Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Már közel van a 16-hoz, de így is durva. Mondjuk az ágyusok azért valószínűleg nem fogják őt annyira széthajtani, mint mi a sajátjainkat.
Én már konkrétan aggódom, hogy a Madrid esetleg tényleg megszerzi. Szerintem ő áll kb legközelebb Kroos pótlásához, fizikális, van agya, jól forgat, jók a labdái, szerintem kb pont ő hiányzik onnan, amit a Madrid jelenleg két emberrel tud megoldani, mondjuk egy fizikális Valverdével meg egy jól látó Gülerrel.
Bár a Pool elég rossz heteken van túl, Szoboszlai eddig élete szezonját hozza, idén már sokadszor a legjobb csapaton belül. A vereségek sem rajta múlottak elsősorban, a MU ellen is nagyot melózott mezőnyben, csak a sok féket nem bírta el a csapat.
Ha nem követed, akkor azt érdemes tudni kontextus miatt, hogy a Juve az elmúlt éveket nézve teljes mélyponton van most Tudorral, egy 6(!!!) meccses nyeretlenségi sorozatból érkeztek. Azt hozzátenném, hogy gólt lőni nehéz nekik így is, a szárnyaló Milan sem tudott begyötörni egyet sem ellenük, hátrafelé viszonylag stabilak, szóval a madridi támadójátékról nem feltétlenül ez nyújtotta a reális képet, az nyilván jobb ennél, viszont előre hihetetlenül gyengék most a zebrák. A reálnál meg maga az egész csapat amennyire lassú a középpályán meg hátul, az nagyon kemény. Szerintem mindenképp rajtunk fog múlni a meccs kimenetele, a Pedri-DJ kp és a támadóink szerintem teljesen szét fogja gyepálni az ő kp-védősorukat.torotam írta: ↑2025.10.23. 12:06:21Mostanában nem láttam a madrid meccseit, csak mindig livescore-on olvasom, hogy MBappe gól/gólok és nyernek folyamat. A Juvet meg még régebben láttam (minimum 2 éve...), nem igazán követem az olasz ligát. Gondoltam megnézem a Real-Juve meccset tegnap este, hát jó nagy kár volt. Ennyire ötlettelen, lassú, semmilyen játékot amit mindkét csapat művelt...