Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Kivel pótolnád Busit?

Zubimendi
8
9%
Ambarabat
5
6%
Nico
25
29%
Más
32
37%
Nem hoznék senkit
16
19%
 
Szavazatok száma: 86
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2018.03.02. 10:37:35

Jó, hogy ők lövik a gólokat, ki más lőné? Ő a két támadónk a meccsek 90%-ában. Majd ha mást tesznek be helyettük, akkor az lövi a gólt.
Res
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 386
Csatlakozott: 2014.08.06. 15:39:22

2018.03.02. 07:42:11

El lehet ezen a Grízférfi dolgon vitatkozni évekig, de minek. Csak meg kell nézni a tegnapi, Las Palmas elleni meccset és feltenni egy kérdést: Ha Messi / Suarez lesérül, megbetegszik, bal lábbal kel fel, aki KI FOG GÓLT LŐNI???
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6589
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2018.03.01. 20:12:18

Kovbal88 írta:mivel ki tudja mi lesz nyáron. PSG/City gondol egyet és viszi Messit, Dembit, Suarezt.
Ettől nem kell tartani, fejben és emberileg szerencsére egyik se egy Neymar kategória.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4285
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2018.03.01. 19:34:36

Griezmann? ki helyett? vagy ki mellé? ha az M,S mellé akkor Dembélé helyett. ha M,D akkor Suarez helyett, Messit nem akarom mondani de ha idehozzák a nyáron lehet hogy valami éppen körülötte nem stabil?!
annak a valószínűsége, hogy a padra jönne - 0. szóval ez megint egy zavaros igazolás lesz ha létrejön, vagy olyan tények vannak a vezetők birtokában amiről gőzünk sincs.
más: én egyébként nem Griezmannt hoznám el a matracosoktól, hanem a kis argentint (Correa).
Kovbal88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2165
Csatlakozott: 2013.07.17. 16:50:38

2018.03.01. 19:20:52

Jönni fog Griezmann szinte biztos.
Szerintem be is fog férni a csapatba, mivel ki tudja mi lesz nyáron. PSG/City gondol egyet és viszi Messit, Dembit, Suarezt.
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21052
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2018.03.01. 16:54:11

westerngom írta: Én pont az a szurkoló vagyok aki azért veszek Barca mezt, ajándéktárgyat és ülök MINDEN alkalommal a TV előtt, mert imádom nézni a kombinatív látványos támadó futballt, melyet a Barca képviselt eddig. Az elmúlt fél év folyamán viszont sokszor már fizikai fájdalmat éreztem egy-egy meccs után amit a srácok lehoztak a pályán, de evvel biztos csak én vagyok így.
Én úgy gondolom, hogy jelen pillanat - a padot látva - hogy csak (sok!?) pénzen vett, minőségi játékossal (Griemann) lehet a Barca offenzív - mi úgy is eggyel többet rúgunk - filozófiáját fenntartani. A Massia sem ontja magából a Messi, Xavi kaliberű tehetségeket, sajnos.
Ezért írtam, hogy nálam a pénz "nem számít", ha ismét öröm focit szeretnék látni a csapattól és feltételezem, hogy ha Bartomeu nem is egy Monchi (Ramón Rodríguez Verdejo) kaliberű szakember az igazolások terén, de gazdaságilag átlátja a dolgokat és van számológép a kezében.
E.V. pedig kellő biztosíték a számomra, hogy ha rábólint a transzferre, akkor konkrét elképzelései vannak Grizmannal és nem a csapategység kárára hozatja.
Természetesen a látványos játéknak komoly szerepe van abban, hogy ennyire népszerű a klub, számomra is fontos, sőt, hosszútávon még az eredményesség fölé is helyezném. Viszont Griezmannt nem látom ebből a szempontból meghatározónak, hiszen nem játékmester, ő csak alkalmazkodik aktuális csapatának a stílusához. Dembelé és Coutinho ráadásul már bizonyították, hogy otthon vannak hasonló stílusban, Suarez is mikor formában van, abszolút jól csapatja az összjátékot, nem csak a befejezésekben jeleskedik. Bár Griezmann sem lenne rossz a játékukban szerintem sem, de tartom, hogy nem rajta múlik, hogy milyen fogunk tolni.

Az utolsó mondatoddal viszont egyet értek, ha a mesternek kell, akkor jöjjön. De nem tudom, hogy ez tényleg így van-e. Már ősszel pletykálták az érkezését a következő szezonra, szóval vagy ennyire előre tervez a mester, vagy inkább a vezetőség erőlteti, és elsősorban a gazdasági szempont dominál. Illetve csak meg kéne várni a szezon végét, és inkább akkor eldönteni, hogy kell-e nekünk, nem pedig februárban. :roll:
látva a piacot nem biztos, hogy rossz ötlet előre gondolkodni
Szerintem meg nem érdemes nagyon előre gondolkodni, gyorsan változhatnak a dolgok. Pl. ki gondolta volna mondjuk májusban, hogy nyáron Neymar lelép, Dembelé pedig érkezik?
nagyatyesz
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1020
Csatlakozott: 2009.06.02. 16:51:33

2018.03.01. 13:49:45

Griezmann megosztó igazolás lenne. 100 millió a mai piacon egy korrekt árnak mondható, tekintettel arra, hogy kikért milyen összegek repkednek mostanság. Hogy beválna-e ez minden igazolásnál kérdéses, előre senki nem tudhatja. Volt már itt olyan, akiről azt hittük innen vonul vissza, aztán alig vártuk, hogy lelépjen, de olyan is, akit nem értettünk miért hozzuk, és kellemesen csalódtunk. A legnagyobb kérdés vele kapcsolatban a betöltött szerepe és fizuja lenne. Alapból bele is férhetne egy Griezmann - Suarez - Messi trio, egy fix Dembele cserével, aki univerzálisan mindkét szélre hozható lenne. Dembelé 20 éves, szerintem neki bele is férne, hogy "lassabban" épül be, és kb 2 év múlva húzóemberré nője ki magát. Suarez és Messi kb egy korban van, látva a piacot nem biztos, hogy rossz ötlet előre gondolkodni. Kérdéses, hogy EV tudná-e kezelni ezt a keretet. A fizuja viszont tuti magas lenne, azt nehezen lehetne kitermelni a jelenlegi túlfizetések mellett. Bár ha Gomes, Paco, Vidal pénzét odaadjuk neki, tőlük meg meg tudunk szabadulni az rendben lehet. Max 1 év múlva Ini szerintem úgyis dobbant, az ő fizetése is felszabadulhatna. Amúgy az említett 3 játékos bármelyikét szívesen bevonnám az esetleges Griezmann transzferbe.
Avatar
csabimo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 946
Csatlakozott: 2006.01.13. 02:09:37
Tartózkodási hely: bonyhád

2018.03.01. 12:15:28

Griezmann sztorihoz pár gondolat:

Ami tetszik, ha jön, hogy a klub végre nem várja meg, amig megüresedeik a poszt, és akkor veszünk majd valakit cimű történetet..mert általában ilyenkor meg is kérik az árakat a csapatok, mert tudják hogy mindenkepp kell valakit venni és pénz is van rá bőven :)
A középpályá 2 vagy inkabb 3 éve ordit egy Coutinho féle focistáért, miért baj az hogy most nem várják meg mig Suarez elfogy, jön megint egy rosszabb széria, esetleg sérülés,és gondolnak a jövőre akkor is, ha jelenleg nem égető senkit venni előre!
Szerintem egyáltalán nem baj, mert Messi-Suarez-Dembele-Coutinho alapkezdővel számolunk, simán elfér egy Griezmann is, lehet rotálni, lehetnek sérülések, pl Dembele idén, nincs rá garancia hogy jövőre végigtolja mindenki sérülés nélkül, Suarez sem lesz fiatalabb ahogy Messi sem..és( egyesek ugye Dembeleben sem biznak mert nem bizonyitott még semmit) Grizes pedig egy kész focista vele ellentétben.
Emelett a szokásos közhely, hogy meg kell tanulnia a focinkat be kell illeszkedjen blablabla stb, erre tökéletes a következő szezon.
Ami pedig nem elhanyagolható tény hogy nyáron váltani szeretne, a Barca hivja, jönni is szeretne, az ára max 100 de lehet kicsit olcsobb is ha ügyesen tárgyalunk, amit nem tudunk, ugyhogy olyan most vagy soha jellege van az egésznek..
Avatar
westerngom
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1527
Csatlakozott: 2007.12.15. 21:33:00
Tartózkodási hely: West Side

2018.03.01. 11:34:45

LG írta:
westerngom írta:
Ja, és amíg senki nem adott bele az árába akár egy centet is, addig nem érdemes sírni még a diszkont árán sem.
Ezt a közhelyet mindig beírja vki. #-o A Közvetlenül nem adunk bele semmit, de ettől még klub bevételei közvetetten a szurkolóktól vannak. Ők veszik a mezeket, az ajándéktárgyakat, ők mennek ki meccsre vagy nézik televízión keresztül a mérkőzést, ebből vannak a jegybevételek és ezért kap a klub hatalmas pénzeket a közvetítési díjakból. A szurkolók miatt jönnek a szponzorok is. A szurkolók a klub szerves részei, tehát igenis joguk van kifogásolni a vezetés döntéseit, akár azt is, hogy mennyit költenek átigazolásokra.
ez így levezetve teljesen tiszta és értem a gondolatmenetedet. Most sem a gondolatmenetedre és a felvetésedre válaszolok, mert abban nincs hiba, csak nem tudom érthetőbben leírni gondolataimat, inkább neki futok még egyszer hátha átjön.

Én pont az a szurkoló vagyok aki azért veszek Barca mezt, ajándéktárgyat és ülök MINDEN alkalommal a TV előtt, mert imádom nézni a kombinatív látványos támadó futballt, melyet a Barca képviselt eddig. Az elmúlt fél év folyamán viszont sokszor már fizikai fájdalmat éreztem egy-egy meccs után amit a srácok lehoztak a pályán, de evvel biztos csak én vagyok így.
Én úgy gondolom, hogy jelen pillanat - a padot látva - hogy csak (sok!?) pénzen vett, minőségi játékossal (Griemann) lehet a Barca offenzív - mi úgy is eggyel többet rúgunk - filozófiáját fenntartani. A Massia sem ontja magából a Messi, Xavi kaliberű tehetségeket, sajnos.
Ezért írtam, hogy nálam a pénz "nem számít", ha ismét öröm focit szeretnék látni a csapattól és feltételezem, hogy ha Bartomeu nem is egy Monchi (Ramón Rodríguez Verdejo) kaliberű szakember az igazolások terén, de gazdaságilag átlátja a dolgokat és van számológép a kezében.
E.V. pedig kellő biztosíték a számomra, hogy ha rábólint a transzferre, akkor konkrét elképzelései vannak Grizmannal és nem a csapategység kárára hozatja.
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6589
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2018.03.01. 10:50:17

Látod, hogy nem kellenek a kutyának se, szerinted miért nem távozott egyikük se a télen? Olyan nagyon ragaszkodik Valverde mondjuk Denishez, aki azóta még a keretbe se került?

Csatár poszton ott van Paco, aki ha elmegy akkor csereember kell a helyére, nem egy 27 éves klasszis, aki padozni jönne.
A Dembeles hasonlattal egyet is tudok érteni, de ez nem vagy-vagy szituáció, mert Dembele már itt van.
Ha Griezmann jött volna Dembele helyett, akkor azt mondom okés, de mindkettőt elhozni fölösleges úgy, hogy itt van még Coutinho, aki szintén tud szélső támadót játszani.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Res
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 386
Csatlakozott: 2014.08.06. 15:39:22

2018.03.01. 10:17:34

davi10 írta: Lehet, hogy kelleni fog majd egy csatár 2-3 év múlva, de most szerintem nem kell.
A belső konkurenciával meg nem kell átesni a ló túloldalára, és mindenkit megvenni, mert akciós áron egy 100asért el lehet hozni. Így is tele van a keret, Valverde meg milliószor elmondta, hogy szűkebb kerettel szeretne dolgozni.
A keret szűkítésére bőven van lehetőség. Paco például teljesen fölösleges. AG szintén, DS szintén, Vidal még kérdéses nálam, csereembernek jó lehet. Viszont ha elmegy nem fogok érte sem krokodil könnyeket hullajtani. A középpályán kellene karcsúsítani. Csatár poszton nincs alternatívánk. Ha Messi, vagy Suarez megsérül ki fog gólt lőni???
Megjegyzem egy 20 éves Dembele 100 milliós leigazolásában sokkal több kockázat van, mint egy 27 éves már bizonyított gólzsákéban.
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6589
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2018.03.01. 10:08:46

Res írta: Dehogy 3 meccsre. Nem vagyok hülye... Bár tök mindegy, nem a mi pénzünk... :mrgreen:
Csak a vak nem látja, hogy hosszú távon kelleni fog egy klasszikus csatár. Suarez talán megmenti az idei szezonját, de senki sem garantálja, hogy jövőre nem az őszi formáját hozzam megint, akkor meg nem vagyunk vele kisegítve... Kell a belső konkurencia.
Nálam (és még szerintem sokaknál) már megmentette a szezonját.
Garantálni meg nem lehet, de 90%, hogy ilyen bénázást nem látunk többet. Az nem csak egy egyszerű formahanyatlás volt, hanem sérülés is, amit szerencsére nem szenvedett meg a csapat, mert lehoztuk 100%-osan azt az időszakot.

Lehet, hogy kelleni fog majd egy csatár 2-3 év múlva, de most szerintem nem kell.
A belső konkurenciával meg nem kell átesni a ló túloldalára, és mindenkit megvenni, mert akciós áron egy 100asért el lehet hozni. Így is tele van a keret, Valverde meg milliószor elmondta, hogy szűkebb kerettel szeretne dolgozni.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7360
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2018.03.01. 10:03:13

LG írta:
westerngom írta:
Ja, és amíg senki nem adott bele az árába akár egy centet is, addig nem érdemes sírni még a diszkont árán sem.
Ezt a közhelyet mindig beírja vki. #-o A Közvetlenül nem adunk bele semmit, de ettől még klub bevételei közvetetten a szurkolóktól vannak. Ők veszik a mezeket, az ajándéktárgyakat, ők mennek ki meccsre vagy nézik televízión keresztül a mérkőzést, ebből vannak a jegybevételek és ezért kap a klub hatalmas pénzeket a közvetítési díjakból. A szurkolók miatt jönnek a szponzorok is. A szurkolók a klub szerves részei, tehát igenis joguk van kifogásolni a vezetés döntéseit, akár azt is, hogy mennyit költenek átigazolásokra.
Én azt nem értem igazán, hogy a fizetését hogyan fogja kigazdálkodni a klub, mert szinte biztos benne lesz a Top3-ban. Legalábbis Coutinhoval szerintem minimum azonos szinten, a fizetések pedig eddig is az egekben voltak, magasan nálunk volt a legtöbb. Még ha megszabadulunk a feleslegtől az ilyen Gomes meg Denis félék a halvány töredékét tennék ki.
Azt meg felejtsük már el, hogy tiszta jószándékból feleannyi fizetésből, mint mondjuk a MU-nál kapna inkább ide jönne. Az angolok pedig azért nem hiszem hogy letennének róla csak azért mert megvették Alexist.
Még ha olyan hiányposztra jönne, mint Cou, érthető lenne, de ne a presztízs legyen már a szempont vagy az hogy most relatív olcsón el tudjuk hozni.

És azt mi garantálja, hogy a francia nem az őszi vagy tavalyi impotens formáját hozná vagy egyáltalán be tudna-e illeszkedni.
Forca Barca!!!!
Res
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 386
Csatlakozott: 2014.08.06. 15:39:22

2018.03.01. 09:40:23

visca el barca írta:
Res írta:A Las Palmas ellen idegenben pl. simán le kellene ültetni Suarezt és Messit is a padra, vagy még jobb ha el sem utaznak, de akkor ki játszik helyettük???
és ezért az évi 3 meccsért veszed meg tök fölöslegesen griezmannt?

én jó játékosnak tartom, 100-ért ajándék, de semmi szükség rá. csak a balhé lesz belőle, hogy vmelyik szupersztár majd mindig padozni fog.
Dehogy 3 meccsre. Nem vagyok hülye... Bár tök mindegy, nem a mi pénzünk... :mrgreen:
Csak a vak nem látja, hogy hosszú távon kelleni fog egy klasszikus csatár. Suarez talán megmenti az idei szezonját, de senki sem garantálja, hogy jövőre nem az őszi formáját hozzam megint, akkor meg nem vagyunk vele kisegítve... Kell a belső konkurencia.
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21052
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2018.02.28. 23:47:06

westerngom írta:
Ja, és amíg senki nem adott bele az árába akár egy centet is, addig nem érdemes sírni még a diszkont árán sem.
Ezt a közhelyet mindig beírja vki. #-o A Közvetlenül nem adunk bele semmit, de ettől még klub bevételei közvetetten a szurkolóktól vannak. Ők veszik a mezeket, az ajándéktárgyakat, ők mennek ki meccsre vagy nézik televízión keresztül a mérkőzést, ebből vannak a jegybevételek és ezért kap a klub hatalmas pénzeket a közvetítési díjakból. A szurkolók miatt jönnek a szponzorok is. A szurkolók a klub szerves részei, tehát igenis joguk van kifogásolni a vezetés döntéseit, akár azt is, hogy mennyit költenek átigazolásokra.
Avatar
brownieheaven
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 472
Csatlakozott: 2014.08.04. 14:08:04
Tartózkodási hely: München

2018.02.28. 23:38:34

westerngom írta:Tavaly az RM is részben a bivaly második sorával (Morata, James Rodríguez) bírta kompenzálni és pihentetni a gála kezdőjének gyengélkedését, vagy fásultságát. Most mit nem adnának Morataért...
Ők meg azóta pont le is léptek, mert nem voltak megelégedve az általad leírt szereppel...ez nálunk se lenne különb.
Avatar
Gaizka
Barça B
Hozzászólások: 72
Csatlakozott: 2015.09.28. 10:05:20

2018.02.28. 23:00:35

neobarca írta:Nem tudom nézitek e a meccset de Grízes már mesterhármasnál tart 60p alatt... ;)
Már van az 4 is :)
Avatar
neobarca
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2775
Csatlakozott: 2009.09.05. 15:16:59
Tartózkodási hely: Zuglowe

2018.02.28. 22:49:38

Nem tudom nézitek e a meccset de Grízes már mesterhármasnál tart 60p alatt... ;)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Avatar
westerngom
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1527
Csatlakozott: 2007.12.15. 21:33:00
Tartózkodási hely: West Side

2018.02.28. 20:08:25

Reggel óta folyamatosan rá-ránéztem a fórumra a telefonomon, de mivel nyomorult dolog számomra pötyögni rajta és persze ilyenkor talál meg mindenki a válaszával is, így hát most hogy hazaértem fogalmazom meg azt az egy kérdést ami egész nap érett bennem:
- kitől várunk a padról beállva lendületet, ha szájig ér a sz@r egy meccsen, vagy ne adj isten történetesen megsérül Lajos, Leo. 3 kupáért futnak ki a srácok minden évben a gyepre és ehhez jelen pillanat nincs minőségi második sorunk. Tavaly az RM is részben a bivaly második sorával (Morata, James Rodríguez) bírta kompenzálni és pihentetni a gála kezdőjének gyengélkedését, vagy fásultságát. Most mit nem adnának Morataért...
Mikor nem megy a srácoknak, látszik a fáradtság, a fásultság, vagy csak szimplán ötlettelen a játékunk, jelen pillanat kinézve a padra ki az akitől nyugodt szívvel változást remélhetünk, mikor már fenn van a pályán a gálakezdőnk?

Nálam, nem kérdés Griezmann helye a csapatban, az hogy hol és miként játszatva, az az edző dolga, aki szerencsére szintén a csapatban szeretné tudni a franciát és feltételezem, hogy megvan rá a terve is.

Ja, és amíg senki nem adott bele az árába akár egy centet is, addig nem érdemes sírni még a diszkont árán sem.
Avatar
Stalkyard
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3161
Csatlakozott: 2010.05.19. 19:10:30

2018.02.28. 18:42:20

S.Agüero írta:Mondjuk az is túlzás, hogy a Dortmund teljesen más felfogásban játszana. Tuchel alatt ők is felállt védelemmel szemben találták magukat.
Hagyd. Én meguntam az értetlenséggel szembeni vitát. :D
crixus írta:
Akkor már csak egy kérdésem van. Mikor mondtam olyat, hogy szerintem 1000% hogy be fog válni Dembélé?
Nem veszem biztosra, csupán a potenciált látom benne, méghozzá olyat, ami egyik első csapatnál szerepet kapó saját nevelésű támadóban nem láttam, a jelenleg ittlévő cserejátékosoktól meg pláne. És igen, ha ez neked kettős mérce, akkor vállalom. Egy Gomest vagy egy Deut (tudom, hogy nem rá van kihegyezve, csak példa) nem fogok ennyire támogatni sosem, mert látom hogy a büdös életben nem lesznek itt érdemi játékosok. De ugyanez mondjuk a 24 éves Arnaiz. Ezt nem hiszem, hogy ilyen nehéz megérteni. Ettől függetlenül meg nem szoktam egyébként kettős mércét alkalmazni, a mi fiataljainkat (meg úgy általánosságban semmilyen friss igazolást) nem szoktam alapjában egyből ekézni, ha nem megy neki úgy az elején. (Na jó, Gomes talán kivétel, de az a pali annyira visszataszítóan irritál, hogy nem tudom a személyes ellentétemet figyelmen kívül hagyni, ő a kriptonitom ilyen téren, ezt elismerem. :D )

És gyanítom, hogy a legtöbben ezen a véleményen vannak azok közül, akik "elnézőbbek" Dembelével.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
mes
Capitá del Barça
Hozzászólások: 820
Csatlakozott: 2010.06.21. 16:40:13
Tartózkodási hely: Marosvasarhely
Kapcsolat:

2018.02.28. 18:24:04

Mivel iden Valverde inkabb a vedekezesre fektetett nagyobb hangsulyt, jovore ez lesz a meglepetes :lol:

Suarez
Grizi Messi Dembele
Busi Rakitic
Alba Umtiti Pique Robi
Stegen

Eredmenytol meg ellenfeltol fuggoen Coutinhot bedobja elol, igy 6 ember 5 posztra nem is sok. Nem tudjatok edzonek hol kell jelentkezni ? :lol: :lol:
Avatar
Cestus
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3423
Csatlakozott: 2017.03.10. 19:23:04

2018.02.28. 17:01:52

Azért azt nem hiszem, hogy 100 millióért csak úgy idehozzák Griezmannt dísznek, mondván, hogy ennyiért ingyen van. A százas is komoly pénz, ha ennyiért megveszik, csak van vele komolyabb tervük is, vagy valami, amiről nem tudunk. A TV3 Cat is lehozta amúgy.

Mellesleg Madridban is megoldható volt, hogy a BBC mögött meg Isco padozzon, még ha mostanság gyenge is. Lehet, hogy a spanyol megunja persze, és 1-2 éven belül dobbant, de a mi esetünkben ha Griezmann kibírná csak pár évig a helyzetet, utána kezdő lehetne. Emellett elfelejtjük, hogy Griezmann és Coutinho kb. semmit sem nyertek még annak ellenére, hogy világklasszis játékosok, és a fél karrierjük már elszállt. Talán a kupaözön, a magas fizu és a szép város megér nekik évi tíz kiült meccset.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2018.02.28. 16:17:44

Felőlem jöhet, HA nem fázik rá Lajos, és Valverde is akarja.

Suarez ilyen szinten még legalább 3 évig tudja tolni azon a poszton(vagy akár továbbra is), viszont addigra Grizi is 30-on felül lesz, szóval ha Suarez pótlását akarnák megoldani akkor nem sok értelme van.

Remélem ebből nem az lesz hogy Lajos megy, és Grizi jön, pláne mostani teljesítménnyel.
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2018.02.28. 16:05:04

Mondjuk az is túlzás, hogy a Dortmund teljesen más felfogásban játszana. Tuchel alatt ők is felállt védelemmel szemben találták magukat.
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2018.02.28. 12:07:53

Res írta:A Las Palmas ellen idegenben pl. simán le kellene ültetni Suarezt és Messit is a padra, vagy még jobb ha el sem utaznak, de akkor ki játszik helyettük???
és ezért az évi 3 meccsért veszed meg tök fölöslegesen griezmannt?

én jó játékosnak tartom, 100-ért ajándék, de semmi szükség rá. csak a balhé lesz belőle, hogy vmelyik szupersztár majd mindig padozni fog.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése