2010.09.09 | Ádám napja van
Fórum
EUROBARCA.HU :: Téma megtekintése - Segítség kéne
Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció    ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzenetek   BelépésBelépés 

Segítség kéne
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 384, 385, 386  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden más
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Lionel85
Director del Fútbol

HozzászólásElküldve: 2010.09.08. 10:36:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én a Format Factory-t használom, szerintem azzal lehet HD-ket konvertálni. Minőséget még sosem néztem, de kiterjesztést lehet változtatni. Tehát ha aviba akarod, vagy akármely másikba, ott lehet.

Letöltés
http://download.chip.eu/hu/Format-Factory-2.30_4506901.html

Lionel Messi dala
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
mekkora
Jugador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.09.08. 10:30:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok

egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen programmal tudok HD videót átkonvertálni mondjuk avi-ba vagy akármilyen videó formátumba?

köszi
Lionel85
Director del Fútbol

HozzászólásElküldve: 2010.09.06. 10:07:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Előfizető vagyok a FourFourTwo-ra, de még nem jött meg a 007-es számú lapom. Ahogy elnézem, még értesítő sem érkezett, lehet, hogy akkor nem a posta a hibás, hanem még nem jelent meg? Újságárusnál se látja még senki az új számot? Aki előfizető, az se kapta még meg?

Lionel Messi dala
Vissza az elejére
chonggy
Capitá del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.09.05. 20:34:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

theGenius írta:
chonggy írta:
Valaki tudja,hogyan lehet egy zenszámról "leválasztani" az alapzenét (instrumental)?fontos lenne...

az komoly studiómunka..otthoni körülmények között nem nagyon tudod megoldani..értem ez alatt hogy sima pc-vel...

ja...akkor semmi... Embarassed Azért kössz.. Smile

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
visca el barca
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.09.05. 19:52:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

L.Messi 10 írta:
visca el barca írta:
Z.Chris írta:
Neten szeretnék vásárolni egy mezt,és mondta az eladó, hogy az ár 40%-át el kell postáznom előtte. Sajnos én ilyenhez nem értek mert még nem vásároltam neten. Valaki írja már le, hogy mit hogyan kell.
Postán megkell mondanom, hogy pénzt szeretnék postázni ennyit és ennyit erre a címre, vagy hogy? Embarassed

ne postázzál elore semmit. ez itt magyarország, siman atkurnak. mond meg neki h postai utanvettel kifizeted.

Én előre utalással vettem mezt, és minden rendben volt. Ajánlanám is őket csak csődbementek Laughing

jo persze én sem arra akartam kilyukadni, h mindenki csalo, de ha honapokig gyujtogetek vmire, nem biztos h bemernem vallalni a netes vasarlast...aminek amugy sem vagyok hive...
Barça C

HozzászólásElküldve: 2010.09.05. 19:02:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

chonggy írta:
Valaki tudja,hogyan lehet egy zenszámról "leválasztani" az alapzenét (instrumental)?fontos lenne...

az komoly studiómunka..otthoni körülmények között nem nagyon tudod megoldani..értem ez alatt hogy sima pc-vel...
Vissza az elejére
chonggy
Capitá del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.09.05. 18:38:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
L.Messi 10
Jugador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.09.05. 17:44:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

visca el barca írta:
Z.Chris írta:
Neten szeretnék vásárolni egy mezt,és mondta az eladó, hogy az ár 40%-át el kell postáznom előtte. Sajnos én ilyenhez nem értek mert még nem vásároltam neten. Valaki írja már le, hogy mit hogyan kell.
Postán megkell mondanom, hogy pénzt szeretnék postázni ennyit és ennyit erre a címre, vagy hogy? Embarassed

ne postázzál elore semmit. ez itt magyarország, siman atkurnak. mond meg neki h postai utanvettel kifizeted.

Én előre utalással vettem mezt, és minden rendben volt. Ajánlanám is őket csak csődbementek Laughing

Viva El Barça! Viva El Catalunya!
Gracias Hans Gamper!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
visca el barca
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.09.05. 17:20:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Z.Chris írta:

Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.09.05. 10:34:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

!!!Hajrá Bojan!!!
Vissza az elejére
Perrero
Zsivány Forradalmár

HozzászólásElküldve: 2010.09.04. 19:33:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

barca6 írta:
Az gyik ismerosom talált egy E66os Nokiát.Mikor felkapcsolom kér vmi blokkolt kódot ilyen biztonságit.Nem lehetne ezt esetleg valahogy feltorni? Confused
segitsetek
talált.. ez jóó Very Happy amúgy gondolom akkor van ez amikor bekapcsolod... Nokiákon gyárilag asszem 0000 a kód, de guglit is használ6sz...
buszok meg a nagy folyó
Nem megyek, amíg szememben nem ragyog ott a szemed, nélküled a jó se jó!/
5*
Kowalsky - Darsan
máj bulsit
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
barca6
Jugador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.09.04. 18:48:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az gyik ismerosom talált egy E66os Nokiát.Mikor felkapcsolom kér vmi blokkolt kódot ilyen biztonságit.Nem lehetne ezt esetleg valahogy feltorni? Confused
segitsetek
Jugador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.09.04. 14:58:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

esetleg regisztrálni? Smile
Barça B

HozzászólásElküldve: 2010.09.04. 14:49:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nemtudna valaki segiteni,abban hogy erről az oldalról hogyan lehetséges a letöltés http://fileml.com/11c6T7??? A segitséget előre is kösszönöm. Rolling Eyes

David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.
Vissza az elejére
horvimate9
Barça B

HozzászólásElküldve: 2010.09.04. 11:54:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát srácok lehet hogy én vagyok az analfabéta de van egy HP Compaq 615-ös laptopom és fogalmam sincs hogy hogyan kell bekapcsolni a webcamerát.Valakinek nincs valami ötlete??A haszn. útmutatóban sincs benne Embarassed Very Happy
albicelesteX
A Vadász

HozzászólásElküldve: 2010.09.04. 11:21:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Akartam már régebben is kérdezni tőled,hogy msn??? Very Happy

/"...a szép foci már a múlt. utoljára akkor volt szép foci madridban,amikor ott jártatok és egy hatost vertetek..."/ by daffy Wink
Vissza az elejére
Fecooo
Director del Fútbol

HozzászólásElküldve: 2010.09.04. 11:18:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

albicelesteX írta:
Hello!Valaki tudna segíteni,hogy Nokia 6700-ba ez a GPS funkció hogyan működik?

nekem 6220 classicom van és uezt megcsináltam...

van egy igen hosszadalmas folyamat, amivel rakhatsz fel sokkal jobb GPS progikat, és onnantól nem kell foglalkoznod az OVI maps-szal...

a nokiáknak van egy olyan sajátossága, h a feltelepítendő progikat előtte "szignózni" kell, mert különben a telepítésnél tanusítványhibát ír ki...
ha elküldöd az IMEI-det priviben, akkor megcsináltatom neked a szignózáshoz szükséges fájlokat...

*#06# kóddal hívhatod elő az IMEI számod...

privi-ben folytathatjuk Wink

kötelező olvasmányok Barca-fanoknak Wink ! Arrow Arrow BLAUGRANA.HU

„A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt. A Barça az életem klubja.” by YAYA TOURÉ | Més que un club!!! + best video Wink
Vissza az elejére
albicelesteX
A Vadász

HozzászólásElküldve: 2010.09.04. 11:11:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!Valaki tudna segíteni,hogy Nokia 6700-ba ez a GPS funkció hogyan működik?

/"...a szép foci már a múlt. utoljára akkor volt szép foci madridban,amikor ott jártatok és egy hatost vertetek..."/ by daffy Wink
Vissza az elejére
L.Messi 10
Jugador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.09.02. 21:48:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Drigo írta:
L.Messi 10 írta:
Valaki segítene?

Wink

Dánke Drigo, Dánke! (IHM 4 ever... Very Happy)

Gracias Hans Gamper!
Vissza az elejére
Drigo
Eurobarca Staff

HozzászólásElküldve: 2010.09.02. 20:52:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

L.Messi 10 írta:
Valaki segítene?

Wink
L.Messi 10
Jugador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.09.02. 20:31:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Valaki segítene? Amikor be akarom rakni az Avatarom valami hibát ir ki, beraknátok helyettem? Very Happy (mint bownlingnak Very Happy) 1ébként nemtudom mi a gond, mert már "több millió" avát raktam be :S

Gracias Hans Gamper!
Vissza az elejére
L.Messi 10
Jugador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.09.02. 20:28:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bouba írta:
Hello!
Remélem tud valaki segíteni,fontos lenne.
Nővérem Németországba ment dolgozni és kapott egy laptopot ,de valami céges gép volt és le van korlátozva így nem tudja letölteni az msn-t vagy skype-t (mindig azt írja ,hogy rendszergazda kell hozzá ha akar valamit)
ezzel lehet valamit csinálni?

illetve : ha nem sikerül megcsinálni, akkor skype -n hogyan lehet előfizetni..?elég hozzá csak egy mikrofon?
nem nagyon értek az ilyesmihez. kinek kell fizetni? át kell utalni? vagy hogyan?

Köszönöm előre is!

Ha jól értem az a gond hogy nem rendszergazda, (ha igen ezt csinálja):
Amikor elindul a laptop nyomja folyamatosan az F5-öt, majd kidobja hogy inditás Csökkentet módban, Rendes módban meg ienek. Rá megy a csökkentett módra, elindul a windows és ott a profiloknál kiveszi a jelszót. Utánna ujrainditja hogy ne csökkentettbe keljen dolgoznia és Vo á lá! (Onnan tudom ezt a modszert hogy régen számitógépszerelő simerősöm mondta még amikor elfelejtettem a jelszavam Laughing )

Gracias Hans Gamper!
Vissza az elejére
bouba
Capitá del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.09.02. 17:53:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!
Remélem tud valaki segíteni,fontos lenne.
Nővérem Németországba ment dolgozni és kapott egy laptopot ,de valami céges gép volt és le van korlátozva így nem tudja letölteni az msn-t vagy skype-t (mindig azt írja ,hogy rendszergazda kell hozzá ha akar valamit)
ezzel lehet valamit csinálni?

illetve : ha nem sikerül megcsinálni, akkor skype -n hogyan lehet előfizetni..?elég hozzá csak egy mikrofon?
nem nagyon értek az ilyesmihez. kinek kell fizetni? át kell utalni? vagy hogyan?

Köszönöm előre is!
Vissza az elejére
Drigo
Eurobarca Staff

HozzászólásElküldve: 2010.09.02. 10:36:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ITT le van írva minden részletesen.

De igazából innen Magyarországról nem igazán használható ki rendesen a dolog, de ha van minden évben ennyi felesleges pénzed, akkor nyugodtan.
gonosz
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.09.02. 10:22:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez a taggá avanzsálás engem is érdekelne...
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden más Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 384, 385, 386  Következő
1 / 386 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.