| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Barca333 Barça B
|
Elküldve: 2010.08.30. 22:19:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Innen nézve mégnagyobb védés volt, óriási!
Ekkora erővel lőtt büntetőt hogy lehet kivédeni?  _________________ Amit Isten adott, ember nem veheti el! Vesszen Trianon!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Barca333 Barça B
|
Elküldve: 2010.08.30. 22:16:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Fantasztikusan védett Victor, az első 3 kapuralövés ki sem jött róla, a büntető "sajnos" már igen.  _________________ Amit Isten adott, ember nem veheti el! Vesszen Trianon!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lionel85 Director del Fútbol

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Varatrix Entrenador del Barça

|
Elküldve: 2010.08.30. 14:44:06 Hozzászólás témája: |
|
|
| Cali írta: | | Nem volt sok dolga ma, ) |
Hát volt 4-5 olyan védése, amelyikből én gólt vártam.
Szerintem parádésan védet.
Nálam MOM! _________________
Nesze neked C. Ronaldo!
"Aki fél a vereségtől, az győzelembe menekül"-Dani Alves
Selección: 2008 Campenoes de Europa, 2010 Campeones del Mundo
Barca 2009: Copa, Liga, Champions, Supercopa de Espanya, Supercopa de Europe, Club Word Cup
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Cali Capitá del Barça

|
Elküldve: 2010.08.30. 00:09:20 Hozzászólás témája: |
|
|
A kommentátor azt mondta a 11-es után, hogy nemhiába egy világbajnok kapus áll ott... Igaz nem sok köze volt hozzá, de az elmúlt szezonokban mutatott formája alapján, akár ő is védhetett volna a VB-n! Nagyon jó és megbízható kapus lett belőle.
Nem volt sok dolga ma, de amit fogni kellett, azt megfota. Grat a mai produkciójához! Tartsa meg ezt a formát egész évre, és újra övé lehet egy bajnoki cím és egy Zamora díj.  _________________ footwork írta: ne má!! most mé kellett törölni a hszemet!! a második fele még értelmes is volt!!!!
modi írta: Látod pont ezért.
I ♥ FC Barcelona |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
S.Agüero Entrenador del Barça

|
Elküldve: 2010.08.29. 23:51:18 Hozzászólás témája: |
|
|
| Idézet: | | Régebben mindig félve néztem egy-egy hazaadást vagy szögletet, de mára ez szerencsére megváltozott. |
Detto. Nálam is így volt pár éve.
Jobban örültem, ha nem adták haza neki a labdát.
De ez mára megváltozott és világklasszis kapussá nőtte ki magát, szvsz.  _________________
Pep Team 09/10: Történelmet írtak, 6 kupa győzelem egy évben!!! Pedro Ledesma Rodríguez 6 kupában betalált!!!
Hívj csak Matyinak! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kanty Entrenador del Barça

|
Elküldve: 2010.08.29. 23:47:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem kis bravúr volt a tizenegyes.
Nagyon magabiztos mostanában Valdes. Régebben mindig félve néztem egy-egy hazaadást vagy szögletet, de mára ez szerencsére megváltozott.
Csak igy tovább.
| Vissza az elejére |
|
 |
Capon Entrenador del Barça

Hozzászólások: 2339 Tartózkodási hely: Budapest VIII.ker. Rezervátum
|
Elküldve: 2010.08.29. 22:02:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Ez ma szép teljesítmény volt VV! Remélem ennél rosszabb meccse nem lesz  _________________ Klinsmann, Maldini, Guardiola, Rivaldo, Nesta, Puyol, Xavi, Ronaldinho, Kaká, Iniesta, MESSI
!!!TRI CAMPIONS 08-09!!! Real 2:6 BARCA (09.05.02.) 99 pont európai pontrekord (2010) ANTIMADRIDISTA |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ozsimiki Adminisztrátor

|
Elküldve: 2010.08.29. 20:58:26 Hozzászólás témája: |
|
|
11es is összejött neki, pedig azokat általában nem fogja meg, de ma még ez a +is benne volt.
így tovább egész idényben Victor! _________________
Eurobarca Fifa bajnokság oldala: http://eurobarcafifa.atw.hu/
Hallatlan helyzet, hogy halatlan hely homályosítja halhatatlannak hitt halaid hulláit, hiszen hülye halak hetekig halélelem hiányában háltak, holtukat hozva hamar. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Messidona10 Jugador del Barça

|
Elküldve: 2010.08.29. 20:54:07 Hozzászólás témája: |
|
|
| Valdés ma kifogástalanul védett, a tizenegyest pedig bravúrral fogta ki, mert nem volt rossz lövés. Grat a teljesítményéhez, remélem egész évben hasonló lesz majd. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bence-barca Capitá del Barça

|
Elküldve: 2010.08.29. 20:43:48 Hozzászólás témája: |
|
|
| levproff írta: | Madridisták majd holnap kitalálják, hogy csak eltalálták Őt, meg középre ment.Nagyon alulértékelt játékos.Ma eddig az összes labdát nagyon magabiztosan fogja, pedig volt pár lövés, igaz nem egetrengetőek.
Mindenesetre gyönyörű volt Valdes  |
Hát az tény, ha azok akik nem néznek Barca meccset nehezen vagy egyáltalán nem fogják elhinni, h VV jó kapussá vált...no meg (nagyon) sok madrdista sem...  _________________
Forca Barca!
"Nem fogom vesztegetni rá az időmet, s nem fogok búcsúzkodni. Örülök, hogy egy másik helyre igazolhatok" - Ibra Pep-ről a távozásnál |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
levproff Entrenador del Barça

|
Elküldve: 2010.08.29. 20:03:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Madridisták majd holnap kitalálják, hogy csak eltalálták Őt, meg középre ment.Nagyon alulértékelt játékos.Ma eddig az összes labdát nagyon magabiztosan fogja, pedig volt pár lövés, igaz nem egetrengetőek.
Mindenesetre gyönyörű volt Valdes  _________________ FcBarcelona: Més que un club! Visca el Barca!Visca Catalunya!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB![b] |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2010.08.29. 20:03:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Jól kezdi a szezont, egyből egy 11-es védéssel.
Remélem jól is folytatja.
csak így tovább Viktor!  _________________
Pep Team 09/10: Történelmet írtak, 6 kupa győzelem egy évben!!! Pedro Ledesma Rodríguez 6 kupában betalált!!!
Hívj csak Matyinak! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2010.08.29. 19:58:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Tizenegyesölő!!!
A sors (és Valdés) igazságot szolgáltatott, mert kamu volt a Racing büntetője. Látszik, hogy tanul Senor Pintotól, már ő is elkezdi kapkodni a háló elől a tiziket.
Az jutott eszembe a meccsen róla, hogy minél idősebb lesz, annál jobb teljesítményt nyújt. A harmadik ikszre már a képességei határait is elérheti!
VAMO VÍCTOR! _________________ ¡Visca el Barça! y ¡Vamos Argentina!
Lionel Messi dala |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2010.06.04. 12:01:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Egy hibáért szerintem fölösleges megemlíteni, Reinának is volt kisebb megingása, ha bele lehet kötni, akkor tedd is meg, ne csak Valdésszel. Debütálásnak nem volt rossz, lesz még jobb is. Szép volt Víctor! _________________ ¡Visca el Barça! y ¡Vamos Argentina!
Lionel Messi dala |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ronaldinho89 Capitá del Barça

|
Elküldve: 2010.06.04. 11:06:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem lattam a meccset de ez azért nem valami bíztató: Néhány kisebb helyzet után a 83. percben Li Dzsong Szu megszerezhette volna a vezetést: Valdés rosszul jött ki kapujából egy beívelt labdára, a koreai játékos azonban mellé fejelt. de sebaj. megvolt a bemutatkozás. grat VV _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2010.06.03. 20:05:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Na megvan a debütálás! Sok sikert a továbbiakhoz!
Miihii: [auto_cenzúra] a kép.  _________________
Hívj csak Matyinak! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nagyjudit89 Jugador del Barça

|
Elküldve: 2010.06.03. 20:02:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Légy üdvöz, a keretben Victor,
Mint láttuk a mez rád is passzol!
Tudjuk, régi nagy álmod ez,
Hát sok sikert neked Valdés! _________________ Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
miihii Director del Fútbol

|
Elküldve: 2010.06.03. 19:20:09 Hozzászólás témája: |
|
|
| catalunya1 írta: | És megtörtént, Valdés bemutatkozik a spanyol válogatottban, jajj mióta erre a pillanatra vártam  |
Végre megtörtént a csoda,debütálhatott a válogatottban!Reméljük lesz még éles meccsen is lehetősége bizonyítani,h jó szeme van VDB-nak!
PEP-TEAM 10/11:SPANYOL SZUPERKUPA |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
catalunya1 Barça B

|
Elküldve: 2010.06.03. 19:03:06 Hozzászólás témája: |
|
|
És megtörtént, Valdés bemutatkozik a spanyol válogatottban, jajj mióta erre a pillanatra vártam  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pmarci93 Barça C
|
Elküldve: 2010.06.02. 21:05:09 Hozzászólás témája: |
|
|
"Ha Del Bosque-n múlt volna szerintem nem hívja be, de a sajtó azért már eléggé sokat cikkezett róla hogy milyen dolog már hogy nincs benne a keretben. Úgy volt vele hogy most tökmind1 hogy Asenjo vagy VV a 3. számú kapus, úgyse kap lehetőséget, csak úgy van."
Akkor nem nagyon értesz hozzá öreg harcos  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2010.06.02. 21:02:48 Hozzászólás témája: |
|
|
| Henry23 írta: | kár h csak tartalék valdes
pedig szerintem megállná a helyét a kezdőben az tény h casillas jobb kapus nála de valdes jobb formában van  |
Ne kapkodjunk, egyelőre annak is örüljünk, hogy kint van a vb-n.
30 felé jár és bemutatkozhat a válogatottban, ez újdonság az ő számára. Elvileg holnap bemutatkozhat a barátságos meccsen, kíváncsi leszek rá, ám nem vagyok izgatott, mivel ha azt nyújtja, mint a Barçában, akkor a dél-koreaiak lehúzhatják a rolót.
Egyébként eszembe jutott, hogy Del Bosque meghúzhatná azt, hogy mindhárom csoportmeccsen mind a három kapusát játszatná és aki a legjobb teljesítményt nyújtja, az véd az egyenes kieséses szakaszban is. _________________ ¡Visca el Barça! y ¡Vamos Argentina!
Lionel Messi dala |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gianni Capitá del Barça

Hozzászólások: 908 Tartózkodási hely: itt állunk a stadionba,mert ellopták a székeket
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Henry23 Barça C

|
Elküldve: 2010.05.27. 16:35:16 Hozzászólás témája: |
|
|
kár h csak tartalék valdes
pedig szerintem megállná a helyét a kezdőben az tény h casillas jobb kapus nála de valdes jobb formában van  _________________ Visca El Barca |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mihu Entrenador del Barça
|
Elküldve: 2010.05.20. 23:23:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem nem kell ennek a beválogatásnak nagy jelentőséget tulajdonítani. Valószinűnek tartom, hogy a sajtó nyomására válogatta be VV-t. Ha esetleg Iker megsérül, akkor se VV fog védeni, hanem Reina, úgyhogy a 3. számú kapus számomra csak dísz, meg nagyon extrém esetekre van tartogatva. Reina a cserekapus, VV meg tényleg csak tartalék.
Ha Del Bosque-n múlt volna szerintem nem hívja be, de a sajtó azért már eléggé sokat cikkezett róla hogy milyen dolog már hogy nincs benne a keretben. Úgy volt vele hogy most tökmind1 hogy Asenjo vagy VV a 3. számú kapus, úgyse kap lehetőséget, csak úgy van. _________________ Guardiola:
2009-Eto'o
2010-Yaya, Ibrahimovic
2011- ??? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|