2007.11.17. 13:42:29
Nem tetszett ez a cikk... Szerintem elég, részrehajló, elég szubjektív dolog ez... Semmi tény, eléggé megalapozatlan, hogy jönnének az elismerések stbstb... persze természtesen önmagában a cikk nem rossz, jól felépített. megszerkesztett ha erre gondolok, öszeségében ezzel nincs baj, csak a tartalommal... talán annyi lehet az igaz, legalábbis mostani ismereteink szerint h Rijkaard alatt inog a kispad, meg ugye a tények, a szavazások...
"A kérdés már csak az, hogy valóban ennyire szigorúak a szurkolói elvárások? Akkor is prüszkölnének a „Mourinho-gyalázók", ha közönségszórakoztató futballal sikert sikerre halmozna a Barca, de a gárda PR-ja nem lenne olyan rózsás, mint jelenleg? Vagy akkor is, ha sorban nyernék a bajnoki címeket és a jófiúvá átvedlett Josénak egyetlen beszólás sem hagyná el a száját, viszont nem szereznének annyi gólt a kedvencek? Ugye nem? Nem véletlenül hagytam ki a harmadik lehetőséget, amikor hiányoznak a trófeák a vitrinből. Azt ugye sokkal nehezebben lehetne megemészteni? Úgyis ez a lényeg, a többi már csak körítés. A három közül pedig ez a legbiztosabb pont Mourinho esetén, az eredményesség. " nem is értem a dolgot, sztem fölösleges erről beszélni, még.. még nemhogy em jáccottunk egy meccset Mourinho keze alatt, de még Rijkaard is itt van... nem fikázni akartam amúgy, csak azt hogyha monjduk valaki Mourinho, vagy valaki Rijkaard mellett van, az elsősorban a fórumba fejtse ki a véleményét, mert ennyi erővel valaki kiállhatna mondjuk Rijkaard mellett is a szerkesztők közül, vagy....