Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
En bizom Koundeban,talan egy madrid ellen osszeszedi magat,vini sem a legjobb formaban
7 biztos ritka volt, ha volt, főleg, hogy sok portálon külön említést kapott ez. De akárhogy is, nem értem a gondod az eredeti bejegyzéssel. Átlagnál több hazai neveléssel álltunk ki, akik közt ráadásul még tényleg nagyon tapasztalatlan figura is volt. Szerintem igenis ehhez képest kicsit még jobb a győzelem. Nem állítottam semmi extrát, csak hogy azért ez mégiscsak egy kicsit nehezítő tényező.Troym írta: ↑2025.10.22. 17:28:36Nyilván nincs időm nagyon nyomozgatni, random megnyitottam egy tavalyi BL csoportmeccs jegyzőkönyvet és a Bayern ellen például 6 Masiás kezdett, Pena, Cubarsi, Casado, Balde, Fermin, Yamal. Az a meccs szinte centire 1 éve volt, kb ugyanez a kör a csoportban.bence0330 írta: ↑2025.10.22. 17:01:037 masiással meg nem tudom, mikor kezdtünk, volt-e ilyen egyáltalán Flick alatt. Talán. De nem mostanában, főleg nem tétmeccsen, mintha azután szó lett volna egyszer róla, amikor már lezártuk tavaly a bajnokságot, de szerintem még akkor sem került be ennyi. Szerintem azért valamiféle hírértéke ennek mégiscsak volt.
Nyilván nincs időm nagyon nyomozgatni, random megnyitottam egy tavalyi BL csoportmeccs jegyzőkönyvet és a Bayern ellen például 6 Masiás kezdett, Pena, Cubarsi, Casado, Balde, Fermin, Yamal. Az a meccs szinte centire 1 éve volt, kb ugyanez a kör a csoportban.bence0330 írta: ↑2025.10.22. 17:01:037 masiással meg nem tudom, mikor kezdtünk, volt-e ilyen egyáltalán Flick alatt. Talán. De nem mostanában, főleg nem tétmeccsen, mintha azután szó lett volna egyszer róla, amikor már lezártuk tavaly a bajnokságot, de szerintem még akkor sem került be ennyi. Szerintem azért valamiféle hírértéke ennek mégiscsak volt.
Nem hiszem, hogy bárki írt volna ilyet. Vagy max úgy, hogy szerencse, hogy van annyi/olyan minőségű saját nevelés, hogy valamennyire tudjuk venni az akadályokat a sérültek hiányában. Pont azt írtam, hogy ez azért helyezze már kicsit kontextusba a meccset, hogy ennyire rá voltunk szorulva a neveldénkre, és még így is nyertünk.
Nem értettem és még mindig nem értem a nagy "megvilágosodás" alapját, hogy milyen sok a saját nevelés egy meccsen ezt vetettem fel.
Nem tudom mi köze az egyiknek a másikhoz, mi az összefüggés. Attól mert saját nevelés ne lehetne sérült vagy ne hiányozna a csapatból?Troym írta: ↑2025.10.22. 14:53:50Egyrészt a mindenkori keret legalább 60%a saját nevelés, másrészt nem lebecsülve a Masiát, de pár órája épp a sok sérültön ment a sopánkodás, most meg jó a csapatban a sok saját nevelés?
Egyikből következett a másik...gondolom nem Dro kezd, ha Raphinha egészséges és így tovább.
Amúgy, ha Pedri saját nevelés, akkor ennyi erővel Araujo és GM is, sőt Roony is, 19 évesen érkezett, modjuk szerintem egyikük sem az, de nem szégyen, ha máshol nevelkedett valaki, amúgy is sokféle életút van, 16 évesen nem volt a korosztályos csapatban EG és Olmo sem, akik megpattantak.
Ez ráadásul a kezdő volt, nem 10 percig szerepeltek cserék után egyszerre. De azért Pedrit is lehetne feléből-Harmadából annak nevezni. Ugyan nem játszott az utánpótlásban, de mégiscsak 16 évesen igazoltuk le. Plusz még beállt Bernal is.
Hová tennéd? Mert amúgy szerintem is, de én Koundé helyett próbálnám meg mert jelenleg szerintem ő a leggyengébb védőnk, a veszély meg sanszos, hogy arról az oldalról érkezik.
Ja oké, meccsre értem épp haza, nem tájékozódtam, mea culpa. Bár mivel más meccseken is így volt, nagy különbséget sajna a gyakorlatban nem érzek.FcBarcelona1 írta: ↑2025.10.21. 20:53:20Bence: Christensen nem volt a keretben, rosszul volt tegnap, és nem edzett.
Amúgy pont ez jutott ma eszembe, hogy vajon látják a szurkolók, hogy tévedtek javukra?