Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem ugy volt hogy a madridba megy?Én igy hallottam!Zozzy 5 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=324623
Heinze a Nou Campba vágyik.
Elolvastam,csak ezt hülyeségnek tartom.Rijkaard egyáltalán nem szereti,s Enrique is leírta,hogy önszántából maradt.A többi játékossal,akiket el akarsz adni,teljesen egyetértek,de Saviola nyugodtan maradhatna.De nem így lesz,mint tudjuk..The10 írta: Nem ez volt a mondanivalóm lényege, de köszönöm, hogy végigolvastad a véleményem.
Saviola önszántából maradt. Korábban megmondta neki Rijkaard, hogy nem számít rá, és ezt ő tudta nagyon jól.The10 írta:Saviolától még akkor kellett volna megválni, amikor pénzt kaphattunk volna érte. Ha a vezetők nem hülyék, biztos ők is el akarták passzolni (még egy minimális bevétel is jobb lett volna, mint most semmi...), de az edzői stáb ragaszkodhatott hozzá. Ha nem Rijkaard (valószínűleg ő tényleg nem kedveli), akkor valaki más.
Saviolától még akkor kellett volna megválni, amikor pénzt kaphattunk volna érte. Ha a vezetők nem hülyék, biztos ők is el akarták passzolni (még egy minimális bevétel is jobb lett volna, mint most semmi...), de az edzői stáb ragaszkodhatott hozzá. Ha nem Rijkaard (valószínűleg ő tényleg nem kedveli), akkor valaki más.Saviola írta:Eh,pont ő Rijkaard kedvence.Azért figyelj oda,miket írsz.The10 írta:..Saviolát..
Ez sztem nem ebbe a topicba jönlaci18 írta:Ez a kö...g Oleguer hogy a frncba játszik és játszhat attól hogy saját nevelés ezt a nacionalista barmot el kéne ajándékozni egy csapatnak ha egyátalán elfogadnák... ha jövőre is barca mezben látom focizni...áááááááá... nem nézek több barca meccset aamíg ő itt van...kiborít de Rijkard is hogy játszatja.. az emberek Marquezt szidják pedig neki ez volt az első rossz idénye eddig fantasztikusan játszott kp-n is... de ez a Presas meg már évek óta idegesítő ...!!!!!!!
Ha a teljes meccseket megnézed, meglátod, hogy mindíg volt vagy 10 helyzete, abból 1et berugott. Egyálltalán nem nagy szám, a helyzetkihasználása elég pocsék. Mondjuk ezt a gólösszefoglaló nem tükrözi...Ikon írta:És csatárposztra kik szerintetek a reálisan megszerezhetők?Nekem új kiszemeltem van...
Adriano az FC Porto-ból!!! Most néztem a portugál bajnokság év végi gólösszefoglalóját, és engem meggyőzött!!!
De tényleg...
Az teny hogy az intert mondta befutonak, viszont a regi nagy spilerek mind Barcat tanacsoljak Chivunakfcbarcelonazsombi írta:Igen én is leforditotam magamnak. MÉg annyi, hogy az Inter Pizzarot adná meg kevesebb pénzt mint a Barca. Szoval van remény állitolag a román tv-be is most mind ez a téma. De tegnap még azIntert mondták biztos befutonak. Mindenesetre remélem jönn. Én örülnék nagyon
én is nagyon remélembence 8 írta:Remélem így van!!!noname írta:Chivu közel a Barcához
A cikk románul van, tehát leírom a lényeget:egy olasz oldal szerint Chivuért 13 milliót + Silvát ajánlottuk és ezt a Roma jobbnak tartja mint az Inter ajánlatát.Ez sztem Chivu reális értéke, ráadásul Silvinho is egy jó csapatba kerülne. Remélem nem kamu a hír és Chivu ide jön.
Még egy jó dolog:Hagi és Popescu azt szeretnék ha Chivu hozzánk jönne. Remélem hallgat majd a két nagy előd szavára.
Remélem így van!!!noname írta:Chivu közel a Barcához
A cikk románul van, tehát leírom a lényeget:egy olasz oldal szerint Chivuért 13 milliót + Silvát ajánlottuk és ezt a Roma jobbnak tartja mint az Inter ajánlatát.Ez sztem Chivu reális értéke, ráadásul Silvinho is egy jó csapatba kerülne. Remélem nem kamu a hír és Chivu ide jön.
Még egy jó dolog:Hagi és Popescu azt szeretnék ha Chivu hozzánk jönne. Remélem hallgat majd a két nagy előd szavára.