Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Kivel pótolnád Busit?

Zubimendi
8
9%
Ambarabat
5
6%
Nico
25
29%
Más
32
37%
Nem hoznék senkit
16
19%
 
Szavazatok száma: 86
Avatar
hajnesz
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1561
Csatlakozott: 2009.05.04. 19:45:30
Tartózkodási hely: Szeged

2018.03.19. 23:35:12

Sajnos ez a Robertot vissza a középpályára szöveg lassan felér a Mascherano vkp szöveggel, hiába játszott n+1 évet védőként nálunk. Tény, hogy középpályásként kezdte, de nagyon sok dolognak kell változnia, hogy ismét ott bevethető legyen (pl szerkezetváltás).
Ne legyek teljesen OFF, nagyon remélem, hogy valami csoda folytán lemaradunk Griezmanról, egyszerüen nincs helye a jelenlegi csapatban, meg igy, hogy kb minden fontos döntőt kikapott, a fenének se kellene.
Avatar
brazilfan
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1012
Csatlakozott: 2018.02.26. 09:49:51

2018.03.19. 23:20:33

Nero. írta:Ha Iniesta elmegy akkor szerintem a középpályára kell költeni megint, szóval könnyen lehet hogy a Griezmann-pénz egy irányitóra fog elmenni, plusz Gomes helyett is kell valaki.
Bízom benne, hogy Coutinho idővel pótolni tudja majd Iniestát, és Arthur érkezésével, illetve S. Roberto középpályásként való játszatásával nem is lenne olyan nagy szükség új középpályás idehozására. És már a mostani idény vége felé, a biztos bajnoki cím tudatában, kezdeném becserélgetni Alenát.
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18359
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2018.03.19. 22:05:31

Nero. írta:Ha Iniesta elmegy akkor szerintem a középpályára kell költeni megint, szóval könnyen lehet hogy a Griezmann-pénz egy irányitóra fog elmenni, plusz Gomes helyett is kell valaki.

Valahogy rá kéne venni az öreget még egy évre, nagyon nem értem mi ez a dilemma :?
Mondjuk egy esetleges 4-2-3-1-ben az első négy pozícióra ott lesz Messi, Suárez, Griezmann, Coutinho, Dembélé és Paco, mögéjük a két posztra meg Busi, Rakitic és Arthur, plusz ide még maradhat mondjuk Samper. Tehát nem biztos, hogy muszáj lesz középre még hozni valakit. Legalábbis nálam valami hasonló lenne jövőre.
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6905
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2018.03.19. 21:18:46

Ha Iniesta elmegy akkor szerintem a középpályára kell költeni megint, szóval könnyen lehet hogy a Griezmann-pénz egy irányitóra fog elmenni, plusz Gomes helyett is kell valaki.

Valahogy rá kéne venni az öreget még egy évre, nagyon nem értem mi ez a dilemma :?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Avatar
Cestus
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3423
Csatlakozott: 2017.03.10. 19:23:04

2018.03.19. 20:50:33

lics írta:És fizetési gondok vannak ha j emlékszem azért kell eladnunk kb 3-4játékost.
Biztos ezt mondja a matek, de valahogy nehezemre esik elképzelni, hogy nincs pénzünk, de azért idehoznánk egy 100 milliós Griezmannt úgy, hogy igazából nincs nagy szükség rá. :D

Isconak meg Coutinho miatt itt már nincsen helye, de egy Cityben, PSG-ben el lehetne.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
lics
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 433
Csatlakozott: 2017.08.21. 22:12:42

2018.03.19. 19:38:10

Nem is értem ezeket a neveket. Úgy tudom, hogy Griezman minden valószínűség szerint jön. Akkor hogyan tudnánk idehozni rajta kívül olyat, akinek az ára gondolom jóval 50 felett lenne. Biztos nem csak Griezmann jön, hoznak még valakit 50milláid max. Egyébként Arthurt nem a nyáron kell kifizetni? Ha igen akkor Griezman, Arthur egyből 130. És fizetési gondok vannak ha j emlékszem azért kell eladnunk kb 3-4játékost.
Avatar
Nyiri81
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1458
Csatlakozott: 2017.01.05. 23:06:25
Tartózkodási hely: BP

2018.03.19. 18:13:51

Isco az egyetlen Realos akit szívesen látnék itt nyáron. Olvasom több helyen hogy megvenné a csapat. Tuti nem fogja Perez eladni nekünk
Csak is Puyol
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6589
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2018.03.18. 15:12:04

crixus írta:.
Én már nyaron is valami ilyesmit vázoltam fel, akkor néhányan mondták, hogy ilyen soha nem lesz, aztán a Girona ellen, ha nem is teljesen ilyen felállásban, de jól muzsikált ez a csapat. Csak aztán ugye Dembele ügye is elhúzódott és Coutinhot is csak télen tudtuk elhozni.

Pákó tuti lép, ha jönne Griezmann, Munir maradása pedig ugyanúgy Valverdétől függ, de én is megnézném mit tudna 2 év kölcsön után.
Gomesre a nyakamat rá, hogy maradni fog, a többiek (Vidal, Denis, Douglas, Deu, Rafinha) valószínűleg mennek, értük nem is kár.

Marlon pedig ha nem is rendszeres kezdőként, de valóban játszik a korának megfelelő mennyiséget, szerintem megbirkózna a srác nálunk is a munkával, de ha valóban két évre adtuk kölcsön, az sem baj.

Samper meg nem tudom, hogy fel fog-e épülni nyárra, ha le tudjuk passzolni kölcsönbe, akkor mehetne, Alenaval együtt, de a B-s játékosok más kategória...

Az Arthur sztori pedig nekem úgy jött le, hogyha meg tudják szerezni Coutinho papírjait nyárra, akkor már nyáron is jöhet.

Még a Griezmann sztorihoz: Sokszor leírtam, hogy mennyire nincs értelme szerintem most hozni (max ha marad 1 évet kölcsönben az Atletinél), de akkor nem vagyok egyedül azzal, hogy legszívesebben lerúgnám a tv-t az erőltetett bohóckodós-táncolós gólöröménél, de ennél nagyobb baj ne legyen vele.

Raiola, Verratti meg Neymar meg mehetnek az anyjukba :)
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
terrer
Jugador del Barça
Hozzászólások: 110
Csatlakozott: 2005.05.13. 21:11:13
Tartózkodási hely: Budapest

2018.03.18. 14:44:04

crixus írta: Én egyébként jövőre egy 4-2-3-1-es felállást látnék a legszívesebben, ami közel van az ideihez, annyi különbséggel, hogy kicsivel kevésbé defenzívebben raknánk össze konstans a középpályát.
Stegen- Roberto,Piqué,Umtiti,Alba-Rakitic,Busquets-Dembelé,Messi,Coutinho-Suárez alapcsapattal.
Cilessen-Semedo,Verma,Mina,Digne-Arthur,Paulinho-Iniesta sorral a cseréket a hátsó ill. középső kp. posztokra meg is oldanánk, ahogy Pákó is maradhatna Suárez alternatívája, bár én ahogy korábban írtam már, Munír-t szívesebben látnám ilyen szerepkörben újra nálunk. A jeleblegi keretünkből a Vidal,Denis,Gomes triótól megszabadulnék, ahogy a kölcsönjátékosok esetében nyilván a Douglas,Deulofeu,Turan triótól kellene minél hamarabb véglegesen "lemondani". Rafinha-t én pedig visszahoznám, ha a tavasszal nem sérül le újra, mert a középpályánk bármelyik posztján bevethető lenne, a széleken is, szerintem rendkívül hasznos kiegészítő ember lenne. Marlon maradhatna még egy évet kölcsönben, mert a Nizzában rendszeresen kezdő, kellenek neki a játékpercek. Samper pedig sajnos újabb áldozata lesz a saját nevelésű fiatalok mellőzésének, neki sem ártana még egy kölcsön, de valószínűbb, hogy végleg adjuk majd tovább Spanyolországon belül.
Ez a rendszer nekem is tetszene. Ha jön Griezmann akkor ő az első 4-es bármelyik posztján bevethető lesz, de szerintem is akkor már sok a dudás a csárdában vagy hogy mondják. :mrgreen: Paco is így létszám felettivé válhat, azért nem hiszem, hogy Messi vagy Suarez sokat lenne rotálva. Munírnak pedig szintén ezért nem éri meg vissza térnie.
A középpályát tekintve a Busi-Raki kettős mögé Arthur leghamarabb csak 2019 januárban jön és akkor is kérdés, hogy hogy veszi fel a ritmust. Marad Paulinho, úgyhogy sztem legalább Arthur érkezéséig Samper megkapja a lehetőséget (a kerettagságra), mint Deulo megkapta most. Rafinha a távozás körülményeit ha nézem, sztem nem jön már vissza. A Denis-Vidal-Gomes hármasból sztem egy marad, a tippem a portugál. Alena helyzete kérdés, lehet neki kinéz egy kölcsön, mert megint sokan lesznek már, a B-t meg kinőtte.
Védelemben megvagyunk, Marlont ha jól emlékszem amúgy is 2 évre adtuk kölcsön. Cillessen biztosan kap ajánlatot nyáron, de még egy idény benne van itt sztem.
Avatar
crixus
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1390
Csatlakozott: 2014.03.14. 14:43:58

2018.03.18. 12:58:33

Verratti, Neymar, stb. híreknek semmi igazságalapjuk nincs. A PSG-nél az idei vereségbe nem fognak ilyen könnyen belenyugodni. Hozni fognak egy jó nevű edzőt és 1-2 klasszist még és újra próbálkozni.
Nálunk egyedül akire a nagy nevek közül reális esély van az Griezmann. Az, hogy őt hozzuk-e az csak és kizárólag Valverde-től függ. Kell-e neki avagy sem. Abban azért bízom, hogy annyira nem lesz elborult, hogy Suárez-t lepasszolja, de Dembelé-t sem lenne érdemes egyből továbbpasszolni és nem is fogjuk szerintem. Ahogy nyilván Messi-t vagy Coutinho-t sem. Valverde megoldására nagyon kíváncsi lennék a francia érkezése esetében.

Én egyébként jövőre egy 4-2-3-1-es felállást látnék a legszívesebben, ami közel van az ideihez, annyi különbséggel, hogy kicsivel kevésbé defenzívebben raknánk össze konstans a középpályát.
Stegen- Roberto,Piqué,Umtiti,Alba-Rakitic,Busquets-Dembelé,Messi,Coutinho-Suárez alapcsapattal.
Cilessen-Semedo,Verma,Mina,Digne-Arthur,Paulinho-Iniesta sorral a cseréket a hátsó ill. középső kp. posztokra meg is oldanánk, ahogy Pákó is maradhatna Suárez alternatívája, bár én ahogy korábban írtam már, Munír-t szívesebben látnám ilyen szerepkörben újra nálunk. A jeleblegi keretünkből a Vidal,Denis,Gomes triótól megszabadulnék, ahogy a kölcsönjátékosok esetében nyilván a Douglas,Deulofeu,Turan triótól kellene minél hamarabb véglegesen "lemondani". Rafinha-t én pedig visszahoznám, ha a tavasszal nem sérül le újra, mert a középpályánk bármelyik posztján bevethető lenne, a széleken is, szerintem rendkívül hasznos kiegészítő ember lenne. Marlon maradhatna még egy évet kölcsönben, mert a Nizzában rendszeresen kezdő, kellenek neki a játékpercek. Samper pedig sajnos újabb áldozata lesz a saját nevelésű fiatalok mellőzésének, neki sem ártana még egy kölcsön, de valószínűbb, hogy végleg adjuk majd tovább Spanyolországon belül.
rikko
Capitá del Barça
Hozzászólások: 960
Csatlakozott: 2017.02.12. 11:10:09

2018.03.18. 10:30:10

Nero. írta:Mondjuk állítólag ezt a Verratti sztorit csak a katalán sajtó nyomta, Valverde nem tartott rá igényt, amit az eddigiek alapján el is tudok képzelni.

Mondanám azt hogy orulnek neki Gomes vagy Paulinho helyett, de itt a Real elleni meccseken semmi olyat nem láttam ami miatt megint 100 millió fölött kellene költeni egyetlen játékosra.

+1


Nagyon elveszettnek tűnt , semmi klasszis megoldás nem volt tőle. Se támadásban, se védekezésben. Ellenben benne volt a piros lap....
Avatar
recrea
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6714
Csatlakozott: 2004.12.24. 23:38:21

2018.03.18. 10:16:07

Cestus írta:
dinnyesz írta:Csak engem izgat az a gondolat, hogy Messi vissza jönne kp-ra ha jönne a francia? A nyilatkozatából is az jön le, hogy nem lenne ellenére onnan osztogatni. Valószínű semmi esély nem lenne rá de iszonyú jól hangzik számomra egy busi-messi-cou kp, előttük a 2 francia meg Suarez. Összetenném a 2 kezem ha ezt a felállást láthatnám pár meccsre:D
Kb. csak így lehetne betenni az öt játékost a kezdőbe, de totál őrültség lenne. :D Minden kontrából gólt kapnánk kb.

Szerintem ha jön, akkor Valverde patikamérlegen kiméri a játékperceket mindenkinek, és egyszerre a Messi-Suárez-Dembélé-Griezmann négyesből max hárman lesznek pályán. Meglátjuk, mennyire fog működni ez. Mindenesetre annyi hírt olvasni a francia érkezéséről, hogy most már komolyan meglepne, ha végül nem ütnék nyélbe a transzfert nyáron.
Messi soha nem fog leülni itt a kispadra, szóval maradt a másik három játékos, bár én nem örülnék neki. A másik fele meg, h ma 100 millióért klasszis támadót venni lehetetlen, és ez fokozottan így lesz.
Avatar
Cestus
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3423
Csatlakozott: 2017.03.10. 19:23:04

2018.03.18. 09:58:31

dinnyesz írta:Csak engem izgat az a gondolat, hogy Messi vissza jönne kp-ra ha jönne a francia? A nyilatkozatából is az jön le, hogy nem lenne ellenére onnan osztogatni. Valószínű semmi esély nem lenne rá de iszonyú jól hangzik számomra egy busi-messi-cou kp, előttük a 2 francia meg Suarez. Összetenném a 2 kezem ha ezt a felállást láthatnám pár meccsre:D
Kb. csak így lehetne betenni az öt játékost a kezdőbe, de totál őrültség lenne. :D Minden kontrából gólt kapnánk kb.

Szerintem ha jön, akkor Valverde patikamérlegen kiméri a játékperceket mindenkinek, és egyszerre a Messi-Suárez-Dembélé-Griezmann négyesből max hárman lesznek pályán. Meglátjuk, mennyire fog működni ez. Mindenesetre annyi hírt olvasni a francia érkezéséről, hogy most már komolyan meglepne, ha végül nem ütnék nyélbe a transzfert nyáron.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Avatar
noname
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8245
Csatlakozott: 2006.03.19. 18:39:34
Tartózkodási hely: Margitta/Kolozsvár

2018.03.18. 09:46:16

Ezt a Griezman dolgot továbbra se értem. Egyre inkább úgy tűnik, hogy hozzánk jön, de tényleg nem látom hova. Pénz lenne rá, az tény.


Amit még évek óta hiányoltam a csapatból, az egy Xavi-féle kp, erre ugye jön Arthur, más poszton meg nem sokat tudunk erősítseni. Coutinho beválni látszik. A védelmünk soha nem volt ilyen erős. Maximum Digne helyett lehetne valami fiatalt kipróbálni a spanyol bajnokságból, de az, ha úgy dönt a vezetőség, kijön Digne árából is. Kp ugye nagyon rendben van minden szempontból, még ha Iniesta megy is, akkor sincs különösebb gond. Maximum lehetne hozni DS és AG árából egy új játékost, aki talán be is válik.

Visszatérve. Griezmanra lenne pénz, mert nincs más poszt, amire érdemes lenne költeni, de jelenleg nem látom hova férne be. Dembele nagyon hasznos, mert ő az egyetlen, aki tényleg minőségi szélsőjátékot tud produkálni. Suarez posztjának az egyik legfontosabb eleme az, hogy gyakorlatilag testőrt játszik az erejét kihasználva Messinek, amire Griezman nem lenne képes.
Messi visszavonása nem elég, hogy eltávolítaná a kapu közeléből a világ leghatékonyabb játékosát, de a kp védekezést teljesen megölné. Ha akarunk valakit, akkor egy Suarez utód kéne, az midnen pénzt megér, de őt se kéne még leigazolni, max felvenni vele a kapcsolatot. Suarez még simán jó minimum 1 évre. Sose volt túl gyors, így ha kicsit vissza is esik a sebessége a korral, az nem lesz nagy hatással a játékára.
A Fifa egy szégyen
Avatar
brazilfan
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1012
Csatlakozott: 2018.02.26. 09:49:51

2018.03.18. 09:22:26

Petr írta: Semedo pedig elrohangál jobboldalt.
Egy tartósan egészséges és összeszokott Semedo–Dembélé-párosba nagyon bele tudnék szeretni. Azt eddig is tudtuk, hogy mindketten gyorsak és technikásak, de szerda este óta azt is tudjuk, hogy Dembélé a 16-osunkon belül sem fél becsúszni, és a korábban látott videók alapján Semedo sem szokott megijedni, ha lőnie kell, vagy ha gólhelyzetbe kerül.
Egy avatott középpályással, például S. Robertóval, hosszú távú megoldást jelentő jobb szélünk lehetne.
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2018.03.18. 01:44:47

dinnyesz írta:Csak engem izgat az a gondolat, hogy Messi vissza jönne kp-ra ha jönne a francia? A nyilatkozatából is az jön le, hogy nem lenne ellenére onnan osztogatni. Valószínű semmi esély nem lenne rá de iszonyú jól hangzik számomra egy busi-messi-cou kp, előttük a 2 francia meg Suarez. Összetenném a 2 kezem ha ezt a felállást láthatnám pár meccsre:D
Így is a meccs nagy részében a középpályán játszik, ezért is kellett nagyon Dembelé a Chelsea ellen, mert az odavágón is látszott hogy Lajos egyedül volt fent, és 4 védő között semmit sem tudott kezdeni, ha meg Messi fent volt a labdával, akkor 4-5-6 ellenfél játékos között ketten nem tudtak maradandót alkotni, főleg hogy Albáék is visszább voltak húzódva a kontrákat megelőzve.

Nero: Nagyon nagy játékos lehetne belőle, de azt látom rajta is hogy egy francia ligában nem tud fejlődni, és fejben is kicsit mintha visszaesett volna. Egész évben mikiegércsapatok ellen játszanak, aztán csak néznek ha BL-ben jön valaki, akik ülve gyorsabban és jobban járatják a labdát, mint a francia ellenfelek.
dinnyesz
Jugador del Barça
Hozzászólások: 173
Csatlakozott: 2017.12.26. 17:46:41

2018.03.18. 01:24:22

Csak engem izgat az a gondolat, hogy Messi vissza jönne kp-ra ha jönne a francia? A nyilatkozatából is az jön le, hogy nem lenne ellenére onnan osztogatni. Valószínű semmi esély nem lenne rá de iszonyú jól hangzik számomra egy busi-messi-cou kp, előttük a 2 francia meg Suarez. Összetenném a 2 kezem ha ezt a felállást láthatnám pár meccsre:D
Avatar
Messithebest
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3308
Csatlakozott: 2010.05.15. 20:34:35

2018.03.18. 01:03:09

Én még mindig nem értem, hova akarjuk hozni Grizit, mikor így is tömött az egész támadó alakulat(Suarez, Messi, Coutinho, Dembelé)... Valaki menni fog valamerre, és nagyon remélem hogy nem Dembelé lesz az, mert a falnak mennék akkor az biztos...
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6905
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2018.03.17. 22:47:57

Mondjuk állítólag ezt a Verratti sztorit csak a katalán sajtó nyomta, Valverde nem tartott rá igényt, amit az eddigiek alapján el is tudok képzelni.

Mondanám azt hogy orulnek neki Gomes vagy Paulinho helyett, de itt a Real elleni meccseken semmi olyat nem láttam ami miatt megint 100 millió fölött kellene költeni egyetlen játékosra.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10071
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2018.03.17. 21:28:49

Tivadar6 írta:Arról mit gondoltok, hogy a Psg kiesése után, Raiola állítólag megkereste a barcát, hogy Veratti mégis szeretne nálunk játszani, az illetékesek pedig azonnal nemet mondtak :lol:
Szerintem annyi valóságtartama van mint annak hogy Neymar rögtön vissza akar jönni a Barcába.

Tavaly is jött volna Verratti, de a PSG nem engedte, ha nem változott valami jelentősen(pl az arabok kiszállnak az egészből mert megunták hogy nem tudnak BL csapatot összevásárolni), akkor esély sincs arra hogy eladják az egyik legjobbjukat.
Tivadar6
Capitá del Barça
Hozzászólások: 550
Csatlakozott: 2017.06.07. 17:29:11

2018.03.17. 21:24:32

Arról mit gondoltok, hogy a Psg kiesése után, Raiola állítólag megkereste a barcát, hogy Veratti mégis szeretne nálunk játszani, az illetékesek pedig azonnal nemet mondtak :lol:
Petr
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2144
Csatlakozott: 2013.10.31. 15:46:41
Tartózkodási hely: Az ország legszebb városának a legszebb utcája

2018.03.16. 11:55:29

Ide ne hozzák a franciát, mert eret vágok. :D Nem rajongok a játékáért, de az sem segít, hogy a gólöröménél ki tudnék futni a világból. Valahogy nem szimpatikus az egész jelensége, de ha idekerül, akkor sem látom a helyét. Vagy Dembélé kikerül a kezdő közeléből, de akkor morcos leszek. Márpedig nem kell már neki sok idő, hogy igazán beérjen. Talán még pont a következő szezon úgy, hogy megkapja a lehetőséget folyamatosan.

Nyilván ez az érvelés így nem túl erős, így remélem, megmutatja idén a pályán, hogy nincs szükség a honfitársára.
davi10 írta:Valami nevenincs oldalon azt olvastam, hogy bevonnánk Dembelet a Griezmann ügyletbe azzal, hogy 1 évig kölcsönbe adnánk az Atletinek.
Nekem már ott sántít, hogy egy topcsapat mi a francért építené fel egy rivális tehetségét? Hülyék lennének. Abból a pénzből inkább vesznek egy hosszú távú megoldást.

Másrészről a Barca vezetősége (remélem) nem inkompetens. A srácnak a Barca focijába, játékstílusába kell beletanulnia, nem Simeone brusztolásába.


A Busquets-témához:

Meglepődnék, ha találnának rá egy az egyben helyettest kívülről. Busi a klub berkein belül nőtt fel. Amit tud, azt jelentős részben a Barca-sulinak köszönheti. Évek alatt fejlődött ilyenné. Szerintem sosem lehet majd ugyanerre a szerepkörre találni valakit. Amikor megkezdődik a leépítése, a játék is változni fog a hátsó régióban remélhetőleg úgy, hogy a stílus megmarad.

Én még látok benne jó éveket. Szerencsére lassabb már nem lehet ( :D ), így talán a kor sem fog rajta annyira látványosan fogni. Addig van idő kitalálni a helyettesítést, de pár éven szezonon belül tényleg aktuális lehet a kérdés.

Jövőre szerintem megvan a helyettese Gomes vagy Rakitic személyében. Ha Gomes elmegy Denis barátunkkal karöltve, akkor tényleg érdekes helyzet áll fenn, mert a fiatalok nem állnak készen egy ilyen szerepre. Másrészt igazolni csak ezért elég nehéz lesz, mert Busi egy terminátor, aki alig sérül meg.

Egy középpályás viszont talán kelleni fog a távozások esetén és Arthurt sem dobnám be egyből ebbe a mély vízbe. Inkább Rakitic cseréjének kéne hozni valakit, aki képes eljátszani Sergio posztját. Palesz együtt fekszik és kel a középpályásaival, talán be tud dobni egy kompetens nevet. :mrgreen: Én kivételesen csatlakozom Samper egyszemélyes klubjához és azt merem írni, hogy Alenya. A nagy álmom Thiago Rakitic helyett, a horvát pedig rotálhatná őt és Busit is. Ez több ok miatt is esélytelen. Számomra sajnos...

szerk.: Talán Roberto lenne a legjobb Busi helyettes, ha be kell ugrani jövőre arra a posztra. Semedo pedig elrohangál jobboldalt.
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6589
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2018.03.16. 11:36:58

Valami nevenincs oldalon azt olvastam, hogy bevonnánk Dembelet a Griezmann ügyletbe azzal, hogy 1 évig kölcsönbe adnánk az Atletinek.

Ez nekem sántít, mert ha letesszük a 100 misit, akkor ugye az Atleticoval már nem kell egyezkedni.

De csak eljátszadozva a gondolattal, mert szerintem kacsa: ha valahol, akkor ott megtanulhat védekezni, fehyelmezettebben játszani. Illetve akkor nem kell aggódni azon, hogy hogyan oldaná meg a mester a támadóhármast, és mire visszajönne a kölcsönből, akkora lehet aktuális lesz már Lajos elpasszolása.

A Busquets-utód keresésével pedig tényleg jó lenne foglalkozni. Nem tudom kit szánnak oda:
- Arthurt? Ez esetben fiatal a gyerek, lenne ideje Businak "betanítani"
- Gomest? ( :D ) Fél szemmel nézve a katalán szuperkupában Busi posztján láttam. Annyira nem figyeltem, hogy hogyan teljesített, bőven lenne miben fejlődnie, főleg az előrepasszokban, de ezen az opción is el lehet gondolkodni, igaz erre minimális esély van.
- Oriol Busquetset? Őt csak a kupában láttam játszani, de ha nála látja EV a potenciált, akkor a bajnokság vége fele (ahogy a többi arra érdemes B-s srác) remélem több lehetőséget kap.
(Nem nála volt hír, hogy még nem hosszabbított?)

Ezeken kívül valami tök új arcot tudok csak elképzelni, jelenleg a piacon se látok olyan nevet akire rávágnám, hogy érdemes erre a posztra idehozni.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
BarcafanTomee
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2574
Csatlakozott: 2006.09.16. 14:48:58

2018.03.16. 10:13:05

Én nem értem továbbra se, hogy miért a franciát kergetjük, amikor nem az ő posztja a hiánycikk a csapatban.

Busquets tehermentesítésére kellene találni valakit. Neveket nem tudok mondani, de az ember már 10 éve minden meccset végigtol. Nagy mázli, hogy bírja, de ő se lesz már fiatalabb. Ha meg Iniesta lelép, akkor pláne kell egy KP, és akkor Grizes már nem fér bele.
Avatar
Sinya22
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3186
Csatlakozott: 2017.08.21. 17:40:25

2018.03.13. 10:39:30

MessiNeymarSuarez írta:Goal: Griezmann elutasította az új szerződést az Atletinél.

Szerintem ezzel 90% hogy jön, de remélem nem az lesz hogy eladjuk Lajost emiatt.
Hát ha eladnánk,akkor az lenne a legnagyobb baklövésünk az elmúlt években igazolások terén,pedig volt egy pár :D
Válasz küldése