Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Számomra továbbra is varázslatos, hogy superman kollegának aktív accountja van még ezen a fórumon.superman írta: ↑2025.06.09. 17:29:45Ugyanolyan fóbia van ott is, mint itt. Ott Yamal miatt, itt meg CR miatt még mindig. Meg tavaly Vinicius és Bellingham miatt. Ugyanolyan túlzó fikázás mind a kettő. Most ők vannak annak a bizonyosnak a rossz végén, de amikor ott jöttek sorba a BL győzelmek itt ment a hiszti, meg a "nem nézek többet focit" pl csababarcától. Aztán hogy, hogy nem, ahogy jöttek a győzelmek visszaszívárogtak ezek az arcok.
Már bocs, de az egész világ ki volt akadva ViniJr-tól, nem kellett hozzá Barcásnak lenni.superman írta: ↑2025.06.09. 17:29:45Ugyanolyan fóbia van ott is, mint itt. Ott Yamal miatt, itt meg CR miatt még mindig. Meg tavaly Vinicius és Bellingham miatt. Ugyanolyan túlzó fikázás mind a kettő. Most ők vannak annak a bizonyosnak a rossz végén, de amikor ott jöttek sorba a BL győzelmek itt ment a hiszti, meg a "nem nézek többet focit" pl csababarcától. Aztán hogy, hogy nem, ahogy jöttek a győzelmek visszaszívárogtak ezek az arcok.
Mesélj még barátom.superman írta: ↑2025.06.09. 17:29:45Ugyanolyan fóbia van ott is, mint itt. Ott Yamal miatt, itt meg CR miatt még mindig. Meg tavaly Vinicius és Bellingham miatt. Ugyanolyan túlzó fikázás mind a kettő. Most ők vannak annak a bizonyosnak a rossz végén, de amikor ott jöttek sorba a BL győzelmek itt ment a hiszti, meg a "nem nézek többet focit" pl csababarcától. Aztán hogy, hogy nem, ahogy jöttek a győzelmek visszaszívárogtak ezek az arcok.
Mert felnek tole,mint a tuztol..elojott bennuk a Messi fobia,h hany evig nyomoritotta oket,remeljuk ugyanigy lesz Yamallal.csababarca írta: ↑2025.06.09. 09:39:12Durva, hogy egy gyerektől ilyen komoly ptsd-jük lett, mint a patás ördögöt úgy üldözik.
Szurkolók a döntő előtt az NL-ről: mikoegér kupa, komolytalan, vicc, senki nem veszi komolyan csak Yamal, stb.
Döntő után: legfontosabb kupa, megalázva Yamal, hitvány szezon, újabb bukott döntő/meccs Yamalnak, CRnek ez értékesebb mint az EB, vagy Messinek a VB….
Egészen szórakoztató, bár belegondolva rémisztő és félelmetes ha ezt komolyan gondolják.
Durva, hogy egy gyerektől ilyen komoly ptsd-jük lett, mint a patás ördögöt úgy üldözik.
Ez kb a nagy csatárok túlnyomó többségének életútja a karrierjük végén.Alcantara írta: ↑2025.06.09. 06:45:59CR-től meg már konkrétan hányingerem van amit a kamerák kedvéért leművel. Lőtt egy gólt, nem lehet elvitatni a szemfülességét (vagy Cucurella balf.szságát) de hogy szinte állandóan megelőzték, teljesen be van lassulva fejben, lábbal,halvány árnyéka volt önmagának és mégis a pályán marad végig ha nem sérül meg, az röhejes. Amit meg utána azonkívül leművel, bicskanyitogató. Ez a portugál válogatott ettől is jobb lene, ha ezt az alibi pózkirályt végre kitennék.
Mert nem tudott mit kezdeni Mendessel, szóval a küzdés helyett ezt választotta.
Nico annyira láthatatlan volt a második félidőben, hogy azt hittem már lecserélték, csak én nem figyeltem. Nekem a másik alibi, Mingueza, akit itt a fórumon két hetente visszahoznának néhányan.Komoly meccseken annyira nulla a csávó, hogy én azt sem értem a válogatottban mit keres. Egyiket sem szeretném a Barcában látni. CR-től meg már konkrétan hányingerem van amit a kamerák kedvéért leművel. Lőtt egy gólt, nem lehet elvitatni a szemfülességét (vagy Cucurella balf.szságát) de hogy szinte állandóan megelőzték, teljesen be van lassulva fejben, lábbal,halvány árnyéka volt önmagának és mégis a pályán marad végig ha nem sérül meg, az röhejes. Amit meg utána azonkívül leművel, bicskanyitogató. Ez a portugál válogatott ettől is jobb lene, ha ezt az alibi pózkirályt végre kitennék.