Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Avatar
Varatrix
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4857
Csatlakozott: 2007.12.26. 14:18:11
Tartózkodási hely: Böpö

2017.06.21. 16:23:29

ericco írta:
zola8787 írta:mikor szóba került CR, Modric (Benzemát ki ne hagyjam)
Modric és Benzema helyzete picit más. Benzemát belerágnatta a hülye gyerekkori haverja, és kb a saját idiótasága miatt kell most magát tisztára mosnia, mert nem rohant egyből a rendőrségre, hanem csendben maradt. Modric esetében pedig valami régi vallomás nem volt összhangban a legújabbal (évszámokat kevert össze, ha jól tudom), ott pedig azt kell tisztázni. CR-val ellentétben nem igazi vádlottjai és főszereplői az eljárásoknak.
Aka:
1. Zsarolás
2. Hamis tanúzás
3. és Adó csalás

Attól hogy, nem főszereplők nem jelenti azt hogy ártatlan báránykák.
Ez is persze egy másik véglet, de azért a fenti túl szép megfogalmazás a valóságnak.

Illetve igazából amiről itt szó volt ebben a hsz-ben arra ez nem magyarázat, hogy most miért veszi néhány madrid szurkoló itt poénra amikor a Barca fél éve még a legsimlisebb bűnbandának számított hasonló vádak miatt?
Kép
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
ericco
Barça B
Hozzászólások: 74
Csatlakozott: 2008.04.29. 23:53:33

2017.06.21. 16:01:03

zola8787 írta:mikor szóba került CR, Modric (Benzemát ki ne hagyjam)
Modric és Benzema helyzete picit más. Benzemát belerágnatta a hülye gyerekkori haverja, és kb a saját idiótasága miatt kell most magát tisztára mosnia, mert nem rohant egyből a rendőrségre, hanem csendben maradt. Modric esetében pedig valami régi vallomás nem volt összhangban a legújabbal (évszámokat kevert össze, ha jól tudom), ott pedig azt kell tisztázni. CR-val ellentétben nem igazi vádlottjai és főszereplői az eljárásoknak.
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2017.06.21. 09:56:27

Váratlan fordulat állt be a CR ügyben, a hírek szerint megbékélt, és maradni fog. Ki hitte volna??? Sokkoló.. :D
babaking
Barça B
Hozzászólások: 53
Csatlakozott: 2016.12.05. 12:16:37

2017.06.20. 09:07:31

zola8787 írta:Tisztelet a kivételnek, de amikor jöttek Neymar, Masch és Messi ellen az adóvádak, a madridosok egy része lenézően oltogatta a Barcát. Most, mikor szóba került CR, Modric (Benzemát ki ne hagyjam), mostmár jön a poénkodás, hogy micsoda börtönválogatott lenne. Kicsit egyoldalúan nézik páran, és ez eléggé szomorú.
Lehet csak én vagyok naiv, de nem tudom elképzelni ezeket az emberek otthon töltögetni az adós papírjaikat, persze mindenki tudja, hogy nem így van, mégis megy az okoskodás.

Ezt a normálisabbak eddig is tudták. Messi sem maga találta ki meg gondolom Cr-sem, hogy mit hogyan hova. Ezeknek az emebreknek (valószínüleg) lövése sincs ezekröl a dolgokról. Ezt intézik az ügynökök meg a tanácsadók.


Most olvasom, hogy állítólag még egy rakat játékost vizsgálnak, illetev Mourinhot is. Az a közös bennünk, hogy mindnek Mendes az ügyfele, és ugyan az a társaság felel a pénzügyekért.
Madridista.
Avatar
zola8787
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3717
Csatlakozott: 2009.03.01. 20:08:51

2017.06.19. 22:21:33

Tisztelet a kivételnek, de amikor jöttek Neymar, Masch és Messi ellen az adóvádak, a madridosok egy része lenézően oltogatta a Barcát. Most, mikor szóba került CR, Modric (Benzemát ki ne hagyjam), mostmár jön a poénkodás, hogy micsoda börtönválogatott lenne. Kicsit egyoldalúan nézik páran, és ez eléggé szomorú.
Lehet csak én vagyok naiv, de nem tudom elképzelni ezeket az emberek otthon töltögetni az adós papírjaikat, persze mindenki tudja, hogy nem így van, mégis megy az okoskodás.
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2017.06.19. 20:12:57

Nero. írta:Kivancsi vagyok hogy igaz vagy sem, ha nem igaz akkor CR megint hozta az óvodás formáját, mert elég lett volna egy fél perces nyilatkozatban elmondani hogy kamu és marad, vagy instára feldobni egy Realos képet, de o inkább tovabb titkolozik.
Nagyon kapóra jön neki hogy most mindenki erről beszél, és nem az adóügyeiről.


Modric közben elvileg eléggé nagy pácban van...
Avatar
BarcaJr
Barça B
Hozzászólások: 38
Csatlakozott: 2017.06.17. 20:53:53
Tartózkodási hely: Penistone

2017.06.19. 19:55:57

Nero. írta:Kivancsi vagyok hogy igaz vagy sem, ha nem igaz CR akkor megint hozta az óvodás formáját, mert elég lett volna egy fél perces nyilatkozatban elmondani hogy kamu és marad, vagy instára feldobni egy Realos képet, de o inkább tovabb titkolozik.
Szerintem a hazája repülőterén lévő mellszobor kifejezi hogy ő milyen is. :D
Mindig a középpontban akar lenni, kár, pedig vannak nagyon jó adottságai, csak nem mindegy milyen a személyisége.
Kép

"There's no pressure when, you're making a dream come true." -Neymar Jr.
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6905
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2017.06.19. 19:42:35

Kivancsi vagyok hogy igaz vagy sem, ha nem igaz akkor CR megint hozta az óvodás formáját, mert elég lett volna egy fél perces nyilatkozatban elmondani hogy kamu és marad, vagy instára feldobni egy Realos képet, de o inkább tovabb titkolozik.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
hau30
Capitá del Barça
Hozzászólások: 839
Csatlakozott: 2008.05.19. 19:31:35
Tartózkodási hely: Pécs

2017.06.19. 15:36:42

Én is azok közé tartozom akik​ azt mondják,hogy a lelépése jól meg van koreografálva. Nekem az volt fura, hogy hónapokkal ezelőtt mikor nem ment neki úgy játék (mondjuk az év első 2/3-ban) már szabadkozott,hogy kéretik őt nem kifütyülni. Hallottatok Ti már előre rimánkodni egy játékost a közönség felé? Szerintem felfoghatta,hogy teljesítményben már nem azt a minőséget képviseli,mint 30 éves előtti időszakában. Amúgy nagyon jól felépítette magát a szezon végére. Nyilván ehhez kellett,óriási akarat, szerencse és nem utolsó sorban CSAPATTÁRSAK!!! Nem lesz még egy ilyen szezonja. Most kell dobbantania és a Real-nak is most kell eladni.

Miért kell dobbantania?
-Azért mert most csúcson van Madridban és ezzel a rossz,csúnya madrid nem véd meg szlogennel igencsak jól jön ki a buliból a népek előtt (Marketing,brand az első nála és nem a Madrid. Ez szubjektív vélemény). Okés lehet nem mondott ilyet. De akkor miért nem ír egyet a twiterre: Egy "barom média" szöveget? És le is főtt volna a kávé a témában.
-Azért mert Ő lenne mindenidők legdrágább igazolása és az is maradna egy jó ideig,ha nem végig.(ugye nem kell mondani,hogy mennyire hízlalná az egóját).
-Azért mert a MU szinte az otthona,mint ahogy azt korábban párszor már elmondta.
-Ja és azért, mert MU tényező lesz az európai fociban újból rövid időn belül és hátha lesz egy lepattanó bajnoki cím vagy BL (Istenkirály lenne újból,ha trónra kerülne megint a MU a visszahozatala után).
-Gondolom több maradna a zsebében is a spanyol adótörvények miatt.

Miért kell eladni a Real-nak?
-Azért, mert rengeteg zsetont kapnának utána és a fizetése sem csökkentené a büdzsét drasztikusan.
-Azért mert egy csilivili 33-34 éves lufit adhatnának el egy zsák pénzért, amely bármikor kipukkadhat.
-Azért,mert van "csapata" a real-nak és találnának egy vérbeli befejezőt az érte kapott pénzért+még valaki minőségi szélső támadót.
-Azért,mert nincs szükség rá már annyira, de padra tartósan nem fog leülni sohasem.

Mondják sokan,hogy mennyi mindent köszönhetnek neki az idei évvégi góljai miatt, de tényleg ezt a csapattársaknak köszönheti leginkább. Óriási volt mögötte a középpálya és a jobb/bal szél.


Szóval nekem ez a véleményem.
Avatar
csabimo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 946
Csatlakozott: 2006.01.13. 02:09:37
Tartózkodási hely: bonyhád

2017.06.19. 15:29:20

IscoDisco:

Nem tudok idézgetni, telorol nagyon béna vagyok..
Kik azok a nem normalisak akik elhiszik hogy adóbotrány miatt távozna spanyolországból?? Pont azok a nem normálisak akik elhiszik hogy ártatlan :D
Lehet, söt biztos, mint Messi eseteben, nem tudta hogy gebasz van, mert megbizott erre szakosodott emberekben ,cégekben ,hogy a pénzét kezeljék! De ettöl őt ugyanugy előveszik mint Messit..Messi estében, ha jol emlékszem, 2007-2009ig terjedő idöszakot vizsgálták. Akkor Messi 19-22 éves volt, szerintem örült hogy felkerült az első csapatba és jácchat, nem pedig otthon ült és azon gondolkozott hogyan csaljon adót! De ettől függetlenül elitélték.

Ronaldo helyzete ugyanez, lehet hogy ő nem tudta, attol még bünös lesz, es elitélhetik..
Ennek tudatában, meg gondold kicsit magadat bele a helyzetébe, eddig sem szerették spanyolországban söt, nagyon sehol, mar a bernabeu is kikezdi, öt aki a nagy adakozó, adományozó, akit mindenhol fütyülnek, mit fog kapni akkor ha estleg kap egy felfuggesztet börtönt mint Messi :D.. az meg hogy ez valami nagy elterelő hadmüvelt, hogy mindenki az eligazolasrol beszéljen, ne az adóügyéröl kb jácchatják még 2 honapig, utánna meg marad a tréh..attol hogy most nem beszélnek róla, nem fog elévülni.
IscoDisco
Barça B
Hozzászólások: 68
Csatlakozott: 2017.03.17. 13:26:15

2017.06.19. 14:23:48

csabimo írta:Volt szerencsém kint lenni classicon, ahol szeretettel énekelték neki hogy egy "gay"
Azt valahogy gondoltam, hogy spanyolország katalán részén megkapja, csak nem akartam leírni, nehogy provokálásnak vegyétek.
csabimo írta:Nem azt irtam, hogy ő robbontotta ki az adőügyét, azt megteszi az arra illetékes szerv, hanem hogy "ugymond"kapora jött neki, es ez is lehet az egyik oka, indoka, a távozasnak! Es azt komunikaljak hogy a klubb meg Perez nem áll mellé..
Hogy jönne már kapóra? Egy adóbotrány ha igaz, ha nem, abból nem szerezhet előnyt. Ki az a nem normális, aki elhiszi, hogy emiatt akarna távozni? Azt meg ki kommunikálta le, hogy Peréz és a klub nem áll mellé? Mert eddig egyik érintett szájából sem hallottam. Szóval ezek mind egytől egyik csak összeesküvés elméletek.
csabimo írta:Miért indulna el jövőre lefele az ut?? Azert mert nehez hiszem el hogy egy bajnoksag-bl után jövőre tripláztok
Pedig az esély bőven megvan, mégha itt sokatoknál ez az idei év is csak nektek köszönhette a Real. :) De tegyük fel lenulláztok minket jövőre. Az Unitedben vagy a PSGben miért lenne jobb helye? A Realban van a legnagyobb esélye arra, hogy aranylabdát nyerjen. A MU még egy ideig (gondolom) nem lesz sehol, egy francia bajnoki címmel meg nem fog aranylabdát kapni.
csabimo írta:Amugy Cuncihoz visszatérve, kb 6-7 meccsel kihuzta a szezonjat itt a bajnoksag vége felé, azert maradjunk annyiban hogy összel kb minden 2. Madridista eladta volna ez van, valaki jol irta, 6-7 jobb meccsel is lehet aranylabdat nyerni, 6-7 roszzabbal meg elvesziteni..
Én sem ragaszkodnék hozzá egyébként, mert inkább a szellemisége hiányát érezné meg a csapat. De ez a "6-7 jó meccse volt egész szezonban és csak a 16oson belül várja, hogy kiszolgálják" duma épp akkora túlzás, mint az, hogy Messi minden rangadón bújócskázik.
nagyatyesz
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1020
Csatlakozott: 2009.06.02. 16:51:33

2017.06.19. 14:22:11

Szerény véleményem szerint CR nem fog tudni jól kijönni ebből az egészből...
Kezdem ott, hogy vélhetően ugyanúgy mint Messinél volt egy komolynak hitt adótanácsadó és könyvelő iroda, aki intézte neki a pénzügyeit. Nyilván nem ő olvasta meccs után önszorgalomból a spanyol adótörvényeket, hanem csinálták neki (is), mint bármely jól fizetett focistának. Mivel az ő pénze, így előveszik függetlenül attól, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy mind ő, mind a többi adócsalásba keveredett focista többségének fingja sincs arról, hogy adót csalt.
Szerintem a klub megtette ami a feladata, és kiállt mellette egy közleményben.
Elvileg innen jött a hiszti a részéről. Én azért gondolom, hogy valós lehet a durcija, mert sem ő, sem a klub nem cáfolta meg a pletykákat, sőt azóta más személyeket (ZZ, Ramos) is be lett vonva a buliba, de tőlük sem cáfolt senki. Gondolom nem csak az adócsalás vádja, hanem a sorozatos fütty miatt is ki van a töke.
De eddig is sokan fütyülték, és ezután még nagyobb lesz a fütty maradása esetén, mert sokan ellene fordulnak majd, mert elhiszik ezt az egészet. Lehet megcáfolja 2 hét múlva minden illetékes, de sok ember tudatába ez már beépül addigra, és 1-2 gyengébb meccs után erősödnek majd a füttyök.
Tartom ugyanakkor, hogy a Reál ha eladná, akkor húzhatna egy nagyot, mivel - nem elvitatva a bl egyenes kieséses szakaszban produkált gólerős játékát - idei év meccseinek nagy részén a Madrid leggyengébbjei közzé tartozott. Ha az MU behülyülne és le lehetne húzni anyagilag, akkor szerintem összességében jól járnának eladásával.
Avatar
csabimo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 946
Csatlakozott: 2006.01.13. 02:09:37
Tartózkodási hely: bonyhád

2017.06.19. 14:02:15

IscoDisco írta:. Melegezni meg nem a meccseken szokták, Real meccsen nem kapott még ilyet, ez inkább a válogatottnál jön elő. Egy adóügyet kirobbantani, hogy legyen egy kifogása eligazolni meg elég meredek lenne. :lol: Ilyen hülye ember nem lehet, ha lenne is valaki rá szólna. :mrgreen: Miért indulna el lefele az út? .
Igen nekem nem kell szeretni, nem is csipázom..
Volt szerencsém kint lenni classicon, ahol szeretettel énekelték neki hogy egy "gay" es a spanyol kollégák mesélték, hogy minden pályán megkapja spanyolorszagban, kivéve ugye bernabeu.. plusz mellé a fütty :)..
Nem azt irtam, hogy ő robbontotta ki az adőügyét, azt megteszi az arra illetékes szerv, hanem hogy "ugymond"kapora jött neki, es ez is lehet az egyik oka, indoka, a távozasnak! Es azt komunikaljak hogy a klubb meg Perez nem áll mellé..
Miért indulna el jövőre lefele az ut?? Azert mert nehez hiszem el hogy egy bajnoksag-bl után jövőre tripláztok :D
Amugy Cuncihoz visszatérve, kb 6-7 meccsel kihuzta a szezonjat itt a bajnoksag vége felé, azert maradjunk annyiban hogy összel kb minden 2. Madridista eladta volna ;) ez van, valaki jol irta, 6-7 jobb meccsel is lehet aranylabdat nyerni, 6-7 roszzabbal meg elvesziteni..
IscoDisco
Barça B
Hozzászólások: 68
Csatlakozott: 2017.03.17. 13:26:15

2017.06.19. 13:27:55

csabimo írta:Cunciisága: Az én véleményem az:
Szerintem Ronaldonak kezdett elege lenni abból, hogy minden pályán, ami nem a bernabeu(idén már ott is egyre többször), kifütyülik le melegezik stb..Ez az adóügy valamelyest kapóra jött neki, hogy legyen oka váltani, valamivel magyarázni kell, mert ugye tavaly hosszabitott, es 40 eves koráig is szeretett volna maradni, es aranylabdák tömkelegét nyerni a tap in goljaival..nem mellesleg igencsak zavarhatják kicsiny egoját azon apro tények, hogy már nem ő vilag legdrágább játékosa(simán elképzelem!), es ha Messi aláir hamarosan, akkor nem ő a legjobban kereső játékos sem..
A Realnal megnyert most mindent, innen valoszinü csak lefele lenne út! az elvárás is más, mint mondjuk, egy Psg vagy Mu-nal, ahol ugye prioritas egy Bl, de a realitas az, hogy valahol a 16-4 között elvéreznek akkor sem történik semmi..nem fogjak fütyülni, adjuk el öreg már stb csúnya dolgokat hozzávágni
Tehát ennek tudtatában, hogy megkaphatja még1x azt a titulust, hogy ö a vilag legdragabb játékosa mittomén 150-200 millioval, és aláir szintén egy zsiros szerződést, amivel ö lesz a legjobban fizetett jatekos is, meg a nagy hype es a sok minden a teli vigyorral ahogy ott áll és bemutatjak mint a nagy Messiást, ugy gondolom hogy benne van a váltás! Ez az én véleményem!
Mindenttöl fúggetlenül lehet oriasi kamu az egész, nem tudhatjuk hogy csak simán egy hiszti, vagy mi a baja, de valami van a háttérben, és ez az ami biztos..
Szép kis vélemény, látszik, hogy nem csipázod. :) Bárhova igazoljon, Angliába, Franciaországba, Németországba mindenhol ki fogják fütyülni. Melegezni meg nem a meccseken szokták, Real meccsen nem kapott még ilyet, ez inkább a válogatottnál jön elő. Egy adóügyet kirobbantani, hogy legyen egy kifogása eligazolni meg elég meredek lenne. :lol: Ilyen hülye ember nem lehet, ha lenne is valaki rá szólna. :mrgreen: Miért indulna el lefele az út? Ott a potenciál a csapatban, hogy jövőre is címeket nyerjen, minden összeállt, jó a csapategység, megvannak a klasszisok, megvan az utánpótlás. CR 9esként még 2 évig bőven kezdő lehet a Realban ha ilyen sor van mögötte. Ahogy Petr is írta, őt az egyéni és klub címek motiválják, nagyobb annál az egója, hogy elmenjen egy MUba szenvedni. Ott kitudja mikor lesz megint top 3-5-ös csapat, több mint valószínű, hogy addigra mire CR-nek már vége lesz.
Petr
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2144
Csatlakozott: 2013.10.31. 15:46:41
Tartózkodási hely: Az ország legszebb városának a legszebb utcája

2017.06.19. 12:57:40

Biztos vagyok benne, hogy a hatodik aranybogyó (az ötödik garantált) jobban motiválja, mint bármilyen rekordfizetés vagy átigazolási díj. Sokkal nagyobb sportember ennél.

Azt is biztosra veszem, hogy maradni fog, és a felröppent híreket pedig azért nem cáfolják nyilvánosan, hogy inkább ez legyen a köztudatban, mint a 15(?) millió eurós adóbotrány. Mendes az egyik legokosabb játékosügynök, pontosan tudja, hogy mi a dörgés. Ráadásul a Real Madridnak is az az érdeke, hogy Ronaldo hírneve kevésbé csorbuljon.
Emiatt pedig én nem tudom őket elítélni, ez a jó stratégia ebben a helyzetben, ami látszólag be is jön.
Avatar
csabimo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 946
Csatlakozott: 2006.01.13. 02:09:37
Tartózkodási hely: bonyhád

2017.06.19. 12:52:58

Cunciisága: Az én véleményem az:
Szerintem Ronaldonak kezdett elege lenni abból, hogy minden pályán, ami nem a bernabeu(idén már ott is egyre többször), kifütyülik le melegezik stb..Ez az adóügy valamelyest kapóra jött neki, hogy legyen oka váltani, valamivel magyarázni kell, mert ugye tavaly hosszabitott, es 40 eves koráig is szeretett volna maradni, es aranylabdák tömkelegét nyerni a tap in goljaival..nem mellesleg igencsak zavarhatják kicsiny egoját azon apro tények, hogy már nem ő vilag legdrágább játékosa(simán elképzelem!), es ha Messi aláir hamarosan, akkor nem ő a legjobban kereső játékos sem..
A Realnal megnyert most mindent, innen valoszinü csak lefele lenne út! az elvárás is más, mint mondjuk, egy Psg vagy Mu-nal, ahol ugye prioritas egy Bl, de a realitas az, hogy valahol a 16-4 között elvéreznek akkor sem történik semmi..nem fogjak fütyülni, adjuk el öreg már stb csúnya dolgokat hozzávágni :D
Tehát ennek tudtatában, hogy megkaphatja még1x azt a titulust, hogy ö a vilag legdragabb játékosa mittomén 150-200 millioval, és aláir szintén egy zsiros szerződést, amivel ö lesz a legjobban fizetett jatekos is, meg a nagy hype es a sok minden a teli vigyorral ahogy ott áll és bemutatjak mint a nagy Messiást, ugy gondolom hogy benne van a váltás! Ez az én véleményem!
Mindenttöl fúggetlenül lehet oriasi kamu az egész, nem tudhatjuk hogy csak simán egy hiszti, vagy mi a baja, de valami van a háttérben, és ez az ami biztos..
Avatar
BarcafanTomee
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2574
Csatlakozott: 2006.09.16. 14:48:58

2017.06.18. 22:28:30

Ezt itt már nagyon kezd elmenni off-ba, de ezt még beteszem ha már róla van szó. Most megy a Dán-Olasz u21es meccs és egy rövid időre félbeszakadt, mert Milan szurkolók hamis bankókkal valósággal megszórták Donnarummát. :D

https://www.facebook.com/18868399948920 ... 729836616/
Avatar
BarcaJr
Barça B
Hozzászólások: 38
Csatlakozott: 2017.06.17. 20:53:53
Tartózkodási hely: Penistone

2017.06.18. 19:59:50

Én nem tudom ki hogy van vele de szerintem Donnarummának ki kéne jönnie az olasz fociból és valamilyen normális, erősebb ligában megpihennie Német vagy Spanyol vagy Angol mert, tök mindegy hogy Real vagy másik csapat csak el a Milánból, mert a mai olasz foci közel sem olyan mint régebben de máshol jól fejlődne a srác! :)
Kép

"There's no pressure when, you're making a dream come true." -Neymar Jr.
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6905
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2017.06.18. 14:54:28

Az szep hogy a gyerek mar ugy volt beallitva hogy o lesz a Milan Buffonja meg ilyenek, azt ugy lesajnalja a csapatat hogy barmennyit adnak neki ugyse marad. :lol: A Real helyebe meg nem adnam el Navast, de ha Perez mindenaron uj kapust akar akkor De Gea. A Real marketingbe beleillik, meg amugy is jobb, tapasztaltabb mint az olasz.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Avatar
miro.
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1402
Csatlakozott: 2017.03.08. 17:57:31

2017.06.18. 12:24:56

Ezzel egyetertek,de en is azt mondom hogy inkabb maradt volna meg 2 evet a milanba..
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan


rmcf
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2017.06.18. 12:16:35

miro. írta:Tudom hogy nonszensz,de nem ertesz.
Megcsinalta a gyerek a tuzet,most ha eligazol,plane hozzank,biztos vagyok benne hogy a media raszall.

Milanoban meg lehet hogy nem remegett meg,de nem is vedett meg a BLben,vagy egy el classicon.
Kicsit mas kavehaz az utobbi evekben a Real vagy a Milan kapusanak lenni...
de értelek, és tudom h más kávéház. de a gyerekben egyszerűen minden meg van ahhoz h a legmagasabb szinten is jól tolja.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MesQueUnClub
Capitá del Barça
Hozzászólások: 538
Csatlakozott: 2017.03.21. 21:13:21

2017.06.18. 11:51:15

miro. írta:Tudom hogy nonszensz,de nem ertesz.
Megcsinalta a gyerek a tuzet,most ha eligazol,plane hozzank,biztos vagyok benne hogy a media raszall.

Milanoban meg lehet hogy nem remegett meg,de nem is vedett meg a BLben,vagy egy el classicon.
Kicsit mas kavehaz az utobbi evekben a Real vagy a Milan kapusanak lenni...
A legutóbbi hírek arról szóltak hogy a Párizs a legesélyesebb, dehát ezek csak újságírók. Kíváncsi leszek mi lesz a gyerekkel mindenesetre, a jövő az övé lehet de tartom magam ahhoz hogy most még nem lenne jobb egy Madridban mint Navas.
Avatar
miro.
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1402
Csatlakozott: 2017.03.08. 17:57:31

2017.06.18. 11:44:51

Tudom hogy nonszensz,de nem ertesz.
Megcsinalta a gyerek a tuzet,most ha eligazol,plane hozzank,biztos vagyok benne hogy a media raszall.

Milanoban meg lehet hogy nem remegett meg,de nem is vedett meg a BLben,vagy egy el classicon.
Kicsit mas kavehaz az utobbi evekben a Real vagy a Milan kapusanak lenni...
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan


rmcf
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2017.06.18. 10:02:56

miro. írta:Foleg ezek utan ami most megy, mindenki azt fogja varni hogy hibazzon. JOGOSAN.
minden kapus hibázik, szóval ezt várni nonszensz. a gyerek amúgy egy gép, még a legnehezebb szitukban sem remeg a keze, abszolut higgadt.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
Rivaldo11
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8005
Csatlakozott: 2006.08.22. 11:44:15
Tartózkodási hely: Budapest

2017.06.18. 08:39:03

Érdekes ez a Ronci ügy. Ha azt nézem, hogy Messi 21 hónapot kapott kevesebb összegért...Nos itt az összeg is nagyobb, és az elkövetés módja is súlyosabbnak számít, ezért egyáltalán nem lennék meglepődve, ha Ronaldo a tényleges lecsukástól tartana, noha nyílván nem vágnák rács mögé ez egyértelmű. De ezt egy esetleges lelépés indokaként nem kommunikálhatja, így a klubbot kell beállítani rossznak és csúnyának, akik nem védték meg. Már persze, ha igazak a hírek, mert azért fenntartással kell kezelni természetesen.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Válasz küldése
cron