesztenie kellett volna.
Szokásos gólelőnyt megadtuk az ellenfélnek, eddig mindig kettőt adtunk.
Eddig a VAR legalább a lesek megállapítására jó volt, mínusz JetiLewy. Most már az se megy nekik? Vagy ezt nem mentésnek/lesen lévő játékos miatt közbeavatkozásnak vették???
Ezt vissza kellett volna fújni, mert büntetőt megelőző esetnél lehet varozni, ott volt a PSG meccse...
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025