15-en regeltek, 6an írtak így-úgy véleményt,hogy nekik mi tetszene...
Többiek? ennél azért remélem jobban figyeltek majd a bajnokság alatt, máskülönben hamar megunom
Hali
Szerintem legyen bajnokság alapú. De esetleg amikor kijön a fifa11 és jó is maga a játék akkor mondjuk lenne 1 váltás arra...szóval elkezdenénk 1 rendes bajnokságot 09-el és ha minden okés az új játékkal akkor átváltanánk arra és ugyanúgy folytatódna a bajnokság csak a fifa11-el.
Csak egy ötlet arra hogy ha valaki úgy gondolja hogy 09el hosszú lenne a bajnokság...és egy kis "nehezítés" is hogy ki hogy tudna alkalmazkodni az új játékhoz ..
Másolt cd-vel lehet online játszani?
EA fiókot csináltam,kérte a cd kódját,beírtam,de hibát jelzett.
Mit csináljak?Tudtok segíteni?Köszönöm.
Nem lehet, ezért nem tudok már 4 éve online játszani...
Bence az online fifához nem kell eredeti Fifa csak 1 hamachi nevű program. És nem kell regisztrálni semilyen EA fiókba.
Ez attól függ melyik FIFA-ra gondolsz? Mert 10-hez sz*r se kell. Elinditod a játékot és annyi hogy kell egy EA fiok, ami általában FIFA-soknak, NFS-es-eknek van. Belépsz a 10-be, bejelentkezel, beirsz egy kamu cd kulcsot kiirja hogy hibás cd kulcs, és már játszhatsz is. Én igy játszok kiadás óta vele, vagyis már nem mert fentvan az NB1 patch és azzal NEM megy. Sőt valakinél MSN és Xfire alatt sem megy a multi.
Én speciel a Fifa09-re és a Fifa10-re gondoltam, mert egyikhez sem kell semmilyen EA fiók, meg eredeti CD keyek. Simán letöltöd bárhonnan a Fifa09 vagy 10et és mind2-őt tudod játszani hamachin, mindenféle online regisztrációs kód nélkül.
szntem a 09re gondolt,de más fifánál is megoldás a hamachi, viszont az általad írottak alapján 10hez még az se kell. Mindenesetre egyik se kerül pénzbe.
Ha 9 akkor sry, és ja egyikhez se kell pénz, és ez a lényeg! _________________
Viva El Barça! Viva El Catalunya!
Gracias Hans Gamper!
szntem a 09re gondolt,de más fifánál is megoldás a hamachi, viszont az általad írottak alapján 10hez még az se kell. Mindenesetre egyik se kerül pénzbe. _________________
Eurobarca Fifa bajnokság oldala: http://eurobarcafifa.atw.hu/
Hallatlan helyzet, hogy halatlan hely homályosítja halhatatlannak hitt halaid hulláit, hiszen hülye halak hetekig halélelem hiányában háltak, holtukat hozva hamar.
Többiek? ennél azért remélem jobban figyeltek majd a bajnokság alatt, máskülönben hamar megunom
Nekem mindenképp a BL szisztémára épülő versenysorozat tetszene, a legjobb nyer így is ugy is , más meg nem számít, rövidebb lenne, rugalmasabb lenne. Könnyebben szervezhető is sztem, nem kell mindenféle tabellával , számokkal bajlódni. Jön nem sokára a 11 , elég tetszetősnek néz ki abból majd csinálunk egy bajnokságot megint.
Másolt cd-vel lehet online játszani?
EA fiókot csináltam,kérte a cd kódját,beírtam,de hibát jelzett.
Mit csináljak?Tudtok segíteni?Köszönöm.
Nem lehet, ezért nem tudok már 4 éve online játszani...
Bence az online fifához nem kell eredeti Fifa csak 1 hamachi nevű program. És nem kell regisztrálni semilyen EA fiókba.
Ez attól függ melyik FIFA-ra gondolsz? Mert 10-hez sz*r se kell. Elinditod a játékot és annyi hogy kell egy EA fiok, ami általában FIFA-soknak, NFS-es-eknek van. Belépsz a 10-be, bejelentkezel, beirsz egy kamu cd kulcsot kiirja hogy hibás cd kulcs, és már játszhatsz is. Én igy játszok kiadás óta vele, vagyis már nem mert fentvan az NB1 patch és azzal NEM megy. Sőt valakinél MSN és Xfire alatt sem megy a multi. _________________
Viva El Barça! Viva El Catalunya!
Gracias Hans Gamper!
Nekem úgy lenne a legjobb ha BL szerűen menne a bajnokság.
4-es csoportok lennének kivéve 1-et mert ott 3-an lennének és mindig az első 2 jut tovább. Mit számít hogy esetleg a legjobb kieshet? Pont ez a lényeg benne .
Ja és nekem leginkább a hétvége a jó vagy kedd szerda este. _________________ http://www.hbmeteor.eoldal.hu/Nézzétek meg! Sig by: Poldi Ava by: K88
Többiek? ennél azért remélem jobban figyeltek majd a bajnokság alatt, máskülönben hamar megunom _________________
Hallatlan helyzet, hogy halatlan hely homályosítja halhatatlannak hitt halaid hulláit, hiszen hülye halak hetekig halélelem hiányában háltak, holtukat hozva hamar.
Én új vagyok itt,de jelentkeztem a bajnokságra.
Páran ismernek más oldalról.
Nekem mindegy hogy lesz,csak szóljatok.
Ha bármi hír van,Ervin,MEMME,Zoli722 elér engem hamán.
nem bonyolítjuk, nem lesz keretfrissítés. 09es bajnokság, 09es játékkal,és játékosokkal. ez van. _________________
A fifa09 bajnoksághoz szólnék hozzá.Nos nekem mind1 a lebonyolítási forma BL stílus, vagy mindenki mindenki ellen bajnokság.Viszont az új keretekkel való játékról ejtenék pár gondolatot.1.Lesz aki nem tudja majd alkalmazni a fifa db t nekik segíteni kell majd.2. Az új keret, tapasztalatból tudom nem lesz teljes, úgy értem egyik csapat normálisan meg lesz csinálva a másik félkész állapotban lesz.És azt is tudom elég vontatottan készül mert babrás sok a meló vele.Ha új keretekkel játszunk akkor mindenképp az kell hogy akármilyen csapattal lehet egy játékos, elhárítva azt a hibát ezzel hogy esetleg valaki egy félkész hiányos csapatot kapna.
Szerintem pedíg olyan bajnokság kéne, hogy mindenki játszik mindenkivel, mert igazán csak így derül ki, hogy melyik játokos volt a legjobb. Mert a kieséses redszerben akár úgy is alakulhatnak a dolgok, hogy a 2 legerősebb összekerül már a negyeddöntőben és kiesik az egyik esélyese a bajnokságnak. Abban, hogy a mostani játékoskeretekkel játszunk, abban én is benne lennék, ha van aki megcsinálja a db-t. A csapatválasztásról a véleményem pedíg az, hogy mindíg a hazai játékos válasszon először csapatot és utána pedíg a vendég. Remélem abben a bajnokságban nem lesznek olyan emberek aki nem tudják megoldani azt, hogy gazdák is tudjanak lenni, meg csatlakozni is tudjanak, mert ez bonyodalmakhoz vezethet. És a meccsek után kommentek írása az nagyon jó lenne! Ezt én is mindíg szoktam csinálni hamachin, igaz páran nem szeretik de sztem jó kielemezni a meccseket. Én is várom a fejleményeket.
Addígis: Hajrá BARCA!!!
Egyetértek, előző bajnokság azért is nézett ki,úgy ahogy. Akkor azt hittem fullra az én ötletem az,hogy mindig hazai csapat válasszon először ezek szerint más bajnokságokban is ez a szokás?+ a nyilatkozatokat is bevezettem, az tuti,hogy maradni is fog.
sokan azért nem fognak szavazni a táblázatos bajnokságra,mert az előző elhúzódott pár hanyag ember miatt, pedig ha tartanánk a heti 2 meccset, simán megoldható és élvezetesebb lenne az.
majd meglátjuk
Nem,másik fifás oldalra is én hoztam be,a te ötleted alapján. Szóval megnyugodhatsz,fullra a te ötleted. _________________
Azt nem tudjátok hogy Fifában menedzser módban miért mindig a berlini stadionban van a BL-döntő?? _________________ "Két csapatnak szurkolok. A Barcának és a Real eheti ellenfelének" a három tenor egyik tagja. Javi Martínezt a Barcába!!!
Szerintem pedíg olyan bajnokság kéne, hogy mindenki játszik mindenkivel, mert igazán csak így derül ki, hogy melyik játokos volt a legjobb. Mert a kieséses redszerben akár úgy is alakulhatnak a dolgok, hogy a 2 legerősebb összekerül már a negyeddöntőben és kiesik az egyik esélyese a bajnokságnak. Abban, hogy a mostani játékoskeretekkel játszunk, abban én is benne lennék, ha van aki megcsinálja a db-t. A csapatválasztásról a véleményem pedíg az, hogy mindíg a hazai játékos válasszon először csapatot és utána pedíg a vendég. Remélem abben a bajnokságban nem lesznek olyan emberek aki nem tudják megoldani azt, hogy gazdák is tudjanak lenni, meg csatlakozni is tudjanak, mert ez bonyodalmakhoz vezethet. És a meccsek után kommentek írása az nagyon jó lenne! Ezt én is mindíg szoktam csinálni hamachin, igaz páran nem szeretik de sztem jó kielemezni a meccseket. Én is várom a fejleményeket.
Egyetértek, előző bajnokság azért is nézett ki,úgy ahogy. Akkor azt hittem fullra az én ötletem az,hogy mindig hazai csapat válasszon először ezek szerint más bajnokságokban is ez a szokás? + a nyilatkozatokat is bevezettem, az tuti,hogy maradni is fog.
sokan azért nem fognak szavazni a táblázatos bajnokságra,mert az előző elhúzódott pár hanyag ember miatt, pedig ha tartanánk a heti 2 meccset, simán megoldható és élvezetesebb lenne az.
Én úgy gondolom elég lenne egy BL formájú bajnokság. Az előzővel is voltak gondok. Ez mindenképp gyorsabb és egyszerűbb. (nekem az időm is kevesebb) Szerintem a "névvel" való játék mindenképpen jobb. A csapatválasztás így nem befolyásolja nagyon az eredményt.
Viszont egy újítást felvetnék. A jelentkezők nevei ismerősök nekem más fifás oldalakról. Ők talán értenek az adatbázis szerkesztéshez így lehetne a mostani játékoskeretekkel is játszani. Szerintem mindenképp jobb lenne, ha ez megoldható.
A meccs utáni nyilatkozatok maradhatnának. Én mindig szívesen olvasgattam a véleményeket a meccsekről.
Részemről kb ennyi, várom a fejleményeket.
Most én is készítek egy mostani adatbázist egy másik fifás oldalhoz,de elég lassan megy. Eddig kész van a Barca,Real Madrid,Manchester Utd.,Chelsea,Pool,Arsenal,City. És részben az Inter,Ac Milan,Juventus. Ezek után még jönnének más csapatok is pl.Roma,Bayern,Atletico Madrid stb. Ezzel a mostani db-vel kapcsolatban meg annyi a probléma,hogy én nem csak igazolásokat,meg kezdőcsapatot csinálok benne,hanem pl. egy játékos értékének a növelését,csökkentését.(pl.Pique 86-os.) És nem biztos hogy mindenkinek tetszik az egyes játékosok értéke,stb. Felőlem lehetne ezzel a db-vel játszani,csak időbel szóljatok,mert akkor kicsit bele kell húzzak. Várjuk a többi játékost is,hogy mit mond.
Üdv mindenkinek.
Szerk:Sztem is jó egy csoportkörös,továbbjutós bajnokság. _________________
Én úgy gondolom elég lenne egy BL formájú bajnokság. Az előzővel is voltak gondok. Ez mindenképp gyorsabb és egyszerűbb. (nekem az időm is kevesebb) Szerintem a "névvel" való játék mindenképpen jobb. A csapatválasztás így nem befolyásolja nagyon az eredményt.
Viszont egy újítást felvetnék. A jelentkezők nevei ismerősök nekem más fifás oldalakról. Ők talán értenek az adatbázis szerkesztéshez így lehetne a mostani játékoskeretekkel is játszani. Szerintem mindenképp jobb lenne, ha ez megoldható.
A meccs utáni nyilatkozatok maradhatnának. Én mindig szívesen olvasgattam a véleményeket a meccsekről.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.