Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Nem akartam önmagamat ismételni, de még annál is gyengébb eddig, sajnos.
Pedig hidd el hogy ez csak a fáradtság és más semmi.
A felkészítés simán gyengébb volt, mint pl tavaly, tavaly nyáron ManCity Real, Milan volt a felkészülés, idén koreai és japán középcsapatok...ettől még nyerhetünk ma, csak megint vérrel verejtékkel, de hosszú távon gond lehet
Nekem a játékkal és a játszani akarással nagyobb a hiányérzetem, mint a taktikával....
A taktika rossz...Saviola írta: ↑2025.10.05. 17:23:07Érthetetlen számomra, hogyan tud egy csapat normális felkészülést követően ilyen szezonkezdetet produkálni.
Ha 3-4 góllal megy a sevilla, szavunk sem lehet, ellenben lewa-ferran-olmo hármas botrányos, de őket még alul tudják múlni a védők.
Nem tudom, hogy a taktika rossz, vagy más a probléma, de a fáradtságra ne fogjunk semmit, könyörgöm!
A büntető véleményes volt, nyilván ellenünk befújják, míg a másik oldalon minden meccsen kapnak egyet. Nincs ebben meglepetés.
Hatalmasat kellene javulni a második félidőre, hogy egyáltalán ponttal távozzunk.
Végigpásztázta a kamera a kispadunkat, az is megér egy misét. Nem tudom, kit hoznék be, aki lendíthetne, pedig 5 embert le lehetne vinni.
Le lehetne, de Balden és Christensenen kívül B és C kategóriás emberek ülnek a padon. Nincs mélysége a padnak, egy Fermin+Gavi jöhetne azonnal, ahogy Raphinha is.
Igen, azok is szabálytalanságok voltak.FcBarcelona1 írta: ↑2025.10.05. 17:17:39
Szerintem annyira volt szabálytalan, mint Araujo lekönyöklése a 16-on belül, vagy Kounde támaszkodó lábát elrúgni a 2. gól előtt.
Szerintem annyira volt szabálytalan, mint Araujo lekönyöklése a 16-on belül, vagy Kounde támaszkodó lábát elrúgni a 2. gól előtt.Barcaman1993 írta: ↑2025.10.05. 17:12:524-5 embert akár le is hozhatnánk. Kabaré, ahogy játszunk. A védelem vicc, Lewa-Ferran párosnak jó megoldása nem volt. A büntetőt nem is értem. A mezőnyben állítom le se fújták volna.
Ferran nagyon fontos labdaszerzése után gól...bence0330 írta: ↑2025.10.05. 17:11:26Éledeznk, átvettük az irányítást, megvan a gól, rosszabb lábbal, gyönyörű.
Araujó nagyon ellentmondásos félidőn van túl, hibázgatott, de két olyan mentése volt teljes sprint után, amit senki nem tudott volna megtenni rajta kívül. Fogalmam sincs, lehoznám-e, vagy nem.