2010.09.09 | Ádám napja van
Fórum
EUROBARCA.HU :: Téma megtekintése - A múlt, a jelen és a jövő mezei
Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció    ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzenetek   BelépésBelépés 

A múlt, a jelen és a jövő mezei
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 49, 50, 51  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barca Háttér - Múlt és Jövő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  

Tetszenek az új mezek?
Mindkét szerelés nagyon szép
73%
 73%  [ 113 ]
Csak a hazai jön be
15%
 15%  [ 23 ]
Csak az idegenbeli tetszik
5%
 5%  [ 8 ]
A hazai tűrhető, de az idegenbeli szörnyű
3%
 3%  [ 6 ]
Mindkettő ronda
1%
 1%  [ 3 ]
Összes szavazat : 153

Szerző Üzenet
messideco
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.29. 20:03:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon tetszik az idei mez, úgy ahogy van, az idegenbeli, hát az szokásosan ronda Rolling Eyes

Focis blogom--Folyamatosan bővülő tartalom,rajta Mascherano bemutatása,kalendárium stb, új szavazás Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Messi199
Jugador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.29. 19:59:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

haze71 írta:
Messi199 írta:
haze71 írta:
Valaki árulja el nekem, hogyha ez
Link - Nike hivatalos oldalához
a hivatalos mezünk, akkor miért egy 2009-es FIFA világbajnoki jelénnyel ellátottal játszanak a legények?

Az kérlek szépen a Klub Világbajnokság jele addig lesz rajtuk amíg meg nem lesz a 2010-es győztes Smile

Tudom, minek a jele Wink és logikus a magyarázat. Köszi[/quote]

Very Happy Nincs mit Wink

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs." - Fabio Capello
2009 Aranylabdása Lionel Andrés Messi
2009 FIFA Év Játékosa Lionel Andrés Messi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
haze71
Capitá del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.29. 19:58:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Messi199 írta:

Az kérlek szépen a Klub Világbajnokság jele addig lesz rajtuk amíg meg nem lesz a 2010-es győztes Smile

Tudom, minek a jele Wink és logikus a magyarázat. Köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Messi199
Jugador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.29. 19:56:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

haze71 írta:
Link - Nike hivatalos oldalához
a hivatalos mezünk, akkor miért egy 2009-es FIFA világbajnoki jelénnyel ellátottal játszanak a legények?[/quote]

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs." - Fabio Capello
2009 Aranylabdása Lionel Andrés Messi
2009 FIFA Év Játékosa Lionel Andrés Messi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
haze71
Capitá del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.29. 19:55:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Link - Nike hivatalos oldalához[/quote] a hivatalos mezünk, akkor miért egy 2009-es FIFA világbajnoki jelénnyel ellátottal játszanak a legények?
Vissza az elejére
Enjoy
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.08.22. 12:37:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lionel85 írta:
Szerintem Kardi az idegenbelit akarta írni. Wink

Nekem se nyerte el a tetszésemet a sárga nyakrész, gondolkodom erősen, hogy rendeljek-e, mert még mindig elérhető a tavalyi mez, ami igazán tetszik nekem.

Az idegenbeli zöld mez a gránátvörös-kék sávval viszont nekem is elnyerte a tetszésemet. A harmadik számú viszont megint nem. Sad
Ha nincsen még 09/10-es, akkor szerintem mindenképpen vegyél Very Happy
A múltkor (~1hónapja) láttam Nike boltban 7e Ft-ért, szóval nagyon készültek az új mezek behozására. (tudom, hogy olcsóbban is meg lehet venni neten keresztül, de mégiscsak erre van gari Very Happy , ill. ennyit simán megér, ha nagy barca drukker vagy.. márpedig az vagy) Very Happy
Director del Fútbol

HozzászólásElküldve: 2010.08.18. 09:11:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem Kardi az idegenbelit akarta írni. Wink

Nekem se nyerte el a tetszésemet a sárga nyakrész, gondolkodom erősen, hogy rendeljek-e, mert még mindig elérhető a tavalyi mez, ami igazán tetszik nekem.

Az idegenbeli zöld mez a gránátvörös-kék sávval viszont nekem is elnyerte a tetszésemet. A harmadik számú viszont megint nem. Sad

Lionel Messi dala
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
FCBMessi19
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.08.18. 09:01:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kardi írta:
Enjoy írta:
Nem gondoltam volna, de az idegenbeli mezünk jobban tetszik, mint a hazai. Rolling Eyes

dettó ugyan így vagyok ezzel, a hazaiban túl rikító az a sárga, meg sok a piros! A hazai mez viszont nekem nagyon is tetszik. Wink

Most akkor tetszik,vagy nem tetszik? Very Happy

Vissza az elejére
Messidona10
Jugador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.18. 08:50:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kíváncsi vagyok, hogyan alakulnak majd idén a mezszámok. Én szívesen látnám Jonathan hátán a 4-est Wink
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
#Neymar#
Jugador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.04. 15:25:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem először a tavaly előtti mez nem tetszett,de aztán a nagy sikerek hatására megszerettem és be is szereztem magamnak egyet belőle Smile
Vissza az elejére
Kardi
Capitá del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.08.04. 15:07:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enjoy írta:
Nem gondoltam volna, de az idegenbeli mezünk jobban tetszik, mint a hazai. Rolling Eyes

dettó ugyan így vagyok ezzel, a hazaiban túl rikító az a sárga, meg sok a piros! A hazai mez viszont nekem nagyon is tetszik. Wink
Enjoy
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.08.04. 15:04:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Barça B

HozzászólásElküldve: 2010.07.31. 12:11:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem tetszik az új mez, az egyetlen negatívum tényleg a sárga csík, ami képen jobban tetszett, mint élesben, de szerintem az sem vészes, idővel simán meg lehet szokni. A piros nadrág-kék sportszár párosítás pedig nálam telitalálat, néha kell egy kis változatosság, lehet, hogy azért jön be ennyire, mert a 2005-2006-os idényre emlékeztet. Amúgy észrevettétek, hogy új mezszponzorunk van, a mez ujján? A Herbalife a szponzor, Rosell tehát átmeneti megoldást választott, ami szerintem még egyáltalán nem gond, csak a mez elején maradjon az Unicef. Így tiszteletben tartja a hagyományokat, de pénz is jön a házhoz.

"Eshet eső, hullhat hó, Valdes kesztyű mindig jó!" - Horti Gábor Very Happy

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” - Pep a klub VB döntő előtt
Vissza az elejére
Capon
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.07.29. 23:23:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ahogy már a képek alapján is megállapítható volt úgy most élesben is lehetett látni, hogy a sárga nyak rész nagyon rikít és kirí a mezből. Nagyon nem szép.
Továbbá nekem nagyon sok a piros a szerelésünkben. A Tavalyi nagyon tetszett az "idei" nem.

!!!TRI CAMPIONS 08-09!!!
Real 2:6 BARCA (09.05.02.) 99 pont európai pontrekord (2010) ANTIMADRIDISTA
Vissza az elejére
d
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.07.29. 20:53:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem sem tetszik, de volt már rosszabb is és azért a tavalyi eléggé magasra tette a mércét.
Vissza az elejére
Ilúvatar
Director del Fútbol

Tartózkodási hely: Barcelona, Kyoto, Gion Kobu, Tokyo, Osaka, Fukuoka, Kawasaki, Shizuoka, Nagasaki, Horai, Okinawa

HozzászólásElküldve: 2010.07.29. 20:14:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fecooo írta:
nah most már, h élesben is látom, merek véleményt formálni az új mezünkről:

röviden: egyáltalán nem tetszik... Confused

Dettó... Confused

Érdekel a Barcelona történelme? Kik voltak a régmúlt Barca csillagai?
Arrow Arrow Arrow WWW.BLAUGRANA.HU
MEZSZPONZOR NEM KELL! - MARADJON AZ UNICEF!
ROSELL MONNYONLE!!!
Vissza az elejére
Enjoy
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.07.29. 19:59:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fecooo írta:

bővebben: a sárga csík a nyakon mind elől, mint hátul idétlenül néz ki, gyakorlatilag annyira élesen elüt a gránátvöröskék színtől, h mindenütt az a hangsúlyos szín... Embarassed

lehet, h egyedül vagyok a véleményemmel... Embarassed

már csak az idegenbeli mezben bízom! Pray (esküszöm még a lazacszínű mezünk is jobb volt ennél...) még a fazonja se tetszik... Rolling Eyes

ez van, annyit tehetek, h megpróbálom megszokni...
Szerintem sem szép annyira élőben, mint képeken.
Nekem 09-10-es mezem van, az az igazi, full hagyományos szerkó.
Ez inkább kicsit szokatlan dizájnú, de lehet, hogy évközben már mindenkinek tetszeni fog, s megváltozik a véleményünk. Smile
Director del Fútbol

HozzászólásElküldve: 2010.07.29. 19:38:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bővebben: a sárga csík a nyakon mind elől, mint hátul idétlenül néz ki, gyakorlatilag annyira élesen elüt a gránátvöröskék színtől, h mindenütt az a hangsúlyos szín... Embarassed

lehet, h egyedül vagyok a véleményemmel... Embarassed

már csak az idegenbeli mezben bízom! Pray (esküszöm még a lazacszínű mezünk is jobb volt ennél...) még a fazonja se tetszik... Rolling Eyes

ez van, annyit tehetek, h megpróbálom megszokni...

kötelező olvasmányok Barca-fanoknak Wink ! Arrow Arrow BLAUGRANA.HU

„A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt. A Barça az életem klubja.” by YAYA TOURÉ | Més que un club!!! + best video Wink
Vissza az elejére
barca 1986
Barça B

HozzászólásElküldve: 2010.06.16. 14:56:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HOME AWAY THIRD
2010/2011
2009/2010 X
2008/2009 X
2007/2008 X X
2006/2007 X X
2005/2006
2004/2005 X X
2003/2004 X X X
2002/2003 X
2001/2002 X
2000/2001 X
1999/2000
1998/1999 XX X
1997/1998 X
1995/1997
1992/1995
1989/1992
Vissza az elejére
Enjoy
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.06.14. 17:13:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem ismertek valakit, akinél be lehetne szerzni új 2010/2011-es hazai Piqué mezt? Ebay-en csak Messi, Ibra, Ini, Xavi, Puyol-osat találtam Rolling Eyes
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.06.02. 11:24:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

currahee írta:
a sárga kapusmezhez meg annyit h én nem tudom h ez honnan van annak aki feltöltötte, de a klub hivatalos oldalán a fekete/szürke mezen nincs csillag (ahogy a többi mezőnyjátékos mezen sem) illetve hogy a sárga még ott sincs fenn csak mint leírva szövegesen a színe.
lehet h az a csillagos dolog csak valakinek az útómunkája...
Én találtam rá, de ha megnézed a link url-jét, akkor nem lesznek kétségeid, hogy létezik, vagy sem. Evil or Very Mad
De meglátod 6-án, hogy igazam van.
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.06.02. 10:27:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

az az érdekes hogy most hogy így nézegetem a hivatalos oldalon a mezeket inkább zöldes kéknek néz ki ez a második számú mez mint sima zöldnek. ahogy emléxem ami ide be volt töltve kép erre az oldalra az adott cikkben ott egyértelműen zöldnek látszott. érdekes....
mindenesetre majd meccskörülmények között jobban fog látszódni.

a sárga kapusmezhez meg annyit h én nem tudom h ez honnan van annak aki feltöltötte, de a klub hivatalos oldalán a fekete/szürke mezen nincs csillag (ahogy a többi mezőnyjátékos mezen sem) illetve hogy a sárga még ott sincs fenn csak mint leírva szövegesen a színe.
lehet h az a csillagos dolog csak valakinek az útómunkája...
Vissza az elejére
currahee
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.06.02. 10:19:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enjoy írta:
cps46 írta:
Minden tizedik után jár egy csillag.

Akkor ezek szerint nekünk 2 csillagnak kéne lenni a mezünkön, nem pedig egynek...

de ez csak olaszorszában van így vagyis az olasz bajnokságban!! ez fontos.
Vissza az elejére
currahee
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.06.02. 10:16:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

cps46 írta:
El fanático írta:
A Barca pedig klubVB győztes és klubszinten is jár ezért a csillag.
Ott van az egy csillag a Milan mezén is, akik 2007ben nyerték meg a klubVB-t:
.
Nem teszem be az összes mez képét, aki akarja utánanézhet - a Juventus mezen is 2 csillag jelzi, hogy kétszes klubVB győztesek...stb.

Viszont tény, hogy például a MU mezein nem szerepel, ők tudják... Rolling Eyes

A Milan 17-szeres, a Juventus pedig 27-szeres olasz bajnok. Minden tizedik után jár egy csillag. Ennek semmi köze a klub VB-hez.

Mellesleg ezt a csillagot kizárólag a kapusmezünkön látom.

igen ahogy 'cps46' írja úgy helyes az olasz klubokat tekintve. igazából fogalmam sincs h mire ez a csillag; de hogy ha csak tényleg a kapus mezen van/lesz akkor olyasmire gondolok h köze van a Zamora díjhoz de akkor az csak külön V.V.-én és mondjuk Pintojén nem... igazából ez még így leírva is furcsa szóval inkább várjunk ki.... Very Happy
Vissza az elejére
Enjoy
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.06.02. 10:08:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

cps46 írta:
Minden tizedik után jár egy csillag.

Akkor ezek szerint nekünk 2 csillagnak kéne lenni a mezünkön, nem pedig egynek...
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barca Háttér - Múlt és Jövő Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 49, 50, 51  Következő
1 / 51 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.