Switch to full style
Foci a Barçán kívül
Hozzászólás küldése

Re: Barca vs Real

2018.06.19. 20:52:04

Sinya22 írta:
mark watney írta: ilyen a másik irányból nincsen).


Nincs.
Szegény Perez ellen is látod hogy összefogott az egész liga,pedig ő csak ki akarta vásárolni tisztességesen a vb előtt a válogatott edzőjét,erre mindenki támadja.

A köpködésre, üzengetésre mondtam, nem az összesre. Rajtad kívül mindenki értette. :)

@MNS; ja, José kimaxolta, meg néha Arbeloa is szokott, de a legfelsőbb szinten sincs meg ez, és az sincs, h bármilyen botrány van, mindig elő lehet szedni valami nagyöreget, aki megmondja, hogy mekkora undorító szemétlada a másik csapat. Pl a Madrid részéről senki nem emlegette Cou és Dembouz árát, bezzeg Bale-ét...

Re: Barca vs Real

2018.06.19. 20:50:47

Köpködés a másik felé? Áh, azt Mourinho kipipálta már minimum erre az évtizedre :lol:

Marca mosdatása meg általában annyira komolyan vehető, mint amikor a Mundo fényezi Bartomeuékat, hogy minden ügyön rajta vannak, Gomesért tolonganak 40 milliókkal, minden rendben és társai. :D

Szerintem mindegyik fél sáros, ha nem így lenne valaki már rég felszólalt volna, szóval ha nem meg Perezék nem hibásak, akkor szólaljon fel és védje meg a klub becsületét azzal hogy elmondja az igazat hogy a szövetség nyomja feleslegesen a feszkót.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2018.06.19. 20:53:49-kor.

Re: Barca vs Real

2018.06.19. 20:39:36

mark watney írta:Még az a szerencse, hogy a Real Madridon kívűl minden csapat vezetősége tele van csupa gerinces emberrel. Különösen a Barcáé (Neymar tanszfer, Dembelé transzfer, Griezman ügye, folyamatos köpködés a sajtóban a Madrid felé - ilyen a másik irányból nincsen).


Nekünk aztán nem kell magyarázni, mi sem szeretjük őket.

Re: Barca vs Real

2018.06.19. 20:21:57

mark watney írta: ilyen a másik irányból nincsen).


Nincs.
Szegény Perez ellen is látod hogy összefogott az egész liga,pedig ő csak ki akarta vásárolni tisztességesen a vb előtt a válogatott edzőjét,erre mindenki támadja.

Re: Barca vs Real

2018.06.19. 20:09:33

Még az a szerencse, hogy a Real Madridon kívűl minden csapat vezetősége tele van csupa gerinces emberrel. Különösen a Barcáé (Neymar tanszfer, Dembelé transzfer, Griezman ügye, folyamatos köpködés a sajtóban a Madrid felé - ilyen a másik irányból nincsen).

Re: Barca vs Real

2018.06.19. 17:05:49

Nem, nem unják még ezt a szerecsenmosdató sztorit. Ideregisztrál ezzel a névvel, hogy igazát bizonygassa. Hamarosan felveheti egy még gerinctelenebb ember nevét ide, mert a VB után biztosan bejelentik Neymar jövetelét. Így lesz egy gerinctelen csapat, gerinctelen edzőjének egy még gerinctelenebb sztárja is. Teljes lesz a kör, miután majd náluk dobálja magát a gyepen, oda-vissza lesznek tőle.

Re: Barca vs Real

2018.06.19. 15:39:47

Lopetegui írta:A menesztése kihatott a családja és az ő lelkiállapotára is.


3 könnycseppet el is morzsoltam.

nem unjátok még ezt az evil world vs. real madrid témát?

attól meg, hogy a marca mosdatja, még egy sz*r alak, pont jó lesz a realba, ott úgyis szeretik a gerinces embereket :D

Re: Barca vs Real

2018.06.19. 13:09:50

Ha a madridi Marca megvédi a madridi edzőt, akkor az úgy is van? Ha igen, akkor nyilván más a leányzó fekvése, de ezt hogy lehet tényként elfogadni? Elég egyoldalú a másik oldalt szemellenzővel eltakarni, hogy biztosan (csak ő) hazudik. Mi oka lenne rá? Miért tenné? Először ezekre a kérdésekre illene választ találni. Amennyiben igaz a madridi sztori, nálam a dolog eléggé kimeríti a becsületsértés vádját a szövetség részéről. Miért nem védi meg Pérez a klubot és edzőjét a bíróságon?

Nem gondolom, hogy bármelyik fél tisztán igazat mondana, de az sem megoldás, hogy a fejünket struccként bedugjuk a homokba és mutatjuk a középső ujjunkat a nagyvilágnak azokra a hírekre, ami a kedvenceket jó színben tünteti fel. Igen, ezt minden oldalnak szánom.

Azért az idézet a végén jó prózaivá teszi, nem mondom. :D

Mindenesetre engem annyira nem izgat a történet, de megmosolygom, amikor random cikkeket állítunk be tényként úgy, hogy azt fogadunk el igazságként, ami nekünk szimpatikus. Egyébként nem, nem állítom, hogy csak a Real Madrid lehet sáros a történtekben.

szerk.: Közben Varatrix megelőzött.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Petr 2018.06.19. 17:12:42-kor.

Re: Barca vs Real

2018.06.19. 13:00:55

Lopetegui írta:Florentino másnap bocsánatot kért Lopeteguitól és a következőket mondta: “Ez a háború ellenem van Julen, de te pont a közepén voltál. Nagyon sajnálom a történteket”. A menesztése kihatott a családja és az ő lelkiállapotára is.


Igyekszem eltekinteni attól, hogy mi a véleményem arról, hogy ez a sztori megállja a helyét, vagy nem.

Ez a rész azért több indoklásra szorul. Itt az egyetlen amit nem tud felmutatni a Real a saját védelmében az az, hogy még mindig nem tudjuk, hogy akkor ha igaz ez a sztori, akkor mi a szövetség indítéka.

Nem értem, hogy milyen előnye származik ebből as szövetségnek...

Meggyőzhető vagyok, de nem azzal ha elkezditek felsorolni, hogy hány 11-est nem kaptatok meg a múltban.

Csak addig amíg ennél nem tud valami kézzelfoghatóbb érvet felhozni Pérez, addig ez az egész lebutítva úgy hangzik hogy: " Minket utál a szövetség, minden ok nélkül, pedig mi mindent mindig szabályosan csinálunk. Természetesen ezért hajlandóak feláldozni az ország VB szereplését is."

Szóval, ha igaz, miért történt ez így, engem inkább ez a rész érdekelne.

Re: Barca vs Real

2018.06.19. 12:49:55

Sinya22 írta:Mindjárt megsajnálom a lelki világát,hogy friss szerződéssel a zsebében aláírt a Madridhoz a vb előtt közvetlenül :D

szóval eddig az volt, hogy milyen sunyi, hogy nem egyeztetett előre. mikor kiderül, hogy de, előre tudott róla mindenki, ezért megérdemli, hogy kirúgják, mert csak. ezzel tényleg nehéz vitatkozni :)

ezt én értem, de azt viszont elég sok minden lehozta, hogy a szövetség letörölte az eredetileg kiírt tájékoztatást amiben elvileg gratuláltak, meg mittudomén, majd a módosítottban írták, hogy nem vették fel velük a kapcsolatot :)

Re: Barca vs Real

2018.06.19. 12:48:29

Lopetegui írta:...
A Marca mai számában nagy részletességgel számol be Julen Lopetegui leigazolásának körülményeiről, amelynek főbb mérföldköveit az alábbiakban olvashatjátok.
...


Eddig a részig hiteles az egész. Majd ha a sapnyol szövetség egy sajtótájékoztatóban/független sajtó is elismeri ezt, akkor elfogadom a madridi lap írását hitelesnek. Addig ne haradgudj, de ez nekem csak Perezék mosdatása és a szövetség sározása.

Re: Barca vs Real

2018.06.19. 12:41:43

Mindjárt megsajnálom a lelki világát,hogy friss szerződéssel a zsebében aláírt a Madridhoz a vb előtt közvetlenül :D

Re: Barca vs Real

2018.06.19. 12:28:48

csak mert az itteni megitélése a következők voltak: gerinctelen, aljas, hazug, pont illik a Realba. bár kétlem, hogy elolvasná bárki is azért bemásolom...

A Marca mai számában nagy részletességgel számol be Julen Lopetegui leigazolásának körülményeiről, amelynek főbb mérföldköveit az alábbiakban olvashatjátok.

Június 8-án Lopetegui arra kérte az ügynökét, hogy csak akkor informálja a fejleményekkel kapcsolatban, ha megvan a megállapodás és alá kell írnia valamit.


Június 12-én Florentino Pérez felvette a kapcsolatot a Spanyol Labdarúgó Szövetség elnökével, Rubiales-szel, hogy informálja arról, Julen Lopetegui a Világbajnokság után a Real Madrid edzője lesz és a klub kifizeti a 2 millió eurós kivásárlási árát, az egyezség teljes a klub és a leendő edző között.

Rubiales megköszönte a telefonhívást Péreznek, a blancók elnöke pedig közölte, hogy a hivatalos bejelentésre is sor fog kerülni, amibe a Szövetség elnöke beleegyezett és elmondta, hogy ők is közzé fogják tenni hivatalosan a Real Madriddal egy időben. Lopetegui akarta, hogy kinevezése még a Világbajnokság előtt hivatalos legyen, egyetértve Pérezzel, hiszen egy hónapig nehéz lett volna titokban tartani a megállapodást. Egyértelmű és egyenes akart lenni a játékosokkal és a szurkolókkal.

Florentino hívása után, Lopetegui is felhívta Rubialest, aki gratulált neki és még viccelődött is. Julen már aznap szeretett volna sajtótájékoztatót tartani, de Rubiales mondta, hogy várja meg őt is, amíg megérkezik másnap. A Szövetség el is készítette sajtóközleményét, amiben megerősítették, hogy a Lopetgeui és a Real Madrid közötti tárgyalásokról mindvégig tudtak. 17 perccel később ez a közlemény eltűnt az RFEF honlapjáról, helyette azt írták ki, hogy a Real Madridnak azonnal ki kell fizetnie a 2 millió eurót.

A hivatalos közlemény napján, Lopetegui bejelentette a játékosoknak is, hogy a Világbajnokság után távozik. A játékosok gratuláltak neki, tapsoltak, a Barcelona játékosai pedig viccelődtek vele. Lopetegui kérte őket, hogy továbbra is koncentráljanak a közelgő tornára és csak erről beszélgessenek.

Másnap reggel a Real Madridnál tisztában voltak vele, hogy Lopetegui állása a spanyol válogatott élén veszélyben van, mert a Szövetség azonnal akarja a 2 millió eurót, nem pedig a Világbajnokság után. Lopetegui találkozni akart Ruibales-szel, aki ezt megtagadta először. Majd végül sor került a találkozóra, ahol Julent árulással és hűtlenséggel vádolta a Szövetség elnöke. Azt akarta, hogy Lopetegui lemondjon, de ezt Julen elutasította. Rubiales ezt követően lement a játékosokhoz, akik mind azt akarták, hogy edzőjük maradhasson, és el is hitték, hogy sikerült meggyőzniük Rubialest.

Lopeteguit Rubiales egy üzenetben értesítette, a játékosok pedig a Twitterről tudták meg, hogy edzőjüket kirúgták. Idegessé és zavarodottá váltak, amiért úgy döntöttek edzőjükről, hogy az ő véleményüket nem vették figyelembe. Lopetegui később mindenkitől elbúcsúzott.

Florentino másnap bocsánatot kért Lopeteguitól és a következőket mondta: “Ez a háború ellenem van Julen, de te pont a közepén voltál. Nagyon sajnálom a történteket”. A menesztése kihatott a családja és az ő lelkiállapotára is.

Re: Barca vs Real

2018.06.17. 09:37:10

noname írta:Annyira a korrupciótól bűzlik ez az összes adócsalásos mizéria. Annak idején nyílt titok h a madridiak akarátk h Messit támadja az adóhivatal, most itt a bosszú ideje.

Mégis miért érné meg egy Messi/Ronaldo féle játékosnak h elcsaljon 10 millió körüli összegeket, miközben ezt kb 3-4 hónap alatt megkeresik?! A fejemet rá, hogy cégekre/jogászokra van bízva az adók kifizetése, akiknek annyi a parancs h oldják meg minél jobban. Röhej, hogy a játékost büntetik, miközben jelenleg a világ 4 legjobb játékosa egyszerre se lenne képes egy átlag differenciál egyenlet megoldására, nem hogy adócsalásra. :lol:

Büntessék a céget vagy az ügyvédet! A játékos garantálom h azt se tudta mit ír alá.

Mindenki saját magáért felel. Mi is vehetünk fel embereket, hogy intézzék a pénzügyeinket, de attól még a végén mi leszünk elővéve, ha valami nem stimmel. Pedig én sem tudom megoldani egy differenciál egyenletet. Tisztességes, megbízható szakembereknek kell kiadni a munkát, nem mindenféle gerinctelen ügyeskedőknek, ennyi.

Re: Barca vs Real

2018.06.15. 21:21:08

Annyira a korrupciótól bűzlik ez az összes adócsalásos mizéria. Annak idején nyílt titok h a madridiak akarátk h Messit támadja az adóhivatal, most itt a bosszú ideje.

Mégis miért érné meg egy Messi/Ronaldo féle játékosnak h elcsaljon 10 millió körüli összegeket, miközben ezt kb 3-4 hónap alatt megkeresik?! A fejemet rá, hogy cégekre/jogászokra van bízva az adók kifizetése, akiknek annyi a parancs h oldják meg minél jobban. Röhej, hogy a játékost büntetik, miközben jelenleg a világ 4 legjobb játékosa egyszerre se lenne képes egy átlag differenciál egyenlet megoldására, nem hogy adócsalásra. :lol:

Büntessék a céget vagy az ügyvédet! A játékos garantálom h azt se tudta mit ír alá.

Re: Barca vs Real

2018.06.15. 19:13:38

mark watney írta:
@miro.; az audit kolcson adta, vagy "orokbe"? Mert tudtommal azt egy evre kapjak, es utana vissza kell adni, aztan kerni a kovetkezit a kovetkezo evre (szezonra). Nem mintha nekik szamitana, gondolom.. :D

Hat meg mindig a sracnal van,gondolom pont kifizette...:)
Volt annyi apro Mateonal... :D

miro.: Igen, kicsit más a szint.. :lol: Sokszor mondtam már, de szomorúan látom a Horvát keretet, mennyi tehetséges játékosuk van, ehhez képest mi már mióta nem tudunk épkézláb játékost felmutatni, miközben a környező országokból szinte mindenhol van 1-2 olyan játékos aki komolyabb szintet képviselő klubban kap szerepet.

Hat teljesen mas a felfogas,sajnos szerintem nem is a futballban kell keresni a hibat..

Re: Barca vs Real

2018.06.15. 16:45:17

Rodrygo bejelentését jól időzítették odaát, Bartoék visszakézből kapták a második pofont.

Re: Barca vs Real

2018.06.15. 16:39:50

visca el barca írta:a makulátlan real madrid

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-cristiano-ronaldo-ket-ev-felfuggeszett-bortont-kapott-sajtohir-2641497


Csak koveti a trendeket. :mrgreen:

Re: Barca vs Real

2018.06.15. 16:03:06

visca el barca írta:a makulátlan real madrid

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-cristiano-ronaldo-ket-ev-felfuggeszett-bortont-kapott-sajtohir-2641497

A média csak rosszat tud írni róluk... :mrgreen:

Re: Barca vs Real

2018.06.15. 15:26:56

a makulátlan real madrid

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-cristiano-ronaldo-ket-ev-felfuggeszett-bortont-kapott-sajtohir-2641497

Re: Barca vs Real

2018.06.15. 11:07:49

mark watney írta: írta..Max azért indulsz -1-ről, mert Barcásnak hiszünk és csak nézünk hogy miért szereted jobban a Madridot :D
Normális túloldaliakkal semmi bajunk, amíg normálisan el lehet velük beszélni, és nem provokálni jön valaki ide addig nyugodtan meg lehet osztani a véleményeket.

Ez a kép viszont tényleg mellélövés, mert ebben a mezben játszott amikor ment a nagy cirkusz, így minden Barcásnak a retinájába égett. :lol:


miro.: Igen, kicsit más a szint.. :lol: Sokszor mondtam már, de szomorúan látom a Horvát keretet, mennyi tehetséges játékosuk van, ehhez képest mi már mióta nem tudunk épkézláb játékost felmutatni, miközben a környező országokból szinte mindenhol van 1-2 olyan játékos aki komolyabb szintet képviselő klubban kap szerepet.

ha már Kovacic: engem folyton Cillian Murphy-re emlékeztet :lol:

Re: Barca vs Real

2018.06.15. 11:00:13

Cestus írta:
mark watney írta:Az avatar tortenete meg annyi, hogy barcas kepet akartam, hatha akkor nem minusz egyrol indulok itt. A Fenomen es Neymar kozott gondolkodtam. O (meg?) nem jatszott a Madridban, ezert dontottem igy. Mea culpa. :)


Nem indulsz -1-ről, egy csomó madridista van itt Raúlos, Ronaldos és egyéb profilképekkel, akikkel normálisan el lehet beszélgetni. Neymarról meg van rengeteg kép, de ez a fotó pont akkor készült róla, amikor azt a három ICC-meccset játszottuk már ebben a szezonban, amikor is attól volt hangos az egész fórum, hogy elmegy és kakiban hagyja a csapatot. Mindegy, talán csak nekem jutott ez eszembe, ne foglalkozz ezzel.


Ezt viszont esku, nem tudtam veltlen. Nekem a vizszintes csikozasu mezetek tetszett a legjobban, de mivel abban triplaztatok LE-vel, es az nekem nagyon fajt, olyat nem akartam. :D A tobbi meg mind1 volt, csak random leszedtem egyet.

@miro.; az audit kolcson adta, vagy "orokbe"? Mert tudtommal azt egy evre kapjak, es utana vissza kell adni, aztan kerni a kovetkezit a kovetkezo evre (szezonra). Nem mintha nekik szamitana, gondolom.. :D

Re: Barca vs Real

2018.06.15. 10:57:34

mark watney írta:Az avatar tortenete meg annyi, hogy barcas kepet akartam, hatha akkor nem minusz egyrol indulok itt. A Fenomen es Neymar kozott gondolkodtam. O (meg?) nem jatszott a Madridban, ezert dontottem igy. Mea culpa. :)


Nem indulsz -1-ről, egy csomó madridista van itt Raúlos, Ronaldos és egyéb profilképekkel, akikkel normálisan el lehet beszélgetni. Neymarról meg van rengeteg kép, de ez a fotó pont akkor készült róla, amikor azt a három ICC-meccset játszottuk már ebben a szezonban, amikor is attól volt hangos az egész fórum, hogy elmegy és kakiban hagyja a csapatot. Mindegy, talán csak nekem jutott ez eszembe, ne foglalkozz ezzel.

Re: Barca vs Real

2018.06.15. 10:55:23

Kis mas:
Egyik csapattarsam unokatesoja a Mateo Kovacic.
Tavaly voltak lent Madridba,oda adta neki az Audit amit kaptak.. :D
Meglepodtem Kovacic itt szuletett Linzben.
Most csapattarsam szervez egy kispalyas tornat az egyik elhunyt baratjanak,lehet nevezni plusz adomany gyujtes lesz a helyszinen valamilyen oknal kifolyolag.

Kovacic is csinalt egy videot ahol elmondja ezeket a dolgokat.

Re: Barca vs Real

2018.06.15. 10:49:45

visca el barca írta:
mark watney írta:...


- kit tart a világ legjobbjának? messit vagy ronaldot?

- ronaldo egy kivételes képességekkel megáldott focista, félemeletes jó a labdaérzéke, a helyezkedése oktatófilmbe illő, illetve az a szorgalom amivel felküzdötte magát erre a szintre példátlan. rendkívül boldog vagyok hogy ilyen játékosom van.

tessék. nem válaszolt, mégis tövigsz*pta a zselésfejűt. soroljak még fel 100 ilyet? v agy direkt kötözködsz? :D


In 2016 and 2017, Lopetegui called Messi the best player in football history.

Now that he's become the Real Madrid coach, he's been forced to change his belief. Lopetegui: "Cristiano is the player I want to always have beside me.
!!!!The best player in the world is in Madrid." [md]!!!!

Nem tudom vastagitva kiemelni, biztos bena vagyok, bocsi, de te erre reagaltal.
Ha mondta, akkor mondtam miert tehete. De ha nem mondta, akkor plane nem ertem mi a gond, Messi a vilag legjobbja, de CR is k* jo (top2) jatekos. Igy kecske is, kaposzta is.
Amugy szerintem is Messi a vilag legjobbja. Madridistakent azonban CRnek drukkolok, pl az Aranylabdaknal, mert ez a klub erdeke. Ezzel egyutt is alig varom, h CR lepjen, m egy irritalo pojacanak tartom, annyi orom van az uromben, hogy teljesitmenyevel valamennyire kompenzal.
Amugy Messit is egy szerencsetlen loosernek tartottam kb 28 eves koraig, de akorul ram cafolt, ferfiva erett, beleallt a dolgokba, es soha nem gondoltam volna korabban, de melto csk lett Barcelonaban, es Argentinaban is.
Mindezen velemenyem fel is vallalom mezei szurkolokent, de ha a klub alkalmazasaban allnek, szuzek verere eskudozve tagadnam le. Biztis sz.r alak vagyok.
Mondjuk barcas forumon madridistakent eleve hendikeppel indulok. :)
Az avatar tortenete meg annyi, hogy barcas kepet akartam, hatha akkor nem minusz egyrol indulok itt. A Fenomen es Neymar kozott gondolkodtam. O (meg?) nem jatszott a Madridban, ezert dontottem igy. Mea culpa. :)

@NMS; de mondom, ha kiter, akkor egyertelmu, h Messi nala a legjobb, a sajto felfujja, CR megsertosik, bukja az oltozot (v egy reszet), es pont ezt akarta elkerulni. Ebben az alszent vilagban nem volt alternativaja.
Hozzászólás küldése