Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Kivel pótolnád Busit?

Zubimendi
8
9%
Ambarabat
5
6%
Nico
25
29%
Más
32
37%
Nem hoznék senkit
16
19%
 
Szavazatok száma: 86
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2017.06.28. 17:12:28

palesz77 írta:Carles Aleña has signed a new three-year deal with Barcelona. Aleñá's release clause will be raised to 75M if he gets promoted to the first team. The contract can be extended with 2 years if he gets promoted to the first team.
Csak akkor meg ne lássak Deniseket, Digneeket mégegyszer Barca mezben!
Avatar
Barca96
Jugador del Barça
Hozzászólások: 209
Csatlakozott: 2011.02.19. 22:03:54

2017.06.28. 16:09:37

ntibi67 írta:
Barca96 írta:És Dani Ceballoshoz mit szólnátok? Szerintem Saul mellett remekül játszott. Nagyon agilis, jól lát a pályán, és ahogy láttam jó munkabírású. A Betis játékosa, tehát a ligát is ismerheti. És jóval olcsóbb lenne, mint esetleg Saul. Nyilván nincs az ő szintjén de szerintem a potenciál megvan benne. Én is Verrattit hoznám, de ha Saul után néznénk, és 80-ért szeretnénk megvenni akkor én sokkal inkább hoznám Ceballost.
Miért nem jó neked a saját nevelésű Alenánk?A Betisből nekem ki sem tűnt,most meg volt egy jó meccse a válogatotban és már hoznád is.Na így aztán tényleg nem lehetne megtartani az utánpótlásból a tehetségeinket.
Amúgy a Girona lehetne egy úgymond fiók csapatunk.
Alena nem rossz játékos, de Ceballos azért nagyobb rutinnal rendelkezik nála a spanyol első osztályban. A Barca akkora klub lett mára, hogy egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy folyamatosan kísérletezzen a fiataljátékosaival. Túl nagy csapat vagyunk ehhez, ide a legjobbak kellenek. Nem azt írtam, hogy Ceballosra van szükségünk, csak azt, hogy ha Sault szeretnénk hozni 80-ért, akkor inkább hozzunk egy Ceballost a töredékéért.

És ez az amit nehéz megemésztenünk. Szép és jó volt, hogy egyszer állandóan hoztuk a játékosokat a Masiából és lett egy aranygenerációnk, de azért ilyen sem lesz újra egy ideig. Azóta a világ egyik legnagyobb csapata lettünk. Nincs idő annyira kísérleteznünk a fiataljainkkal, hogy hátha majd fejlődnek és akkor x idő múlva a hasznunkra válnak.
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7360
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2017.06.28. 15:52:47

visca el barca írta:
azért nehogy már másfél bl meccs alapján ítéljél meg vkit. ki ellen játszott? celtic? mikor állt be? a 60. percben 23-0-nál?

piquét olcsón visszahoztuk, aránylag fabregast is, de ő meg is bukott. ennyi. bartra talán még jogos, de a többit hagyjuk már, vicc kategória mind. ha ilyen kispadunk lenne mint montoya, tello, dos santos meg a többiek, menne a sírás, hogy ha ég a ház nincs kinek bejönnie.
amúgy nem jól írtam, mert én főként olyanokra gondoltam akik az utánpótlásból tűntek és azóta hű de nagy játékosok lettek. mert, hogy itt folyamatosan az adama-féle embereket siratjuk, a gyerekről azt sem tudom hol játszik akkora sztár lett belőle. de volt már itt új messi (dölöfu), új iniesta (halilovic), meg anyám kínja, láthatjuk hol tartanak. ehhez képest folyamatosan akkor parádék mennek itt, mintha nem tudom, mbappé, fabinho, dembelé kalibereket engedtünk volna el.
Ha annyit játszott, akkor annak alapján kell megítélni.A kupában szintén jó volt, de akkor gyengébbek ellen játszott, szóval megint van kifoogás. A harmadosztály szintén nem jó. A másodosztályban szinte mindig kiváló teljesítményt hozott le, pedig sokszor nem is a posztján játszott. Rengeteget számít, ha egy homlokegyenest idegen játékkörnyezetben kell helyt állnia valakinek, főleg egy olyan poszton. Busquetsset is a világ egyik legjobbjának tartják a posztján, de nem esküdnék meg rá, hogy a válogatott közelében lenne, ha mondjuk Angliában játszana.
De Iniben vagy Xaviban sem vagyok biztos, hogy ekkora karriert futottak volna be.

Sokat számít az is, hogy hová kerül innen. Azért Deulofeut nem kövezném meg. Anglia egyáltalán nem az ő terepe volt, azért akkora szégyent nem is vallott. Elkerült egy másik bajnokságba sokkal jobban kijöttek az erősségei. Del Bosque sem véletlenül figyelt fel anno rá. De nemrég a franciák ellen is elég komoly meccset tolt, gyakorlatilag egyedül verte meg őket.
Nem vagyok benne biztos, hogy itt annyira reménytelen lenne, a gond vele sajnálatosan fejben van.

Munirt is le lehet szólni, hogy egy gyenge Valenciában van, de azért csak házi gólkirály lett, pedig végig idegen poszton játszott.
Grimaldo is a Benfica egyik legjobbja volt 20-21 évesen csak a sérülések betettek neki. Nagyon kíváncsi vagyok mit mutatott volna itt.
Szóval nem olyan gyenge itt a felhozatal, csak kevés lehetőséget kapnak. Igazából Alenara leszek kíváncsi. Őt sújtja leginkább ez a középpályás túltengés.
Cucut jó lenne megtartani, Alba már 28 éves múlt pont akkor kerülhetne fel amikor Jordi már 30-31 körül lesz. Ugyanakkor helyén kell kezelni, mert még nagyon fiatal és bármennyire tehetséges kallódtak már el így emberek.
Igazából az a gond itt, hogy leginkább azokon a posztokon vannak tehetséges fiatalok, ahol vagy sokan vagyunk vagy klasszisok vannak/kellenek. Mondjuk Sampernek lehet itt még igazából helye én remélem, hogy meggyőzi Valverdet.
Forca Barca!!!!
ntibi67
Capitá del Barça
Hozzászólások: 611
Csatlakozott: 2013.06.16. 12:01:52

2017.06.28. 14:38:06

Barca96 írta:És Dani Ceballoshoz mit szólnátok? Szerintem Saul mellett remekül játszott. Nagyon agilis, jól lát a pályán, és ahogy láttam jó munkabírású. A Betis játékosa, tehát a ligát is ismerheti. És jóval olcsóbb lenne, mint esetleg Saul. Nyilván nincs az ő szintjén de szerintem a potenciál megvan benne. Én is Verrattit hoznám, de ha Saul után néznénk, és 80-ért szeretnénk megvenni akkor én sokkal inkább hoznám Ceballost.
Miért nem jó neked a saját nevelésű Alenánk?A Betisből nekem ki sem tűnt,most meg volt egy jó meccse a válogatotban és már hoznád is.Na így aztán tényleg nem lehetne megtartani az utánpótlásból a tehetségeinket.
Amúgy a Girona lehetne egy úgymond fiók csapatunk.
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2017.06.28. 14:25:36

azért nehogy már másfél bl meccs alapján ítéljél meg vkit. ki ellen játszott? celtic? mikor állt be? a 60. percben 23-0-nál?
Nem az alapján ítéltem meg, csak felhoztam példának. Apoel ellen játszott, 1-0 lett a meccs, és ha jól emlékszem, végig játszotta a meccset. Plusz utána idegenben a Leverkusen és Roma ellen is nyomta.
Látszik a játékán a potenciál. Kupameccseken is rendre jó teljesítményt nyújtott. B-csapat meccseiről nem is beszélve. Mondjuk most a Granadánál csak 4-5 meccsen láttam játszani.
Na mindegy, nálam már rég az első keret tagja lenne, megvan hozzá a játékintelligenciája, aztán nem kellene 35-ért Gomeseket igazolni.
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2017.06.28. 14:17:37

Carles Aleña has signed a new three-year deal with Barcelona. Aleñá's release clause will be raised to 75M if he gets promoted to the first team. The contract can be extended with 2 years if he gets promoted to the first team.
visca el barca írta:ha ilyen kispadunk lenne mint montoya, tello, dos santos meg a többiek, menne a sírás, hogy ha ég a ház nincs kinek bejönnie.
Szóval lényegében ugyanaz lenne a probléma, mint most a cirka 150 milliós padunkkal. :D
csababarca írta:Lehet fiatalokhoz nyúlni, támogatom, csak akkor nem keszünk versenyképesek szerintem. Addig nem amig nem jönnek ki olyan arcok akik minőséget képviselnek.
Sandro, Munir, Samper okes korrekt kis játékosok de nem többek. Max kiegészítőnek jók.
De nem is arról van itt szó, hogy mindent velük kell megoldani. Legalábbis 10-ből 9 ember nem ezt mondja. Na mindegy, lerágott csont ez már.
visca el barca írta:ettől függetlenül helyt állt, 46 meccs 21 gól, 14 assist.
Ennek ellenére nem volt egy sikersztori, és év végére Bojan kiszorította kb, mert jobban illett a csapatba éppen. De legyen akkor Maradona, Riquelme pl, egyikük se alkotott itt maradandót, máshol meg igen. De ott van poszton belül B. Tamás példája is akár. Busquetset se tudom elképzelni mint kiszoríthatatlan kezdő az idei Monacoban, ahol ment a futás és a dara ezerrel, a középpálya közepén meg főleg elvárás volt.

Ha akkor is nulla lett volna, amikor megpróbáltak játszani, akkor azt mondom oké, de abban az időszakban a legjobbjuk volt talán. Csak azzal se jöttek az eredmények.
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2017.06.28. 13:59:25

palesz77 írta:itt van Zlatan, aki a korunk egyik legjobb centere, de olyan feladatkörökben kellett volna itt játszania, amire nem volt képes.
ettől függetlenül helyt állt, 46 meccs 21 gól, 14 assist.
S.Agüero írta:Onnan, hogy láttam már jópárszor játszani. :) Láthattuk, mire képes a nagycsapatnál is a BL-ben például.

Egyáltalán nem hergeltem fel magam egyébként.

Elengedtük Piquét, Cescet, Thiagot, Bartrát, Montoyát, Grimaldot, őket mind sajnálom, mert legalább kiegészítőnek megfelelnének. Piquét mondjuk szerencsére visszahoztuk. És akkor ott van Samper és Munir, akikkel ki tudja, hogy mi lesz. Dos Santosékból is lehetett volna valami, bár az idősebb magának köszönheti.
azért nehogy már másfél bl meccs alapján ítéljél meg vkit. ki ellen játszott? celtic? mikor állt be? a 60. percben 23-0-nál?

piquét olcsón visszahoztuk, aránylag fabregast is, de ő meg is bukott. ennyi. bartra talán még jogos, de a többit hagyjuk már, vicc kategória mind. ha ilyen kispadunk lenne mint montoya, tello, dos santos meg a többiek, menne a sírás, hogy ha ég a ház nincs kinek bejönnie.
amúgy nem jól írtam, mert én főként olyanokra gondoltam akik az utánpótlásból tűntek és azóta hű de nagy játékosok lettek. mert, hogy itt folyamatosan az adama-féle embereket siratjuk, a gyerekről azt sem tudom hol játszik akkora sztár lett belőle. de volt már itt új messi (dölöfu), új iniesta (halilovic), meg anyám kínja, láthatjuk hol tartanak. ehhez képest folyamatosan akkor parádék mennek itt, mintha nem tudom, mbappé, fabinho, dembelé kalibereket engedtünk volna el.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2017.06.28. 13:52:16

Margit 2.0?
Jah, csak mi nem nyerünk 4 év alatt 3 bl-t...burn:D

Lehet fiatalokhoz nyúlni, támogatom, csak akkor nem keszünk versenyképesek szerintem. Addig nem amig nem jönnek ki olyan arcok akik minőséget képviselnek.
Sandro, Munir, Samper okes korrekt kis játékosok de nem többek. Max kiegészítőnek jók.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Hozzászólások: 2034
Csatlakozott: 2006.02.25. 21:20:32
Kapcsolat:

2017.06.28. 13:49:16

visca el barca írta: ha olyan marha nagy játékos lenne, akkor egy granadában bármilyen rendszerben be kellene férnie.
Guardioláról azt szokták mondani, hogy eléggé intelligens, világklasszis játékos volt, de amikor távozott Barcelonából, nem kapott komoly szerződést, holott nem volt különösebben öreg, és ingyen is írhatott volna alá. Nem véletlenül: kételkedtek abban, hogy az erényei azokban a játékrendszerekben is kijönnek. Ha Suárezt Valverde a Klasszikuson berakja középhátvédnek, másnap el kell adni.
Megy a fiatalokon a nyafogás...
A klub alapvető filozófiája elvileg az, hogy saját nevelésű játékosokra támaszkodik. Nem a galaktikus igazolások vannak a középpontban, nem a mindenkori edzőhöz van igazítva a klub felépítése, hanem fordítva. Szóval ha a tehetséggondozás terén valami nincs rendben, akkor az egész klub nincs rendben, és a siker csak átmeneti lesz.
.
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2017.06.28. 13:29:48

visca el barca írta:ha olyan marha nagy játékos lenne, akkor egy granadában bármilyen rendszerben be kellene férnie.
Többit hagyom, ki hogy látja, elfogadom, de ezt a részt nem értem. Egy szimplán tehetséges gyereknek miért kellene minden játékrendszerben jól játszania, amikor bizonyított klasszisok se mindig tudnak más szisztémában alkotni? Messze se kell menni, itt van Zlatan, aki a korunk egyik legjobb centere, de olyan feladatkörökben kellett volna itt játszania, amire nem volt képes. Pedig akkorra ő már elég komoly kis játékos volt..
Kovbal88 írta:Viszont az jó dolog, hogy elmennek a tehetségek, mert marad hely másoknak. Viszont valami visszavásárlás, vagy valami olyan szerződés nem ártana, hogy később még pénzt lássuk belőle. X évig bizonyos százalék klubváltásnál vagy a játékos fizetésének pár százaléka.
Kifizetik a kivásárlási árukat, ilyenkor nincs beleszólásunk semmibe, szóval ez esélytelen.
Barca96 írta:És Dani Ceballoshoz mit szólnátok? ...
Real már szinte biztos, hogy bezsákolja.
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2017.06.28. 13:25:07

és Te ezt honnan tudod? imádom mikor felhergelitek magatokat ilyen tény nélküli hülyeségekkel.
Onnan, hogy láttam már jópárszor játszani. :) Láthattuk, mire képes a nagycsapatnál is a BL-ben például.

Egyáltalán nem hergeltem fel magam egyébként.

Elengedtük Piquét, Cescet, Thiagot, Bartrát, Montoyát, Grimaldot, őket mind sajnálom, mert legalább kiegészítőnek megfelelnének. Piquét mondjuk szerencsére visszahoztuk. És akkor ott van Samper és Munir, akikkel ki tudja, hogy mi lesz. Dos Santosékból is lehetett volna valami, bár az idősebb magának köszönheti.
Avatar
Barca96
Jugador del Barça
Hozzászólások: 209
Csatlakozott: 2011.02.19. 22:03:54

2017.06.28. 13:23:07

És Dani Ceballoshoz mit szólnátok? Szerintem Saul mellett remekül játszott. Nagyon agilis, jól lát a pályán, és ahogy láttam jó munkabírású. A Betis játékosa, tehát a ligát is ismerheti. És jóval olcsóbb lenne, mint esetleg Saul. Nyilván nincs az ő szintjén de szerintem a potenciál megvan benne. Én is Verrattit hoznám, de ha Saul után néznénk, és 80-ért szeretnénk megvenni akkor én sokkal inkább hoznám Ceballost.
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
Kovbal88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2165
Csatlakozott: 2013.07.17. 16:50:38

2017.06.28. 13:20:37

visca el barca írta:
S.Agüero írta:Samper pedig lehozta volna azt, mint Gomes a szezonban.
és Te ezt honnan tudod? imádom mikor felhergelitek magatokat ilyen tény nélküli hülyeségekkel.
Gomes szintet szerintem, bárki lehozza, annyi hogy ezt előre nem lehet lehetett tudni. Összesen 10 jó megmozdulása nem volt a palinak.

Viszont az jó dolog, hogy elmennek a tehetségek, mert marad hely másoknak. Viszont valami visszavásárlás, vagy valami olyan szerződés nem ártana, hogy később még pénzt lássuk belőle. X évig bizonyos százalék klubváltásnál vagy a játékos fizetésének pár százaléka.

Attól, hogy nem lett sztárjátékos pl Dos Santosból, attól még elvannak a Villarrealban és biztosan többet érnék, mint amit kaptunk értük főleg a fiatalabbikért.
Avatar
Messias2
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2860
Csatlakozott: 2015.06.25. 16:10:25

2017.06.28. 13:02:19

Elvesztette indentitását a klub. Margit 2.0 lettünk.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2017.06.28. 12:46:15

S.Agüero írta:Samper pedig lehozta volna azt, mint Gomes a szezonban.
és Te ezt honnan tudod? imádom mikor felhergelitek magatokat ilyen tény nélküli hülyeségekkel. palesz is megmagyarázta, hogy a granadában is csak azért nem lett szupersztár mert edzőt és ezáltal rendszert váltottak. az fel sem merült, hogy nem ütötte meg a szintet még ott sem? ha olyan marha nagy játékos lenne, akkor egy granadában bármilyen rendszerben be kellene férnie.

montoyát meg hagyjátok már, sírtam mikor hozzákerült a labda olyan ügyefogyott volt és nem csak alveshez képest. ő se kellett soha senkinek, dobálták ide oda (dulifuli 2.0), most meg a valenciában volt egy közepesnél is gyengébb éve és már lassan elérünk oda h siratjátok.

megy a fiatalokon nyafogás is, mondjatok az elmúlt nem tudom legyen mondjuk 10 évből egy olyan játékost akit elengedtünk 20-22 éve kora előtt és elit csapatban játszik és tényleg megéri siratni. thiagon kívül nincs is is ilyen ember. ugye ugye?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2017.06.28. 12:31:35

A középpályáról elpocsékolt Thiago-ról nem is beszélve, plusz most már lassan Samperre is igaz lesz. :?
Utólag visszanézve Thiago-val sokkal többre mentünk volna, mint Cesc-vel. Samper pedig lehozta volna azt, mint Gomes a szezonban.

Amúgy ennek a srácnak miért nem lett volna elég 16 évesen a Juvenil A? Azért ritkán futkosnak 16 évesek a másodosztályban. Ha jól értem a dolgot. Miért kéne két lépcsőket ugrálnia?
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Hozzászólások: 2034
Csatlakozott: 2006.02.25. 21:20:32
Kapcsolat:

2017.06.28. 12:04:49

palesz77 írta:
B. Tamás írta:de ennek ellenére nem adták meg neki a gyorsabb feljutás lehetőségét (lehetőségről van szó, nem kell ugye mindig játszania is, arról az edző dönt), míg a City megígérte neki, hogy a második évében a felnőttekkel edzhet majd.
Na, most már ezt is tudom. :D Mondjuk kicsit érdekes ez nekem, az is, hogy itt miért nincs(?) lehetne arra lehetősége, hogy gyorsabban lépkedjen, meg az is, hogy egy 16 éves gyerek aki teljesen biztos a képességeiben, miért ne lépkedné végig a ranglétrát. Puyolék nyilván mérlegeltek rengeteget, ő aztán kétlem, hogy azért csinálja amit, mert a pénzt nézi és nem a gyerek érdekeit - van neki bőven, ebből meg annyit nem kaszál -, de szívesen benéznék a színfalak mögé, hogy mi zajlik itt pontosan. Az érzékelhető, hogy az első csapatba kerülést illetően megrendült a bizalom sok fiatalban, ezen jó lenne valahogy változtatni, de azért az megnyugtató, hogy a többség a legnagyobb tehetségek közül nem gondolkozik a váltáson ennek ellenére sem. Csak akkor több Grimaldo féle ügyet nem szabadna csinálni, kezdve most Palenciával is. Nem kell nyomatni mindenáron, de edzésre, kupameccsre, stb, azért a B legjobbjait, akik évek óta itt várnak, illene felhívni. Ha nem üti meg a szintet akkor nem, ez van, de azt érzékeltetni kell az alsóbb korosztályokkal, hogy az esélyt megkapják, és rajtuk áll a dolog, ha elég türelmesek.. Mert mostanában azért ez nem épp így zajlott - tavaly nyár tökéletes példa erre.
Pontosan erről lenne szó. Ehelyett érkezik Mathieu 20 millió euróért (illik megjegyezni: az első két évében semmi probléma nem volt vele), felmerül Lucas Lima neve, és Paulinho komoly alternatíva a középpályára a kínai bajnokságból. De amint láthattuk például eddig Digne teljesítményét, nem hiszem, hogy azt például Grimaldo ne tudta volna hozni.

Másik példa: Montoya esete. Nyilvánvalóan rendkívül messze állt attól, hogy Alves örökébe léphessen valaha is, de amikor játszott, azért egy bizonyos szintet mindig hozott. Hogy ez nem elég a kezdőcsapatba, az nyilvánvaló, de egy keret ugye 22 fős.. A cél mindig az, hogy a legnagyobb tehetségeket kinevelje a klub, de ha "csak" egy kiegészítő játékost tud adni a csapatnak a Masía, már akkor is megérte, és spórolt a klub a mai árak mellett egy 25-30 millió eurót.
.
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2017.06.28. 11:38:34

Gareth Tello írta:Right now, it seems like Marlon and Vitinho will occupy the two non-EU spots in Barça B's squad for Segunda A next season. [@gerardromero]

Ebben az esetben pedig talán nem lehetetlen, hogy Vermaelen tényleg maradni fog... :D
Ennek több értelme is lenne, mármint hogy nem kerül fel. 4-ből csak 3 kh lehet a keretben úgyis általában a meccsek alatt, addig játszhatna a B-ben néha. De emiatt megtartani Vermaelent tök hülyeség lenne, szerintem kamu csak amúgy is.

A jobbhátvéd srác amúgy tényleg ügyesnek tűnt a Juvenilből, Puig miatt láttam 3-4 meccsüket talán, és feltűnt a játéka. Kíváncsi leszek, hogy mire viszi majd.
hdavid

2017.06.28. 11:28:38

Gareth Tello írta:Barcelona is considering the possibility that Thomas Vermaelen might become the fourth center back of the first team. [sport] :lol:

Elsőre nem tűnik túl hihetőnek a dolog, de úgy néz ki, arra van esély, hogy Marlon egyelőre nem kerül fel végleg a nagycsapathoz:
Right now, it seems like Marlon and Vitinho will occupy the two non-EU spots in Barça B's squad for Segunda A next season. [@gerardromero]

Ebben az esetben pedig talán nem lehetetlen, hogy Vermaelen tényleg maradni fog... :D
Jesus.... Aztán szeptemberbe egy fos meccsen lesérül 3 évre megint
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013
Hozzászólások: 5728
Csatlakozott: 2012.03.03. 19:01:12
Tartózkodási hely: Budapest

2017.06.28. 11:27:38

Barcelona is considering the possibility that Thomas Vermaelen might become the fourth center back of the first team. [sport] :lol:

Elsőre nem tűnik túl hihetőnek a dolog, de úgy néz ki, arra van esély, hogy Marlon egyelőre nem kerül fel végleg a nagycsapathoz:
Right now, it seems like Marlon and Vitinho will occupy the two non-EU spots in Barça B's squad for Segunda A next season. [@gerardromero]

Ebben az esetben pedig talán nem lehetetlen, hogy Vermaelen tényleg maradni fog... :D
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2017.06.28. 11:21:58

B. Tamás írta:de ennek ellenére nem adták meg neki a gyorsabb feljutás lehetőségét (lehetőségről van szó, nem kell ugye mindig játszania is, arról az edző dönt), míg a City megígérte neki, hogy a második évében a felnőttekkel edzhet majd.
Na, most már ezt is tudom. :D Mondjuk kicsit érdekes ez nekem, az is, hogy itt miért nincs(?) lehetne arra lehetősége, hogy gyorsabban lépkedjen, meg az is, hogy egy 16 éves gyerek aki teljesen biztos a képességeiben, miért ne lépkedné végig a ranglétrát. Puyolék nyilván mérlegeltek rengeteget, ő aztán kétlem, hogy azért csinálja amit, mert a pénzt nézi és nem a gyerek érdekeit - van neki bőven, ebből meg annyit nem kaszál -, de szívesen benéznék a színfalak mögé, hogy mi zajlik itt pontosan. Az érzékelhető, hogy az első csapatba kerülést illetően megrendült a bizalom sok fiatalban, ezen jó lenne valahogy változtatni, de azért az megnyugtató, hogy a többség a legnagyobb tehetségek közül nem gondolkozik a váltáson ennek ellenére sem. Csak akkor több Grimaldo féle ügyet nem szabadna csinálni, kezdve most Palenciával is. Nem kell nyomatni mindenáron, de edzésre, kupameccsre, stb, azért a B legjobbjait, akik évek óta itt várnak, illene felhívni. Ha nem üti meg a szintet akkor nem, ez van, de azt érzékeltetni kell az alsóbb korosztályokkal, hogy az esélyt megkapják, és rajtuk áll a dolog, ha elég türelmesek.. Mert mostanában azért ez nem épp így zajlott - tavaly nyár tökéletes példa erre.
visca el barca írta:épp reggel olvastam egy mundos cikket, hogy erősen gondolkodik a vezetőség, hogy kifizessen-e bellerinért 40-50 milliót tök feleslegesen, mikor a vidal-SR-palencia 3-as ott van. egyszerűen tényleg szörnyű a piac. bellerin, semedo állítólag gyengék, az ilyen soaresekkel meg nem hinném hogy nagyon bentebb lennénk.
Hát, megmondom őszintén annyira nem is tudnék haragudni rájuk, ha ez így lesz.. Persze majd szezon közbe lehet fröcsögni a pontvesztésekkor, hogy miért nem hoztunk jobbhátvédet, de én se szívesen adnék ki 50 milliókat Bellerínért a helyükben, amikor egy formában levő Vidalnál többet nem nagyon tudnának adni a csapatnak ők se. Rizikós, de ezt én pont megértem most.
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6905
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2017.06.28. 11:07:34

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9000645539" target="_blank

Anyátok :evil:

Az szep hogy Deulofeu nem akar vissza jonni.... Mondjuk megértem évi 500 percért minek. :roll:

Samper: A mostani keret majdnem bajnok lett, hazain lefocizta a BL győztest, idegenben meg meg is verte. De erősíteni kell ez nem vitás.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
hdavid

2017.06.28. 10:27:43

Alves eligazol HIVATALOS jöhet vissza ide :D
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Hozzászólások: 2034
Csatlakozott: 2006.02.25. 21:20:32
Kapcsolat:

2017.06.28. 10:15:51

palesz77 írta:
Nero. írta:https://m.facebook.com/EuroBarca/photos ... 3&source=4
Ez meg szomoru es elgondolkodtato..
Az mondjuk tényleg elgondolkoztató, hogy a City mivel vonzóbb.. Mert ifista még annyi se került az első csapatba onnan, mint nálunk, Pep meg a Münchennél se épített be emlékeim szerint 1 akadémistát se, csak igazolt fiatalokat. És most se úgy tűnik a költekezések alapján, hogy bárkit felhozna a City akadémiáról. Úgyhogy én őszintén nem értem, hogy ott mivel jobb a jövőkép, de ők tudják. Szimpatikus gyerek, szóval drukkolok neki, hogy bejöjjön, de sok logikát egyelőre nem látok benne.
A City annyival vonzóbb, hogy a kiemelt tehetségeket annak megfelelően kezeli. Ahogy Ibra mondaná, ha van egy Ferrarid, ne kezeld úgy, mint egy Fordot. :D Ez a srác állítólag a klub szerint is a legígéretesebb játékos, de ennek ellenére nem adták meg neki a gyorsabb feljutás lehetőségét (lehetőségről van szó, nem kell ugye mindig játszania is, arról az edző dönt), míg a City megígérte neki, hogy a második évében a felnőttekkel edzhet majd.
.
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2017.06.28. 10:12:51

épp reggel olvastam egy mundos cikket, hogy erősen gondolkodik a vezetőség, hogy kifizessen-e bellerinért 40-50 milliót tök feleslegesen, mikor a vidal-SR-palencia 3-as ott van. egyszerűen tényleg szörnyű a piac. bellerin, semedo állítólag gyengék, az ilyen soaresekkel meg nem hinném hogy nagyon bentebb lennénk.

de van jó hír is, dölöfu megmondta, hogy nem akar vissza jönni és közölte a klubbal is \:D/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2017.06.28. 10:22:16-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése