Switch to full style
Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb! Online közvetítés!
Hozzászólás küldése

Ki volt a Reak Madrid elleni meccs legjobbja?

MAtS
2
4%
Piqué
4
8%
Umtiti
1
2%
Alba
0
0 szavazat
Busi
2
4%
Ini
4
8%
Rakitic
15
28%
Messi
17
32%
Suárez
8
15%
 
Szavazatok száma : 53

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.20. 21:55:35

S.Agüero írta:
egy évet legalább be kell áldozni, hogy fiatalokat beépítsenek a csapatba.

Nyilván azok a szurkolók is örülnének neki, akiknek egy duplázás nem elég. :D


Nem erről van szó. Hanem arról, hogy ilyen AG meg DS meg AV féle játékosokat kukázunk össze, akik egy nagy nullák, csak jó sokba kerülnek, és viszik a pénzt. Ezt a szintet egy utánpótlás játékos is le tudná hozni. Sőt, lehet még többet is.

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.20. 21:46:02

nem akarok Iniről regélni de nekem is a kedvencem volt sok sikert kívánok neki. csak egy apró vigaszom van: Coutinho.. úgy érzem már most hogy, ő képes lesz új lehetőséget adni a szurkolás(om)hoz...
a mai meccs már nagyon év végi -legyen vége hangulatú volt, jöhet a nyári szünet és esetleg majd egy kis értékelés a szezonról.

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.20. 20:43:45

egy évet legalább be kell áldozni, hogy fiatalokat beépítsenek a csapatba.

Nyilván azok a szurkolók is örülnének neki, akiknek egy duplázás nem elég. :D

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.20. 19:34:19

Sajnos ez a meccs már csak Ini miatt érdekes.
A múlt héten nagyon elszúrták az egész idényt.

Xavier Hernandez írta:Gyaníthatóan az okos Valverde azért állított ki ilyen vicces összetételű kezdőcsapatot, hogy ezzel jelezze a döntéshozók felé, hogy gyakorlatilag nincs kispadja - a következő szezonért beáldozta a csak szimbolikus értékkel bíró veretlenséget.


Én már Tito idejében mondogattam, hogy egy évet legalább be kell áldozni, hogy fiatalokat beépítsenek a csapatba.
Azóta is folyamatosan ezt hangoztattam.
Ha évente legalább egy fiatalt felhoznának rendszeresen játszani, vagy legalább padoztatnák őket, hogy szokják a légkört, akkor nem akarnának inkább elmenni sem.
Pep ezt remekül csinálta anno. Volt, hogy egy BL csoportmeccsre is egy utánpótlás csapatot küldött ki, mert már nem volt tétje, és a kutyát nem érdekelte, hogy kikapunk-e. A fiatalok meg megmutatták magukat, hogy kire lehet majd számítani.
Valverde meg hogy vitte végig a csoportmeccseket? Még a görögöket sem voltunk képesek megverni. Öngólok mentettek meg minket.
De jó, most már van Cou meg Dembi is végre egészséges. Meglátjuk így mire jutunk.

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.20. 19:23:01

Mondjuk nem értem hogy az utolsó meccsén miért nem varázsolhat Messivel.

Coutinho pad, és akkor lehetett volna egy szimbpolikus Iniesta-Coutinho csere.

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.20. 18:59:32

S.Agüero írta:60. percben jön majd az Iniesta - Messi csere. :cry:


fél órás ováció biztos lesz :(

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.20. 18:57:31

60. percben jön majd az Iniesta - Messi csere. :cry:

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.20. 18:43:01

official XI:

TS - semedo, piqué, mina, alba - rakitic, busquets, iniesta - dembelé, lajos, coutinho

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.18. 07:41:42

Gyaníthatóan az okos Valverde azért állított ki ilyen vicces összetételű kezdőcsapatot, hogy ezzel jelezze a döntéshozók felé, hogy gyakorlatilag nincs kispadja - a következő szezonért beáldozta a csak szimbolikus értékkel bíró veretlenséget. Messi, Piqué (csak kényszercsere), Paulinho pihentetése, Busi inaktivitása is erről szólt számomra. A Dembélé, Mina, Denis Suárez (és Gomes, Digne, Vidal) féle gyerekek egyszerűen nem ütik meg az itt követelt szintet, ez most tisztán kiderült, még a 16. helyezettel szemben sem, ami azért egy vicc, lássuk be, mielőtt fikáznánk a Hangyát! Ha nincs Coutinho, egy brutális 5:1 a vége, L.Suárez sem képes villantani Messi nélkül, valahogy jelezni kellett a töketlen elnökség felé, hogy nagyon erősíteni kell jövőre, mert nem lehet csak az alapcsapatra építeni az egész szezont a bajokságban, kupában és a BL-ben. Ezt a megterhelést egyszerűen nem bírja az alapkeret, az is kisebbfajta csoda, hogy a bajnokságot és a kupát ilyen fölénnyel meg tudták nyerni!
Én e kis botlás ellenére a kalapomat lengetem Valverde és a csapat előtt.

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.17. 19:21:11

Hirtelen dontessel kimegyek a meccsre.. csak kis nyugtatast szerettem volna hogy nagy show lesz. De biztos jatszanak.. gala kezdo lesz remelem

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.17. 17:35:18

Ronal.10 írta:szerintetek hetvegen gala kezdo lesz? Vagy pihentetni fog... bar szerintem nagy gala meccs lesz fullos kezdovel.

Mire pihentetne? :D

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.17. 17:11:40

szerintetek hetvegen gala kezdo lesz? Vagy pihentetni fog... bar szerintem nagy gala meccs lesz fullos kezdovel.

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.14. 10:10:53

Stalkyard írta:...


Ezzel a véleményeddel könnyű azonosulnom.

Hozzátenném, hogy a magam részéről rohadtul idegesít, hogy az a néhány "tökös" gyerek nem jó értelemben ilyen, vagy nem jó irányba terelgeti a fölösleges energiáit. Ld. Pique és Suarez folyton pofázós, színészkedős megnyilvánulásaira gondolok. Ez a hozzáállás ráadásul átragad egyes fiatalokra, vagy olyanokra akik alapból nem ilyenek… (Ld. Suarez hisztije után Messi szabálytalanságát a klasszikuson) Az ellenfél meg persze ebből általában előnyt kovácsol és még hecceli is az ilyen instabil elemeinket.
Egyszer biztosan agyvérzést kapok amikor a 87. percben hátrányban a saját időnket húzzuk reklamálással és hasonlókkal. Tegnap megint volt hasonló bőven.

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.14. 09:29:58

Ami vigasztal hogy nem az utolsó meccsen a Sociedad vette el a veretlenséget egy 93.percben lőtt góllal és persze nem is Real.

Cucu nagy vétel volt, Messin kívül az egyedüli akire lehet számítani ha Leo nincs a pályán...

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.14. 08:47:32

Ahogy a BL kiesésnél, úgy itt sem magával a vereség tényével van bajom (bár amikor két amúgy könnyű meccs van hátra egy történelmi tettig... na mindegy) hanem azzal, hogy maga a mód, ahogy buktunk, megint vállalhatatlanul szégyenteljesre sikerült. Most komolyan, 5 gólt benyelni a 16. helyezettől? KOMOLYAN? Nevetséges.

Amúgy ez nyilván egy sikeres idény, duplázás óriási tett, de kulcspillanatokban óriási blamákat vagyunk képesek bemutatni, és EV se képes reagálni. Szóval senki ne legyen meglepődve, ha jövőre is egy BL kieséses párharcban majd jön egy akkora pofon valami Napolitól vagy Tottenhamtól, hogy éghet a pofánk.

Én azt látom, hogy ez a csapat nem tökös, EV sem tökös, amikor ott a lehetőség, hogy valami nagyot vigyünk véghez, tuti hogy elcsesszük.

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.14. 08:01:11

azt hittem jobban le fog törni a vereség, de vhogy meglepően jól viselem. inkább kapjunk ki egy nulla levantétől mint egy madridtól és 10 évig hallgassuk, hogy ők vették el a veretlenséget... basszus 2 meccset kellett volna kibekkelni... :? mina szánalom volt, arról az emberről 4 gólt nyeltünk be, coutinho viszont jó volt, a kezdőből ő volt az egyetlen aki ment mint a hülye és tolta ami a csövön kifér. végre van egy gólerős kp-sunk...

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.14. 07:40:12

Összességében nem lehetünk csalódottak a szezonunk miatt, de a veretlen bajnoki szereplésünkhöz 2 lépcsőfok hiányzott, és pont itt botlottunk. Sokszor kikaphattunk volna, de megúsztuk. Pl a Madrid ellen egy félidő 10 emberrel...azt hittem ott lesz oda a veretlenségünk...fáj ez a tegnap, de még mindig jobb, mint ha ők vették volna el veretlenségünket.
Ami beigazolódott az az, hogy ésszerűen kell rotálni a jövőben is, ha bajnokok akarunk lenni, de rotálni kell valamilyen szinten, ha bl-t akarunk nyerni. A kupát meg szintén vegyes csapattal kell vinni a jövőben, inkább ne nyerjük meg. Láthattuk a Madridot idén, hogy Zizu túlzott rotációja a dobogó alsó fokára lesz elegendő nekik. Nyilván nem várható el tőlünk sem, hogy a padon ugyanolyan játékerő legyen, mint a kezdőben. De valami ésszerűséget kell találni és pihentetni. Pl ezért lehet jó Griezman, mert 4 jó játékosból 1 mindig pihenhet. Tudom, hogy Dembele lesz az, aki nem lesz tagja a gálakezdőnknek, de ha EV jól csinálja kaphat ő is elég játékpercet, valamint pihizhet a kezdő trió is.
Viszont kicsit csalódott vagyok, mert egész évben azt ugattuk, hogy miért nem rotál EV, erre mikor 2 meccsünk van hátra kitesz egy soha nem látott védelmet. Messi pihentetése érthetetlen, de nagyon nem ezen múlt, mert 4 rúgott góllal magabiztos győzelmet szokás ünnepelni. Szóval ezt még lenyeli az ember. De a védelmünk...Mina rohangált össze-vissza, nem is értettem mit csinál sokszor. Verma sem volt a helyzet magaslatán, aztán jött a szokásos sérülése. Piqué - Verma kettős kellett volna, max cserébe jött volna Mina. Semedo meg gyors, támadáshoz felér, de védekeznésben nagyon sokat kell fejlődnie, ha kezdő akar lenni. Én Busit is lekaptam volna félidőben, mert tegnap iszonyat alibi volt, ráadásul egy ilyen adok-kapok rohangálós meccsen ő nem tud jól teljesíteni. Még egy embert kiemelnék az pedig Suarez...szóval tényleg bicskanyitogató ahogy ez az ember viselkedik a pályán. Van hátra 2 perc, de ő besárgázza magát, veszekszik, és közben megy az idő. Tegnap is bebizonyosodott, hogy Messi hiányában sem tud vezér lenni.
Ami meg a tervezett középhátvéd igazolásunkat illeti. Kicsit úgy érzem, hogy Verma a gócpont, mert 3. számú védőnek kockázatos, mert sérülékeny, így lehet szeptemberben kiesik több hónapra, és így veszélyes egy 4. számú védőnk egy fiatal csikó. Az meg luxus, hogy nagy nevet vagyünk 4. számú védőnek, mint ahogy az is hogy Verma legyen az. Szóval én leginkább a belga helyére igazolnék egy védőt, aki bevonható a rotációba nyugodtan, míg a 4. számú védő meg kb. bárki lehetne. Szóval vagy Mina vagy Marlon.

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.14. 07:26:22

Hogy pozitívat is írjak: Coutinho remekül pótolta Messit, újoncként felnőtt ahhoz a feladathoz, hogy vezérként egy-egy villanással meccsben tartsa a csapatot. DS meg akármekkora béna tud lenni sokszor, azt nem lehet tőle elvitatni, hogy amikor hátrányban becserélik, szinte mindig hatalmas meccset játszik, fut, cselez, megy előre mint az őrült és nagyon hasznos ilyenkor. Suárez meg egészen elképesztő, hogy egy órás Benny Hill show után képes magabiztosan értékesíteni a tizenegyest. Nekem a helyében már biztos annyira égett volna a pofám, hogy kirúgtam volna a világból. :D

Én továbbra sem zavarnám el EV-t, mert nyáron nagyon rossz állapotból hozta vissza a csapatot és nyerte meg a spanyol porondot. Aztán amikor igazán nagyot húzhattunk volna a szezonban, elbuktunk a saját lankadt pöcsünkben sajnos. Nyáron meg kell válni a Gomes-Vidal-Paco vonaltól, meg a kölcsönben lévők nagy része is távozhat, a helyükre értelmes embereket kell hozni. Emiatt annyira nem aggódom, mióta EV van itt, valahogy normálisabban igazolunk, bár lehet, hogy csak Bartoék esze jött meg. Mina meg valószínűleg elrendezte a jövőjét ezzel a meccsel, már ami a kölcsönt illeti. Bár hozhatta volna élete meccsét is, nem sokra ment volna vele, ha a másik tíz játékos (oké, Coutinhot vonjuk le ebből a díszes társaságból) érdektelen.

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.14. 07:22:29

szerintem azért nem jött össze ez a "veretlen" vágyálom, mert ez a csapat nem képes ilyesmire.
ezt elsősorban azokra a (korábbi) meccsekre utalva mondom, ahol a döntetlen helyett vereséget érdemeltünk volna a játékunk alapján.
leírtam már de most tényként ismét igaz lett, ez a csapat ha kettőnél több változtatást kellett végrehajtania Valverdének, egy átlagos középcsapat szintjére süllyedt.
kellett e most?! természetesen nem, ezért része a csapatnak az edző és ezért viheti el a balhét ő maga.
mindenki másként éli meg még ezt a blamát is és másként is magyarázza, ez ok. ettől még a tények nem változnak: lehet Spanyol bajnokságot nyerni ilyen produkcióra képes csapattal, meg kupát is de ki lehet simán zuhanni az európai elitből és ki lehet kapni a 15-16.-tól szánalmasan színvonaltalan játékkal.
ez pillanatnyilag a csapatunk a Barcelona.

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.14. 07:17:58

thiagoalcantara írta:Jézusom azért eret ne vágjatok már magatokon.
Szégyen ötöt kapni meg szipi-szupi lett volna veretlenül bajnoknak lenni, de azért 38 meccsből most becsúszott egy vereség, úgy hogy rommá vertük (pontokban) a ligát, még nem kell elküldeni az edzőt meg ilyenek.
Bosszantó volt nézni a meccset, de már bajnokok vagyunk, Coutinho megmutatta hogy ő is képes eldönteni meccseket, a jó dolgokat kell nézni ilyenkor, kit érdekel egy szezonvégi vb előtti vereség?


detto így gondolom.. annyira túltolja a nép, hogy már élményszámba megy olvasni a picsogó kommenteket :lol:

bajnokok vagyunk, azt meg hogy ez így sikerült, el kell fogadni. lesz mit megdönteni jövőre 8)

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.14. 06:27:41

Jézusom azért eret ne vágjatok már magatokon.
Szégyen ötöt kapni meg szipi-szupi lett volna veretlenül bajnoknak lenni, de azért 38 meccsből most becsúszott egy vereség, úgy hogy rommá vertük (pontokban) a ligát, még nem kell elküldeni az edzőt meg ilyenek.
Bosszantó volt nézni a meccset, de már bajnokok vagyunk, Coutinho megmutatta hogy ő is képes eldönteni meccseket, a jó dolgokat kell nézni ilyenkor, kit érdekel egy szezonvégi vb előtti vereség?

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.14. 04:36:19

Face-en a Barca oldalán azt írják, hogy tegnap kikaptakk, de büszkék a csapatra a veretlenségi sorozat miatt.
Ez számomra olyan, mint mikor kikapott a válogatott, és azt mondta az aktuális szk, hogy a csapat jól játszott.

A klubvezetés kuka, ahogy EV sem ide való. Mina kezdőbe nagy ötlet volt. Amellett, h bénázott, még Vermaleennel sem voltak összhangban.
Lajos katasztrófa volt, hozta a formáját. A kp lehet, h sokat hibázott, de sztem csak szimplán elfáradtak az év végére.

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.13. 22:52:35

Szégyen. Coutinhon, Piquén és Denisen kívül végigalibizte kb. mindenki, Rakiticcsel és főként Busival az élen. Suáreztől meg azt várnám ilyenkor, hogy vezér legyen, de továbbra is csak hápog, fetreng, megbotlik a saját lábában meg mutogatja a fogát. [auto_cenzúra] passzban voltam amúgy is, úgyhogy köszönöm a fiúknak.

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.13. 22:36:21

csababarca írta:
ez nézőpont kérdése, mert ha 1 góllal nyersz akkor 1el többet rúgsz, de 1el kevesebbet is kapsz.

rendezetlen védelem, a kp rottyon.
amikor a három "tank" (mondjuk nem tudom ez kikre vonatkozik, mert egy sincs a keretben) játszott is bőven átjáróház voltunk, csak TS megfogta, vagy az ellenfél nem használta ki.

írtam, ezen a meccsen kijött az összes gyengeségünk, ami meg volt a szezonban, csak sokan nem látták az eredmények miatt. most meg szentségelnek.

Hozzáállásra gondolok, nem 5:4re kell játszani, hanem 1-0ra. (erre gondolok amikor ezt a szöveget irom, természetesen tisztában vagyok, hogy logikailag a 2 ugyanazt jelenti)
A 3 tank természetesen Paula-Rakitic-Busquets tengelyt jelenti, Gomes nélkül :mrgreen:
Persze, voltak a szezon során gyenge meccseink, amikor bőven vereséget érdemeltünk volna, de 5gól az 5gól... Rengeteg.

Re: Bajnoki Mérkőzések 17-18

2018.05.13. 22:30:04

hajnesz írta:Pár hónapja erről beszéltem, a fociban az a lényeg, hogy eggyel kevesebb gólt kapj, s nem az, hogy eggyel többet rúgj. Ez ma maximálisan beigazolódott.


ez nézőpont kérdése, mert ha 1 góllal nyersz akkor 1el többet rúgsz, de 1el kevesebbet is kapsz.

rendezetlen védelem, a kp rottyon.
amikor a három "tank" (mondjuk nem tudom ez kikre vonatkozik, mert egy sincs a keretben) játszott is bőven átjáróház voltunk, csak TS megfogta, vagy az ellenfél nem használta ki.

írtam, ezen a meccsen kijött az összes gyengeségünk, ami meg volt a szezonban, csak sokan nem látták az eredmények miatt. most meg szentségelnek.
Hozzászólás küldése