Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ő érdemelné meg a legjobban a BL serleget a csapatból. Nem mintha más nem (mindenki) de ő mindig is tűzközelben volt. Ha kezdő lesz ő fog hajtani a legjobban.M.I.P.A.X. írta:Szvsz nagyon fog igyekezni a döntőben mert még nincs neki BL-győzelme! Remélem nyerünk mert Titi nagyon megérdemelné!Sanama írta:Szerintem ha felépül a döntőig,és esetleg Bojan nem nyőjt addig valami hihetetlenül jó formát, akkor játszani fog Titi a döntőben,hiába volt sérült.
Ha viszont nem kezdene,de a Barca nyerné a serleget,és cserelehetősége marad Pepnek,akkor pár perce biztos be fogja küldeni őt...
Remélem felépül Titi,és vág a MU-nak 2gólt
Vamos Henry!
Hajrá BARCA! Hajrá TITI
Szvsz nagyon fog igyekezni a döntőben mert még nincs neki BL-győzelme! Remélem nyerünk mert Titi nagyon megérdemelné!Sanama írta:Szerintem ha felépül a döntőig,és esetleg Bojan nem nyőjt addig valami hihetetlenül jó formát, akkor játszani fog Titi a döntőben,hiába volt sérült.
Ha viszont nem kezdene,de a Barca nyerné a serleget,és cserelehetősége marad Pepnek,akkor pár perce biztos be fogja küldeni őt...
Remélem felépül Titi,és vág a MU-nak 2gólt
Vamos Henry!
Neki pontosan most milyen sérülése van most? Az addig rendben, hogy a térde rakoncátlankodik de jó lenne tudni, hogy pontosan mi sérült a térdében. Ha a szalag sérült meg akkor nem nevezhető nem súlyosnak főleg, hogy két hetet kénytelen kihagyni előreláthatólag. Remélem hamarosan edzésbe áll...nyugodtabb lennék ha ő lenne elöl a bal szélen...Iniestának a szűrése nagyon kell majd a középpályára.noname írta:Figyelembe véve h a sérülése egyáltalán nem súlyos, nem hiszem h kell amiatt aggódni h nem játszik a döntőben. Még ha nem is lesz 100%, akkor is fog tudni játszani, max fájni fog valamelyest a térde. Legrosszabb esetben csak egy félidőt kap.
Iniesta pedig kell középre, ez tény.
Azért szerintem sokkal jobb érzés neki, ha barca mezben, a füvön, nyeri meg a BL -tPerrero írta:Attól, hogy a döntőn nem játszana, még Ő is BL Győztes lesz, vagy Ezüstérmes, majd kiderül
Ininek ment csatárként a Sevilla ellen, emlékezz csak!House írta:Kell a döntőben bal oldalra, mert nagyon gyors és, mert Ininek nem megy csatárként.
Hmmm...Akkor ennek ÖrülökAndrisveres írta:Gery Neville nem olyan jó védő ,mint amilyen jó csatár Henry. És nem is fiatalabb , gyorsabbnak meg pláne nem gyorsabb.
cps46 írta:Fecooo, szerintem a kupadöntőn játszhat először, nem a BL döntőn. Az 2 hét különbség.Fecooo írta:hát ennek a hírnek nagyon nem örülök![]()
![]()
a BL döntőn játszhat először? akkor szinte biztos, h nem lesz formában...
NAGYON REMÉLEM, h előtte a bajnoki meccsen legalább már fél órát játszhat majd...
Fecooo, szerintem a kupadöntőn játszhat először, nem a BL döntőn. Az 2 hét különbség.Fecooo írta:hát ennek a hírnek nagyon nem örülök![]()
![]()
a BL döntőn játszhat először? akkor szinte biztos, h nem lesz formában...
NAGYON REMÉLEM, h előtte a bajnoki meccsen legalább már fél órát játszhat majd...
Így igaz! Ezt mindenképpen megérdemelné, hamár a csodálatos pályafutása során aranylabdát nem kapott, ez igazán kijárna neki!marci6p írta:Annyira megérdemelné ezt a sikert, mint talán senki más a labdarúgásban.
Ígyvan.Forcabarca8 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 35137.html?
ez nagyon jó hír!!! henryval sokkal jobbak vunk!!!
Mennyire szenzációs lenne, ha végre titi nyerne bl-t! És pont a Barcával. Remélem, ez olyan motivációt ad neki, hogy legalább négyet ver az MU-nak.krisz100 írta:Mennyire hiányzott a csapatnak!!Remélem megnyerik a BL-t, Henry elbukott egyet 2006ban, ezt most visszakaphatja 2009ben!Hajrá Barca!Hajrá Henry!!