Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2018.02.15. 14:30:54

visca el barca írta:
mondjuk a világsztár meg általad állandóan agyon ajnározott pappnéd pont uo. flop volt mint az összes többi ócska párizsi :D ő is csak a ligue 1-ban király, jött egy komoly meccs egyből besült
rossz csapatban van saját maga szempontjából.
nincs koncepció, rossz példák előtte, nem a posztján játszik.
tavaly a bl-ben mutatta meg igazán magát, az nem a ligue 1.

de jha, ő is gyenge volt tegnap, flegmázott, rendre rossz döntések.
egy jobb rendszerben nem a szélre száműzve viszont butítana, lásd tavalyi Monaco, egy normális edzővel és szisztémával.

a tehetsége vitathatatlan, nagyon gyors a labdával, most aki ezeket nem érzékeli, azzal nem tudok mit kezdeni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2018.02.15. 14:23:49

csababarca írta:csak idejönni verni a mellem, mert mind bejött.
mondjuk a világsztár meg általad állandóan agyon ajnározott pappnéd pont uo. flop volt mint az összes többi ócska párizsi :D ő is csak a ligue 1-ban király, jött egy komoly meccs egyből besült
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3531
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2018.02.15. 12:39:23

csababarca írta:
Feast4 írta: Arról ne is beszéljünk hogy mely PSG játékoson látszott igazi akarat?
rabiot,areola.
többiek eljöttek madridba flegmázni, meg is érdemlik a sosrsukat.
Pontosan.Talán még Alves de a többi.Ahogy mondod azt hitték a bab is hús és ez is egy feancia középcsapat lesz.
Kép
Avatar
senkialfonz40
Capitá del Barça
Hozzászólások: 757
Csatlakozott: 2009.06.22. 19:46:19
Tartózkodási hely: Budapest

2018.02.15. 12:38:13

Chino írta:...
És amellett, hogy teljesen egyetértek, ne felejtsük el a második és a harmadik gólt...
A második a semmiből...egy vicc kb..
A harmadik pedig csak nekem tűnt úgy, hogy a kapus 3:1-es Real győzelemre fogadott?! :shock:
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2018.02.15. 12:30:08

Feast4 írta: Arról ne is beszéljünk hogy mely PSG játékoson látszott igazi akarat?
rabiot,areola.
többiek eljöttek madridba flegmázni, meg is érdemlik a sosrsukat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3531
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2018.02.15. 12:08:20

Most ha így belegondolok akkor valahol igaz amit az egyik szittyamadridista barátom mondott a meccs előtt.Bár akkor azt gondoltam csak a nagy optimizmus de nem.Összefoglalva kb. ezt mondta:

Ha bele gondolunk úgy van mindenki hasra esve a PSG-től hogy semmit nem csinált a szezonban csak a francia kis csapatokat alázta meg elkapott egy szétesőben lévő Bayernt, ami egyből megavatta miután az öreg visszament és fazont szabott a dolognak.Komoly próba elé nem voltak állítva és oké a Real se veretes (nem ezt a szót használta :D )de ilyen humbukk passzolgatással Neymar bólyák közt futkosással meg Cavani fejére labdát teszünk és majd jó lesz játékkal nem fogja senki megverni, a BL-ben címvédőként főleg nem.

Tökre igaza volt.

Ettől függerlenül lehet, hogy felszívják magukat és vért fognak inni a következő meccsen és megfordítják,de elég kicsi az esély arra a full nekik mennek ne legyen egy elment kontra vagy egy jó pontrúgás.

Egy szervezett City vagy Chelsea egy csúcsra járatott Pool de egy harapósabb feltüzelt Juventus és egy Totthanam de vegyünk csak minket sokkal több eséllyel kapná el mint az agyatlanul van 4 rohadt jó támadónk de nem volt elég 350 millióból veszünk még 2-t a feancia liga egyeduralkodónak PSG.

Arról ne is beszéljünk hogy mely PSG játékoson látszott igazi akarat?
Kép
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2018.02.15. 10:22:35

tb12 írta:A tegnapi meccs hatalmas csalódás volt számomra. Unom már ezt Madridot. Nagyon nem szeretném, ha idén Bl-t nyernének, mert az azt is jelentené, hogy CR megkapja hatodik aranylasztiját. Ezt nagyon nem bírnám elviselni. A másik azt el kell ismerni, hogy hajtott a tegnapi meccsen, mintha az élete függne tőle. Messinek muszáj egy olyan tavaszt produkálni, amit talán azelőtt még soha. Tudom és itt szerintem mindenki tudja, hogy ő a világ legjobb játékosa, de ki mondaná, ki emlékezne rá évek múlva, ha CR megkapná a hatodikat. Az utóbbi időben nagyon igazságtalannak tartom, hogy ez a Madrid olyan dolgokat ér el, amiket egyszerűen nem érdemel meg. Nekünk kellett volna először címet védeni. Emlékszem az Inter elleni idegenbeli meccsre, ott sem kaptunk meg egy tizenegyest és ha azt megkapjuk a Bayern szerintem legyőztük volna. Zidant meg Guardiolához kezdik már hasonlítani? Na ne!!!!! A két edző között klasszis különbség van Pep javára. Mindegy remélem nem a Real nyeri a BL-t, mert az már több lenne a jóból.
+1
Ez ellen csak annyit tudunk tenni, hogy CSAPATKÉNT kiállunk a Chelsea ellen, és megverjük őket, és tovább folytatjuk.

Messi egyedül nem lesz elég, Juventus ellen is a legjobb volt, 2 hatalmas gólhelyzetet teremtett, nélküle helyzetünk sem lett volna, bajnokságban szintén talán az egyik legjobb szezonját nyújtotta de arra volt elég hogy ne februárban szálljunk ki a bajnokságból, hanem az utolsókig reménykedhessünk.

Ettől függetlenül nagyon kéne egy jó Messi, és jó csapattársak, remélem most kipihenik magukat és elkattan az agyuk a Chelsea ellen.

Inter: Talán a legigazságtalanabb kiesés. Odavágón nem adják meg a tizit, és a harmadik Inter gól több méteres lesről született.

Visszavágón szintén nincs tizi, és utolsó pár perces továbbjutást jelentő gólt nem adják meg ismeretlen ok miatt...(hát na, lehet hogy el kellett intézni hogy ne védhessen BL címet a Barca a Bernabeuban? Azért az tavaly is feltűnő volt hogy mennyire hypeolták a címvédést sorsolásoknál, míg 2016-ban kb említés sem volt róla amúgy, amikor mi védhettünk volna címet, de ez csak az én hülyeségem)
tb12
Barça C
Hozzászólások: 17
Csatlakozott: 2018.01.26. 13:40:12

2018.02.15. 10:14:04

A tegnapi meccs hatalmas csalódás volt számomra. Unom már ezt Madridot. Nagyon nem szeretném, ha idén Bl-t nyernének, mert az azt is jelentené, hogy CR megkapja hatodik aranylasztiját. Ezt nagyon nem bírnám elviselni. A másik azt el kell ismerni, hogy hajtott a tegnapi meccsen, mintha az élete függne tőle. Messinek muszáj egy olyan tavaszt produkálni, amit talán azelőtt még soha. Tudom és itt szerintem mindenki tudja, hogy ő a világ legjobb játékosa, de ki mondaná, ki emlékezne rá évek múlva, ha CR megkapná a hatodikat. Az utóbbi időben nagyon igazságtalannak tartom, hogy ez a Madrid olyan dolgokat ér el, amiket egyszerűen nem érdemel meg. Nekünk kellett volna először címet védeni. Emlékszem az Inter elleni idegenbeli meccsre, ott sem kaptunk meg egy tizenegyest és ha azt megkapjuk a Bayern szerintem legyőztük volna. Zidant meg Guardiolához kezdik már hasonlítani? Na ne!!!!! A két edző között klasszis különbség van Pep javára. Mindegy remélem nem a Real nyeri a BL-t, mert az már több lenne a jóból.
herlius
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1428
Csatlakozott: 2008.11.10. 11:55:35
Kapcsolat:

2018.02.15. 10:00:54

Nyiri81 írta:Nehéz úgy nem örülni a Real győzelmének, hogy közben számomra a PSG minden csak nem csapat. Emellett azért rohadtul gáz, hogy a Real úgy pofánköpi a szurkolóit hogy a BL-ben képesek játszani a bajnokságot meg hétről hétre elengedik. Vagy ha nem is, igazából nem is érdekli őket. Mármint a mutatott játék alapján. Ami azért szomorú. Amúgy garantálom, hogy Perez bármikor aláírná hogy 10 évig nem nyernek bajnokit ha BL-t meg igen. Az olyan idióta. Simán lehet, hogy hétvégén a Betis ellen X lesz vagy ki is kapnak.

CR BL szereplése is érdekes. Bajnokságban, kupában alig észrevehető (oké vágott 3-t legutóbb), de a BL-ben meg mindig rápattan a labda és gól. Őt is nagyon érdekelheti az a bajnokság amiben 10+ éve ott van.
A Real elsődleges célja mindig a BL, illetve az Aranylabda. Ez többször több helyen is ki lett mondva, gyakorlatilag a Real teljes brandje erre épül, hogy ők a legjobbak a legjobbak felett. Ők így határozzák meg saját magukat. Azt nem tudom, hogy ez mindig így volt-e, de a Perez-érákban 100%. Nekik egy bajnoki cím vagy egy kupa nem elsődleges prioritás, mert közvetlenül nem járul hozzá a brand építéséhez. Ezért tökéletes erre a célra Zidane, mint edző, mert ő ennek a brandnek az egyik terméke volt annak idején, tehát tökéletesen tisztában van azzal, hogy mi kell ennek a célnak az eléréséhez. A Barca a mindenkori spanyol hatalommal való szembenállást jelképezi, nekik ez a brandjük, a mindenkori alapvető célkitűzés pedig a spanyol bajnoki cím megszerzése. Minden más csak bónusz, de a bajnokságnak semmit nem fognak alárendelni, akár tetszik nekünk, akár nem. A Real pont azért vált nagyon nagy BL-esélyessé az idén, mert csak ez maradt nekik, de eleve ez is a legnagyobb motiváció a számukra. A képességeik megvannak, hogy bárkit megverjenek, az erőtartalékaikat pedig szépen adagolhatják. Ahogy annak idején a lesajnált Chelsea is csak a BL-re koncentrálva célba jutott, ennek a Real-nak ugyanez simán összejöhet. Egyelőre nem játszanak igazán jól, de a BL nem csak a jó játékról szól. A rutin, az elhivatottság, a küzdőszellem itt ezerszer többet ér, a motivációval pedig a BL-ben láthatóan nem lesz gond náluk.
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7359
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2018.02.15. 09:58:02

Igazából várható volt. A PSG otthon elbohóckodik, a francia kiscsapatokat jól megszórják, de ha egy szervezettebb alakulattal találkoznak megáll a tudomány. Emery nem rossz edző és megkockáztatom, ha rend lenne az öltözőben és nem csak annyit csinálhatna, hogy ő cserél lehetett volna esélyük. Persze így is bőven volt, vannak ott klasszisok akik simán el tudnak dönteni egy ilyen meccset is, de erre édeskevés alapozni. Én amúgy nem mondanám, hogy csak mi tudjuk megállítani őket. Hiába nem a régi a Bayern sem, de nem egy lúzer bagázs, van csapat bőven 50-50 %, de akár egy Chelsae is. (bár nehogy ők találkozzanak velük) Neymarnak viszont itt lett volna lehetősége BL-t nyerni. Lehet, hogy a bajnokságban lő kismillió gólt, meg megszórja az Anderlechtet meg a Celticet és a hasonló csapatokat, de kijött az, hogy nem csapatjátékos. Itt azért volt tekintélye a társaknak, azokban a helyzetekben, amikor itt esze ágában sem volt passzolni többségében megpróbálta megjátszani Messit vagy Suarezt.

Nem akarom elvenni a Madrid érdemeit, de ezzel a játékkal és kevesebb bírói segítséggel, sok kisebbnek vélt csapat is jó eséllyel verhette volna őket. Mondjuk azt a Meunier-Cavani cserét nem voltam képes megérteni, de szerintem nagyon jó húzás volt Emerytől. Bár utólag azt mondanám jobb lett volna Silvat behozni és Marquinhosnak kimenni szélre. Alvessel sokkal veszélyesebbek lettek támadásban a "franciák". Cavaninál még Böde is veszélyesebb lett volna. Habár Neymaron látszott, hogy ha beledöglik sem passzolna neki. Mbappé pedig továbbra is egy nagy tehetség, távolról sem kész játékos, ez a szint még magas neki.

Mindenesetre bebizonyosodott, amit azért lehetett sejteni. Ez a PSG kiscsapatok ellen halálos, de komolyabb megmérettetést nem bír el. Nagyon jól szemlélteti, ahogyan továbbjutottak a csoportból. Lőnek egy millió gólt és jobb gólkülönbséggel mennek tovább.
Reménykedni szerintem felesleges a visszavágón, egy Bayern, Barca, Chelsae,City de akár még Pool, is nagyobb eséllyel indulna. Fejben képesek erősnek lenni, felszívni magukat, csapatként küzdeni, a PSG kizárt. Mert valljuk be, ismét csak nem akarom a Real érdemeit elvitatni, de közel sem tűnnek verhetetlen csapatnak.

Amúgy a tizenegyesnél és totál azt hittem, hogy szabadrúgás kifelé és Kroosnak sárga. Ilyenekért Suarezt keresztre feszítik, de Modric sem volt különb, mindkettőben csalódtam.
De legalább a madridisták befoghatják a szájukat a tavalyi meccs miatt, mert ha minket segítettek a bírók, akkor őket továbblökték. Ráadásul még következetlen is volt. Ha lefújja, akkor Lo Celsot ki kellett volna szórni két sárgával, szóval ő is rájöhetett, hogy ez nagyon könnyű síp volt.

De legalább jót kaszáltam a mixxel. 2000-el megtettem a Realt és a Poolt. :D
Forca Barca!!!!
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2018.02.15. 09:53:14

Alcantara írta:Nézte itt valaki a másik meccset?
Le voltam döbbenve az eredményen. Ennyire jó a támadóhármas a Poolnál vagy ennyire gyenge volt a Porto?
is-is. jól játszott a pool, bár amit kapura lőttek az mind gól lett :D az első gólnál pl 6 (!) porto védő nem tudott egy játékost leszerelni, aztán a kapus bevédte a labdát. ha nem is volt 5 gól különbség, de 3 igen.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alcantara
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3881
Csatlakozott: 2011.08.30. 09:31:30

2018.02.15. 09:39:56

Sinya22 írta:
Alcantara írta:Nézte itt valaki a másik meccset?
Le voltam döbbenve az eredményen. Ennyire jó a támadóhármas a Poolnál vagy ennyire gyenge volt a Porto?
Nem néztem sajnos,de a Pool támadósora elég erős idén,állítom hogy top 3 egész Európában. Cserébe hátul meg viccek a legtöbb esetben,nem tudom Van Dijk javított-e rajtuk,a következő körben kiderül egy nagyobb ellen. Bár ilyen Lovren félékkel hátul sosem fognak Bl-t nyerni,pedig elől már megvan a minőség,Cou távozása után is.
Köszi! Közben visszanéztem, nyilván a gólok nem feltétlen a játék képét mutatják, de: Az első gólt egy serdülő kettes kapus is szégyellte volna. Második gólnál mindent elmond a védelemről és a kapusról, hogy Szallah fejjel, mellel és lábbal összesen hármat dekázott az ötösön belül, mielőtt begurította a hálóba. :D
Avatar
Sinya22
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3186
Csatlakozott: 2017.08.21. 17:40:25

2018.02.15. 09:23:28

Alcantara írta:Nézte itt valaki a másik meccset?
Le voltam döbbenve az eredményen. Ennyire jó a támadóhármas a Poolnál vagy ennyire gyenge volt a Porto?
Nem néztem sajnos,de a Pool támadósora elég erős idén,állítom hogy top 3 egész Európában. Cserébe hátul meg viccek a legtöbb esetben,nem tudom Van Dijk javított-e rajtuk,a következő körben kiderül egy nagyobb ellen. Bár ilyen Lovren félékkel hátul sosem fognak Bl-t nyerni,pedig elől már megvan a minőség,Cou távozása után is.
Alcantara
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3881
Csatlakozott: 2011.08.30. 09:31:30

2018.02.15. 09:21:07

Nézte itt valaki a másik meccset?
Le voltam döbbenve az eredményen. Ennyire jó a támadóhármas a Poolnál vagy ennyire gyenge volt a Porto?
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2018.02.15. 09:18:10

Alcantara írta:
MSN!

Tegnap,a meccs előtt egész nap bőszen bizonygattad, hogy mekkora király csapat a PSG.
Ma kétpercenként, jelképesen belerúgsz a padlón levő PSG-be.
Megint túltolod.
Én pont hogy azt bizonygattam hogy:
*nagyon háromesélyes, mert nem lehet tudni hogy melyik csapat hol áll, és a PSG mit tud egy szervezettebb csapat ellen, hogy jogos a hype, vagy olyanok lesznek mint ellenünk
*tipikus lenne ha most lesajnáltként elkalapálná a Real Madrid a PSG-t
*meglátva a kezdőt már nem is reménykedtem hogy a PSG-nek sok esélye lenne, szerintem a " tovább is jutott a RM" nem a PSG dícsérete.
Alcantara
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3881
Csatlakozott: 2011.08.30. 09:31:30

2018.02.15. 09:05:33

MessiNeymarSuarez írta:
Már kezdődik a rinya:
Nasser Al-Khelaifi (PSG President): "These are the details that happen with the big teams, I'm not saying that we lost because of the referee but he made a difference, last year against FC Barcelona and today against Real Madrid, UEFA have to do something."

Szólhatna először a csapatának, hogy kicsit össze kéne kapniuk magukat, voltak kétes bírói döntések mindkét meccsen, de nem a bíró miatt esnek ki idén sem, hanem mert 2 lábon járó szerencsétlenség ez a csapat a jelenlegi formában.
MSN!

Tegnap,a meccs előtt egész nap bőszen bizonygattad, hogy mekkora király csapat a PSG.
Ma kétpercenként, jelképesen belerúgsz a padlón levő PSG-be.
Megint túltolod.
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2018.02.15. 08:57:06

Sinya22 írta:Úgy látszik képtelen a Real kikapni az egyenes kiesésben. Valahogy mindenki leblokkol ellenük,bár tegnap a PSG szimplán csak elbénázta a helyzeteit,és azért kijött hogy vannak jó játékosaik,de taktika náluk sincs. Nem mintha a Realnal lett volna,de ott megint bepattant,mikor kellett,hihetetlen.
Ha továbbjutunk,akkor én szeretnék egy Classico-t,szerintem mi vagyunk képesek kiejteni őket csak,főleg 2 meccsen.
Egyetértek, a Cityn kívül egyedül mi lehetünk azok akik kiejtik őket. Már csak azért is, mert mi minden évben minimum 2-szer találkozunk velük, hozzájuk szoktunk, és ismerjük őket.
Ráadásul emiatt minket sokkal kevésbé hat meg az a megfoghatatlan misztikum, amikor szembe jön veled a "nagy Real Madrid", míg a többi csapatok akik csak TV-ben látják, aztán szembe jön velük, érhetően számukra sokkal misztikusabbak, érinthetetlenebbek, és ez negatívan kihat a csapat önbizalmára is.




Már kezdődik a rinya:
Nasser Al-Khelaifi (PSG President): "These are the details that happen with the big teams, I'm not saying that we lost because of the referee but he made a difference, last year against FC Barcelona and today against Real Madrid, UEFA have to do something."

Szólhatna először a csapatának, hogy kicsit össze kéne kapniuk magukat, voltak kétes bírói döntések mindkét meccsen, de nem a bíró miatt esnek ki idén sem, hanem mert 2 lábon járó szerencsétlenség ez a csapat a jelenlegi formában.
Avatar
Sinya22
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3186
Csatlakozott: 2017.08.21. 17:40:25

2018.02.15. 08:51:10

Úgy látszik képtelen a Real kikapni az egyenes kiesésben. Valahogy mindenki leblokkol ellenük,bár tegnap a PSG szimplán csak elbénázta a helyzeteit,és azért kijött hogy vannak jó játékosaik,de taktika náluk sincs. Nem mintha a Realnal lett volna,de ott megint bepattant,mikor kellett,hihetetlen.
Ha továbbjutunk,akkor én szeretnék egy Classico-t,szerintem mi vagyunk képesek kiejteni őket csak,főleg 2 meccsen.
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2018.02.15. 08:46:04

Én is próbálnék reménykedni, de rájövök hogy ahhoz hogy a PSG-nek esélye legyen, tököt és agyat kellene növeszteni, ami nem valószínű hogy összejön 3 hét alatt.

Előre látom a forgatókönyvet: Kimennek, hogy "na most hazai közönség előtt megmutatjuk nekik", aztán a kezdő sípszó után 5 mp-el már tele a gatya.

Neymar azért bebizonyíthatná hogy mire akar aranylabdát magának, és miért volt Messi árnyékában, csak nehogy az legyen az eredmény hogy azért mert ennyit tud, és még a közelébe sem fog érni soha Messinek, vagy esetleg Ronaldonak.

Innen már nem lehet mást tenni, mint kiszurkolni hogy mi is jussunk tovább a Chelsea ellen.
Avatar
Nyiri81
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1458
Csatlakozott: 2017.01.05. 23:06:25
Tartózkodási hely: BP

2018.02.15. 08:24:45

Nehéz úgy nem örülni a Real győzelmének, hogy közben számomra a PSG minden csak nem csapat. Emellett azért rohadtul gáz, hogy a Real úgy pofánköpi a szurkolóit hogy a BL-ben képesek játszani a bajnokságot meg hétről hétre elengedik. Vagy ha nem is, igazából nem is érdekli őket. Mármint a mutatott játék alapján. Ami azért szomorú. Amúgy garantálom, hogy Perez bármikor aláírná hogy 10 évig nem nyernek bajnokit ha BL-t meg igen. Az olyan idióta. Simán lehet, hogy hétvégén a Betis ellen X lesz vagy ki is kapnak.

CR BL szereplése is érdekes. Bajnokságban, kupában alig észrevehető (oké vágott 3-t legutóbb), de a BL-ben meg mindig rápattan a labda és gól. Őt is nagyon érdekelheti az a bajnokság amiben 10+ éve ott van.
Csak is Puyol
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3531
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2018.02.15. 08:16:10

Nem tudom ti hogy vagytok vele de ahogy tegnap a meccset néztem végig röhögtem.Az egekbe hypeolt támadótrió hihetetlen volt.Neymar játéka annyiból állt ha volt tere akkor jobbra balra borongatott a Real játékosok közt, de amikor kapu elé került simán elé álltak, Cavani annyira nem érzi a játékot, hogy konkrétan sokszor elfele mozgott a labdától Mbappe meg igazából a visszatett labdáján kívűl semmit nem csinált.Vicces volt hogy ha Alves nem ment fel negyediknek minden támadás elhalt.Sőt külön bírtam, hogy előrébb volt sokszor mint a jobb szélen játszó. Amikor meg ők voltak nyeregben akkor is az utolsó passzba mindigig beleléptek, mindent kifejeltek.A góljuk is minől lett?Egy második hullámban érkező védő bombájából.Egy ilyen támadósornál ez több mint vicces.

A másik ami szembe tűnt a sok buta felesleges szabálytalanság veszélyes helyen, úgy hogy a szabálytalankodó mögött még állt kettő, de minimum 1 ember.

Szerintem ez mutatta amit évek óta mondok.Elkölthetik a világ pénzét is a PSGre, ezek a játékosok a francia ligát röhögve félgőzzel verik, de nem olyan élesek mintha a top 4 bajnokságba lennének.Franciaországban egy ilyen kerettel királykodni nem igényel olyan szervezettséget csapategységet mint a top 4 ligában. (Jó legyen top 3) Ha ennek a keretnek legalább 3-4 hetente lenne legalább egy olyan meccse ahol van stresz nem az a kérdés hogy most 4 cagy 5 gól akkor más lenne a full PSG.De 3 havonta van egy....

A másik meg a Real full okosan nem idegeskedve nem kapkodva állt az egészhez.Szerencséjük is volt a PSG simán belesétált a késbe.Nem mellesleg amúgy se hiszem hogy a címvédőt engednék kiesni a 16 közt, de nem is kellett segítség simán hozható volt.

Nem mondom 100%ra hogy lefutott de ha a Real megkontrázta őker ami benne van mert otthon úgy fognak nyomni mint a barom akkor nesze neked csilliárd millió euró.
Kép
Res
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 386
Csatlakozott: 2014.08.06. 15:39:22

2018.02.15. 08:07:18

Nem volt rossz meccs, bár egy kicsit csapongónak éreztem, gyakorlatilag bárhogy alakulhatott volna. Gyakorlatilag magát verte meg a PSG egy ilyen bizonytalan védelemmel, meg a szükségtelen tizivel.
Az, biztos, hogy jó lesz a visszavágó, ezek után lehet, hogy azt is megnézem, pedig nem vagyok lelkes Real meccs néző...
nagyatyesz
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1020
Csatlakozott: 2009.06.02. 16:51:33

2018.02.15. 08:04:11

Nagyon szép és laza dolog nyolcat vágni a Dijonnak, de az ilyen mérkőzéseken kell odaállni és megmutatni, hogy számolni kell velünk. Ezeket a meccseket kell eldönteni, mert a bajnokságban könnyű négyet vagy ötöt szerezni” – morgott a mérkőzés után a párizsi gólszerző Adrien Rabiot.

Ha jól emlékszem Rabiot volt az, aki kimondta nyíltan, hogy Neymar és Mbappé más elbánásban részesül, mint bárki más. Nekem ez a mondata egy elég burkolt kritika a támadöik felé...mit ne mondjak, igaza van. Egyik haveromnak mondtam 1-1nél a második félidőbe, hogy azért nen fog továbbjutni a Psg, mert elbohóckodják, mennek a cselek a passzok helyett. Az edzőjükre meg konkrétan nincsenek szavak...
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2018.02.15. 07:50:06

Amúgy ezt a Celso gyereket sem értettem. Lehet hogy a bajnokságban stabil kezdő, de Bl meccsen kb 5-10 perceket játszott.
Ráadásul egy Real Madrid kb 6 emberrel van olyan szinten mint egy francia kiscsapat, ezért mégha tehetséges is, közel sem biztos hogy fel van készülve az ilyen intenzitású, ilyen fizikumú ellenfelekre.
Ez olyan mintha egy Denist raknánk kezdőként a BL-be mert a kupában pár meccsen a spanyol harmad-másodosztály ellen jól játszott.

Ezerszer jobb lett volna oda a rutinos Motta, ez már előre tudható volt, és a meccsen is hamar kiderült.

hajnesz írta: MNS, most jutottunk el közös fórumozásunk során először arra a pontra, hogy egyetértek veled, sőt... :D
Na akkor már ezért is megérte hogy így alakult a meccs :P :D

Igazából nincs is annyira miért harcolniuk.
Egy Barca, Real, Bayern, stb nagy hagyományú klubokban ahol rengeteg legenda volt, lehet mondani hogy "harcolj meg a címerért", mert egy olyan csapat színeiben lép pályára, olyan mezszámokkal, ahol több évtizede is hatalmas focisták futkorásztak, és évtizedek, vagy több mint fél évszázada elismert a klub.

Ebből kifolyólag nem is lehet ezzel kordában tartani a sztárokat.
A fentebb sorolt kluboknál lehet azt mondani hogy innen már nincsen feljebb, ezért vagy küzd, vagy elmegy és hatalmas visszalépést tesz minden szempontból, mert olyan presztízse és megítélése van a klubnak, de egy PSG-nél mit mondasz? Kb ezt:
"Vagy küzdesz, vagy pedig elmész, de akkor 5%-kal kevesebbet fogsz keresni, és nem leszel 2 év alatt a PSG legeredményesebb játékosa"
(természetesen ez a beképzelt sztárocskákra igaz, normális alázatos labdarúgó már annak nagyon örülne ha ilyen "hagyomány nélküli" klubba játszhatna)

Elég megnézni Neymart, hányszor oda adhatta volna Cavaninak a labdát hogy belője? Normális csapatban odarakja az ember és örülnek a gólnak, de itt meg "áhh nem, inkább megpróbálom max kiesünk, de nehogy már ő vigye el a showt helyettem"
Avatar
Subinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4183
Csatlakozott: 2005.03.17. 14:44:52
Tartózkodási hely: Budapest

2018.02.15. 07:24:29

1-1-nél, amikor meg lehet volna nyerni, ment a bohóckodás, aztán meg ráfáztak persze. Neymar mutatott egyénileg szépeket, de csapat szinten sokszor inkább önző volt.
Emery meg üveges szemmel nézte és nem értette, hogy lehet ez már megint...
Válasz küldése