Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10103
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2018.02.15. 08:46:04

Én is próbálnék reménykedni, de rájövök hogy ahhoz hogy a PSG-nek esélye legyen, tököt és agyat kellene növeszteni, ami nem valószínű hogy összejön 3 hét alatt.

Előre látom a forgatókönyvet: Kimennek, hogy "na most hazai közönség előtt megmutatjuk nekik", aztán a kezdő sípszó után 5 mp-el már tele a gatya.

Neymar azért bebizonyíthatná hogy mire akar aranylabdát magának, és miért volt Messi árnyékában, csak nehogy az legyen az eredmény hogy azért mert ennyit tud, és még a közelébe sem fog érni soha Messinek, vagy esetleg Ronaldonak.

Innen már nem lehet mást tenni, mint kiszurkolni hogy mi is jussunk tovább a Chelsea ellen.
Avatar
Nyiri81
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1463
Csatlakozott: 2017.01.05. 23:06:25
Tartózkodási hely: BP

2018.02.15. 08:24:45

Nehéz úgy nem örülni a Real győzelmének, hogy közben számomra a PSG minden csak nem csapat. Emellett azért rohadtul gáz, hogy a Real úgy pofánköpi a szurkolóit hogy a BL-ben képesek játszani a bajnokságot meg hétről hétre elengedik. Vagy ha nem is, igazából nem is érdekli őket. Mármint a mutatott játék alapján. Ami azért szomorú. Amúgy garantálom, hogy Perez bármikor aláírná hogy 10 évig nem nyernek bajnokit ha BL-t meg igen. Az olyan idióta. Simán lehet, hogy hétvégén a Betis ellen X lesz vagy ki is kapnak.

CR BL szereplése is érdekes. Bajnokságban, kupában alig észrevehető (oké vágott 3-t legutóbb), de a BL-ben meg mindig rápattan a labda és gól. Őt is nagyon érdekelheti az a bajnokság amiben 10+ éve ott van.
Csak is Puyol
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3542
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2018.02.15. 08:16:10

Nem tudom ti hogy vagytok vele de ahogy tegnap a meccset néztem végig röhögtem.Az egekbe hypeolt támadótrió hihetetlen volt.Neymar játéka annyiból állt ha volt tere akkor jobbra balra borongatott a Real játékosok közt, de amikor kapu elé került simán elé álltak, Cavani annyira nem érzi a játékot, hogy konkrétan sokszor elfele mozgott a labdától Mbappe meg igazából a visszatett labdáján kívűl semmit nem csinált.Vicces volt hogy ha Alves nem ment fel negyediknek minden támadás elhalt.Sőt külön bírtam, hogy előrébb volt sokszor mint a jobb szélen játszó. Amikor meg ők voltak nyeregben akkor is az utolsó passzba mindigig beleléptek, mindent kifejeltek.A góljuk is minől lett?Egy második hullámban érkező védő bombájából.Egy ilyen támadósornál ez több mint vicces.

A másik ami szembe tűnt a sok buta felesleges szabálytalanság veszélyes helyen, úgy hogy a szabálytalankodó mögött még állt kettő, de minimum 1 ember.

Szerintem ez mutatta amit évek óta mondok.Elkölthetik a világ pénzét is a PSGre, ezek a játékosok a francia ligát röhögve félgőzzel verik, de nem olyan élesek mintha a top 4 bajnokságba lennének.Franciaországban egy ilyen kerettel királykodni nem igényel olyan szervezettséget csapategységet mint a top 4 ligában. (Jó legyen top 3) Ha ennek a keretnek legalább 3-4 hetente lenne legalább egy olyan meccse ahol van stresz nem az a kérdés hogy most 4 cagy 5 gól akkor más lenne a full PSG.De 3 havonta van egy....

A másik meg a Real full okosan nem idegeskedve nem kapkodva állt az egészhez.Szerencséjük is volt a PSG simán belesétált a késbe.Nem mellesleg amúgy se hiszem hogy a címvédőt engednék kiesni a 16 közt, de nem is kellett segítség simán hozható volt.

Nem mondom 100%ra hogy lefutott de ha a Real megkontrázta őker ami benne van mert otthon úgy fognak nyomni mint a barom akkor nesze neked csilliárd millió euró.
Kép
Res
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 386
Csatlakozott: 2014.08.06. 15:39:22

2018.02.15. 08:07:18

Nem volt rossz meccs, bár egy kicsit csapongónak éreztem, gyakorlatilag bárhogy alakulhatott volna. Gyakorlatilag magát verte meg a PSG egy ilyen bizonytalan védelemmel, meg a szükségtelen tizivel.
Az, biztos, hogy jó lesz a visszavágó, ezek után lehet, hogy azt is megnézem, pedig nem vagyok lelkes Real meccs néző...
nagyatyesz
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1020
Csatlakozott: 2009.06.02. 16:51:33

2018.02.15. 08:04:11

Nagyon szép és laza dolog nyolcat vágni a Dijonnak, de az ilyen mérkőzéseken kell odaállni és megmutatni, hogy számolni kell velünk. Ezeket a meccseket kell eldönteni, mert a bajnokságban könnyű négyet vagy ötöt szerezni” – morgott a mérkőzés után a párizsi gólszerző Adrien Rabiot.

Ha jól emlékszem Rabiot volt az, aki kimondta nyíltan, hogy Neymar és Mbappé más elbánásban részesül, mint bárki más. Nekem ez a mondata egy elég burkolt kritika a támadöik felé...mit ne mondjak, igaza van. Egyik haveromnak mondtam 1-1nél a második félidőbe, hogy azért nen fog továbbjutni a Psg, mert elbohóckodják, mennek a cselek a passzok helyett. Az edzőjükre meg konkrétan nincsenek szavak...
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10103
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2018.02.15. 07:50:06

Amúgy ezt a Celso gyereket sem értettem. Lehet hogy a bajnokságban stabil kezdő, de Bl meccsen kb 5-10 perceket játszott.
Ráadásul egy Real Madrid kb 6 emberrel van olyan szinten mint egy francia kiscsapat, ezért mégha tehetséges is, közel sem biztos hogy fel van készülve az ilyen intenzitású, ilyen fizikumú ellenfelekre.
Ez olyan mintha egy Denist raknánk kezdőként a BL-be mert a kupában pár meccsen a spanyol harmad-másodosztály ellen jól játszott.

Ezerszer jobb lett volna oda a rutinos Motta, ez már előre tudható volt, és a meccsen is hamar kiderült.

hajnesz írta: MNS, most jutottunk el közös fórumozásunk során először arra a pontra, hogy egyetértek veled, sőt... :D
Na akkor már ezért is megérte hogy így alakult a meccs :P :D

Igazából nincs is annyira miért harcolniuk.
Egy Barca, Real, Bayern, stb nagy hagyományú klubokban ahol rengeteg legenda volt, lehet mondani hogy "harcolj meg a címerért", mert egy olyan csapat színeiben lép pályára, olyan mezszámokkal, ahol több évtizede is hatalmas focisták futkorásztak, és évtizedek, vagy több mint fél évszázada elismert a klub.

Ebből kifolyólag nem is lehet ezzel kordában tartani a sztárokat.
A fentebb sorolt kluboknál lehet azt mondani hogy innen már nincsen feljebb, ezért vagy küzd, vagy elmegy és hatalmas visszalépést tesz minden szempontból, mert olyan presztízse és megítélése van a klubnak, de egy PSG-nél mit mondasz? Kb ezt:
"Vagy küzdesz, vagy pedig elmész, de akkor 5%-kal kevesebbet fogsz keresni, és nem leszel 2 év alatt a PSG legeredményesebb játékosa"
(természetesen ez a beképzelt sztárocskákra igaz, normális alázatos labdarúgó már annak nagyon örülne ha ilyen "hagyomány nélküli" klubba játszhatna)

Elég megnézni Neymart, hányszor oda adhatta volna Cavaninak a labdát hogy belője? Normális csapatban odarakja az ember és örülnek a gólnak, de itt meg "áhh nem, inkább megpróbálom max kiesünk, de nehogy már ő vigye el a showt helyettem"
Avatar
Subinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4183
Csatlakozott: 2005.03.17. 14:44:52
Tartózkodási hely: Budapest

2018.02.15. 07:24:29

1-1-nél, amikor meg lehet volna nyerni, ment a bohóckodás, aztán meg ráfáztak persze. Neymar mutatott egyénileg szépeket, de csapat szinten sokszor inkább önző volt.
Emery meg üveges szemmel nézte és nem értette, hogy lehet ez már megint...
Alcantara
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3930
Csatlakozott: 2011.08.30. 09:31:30

2018.02.15. 06:28:08

Érdekes olvasmány volt a tegnapi kommentek és ugyanazoktól a meccs utániak.
Ennyit a jobb edző Emeryről. A "csodabappé" és Neymar kicsit várhat még az aranylabdára.
Állt a pálya szélén üveges tekintettel és nem értette mi történik, csak az állát vakarta.
Szétfutották a PSG-t konkrétan. Marcello világklasszis szintet hozott, nagyon sokat köszönhet a Real ennek az embernek.
Roncinak meg az első góljára simán megadnám az aranybogyót 2018-ban.
Ahogy letette a tizenegyes pontra a labdát, már megérte.
Ez a párharc szerintem eldőlt, ráadásul a meccs előtt a partvonalnál.
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6905
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2018.02.15. 01:01:29

optimus írta:
hajnesz írta:Egyszerüen, ahogy irtam is már a sorsolásnál, ennyi van köztük.
Nem tudásban, hanem egyik csapatnál profi munka folyik, a másik meg tele van bohóccal.
Nem lehet 6 olasz/brazil játékossal egy keretben komoly munkát folytatni.
Ennyi a lényeg. Erős ezt a psg-t csapatként emlegetni, mikor a játékosok álmukban ölnék meg egymást, csak hogy közelebb parkolhassanak a stadion bejáratához.

Ha nem találkoznak velünk idén, akkor megint megnyerik.
Adom mindkét részt, főleg a másodikat (bár egy kupasorozatban sok minden megtörténhet), de inkább az a lényeg hogy ahelyett hogy megint a Realon stresszelünk inkább arra kell gondolni, hogy rajtunk is múlik. Ha 4 meg 2 éve az Atleticot, vagy tavaly a Juvét megoldjuk akkor velünk döntőztek volna és tehettünk volna a csillogásuk elllen.

Igen egy ilyen öltözőt alapból nehéz összehozni, pláne egy divatcsapatnál mint a Párizs, pláne egy ilyen halvérű palival mint Emery.
Utóbbi két gólt lőtt, de szerintem játékban kerrékötő, és már a ziccerek értékesítése sem úgy megy neki, mint régen.
Igen, de ő legalább helyzetbe kerül, arról nem beszélve hogy az utolsó 12 BL meccsén hintett 21 gólt, nem más mint garancia a gólra a jelenléte a pályán. Lehet sok mindent mondani a gyerekre, (ha 2szer ennyi gólt lőtt volna akkor is őszintén mondanám hogy Messi a jobb játékos) de valamit nagyon tud. És a nap végén nem a cseleket, keresztlabdákat, kulcspasszokat összesítik az eredményjelzőn, hanem a találatokat.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
optimus
Jugador del Barça
Hozzászólások: 186
Csatlakozott: 2017.01.09. 16:04:31

2018.02.15. 00:22:32

hajnesz írta:Egyszerüen, ahogy irtam is már a sorsolásnál, ennyi van köztük.
Nem tudásban, hanem egyik csapatnál profi munka folyik, a másik meg tele van bohóccal.
Nem lehet 6 olasz/brazil játékossal egy keretben komoly munkát folytatni.
Ennyi a lényeg. Erős ezt a psg-t csapatként emlegetni, mikor a játékosok álmukban ölnék meg egymást, csak hogy közelebb parkolhassanak a stadion bejáratához.

Ha nem találkoznak velünk idén, akkor megint megnyerik.
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21115
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2018.02.15. 00:17:41

Én egy-egy bajnoki meccsük után is mondtam, hogy nem látom rajtuk a csapategységet, szervezettséget. Tavaly pl. ellenünk az odavágón pl. nagyon is szervezett, jó focit tudtak játszani, a visszavágót elcseszték mondjuk akkor is, de biztos, hogy egységesebbek voltak, a két sztárigazolás nem tett jót nekik ebből a szempontból. A visszavágón ettől még lehet esélyük, ha Neymárék kifognak egy nagyon jó napot, de hosszútávon erre nem lehet alapozni.

A Real pedig azért szépen felpörgött a meccsre, olyan játékosok vállaltak oroszlánrészt a győzelemben, akik a szezon nagy részében gyengélkedtek, pl. Marcelo, Asensio. Szerintem sok van még bennük, és még több lenne Benzema és Ronaldo nélkül. Utóbbi két gólt lőtt, de szerintem játékban kerrékötő, és már a ziccerek értékesítése sem úgy megy neki, mint régen.
Ronaldinho0408
Jugador del Barça
Hozzászólások: 192
Csatlakozott: 2008.08.29. 13:16:37
Tartózkodási hely: Budapest

2018.02.15. 00:13:29

Egyet ertek az elottem szolokkal, ez a psg nem igazi csapat, pontosan kijott az a meccsen, amire szamitani lehetett. Csak azert lehetett bizni abban, h kifognak egy olyan napot mint ellenunk tavaly parizsban.

Kocsmaban neztem a meccset, nem figyeltem oda nagyon a reszletekre, szoval ez inkabb csak egy benyomas, lehet a számok nem engem igazolnanak, de nekem Rabiot jateka nagyon szimpatikus volt. Egyedul rajta ereztem, hogy foggal korommel kuzd es nem is tette rosszul a dolgat.
Avatar
Cestus
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3423
Csatlakozott: 2017.03.10. 19:23:04

2018.02.15. 00:11:02

MessiNeymarSuarez írta:Benéznék most az öltözőbe, ahogy a nagy brazilok egymást okolják a vereségért és hisztiznek egymásnak hogy ki volt a bénább :D
Mit érdekli őket, ők pénzt keresni vannak csak ott. :D

Neymarkától semmi olyat nem láttam, ami alapján aranylabdát kellene kapnia, pedig a PSG-ben állítólag kiteljesedett, mióta szabad szerepkörben játszik és nincs a vonal mellé szorítva. Szerintem kb. tök ugyanazt hozta le, mint egy Malaga ellen, a meccs egyes fázisaiban azon gondolkoztam, a pályán van-e még egyáltalán.

Profin csinálta a Madrid amúgy, kijött az akaratbeli különbség. Olyan tipikus kiszenvedős madridi győzelem volt.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Avatar
hajnesz
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1561
Csatlakozott: 2009.05.04. 19:45:30
Tartózkodási hely: Szeged

2018.02.14. 23:58:39

MessiNeymarSuarez írta:
Benéznék most az öltözőbe, ahogy a nagy brazilok egymást okolják a vereségért és hisztiznek egymásnak hogy ki volt a bénább :D

Ki az az edző akit nem ennének meg?

Másodjára játsza el ezt a PSG, semmi értelme reménykedni(sajnos) abban hogy esélyük lenne fordítani.
Hamarabb fordítanánk mi a 2012-es Chelsea ellen 6-0-rol, mint ezek 3-1-ről(pedig nem lenne kivitelezhetetlen a 3-1-ről fordítás)
MNS, most jutottunk el közös fórumozásunk során először arra a pontra, hogy egyetértek veled, sőt... :D
Én is megirtam a kommentet, hogy nem sok edző van, akit ezek a sztárocskák nem ennének meg, talán a kopasz (Pep), Zidane, meg esetleg Mourinho, de túl erősnek éreztem, úgyhogy inkább kitöröltem. Te tökéletesen leirtad a lényeget.
Kb boritékolni lehetett, hogy nagyjából ez fog bekövetkezni, hiába áll nagy nevekből a Párizs, cirkuszba való mind, kivéve Cavanit,meg a balbunkót, mert szegények még oda sem... :(
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10103
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2018.02.14. 23:52:56

hajnesz írta:Egyszerüen, ahogy irtam is már a sorsolásnál, ennyi van köztük.
Nem tudásban, hanem egyik csapatnál profi munka folyik, a másik meg tele van bohóccal.
Nem lehet 6 olasz/brazil játékossal egy keretben komoly munkát folytatni.

Benéznék most az öltözőbe, ahogy a nagy brazilok egymást okolják a vereségért és hisztiznek egymásnak hogy ki volt a bénább :D

Ki az az edző akit nem ennének meg?

Másodjára játsza el ezt a PSG, semmi értelme reménykedni(sajnos) abban hogy esélyük lenne fordítani.
Hamarabb fordítanánk mi a 2012-es Chelsea ellen 6-0-rol, mint ezek 3-1-ről(pedig nem lenne kivitelezhetetlen a 3-1-ről fordítás)
erikbarca4ever
Barça B
Hozzászólások: 30
Csatlakozott: 2018.02.14. 22:59:00

2018.02.14. 23:51:38

Messias2 írta:Azért ne adjuk már oda nekik a serleget a nyolcaddöntő 1. meccse után. :D
Nem adjuk oda csak a Madrid elszántan küzd
Ellenben a Franciák ovodában érezték magukat .. ez így kevés lesz!
erikbarca4ever
Barça B
Hozzászólások: 30
Csatlakozott: 2018.02.14. 22:59:00

2018.02.14. 23:49:52

hajnesz írta:Egyszerüen, ahogy irtam is már a sorsolásnál, ennyi van köztük.
Nem tudásban, hanem egyik csapatnál profi munka folyik, a másik meg tele van bohóccal.
Nem lehet 6 olasz/brazil játékossal egy keretben komoly munkát folytatni.
Nem a jatekosokkal van a probléma
Hanem a vezetőedzőjükkel aki egyszerűen nem csapatként küzdeti őket
Avatar
hajnesz
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1561
Csatlakozott: 2009.05.04. 19:45:30
Tartózkodási hely: Szeged

2018.02.14. 23:47:33

Egyszerüen, ahogy irtam is már a sorsolásnál, ennyi van köztük.
Nem tudásban, hanem egyik csapatnál profi munka folyik, a másik meg tele van bohóccal.
Nem lehet 6 olasz/brazil játékossal egy keretben komoly munkát folytatni.
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10103
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2018.02.14. 23:42:41

Mascherano14 írta:Megdöbbentő meccs volt. A Madrid 0:1-nél padlón volt, de a PSG nem pörgött, Neymer csak nézelődött, PSG középpálya gyakorlatilag nincsen. Aztán Marcelo hozta a Madridot, frenetikus figura! CR-rel meg rugattak két gólt...
Ebben különbözik egy Real/Barca, és egy Atleti/PSG csapat... Az előbbiek jellemzően nem állnak meg egy gólnál hanem meg akarják lőni a következőt is.

Atleti is kivégezhette volna az egyenlítés után a RM-ot mert akkor azt sem tudták hogy hol vannak, ehhez képest visszaállt az Atleti és helyzete sem nagyon volt, hagyva hogy a RM szép lassan vissza jöjjön mentálisan a meccsbe, a többit meg ismerjük.

Szerintem a visszavágóra is olyan betojva mennek ki mint ellenünk.
Mascherano14
Capitá del Barça
Hozzászólások: 655
Csatlakozott: 2018.01.04. 00:19:27

2018.02.14. 23:39:25

Megdöbbentő meccs volt. A Madrid 0:1-nél padlón volt, de a PSG nem pörgött, Neymer csak nézelődött, PSG középpálya gyakorlatilag nincsen. Aztán Marcelo hozta a Madridot, frenetikus figura! CR-rel meg rugattak két gólt...
Avatar
Messias2
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2865
Csatlakozott: 2015.06.25. 16:10:25

2018.02.14. 23:32:11

Azért ne adjuk már oda nekik a serleget a nyolcaddöntő 1. meccse után. :D
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10103
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2018.02.14. 23:26:13

Nero. írta:Egyébként így kicsit lehiggadva ez a párharc még nincs veszve. De jóval agresszívebbnek kell lennie a PSGnek és értelmesebb, bátrabb döntéseket hozni a kapu előtt. Di Mariának is a kezdőben kell lennie.

20% esélyük lehet, sanszos hogy jól megkontrázza őket a Real de még van esély. A 2-0 vagy a 3-1 nem egy lehetetlen feladat.

Egyébként ha a Real nyer zsinorban 3 BLt, 5 év alatt 4et akkor a lőtéri kutyát se fogja érdekelni még az se ha csak 4.ek lesznek a bajnokságba.



20% esély lenne..Ha mondjuk a Real ellenfele egy Getafe lenne, és nem a PSG :lol:

Kinézem ezekből, hogy még ha össze is hoznák a 2-0-t, az utolsó 5 percben kapnak 2 gólt aztán ki is esnek a fenébe.

PSG meg mehet vissza a szezon hátralevő részében falusi csapatok ellen játszani, Neymar biztos így nyer aranylabdát. [-X
nagyatyesz
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1020
Csatlakozott: 2009.06.02. 16:51:33

2018.02.14. 23:23:15

Ha a Psg csak fele annyira küzdött volna, mint a Madrid, akkor sima lett volna a győzelmük. Így viszont megérdemelte a Real a győzelmet. Neymar és Mbappé sérthetetlen játékosok, feleslegesen túlszinezték a dolgot. Cavanit leveszi az edző, behoz egy védőt...kapnak 2 gólt. Nem.tanult semmit tavaly óta
erikbarca4ever
Barça B
Hozzászólások: 30
Csatlakozott: 2018.02.14. 22:59:00

2018.02.14. 23:21:38

Sziasztok új vagyok a fórumon de már regota olvaslak titeket. OFF

On : Ilyen gyáván ötlettelenül neki menni ennek a Bl-párharcnak ...
Simán verhető ez a Madrid.
100%ban Emery nyakába varrom a mai eredményt.
Madridot a hátam kozepere nem kivanom de legalább foggal-körömmel kuzdenek.Forca Barca!
Szerintem a Fifába nagyobb akarással játszok mint ezek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erikbarca4ever 2018.02.14. 23:23:35-kor.
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6905
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2018.02.14. 23:16:40

Egyébként így kicsit lehiggadva ez a párharc még nincs veszve. De jóval agresszívebbnek kell lennie a PSGnek és értelmesebb, bátrabb döntéseket hozni a kapu előtt. Di Mariának is a kezdőben kell lennie.

20% esélyük lehet, sanszos hogy jól megkontrázza őket a Real de még van esély. A 2-0 vagy a 3-1 nem egy lehetetlen feladat.

Egyébként ha a Real nyer zsinorban 3 BLt, 5 év alatt 4et akkor a lőtéri kutyát se fogja érdekelni még az se ha csak 4.ek lesznek a bajnokságba.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Válasz küldése