Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Kivel pótolnád Busit?

Zubimendi
8
9%
Ambarabat
5
6%
Nico
25
29%
Más
32
37%
Nem hoznék senkit
16
19%
 
Szavazatok száma: 86
Avatar
Tocy
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3677
Csatlakozott: 2008.03.01. 09:45:15

2011.06.01. 14:32:08

Nekem nem kéne Sanchez egyáltalán, picit túl van sztem hypeolva, de még ha akkora tehetség is, mint amekkorának mondják, még mindig erősen kétséges, hogy illik-e ide.
Avatar
ab1daL
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3471
Csatlakozott: 2008.05.08. 18:40:25
Tartózkodási hely: Siófok

2011.06.01. 14:19:46

socio66 megemlített egy olyan dolgot, ami szerintem inkább Rossi felé hajtja a vizet Sánchez-el szemben: a felállt védelem ellen, nem tudom mit tudna kezdeni ez a chilei gyerek. Egy embert kicselez oké, de ott van még legalább egy, de talán két ember is. Akármennyire is tehetséges, nem egy Messi, hogy komplett védelmeket vegyen hülyére szerintem. Én inkább az olasz felé hajlok. (mondjuk Jeffrent belehetne vonni a Rossi üzletbe, és akkor mindenki örül, hiszen marad Bojan, és itt van Rossi, mondjuk 20 körül)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - de Jong, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Guiu, Roque
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19486
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2011.06.01. 14:17:09

Rendben nem egy szezonos játékos, de ki mennyire szokja meg a játékot, az azért nem megy ilyen könnyen!Villa haldoklik szélen, nem tudja mikor mit kell csinálni, Henry se volt eget rengető!Afellay se „kicseszés” miatt nem játszik többet, borzasztó hibákat véd, főleg védekezésben, az egy dolog, hogy lendületes, de kezeljük őt is helyén, neki pláne jól jön a szünet, s egy teljes alapozással többre lehet képes!Sanchez jó, de mennyire kezelhető?Ez itt a probléma, Rossi, Pedro-nak megmondja Pep, hogy Ecsém bejátszod, ez a 30-40 méteres sávot, s megteszi tudása legjava szerint, Sanchez meg kérdéses, mikorra érne fel a feladathoz!És ez egy lesarkított dolog volt, de mivel egyszerre 10 ember támad, s 10 védekezik labdavesztés után, nagyon nem egyszerű megszokni a játékot, s főleg nem férnek bele a helyezkedési hibák!1 labdavesztés, s helyzet van a túloldalon!Szerintem senki nem vitatja, Sanchez jó játékos, s akár ahogy írtátok Top player is lehet, de nem ilyenre van szükségünk, itt van Messi, Iniesta akik top játékosok évekig (Xavit kihagytam, mert idősebb), megbízható precíz játékosok kellenek, e téren az olasz többet tud adni!
Kép
Kép
Kép
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2011.06.01. 14:09:44

noname írta:Rossi vs Sanchez:

Rossi jópár szezon óta stabil teljesítményt nyújt, akárki van mellette. Sanchez 1 jó szezonon van túl

A mi játékunkba pokoli nehéz beleszokni. A Villarreal legalább spanyol csapat, ráadásul hasonló a játékuk a miénkhez, így Rossinak elég jó esélye van alkalmazkodni. Sanchez ellenben az olasz bajnokságból jön, ahol a védők lassabbak, könnyebb kicselezni őket, ráadásul elhiszem h technikás, de legalább 1 év kéne mire megszokja a csapatot.

Rossi kijönne 25 millából, Sanchez egy 10essel több.

Rossi ugyanazt játssza, mint a mi csatáraink, ha Sanchez jönne, neki ehhez is alkalmazkodni kéne, hiszen nyilván nem hozzá idomulna mindenki más.

1 dolog szól Sanchez mellett: nagyobb tehetség mint Rossi. Az olasz tuti beválik, jó lesz mint kiegészítőember, illetve a kezdőben is hozza majd azt mint Villa. Sanchez ellenben nagyon beválhat, de nem valószínű h be is fog.

Az évek tapasztalata azt bizonyítja h jobb ha biztosra megyünk. Csigrinszkij is nagyon beválhatott volna, ahogy Ibra, ahogy Caceres, mégse váltak be.
Sanchez nem 1 szezon óta jó játékos. Az tény, hogy nem volt eddig ilyen kiemelkedő szezonja mint most, de szezonról szezonra fejlődik, és már "régóta" egyik meghatározó tagja az Udinesének... Szóval ezt az 1 szezonos szöveget szerintem hagyhatnánk végre - nem neked célzom, de már unom ezt olvasni...

Ez a pokoli nehéz beleszokni a játékunkba szöveg meg a másik kedvencem. Mascherano, Maxwell, Alves, Adriano, Affelay, Henry, Villa, Touré stbstb. Mindegyikük jól játszott/játszik itt, az tény hogy nem annyira értik a játékot mint Xavi, Iniesta vagy Messi, de ez nem is várható el. Viszont egyiküknek sem kellett egy teljes év hogy hasznos tagjai legyenek a csapatnak. Ibi kb a második vagy harmadik meccsén már lendületet vitt a játékba, pedig csak 10-20 perceket játszott előtte... Szerintem Sancheznek ugyanannyi ideig tartana beilleszkedni kb, mint Rossinak megtanulni az új szélső csatár posztot...

Az ára meg valóban több lenne valamivel, de ahogy te is leírtad, a tehetsége is nagyobb. Én a vezetőség helyébe inkább fizetnék érte, de ezt nem mi döntjük el. Én inkább várom a Chileit...
socio66

2011.06.01. 14:04:29

jól összefoglaltátok a dolgot,rossi a biztos megoldás,sanchez pedig a rizikósabb,ámde nagyobb potenciállal bíró opció.
én abszolút mellette is állok,azért ha valaki rábír venni arra hogy chile,illetve udinese meccseket nézzek,akkor nem lehet akárki. :)
az egyetlen probléma ahogy ti is írtátok,a stílusbéli különbségek lehetnek, neki az a megszokott hogy van terület,lehet szaladni és lendületből megoldani a dolgokat,egy felállt védelemmel szemben ez nemigen alkalmazható.
aztán ott van még az ára is,nyilván az udine nem fogja a legjobbját olcsón adni,megpróbálják majd a végletekig emelni a tétet.
a vezetőségünket ismerve pedig nem fognak heteket szenvedni,ha több opció is lesz,márpedig lesz.
lbasse
Barça B
Hozzászólások: 29
Csatlakozott: 2011.03.27. 12:59:35

2011.06.01. 14:00:09

És mi van akkor hogyha Pep,Rossit majd Pedró helyére kivánja rottálni??Azt mondják hogy ballábas az olasz.Vagyis valószinű lehet ez a felállás is:

Pedro, Villa, Messi

Csere:
Rossi, Villa, Messi 8)
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19486
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2011.06.01. 13:59:05

Rossinak az ára tényleg borsos, de én meg pont úgy vagyok ezzel, hogy azért szeretném őt látni, mert okos tanult focista, kiadják a feladatot, végrehajtja!
Jó ez a Sanchez gyerek, de nálam ennyi, ezek a flikk-flakkosok padra feleslegesek!1 jó szezonja volt, nálunk mit teljesítene?Nem tudni, Rossi már elég rendesen bizonyított, s ami számomra fontos, hogy megbízhatóbbnak érzem, mint egy chileit!
Kép
Kép
Kép
Avatar
Bobberto
Capitá del Barça
Hozzászólások: 713
Csatlakozott: 2007.08.25. 21:25:45
Tartózkodási hely: Budapest

2011.06.01. 13:58:01

palesz77 írta:Remélem inkább ő jön mint Rossi. Végre lenne valami vérfrissítés a csapatban, nem olyan játékos jönne, amilyen már van jelenleg is - Rossi nekem teljesen a Villa-Pedro "vonalat" erősíti. Sanchez meg végre hozna egy kis Sambát, több dinamikát elől. Nekem ez nagyon hiányzik már. Azért szeretem ha Ibi játszik Pedro vagy Villa helyett, mert akkor végre nem csak Messi cselez - Inin kívül, de ő meg sokkal hátrébb van - és húz váratlant. Szóval remélem inkább Sanchez jön Rossi helyett, a chilei véleményem szerint pár éven belül benne lesz a szűk elitben, míg Rossiról ezt nem mondanám el...

Thiagot meg kétlem hogy beáldoznánk Cescért. Ennek lélektani "üzenete" van, egy kitartó és a ranglétrát teljesen bejáró játékost elcserélnénk egy olyanért, aki itt hagyta az akadémiát anno hogy máshol játsszon? Ezzel szerintem nem biztatnánk az ifiket, hogy maradjanak és fejlődjenek itt - és kerüljenek a nagy csapat közelébe lassabban, mintha elmennének tizen akárhány évesen angliába... Értitek remélem.

Csak abban az esetben örülnék teljesen Cesc érkezésének, ha Keita elmenne. Remélem ez lesz a forgatókönyv, van is rá némi esély, szóval én bizakodó vagyok. Szerintem senkinek nem kell elmondani, hogy Cesc mennyivel minőségibb játékos a malinál, és az meg hogy nem játszana és padon ülne Fabre nem igaz, így is Keita játszotta a legtöbb meccset a szezonban - számomra teljesen érthetetlenül -, úgyhogy Cescnek is akadna pár perc a szezonban szerintem... És így az ifik előtt sem záródna be az ajtó, Thiago is kaphatná ugyanúgy a játékperceket mint idén, sőt, még talán többet is.
Teljesen ugyanaz a véleményünk! :) Egyszerűen nem tudom miért, de Sanchez valahogy, jobban megfog és én szimplán jobban szimpatizálok vele, mint Rossival. Evvel persze nem azt mondom, hogy ha Rossi jönne akkor utálni fogom és szidom, sőt teljes mellszélességgel mellette fogok állni. Sanchez-t szerintem már 25-30 milláért meg tudnánk szerezni, sőt talán 1 visszajövő játékosnak vagy egy fiatalnak is örülnének, egy kis árcsökkentés fejében. Szerintem bele is tudna illeszkedni a játékunkba és nem mellesleg, de 1-2 embert lazán ő is képes lenne átverni, mint Messi.

Fabre-nak én is csak akkor örülnék, ha Keita menne, de akkor is reális összegért, nem 40-50 milláért.
Avatar
noname
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8245
Csatlakozott: 2006.03.19. 18:39:34
Tartózkodási hely: Margitta/Kolozsvár

2011.06.01. 13:55:40

Rossi vs Sanchez:

Rossi jópár szezon óta stabil teljesítményt nyújt, akárki van mellette. Sanchez 1 jó szezonon van túl

A mi játékunkba pokoli nehéz beleszokni. A Villarreal legalább spanyol csapat, ráadásul hasonló a játékuk a miénkhez, így Rossinak elég jó esélye van alkalmazkodni. Sanchez ellenben az olasz bajnokságból jön, ahol a védők lassabbak, könnyebb kicselezni őket, ráadásul elhiszem h technikás, de legalább 1 év kéne mire megszokja a csapatot.

Rossi kijönne 25 millából, Sanchez egy 10essel több.

Rossi ugyanazt játssza, mint a mi csatáraink, ha Sanchez jönne, neki ehhez is alkalmazkodni kéne, hiszen nyilván nem hozzá idomulna mindenki más.

1 dolog szól Sanchez mellett: nagyobb tehetség mint Rossi. Az olasz tuti beválik, jó lesz mint kiegészítőember, illetve a kezdőben is hozza majd azt mint Villa. Sanchez ellenben nagyon beválhat, de nem valószínű h be is fog.

Az évek tapasztalata azt bizonyítja h jobb ha biztosra megyünk. Csigrinszkij is nagyon beválhatott volna, ahogy Ibra, ahogy Caceres, mégse váltak be.
A Fifa egy szégyen
marquez2
Jugador del Barça
Hozzászólások: 177
Csatlakozott: 2007.12.07. 11:09:54
Tartózkodási hely: celldömölk

2011.06.01. 13:53:37

A legnagyobb baj rossival az ára, mert 30 milláértegy olyan játékost aki akkor lenne kezdő amikor villanak nagyon nem megy?.. :? .ezt a szintet kevesebből össze kéne hozni, és akkor marad pénz minőségi védő(k)re, vagy ha lúd akkor már...35- 40-ből már olyanra is lenne esély aki akár a kezdőhöz is odaférhet, csak akkor nem tudom mi marad a védelem erősítésére, márpedig az szerintem jelen esetben fontosabb lenne... bár ha rossit és fabregast is akarjuk az 60-70 között fog fájni (ezt még leírni is fáj), ezt az összeget meg okosabban is el lehetne költeni.
lbasse
Barça B
Hozzászólások: 29
Csatlakozott: 2011.03.27. 12:59:35

2011.06.01. 13:49:45

A Marca.com azt írja, hogy Pep leszeretné igazolni Thiago Silvátt.Sztem kacsa.De azért szép álom lenne. :lol:
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2011.06.01. 13:44:59

Remélem inkább ő jön mint Rossi. Végre lenne valami vérfrissítés a csapatban, nem olyan játékos jönne, amilyen már van jelenleg is - Rossi nekem teljesen a Villa-Pedro "vonalat" erősíti. Sanchez meg végre hozna egy kis Sambát, több dinamikát elől. Nekem ez nagyon hiányzik már. Azért szeretem ha Ibi játszik Pedro vagy Villa helyett, mert akkor végre nem csak Messi cselez - Inin kívül, de ő meg sokkal hátrébb van - és húz váratlant. Szóval remélem inkább Sanchez jön Rossi helyett, a chilei véleményem szerint pár éven belül benne lesz a szűk elitben, míg Rossiról ezt nem mondanám el...

Thiagot meg kétlem hogy beáldoznánk Cescért. Ennek lélektani "üzenete" van, egy kitartó és a ranglétrát teljesen bejáró játékost elcserélnénk egy olyanért, aki itt hagyta az akadémiát anno hogy máshol játsszon? Ezzel szerintem nem biztatnánk az ifiket, hogy maradjanak és fejlődjenek itt - és kerüljenek a nagy csapat közelébe lassabban, mintha elmennének tizen akárhány évesen angliába... Értitek remélem.

Csak abban az esetben örülnék teljesen Cesc érkezésének, ha Keita elmenne. Remélem ez lesz a forgatókönyv, van is rá némi esély, szóval én bizakodó vagyok. Szerintem senkinek nem kell elmondani, hogy Cesc mennyivel minőségibb játékos a malinál, és az meg hogy nem játszana és padon ülne Fabre nem igaz, így is Keita játszotta a legtöbb meccset a szezonban - számomra teljesen érthetetlenül -, úgyhogy Cescnek is akadna pár perc a szezonban szerintem... És így az ifik előtt sem záródna be az ajtó, Thiago is kaphatná ugyanúgy a játékperceket mint idén, sőt, még talán többet is.
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2011.06.01. 13:37:32

nekem tökmind1 h kit igazolunk, a pad legyen elég hosszu, mert ha elmegy milito, maxwell, ne adj Isten bojan meg jeffren, nem tudom ki lesz a csere. :?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
noname
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8245
Csatlakozott: 2006.03.19. 18:39:34
Tartózkodási hely: Margitta/Kolozsvár

2011.06.01. 13:37:15

Most a lényeg nekem Rossi. Ha őt megszerezzük és más nem történik semmi, már akkor is eléggé elégedett leszek, mert most még egy kompetitív csatár megszerzése a lényeg.

Védelemben nem hiszem h gond lesz. Adriano alighanem a kezdő balbekk lesz. Cserének Maxwell vagy az új gyerek. Középre Pique,Puyol,Abidal, szükség esetén Mascherano. Kiegészítőembernek pedig Botia/Fontas vagy mind2. Sztem ez nem rossz. Kapják meg a lehetőséget Fontasék. Ha veszünk egy középső védőt, akkor nem fogják. Puyolban bőven benne van egy félszezon. Abidalban egy egész, Piqueben úgyszintén. A védelmen sztem nem érdemes változtatni.

Támadósorban ugyebár Rossi jön, Bojan megy. Jeffrenért ha valaki 5-10 millát ad, gondolkodás nélkül mehet. Így maradna 5 ember elöl 3 posztra, szóval nem ártana még valaki, aki időnként beugrik. Sztem ez lehetne Jonathan Soriano. Kezdő: Messi-Villa,Pedro,Rossi 3asból 2
Cserék: Villa,Pedro,Rossi trióból 1, azonkívül Afellay és 5-6 meccsre Soriano is beugorhat. Bojan és Jeffren eladásával ráadásul Rossi árának a nagy része fedezve lenne.
Ha Soriano nem elég jó, akkor esetleg hozhat Pep még vkit, olcsón, Afellayéhoz hasonló pénzért télen.

A középpálya a legérdekesebb. Vkp poszton nagyon el vagyunk látva. Van 2 kezdő osztogatónk: Xavi,Ini. Kreatív kp cserének ott van Thiago, míg győztes meccseken a kp stabilizálására ott van Keita, ez így rendben is lenne. Bár Iniesta sérülékeny és Xavit is lassan utolérheti a kora(legalábbis sérülések szempontjából), mint idén Puyolt. Szóval elég jó esély van arra h lesznek meccsek, ahol Thiago lesz az egyetlen kreatív kp...
Nos, akik nálam szóba jöhetnek azok: Vidal és Cesc.
előbbi mellett sok érv szól: olcsóbb, könnyebben elfogadná a cserepadot, de Cesc pedig 100% h beválik. Villa se volt zsákbamacska, mindenki tudta h jó lesz, az is lett. De ugyanakkor az ő esetében sok az ellenérv is: sérülékeny, drága, ráadásul ha jön, Thiagot is elveszíthetjük.

Ha rajtam múlna, a jövő évi keret ez lenne:

Valdes/Pinto
Alves,Pique,Puyol,Abidal,Adriano,Fontas,Botia,Maxwell/Jose Angel
Masche,Sergi,Xavi,Ini,Thiago,Keita,Vidal
Messi,Rossi,Villa,Afellay,Pedro,Soriano

De a Masche,Sergi,Xavi,Ini,Cesc,Keita kp is hasnolóan erős.
A Fifa egy szégyen
Avatar
Cooltiszo
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1949
Csatlakozott: 2004.10.08. 06:57:08
Tartózkodási hely: Bp

2011.06.01. 13:26:25

Tocy írta:Tök jó, hogy hirtelen senkinek nem kell senki, elég egy Rossi, többit megoldjuk :D pár héttel ezelőtt még hülyepep, nem vett senkit, aztán nincs meg a csapat.

Thiago még kevés szerintem. Ügyes srác, de még hajlamos elszórni labdákat, amik nagyon sokat rontanak az összképen. Ő idén sem lesz még tökéletes megoldás valószínűleg...Fontásnak pedig még igazán jó meccse nem volt, hibázgatott, bizonytalankodott. Erősen kérdéses, hogy Pep be meri-e tenni őket nagy meccseken. Ha nem, akkor nem elég, hogy ők itt vannak.
Szerintem nem elég Rossi, kell védő is. Akár 2 is (középső és bal), de az egyiket saját neveléssel oldanám meg.
Nem értek egyet a logikával miszerint nem lesznek elegek jövőre. Emlékezzünk Busira, Pedrora, amikor elkezdtek játszani a felnőtt csapatban jobban hasonlítottak 2 szerencsétlenségre. Thiagonak játékpercek kellenek a szezon elejétől kezdve, így tavaszra fog annyi rutint szerezni hogy a fontos meccsekre megbízható legyen.
Avatar
Tocy
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3677
Csatlakozott: 2008.03.01. 09:45:15

2011.06.01. 13:11:55

Tök jó, hogy hirtelen senkinek nem kell senki, elég egy Rossi, többit megoldjuk :D pár héttel ezelőtt még hülyepep, nem vett senkit, aztán nincs meg a csapat.

Thiago még kevés szerintem. Ügyes srác, de még hajlamos elszórni labdákat, amik nagyon sokat rontanak az összképen. Ő idén sem lesz még tökéletes megoldás valószínűleg...Fontásnak pedig még igazán jó meccse nem volt, hibázgatott, bizonytalankodott. Erősen kérdéses, hogy Pep be meri-e tenni őket nagy meccseken. Ha nem, akkor nem elég, hogy ők itt vannak.
Avatar
Cooltiszo
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1949
Csatlakozott: 2004.10.08. 06:57:08
Tartózkodási hely: Bp

2011.06.01. 12:51:56

Rossit támogatom, a támadó négyes így Messi Villa Pedro Rossi lenne, és az utolsó három közel hasonló hasznos lehetne, így forma, pihentetés szempontjából tökéletesen lehetne variálni.

Fabregas: NEM. Nincs rá szükség. 20 M környékén még talán, de 45ért? Minek? Xavi még nem vonult vissza, sőt, bőven csúcson van még. Nem tudni meddig, de jövőre ettől még nem félnék :) A Xavi Ini kettős mellé cserének Thiago, Keita, Affelay, Busi ha fellép mind tökéletes. Ha ő jönne, akkor Affelaynak és vagy Thiagonak se lenne helye, ez pedig butaság lenne tőlünk, hatalmas butaság.

Thiago mentalitása? 20 éves, szeretne első csapat tagja lenni, teljesen érthető, nem azért kampányolt hogy kezdő legyen (Gio), ennyi idősen, és ilyen eredményekkel a háta mögött rengeteg nagycsapatban a kezdő pozícióért indulna jó esélyekkel, nálunk a keretbe és a rotációba akar kerülni, és nem akar megállni a fejlődésben. A pályán azért alázatos, van benne valami, ami viszont szerintem egyedül Decohoz hasonlítható, az a tipikus pimaszság, látni rajta hogy élvezi ha egy embert át tud verni, viszont védekezésben fut, szerel, nincs ezzel semmi gond. Jövőre robbantást várok tőle!
lluisllach89
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3701
Csatlakozott: 2008.07.02. 22:46:30

2011.06.01. 12:14:42

Igazad lehet.Azért ez nem hasonlítható a Touré esethez, Pep van annyira profi hogy nem ilyenek alapján dönt, gondolok itt arra hogy bekevert Mazinho.

A másik összetevő meg a játéklehetőség volt, Thiago előtt ott a jövő, ráadásul el lett mondva hogy szeretné ha a tavaszt végig a fiatalok között töltse, és lám mennyi lehetősége volt, mennyire jól játszott, ráadásul bajnokságban 2 gól, kupában 1.

Touré 1 posztra pályázhatott, ott a Barca játékába lehető legjobban passzoló Busi játszik, míg szükség esetén ha Ini fel van tolva akkor ott játszhat Thiago, vagy mikor Xavi pihen.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Avatar
d
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1627
Csatlakozott: 2009.05.13. 18:46:36

2011.06.01. 11:49:20

lluisllach89 írta:Milyen személyiségi vonás az konkrétan?
Ismét mondom: ez csak egyfajta megérzés, vagy inkább benyomásom Thiagoról, de nincs meg benne az a feltétel nélküli alázat a csapattal szemben, ami mondjuk lesül Pedroról. Thiago még csak 20 éves, persze most meghúzza magát, de elég akaratos, öntörvényű játékos lehet belőle. Mint mondjuk egy újabb Giovani Dos Santos.
Guardiola pedig az ilyeneket nem kedveli, ő teljesen felhőtlen kapcsolatot vár el, amiben az ő akarata és gondolatvilága feltétel nélkül teljesülhet, aki pedig ebbe nem illeszkedik bele, az nagyon-nagyon hamar a pályán kívül találhatja magát, ha van alternatívája. Ez teszi naggyá Guardiolát, de ez lehet az egyik nagy hibája is egyben.
Avatar
Fecooo
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7851
Csatlakozott: 2008.07.15. 18:30:53

2011.06.01. 11:42:23

d írta:Én megmondom őszintén egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Thiagot belvonják a Fabregas bizniszbe. Lehet tévedek, de Thiagoban is mintha lenne valami abból a személyiségi vonásból, amit Guardiola nem kedvel a játékosokban, ez átbillentheti a mérleget. Ez persze csak spekuláció a részemről és csak arra alapozom, amilyen benyomást keltett a kis brazil-olasz-spanyol a pályán és a pálya mellett.
sajnos értem, mire gondolsz... vmint az sem segített, h Thiago apja már tavaly is elégedetlenkedett, ilyenkor szokott következni az, ami Yayánál megtörtént...

meglátjuk...
lluisllach89
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3701
Csatlakozott: 2008.07.02. 22:46:30

2011.06.01. 11:39:59

d írta:Én megmondom őszintén egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Thiagot belvonják a Fabregas bizniszbe. Lehet tévedek, de Thiagoban is mintha lenne valami abból a személyiségi vonásból, amit Guardiola nem kedvel a játékosokban, ez átbillentheti a mérleget. Ez persze csak spekuláció a részemről és csak arra alapozom, amilyen benyomást keltett a kis brazil-olasz-spanyol a pályán és a pálya mellett.
Milyen személyiségi vonás az konkrétan?

Sajnos én is félek, de tuti hogy nem következik be. Ha jön Cesc, hát jön, de Thiago biztosan itt lesz, és bízik benne Pep. Persze a legjobb az lenne ha Cesc maradna a helyén szépen.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Avatar
d
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1627
Csatlakozott: 2009.05.13. 18:46:36

2011.06.01. 11:34:04

Én megmondom őszintén egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Thiagot belvonják a Fabregas bizniszbe. Lehet tévedek, de Thiagoban is mintha lenne valami abból a személyiségi vonásból, amit Guardiola nem kedvel a játékosokban, ez átbillentheti a mérleget. Ez persze csak spekuláció a részemről és csak arra alapozom, amilyen benyomást keltett a kis brazil-olasz-spanyol a pályán és a pálya mellett.
Avatar
Fecooo
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7851
Csatlakozott: 2008.07.15. 18:30:53

2011.06.01. 11:19:13

ezek közül csak az egyikre reagálok, mert sajnos kinézem a vezetőinkből (elsősorban berosált sanyiból), h mindenre képesek lennének Cesc-ért...

úgy vagyok vele, h jó játékos, "manszúrsejksziti ár alatt " érdemes elhozni, de ha cserébe komolyan gondolják Thiagot, vagy vmelyik fiatalt, akkor menjenek a fenébe...
Krisztian91
Jugador del Barça
Hozzászólások: 187
Csatlakozott: 2008.03.23. 19:02:00
Kapcsolat:

2011.06.01. 11:16:29

Igazából én szívesen hoznám Fabregast, de kicsit feleslegesnek tűnik. Max akkor lenne jó, ha erősíteni akarnánk a középpályát meg a labdajáratást azzal hogy még Init kicsit feljebb toljuk.

Azért egy

Xavi, Fabregas
Messi, Villa, Iniesta

támadó ötös sem biztos hogy olyan rossz lenne :roll:

Ezzel talán valamilyen szinten a csatárkérdést is meg tudnánk oldani. Előre még 1 Bojan, Affi, Jeff, Pedro cserepad bőven elegendő.

Középpályán is lenne még egy Masch, Thiago, Keita pad, ami szintén nem olyan vészes, főleg h Init akár hátrébb is húzhatjuk, és akkor a padon lenne egy Fabregasunk is, ami elég minőségi csere.

Hátulra

Alves, Puyol, Pique, Abidal, Adriano. + felhoznám Fontást és igazolnék még egy középső védőt. Elnézést tudatlanságomért, de Fontás milyen posztokon tud hátul játszani ? (A fiatalok képességeivel nem igazán vagyok tisztában...)
Avatar
Charlie
Öreg Harcos
Hozzászólások: 6901
Csatlakozott: 2004.10.08. 11:13:39
Tartózkodási hely: East Side

2011.06.01. 11:11:55

Gigaajánlat Baleért

Guardiola és Katar

Elmundo szerint Thiagot is belevonnánk a Fabregas üzletbe.

Nem vettem egyik hírt se komolyan, csak azért tettem be, hogy milyen dolgokat találnak ki. Ahhoz képest, hogy 50millió + az eladott játékosok ára lesz igazolásra elég szép összeg lenne ez Balért úgy, hogy venni akarunk 30millióért Rossit(ami nonszensz őszintén) és még védő után is nézelődünk. PedoWengerből kinézem, hogy Thiagora fájhat a foga, de illik ezt a hírt is a helyén kezelni. Roppant nagy butaság lenne elengedni.

Komolyabb gondolatok,

Rossis hír kezd komoly lenni, ahogy olvasható a főoldalon is. Nem vagyok kibékülve az árával őszintén, azt se tudom, hogy hogyan fogunk beleférni ebbe az igazolási keretbe, ha az olaszt, Fabregast + még egy védőt is szeretnénk idehozni.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Válasz küldése