Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Kivel pótolnád Busit?

Zubimendi
8
9%
Ambarabat
5
6%
Nico
25
29%
Más
32
37%
Nem hoznék senkit
16
19%
 
Szavazatok száma: 86
Avatar
Barcaman14
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4373
Csatlakozott: 2008.04.15. 16:40:28
Tartózkodási hely: Debrecen

2011.06.02. 17:34:31

A vezetőség Rossit akarja leigazoli, nem pedig Agüerot. Várható volt hogy velünk is szóba hozzák, de nnek szerintem semmi valóság alapja nincs. És nme is kell ő ide, de továbbra is tartom hogy Rossi sem! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Avatar
sjd
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6400
Csatlakozott: 2007.07.09. 08:55:57

2011.06.02. 16:09:58

Zibra16 írta:André Santos érkezni fog a nyáron mert a nemzeti sport azt állítja
logika FAIL :roll: :wink:

ON: elmundo szerint a Juve bejelentkezett Sanchezért
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19486
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2011.06.02. 15:37:54

Tocy írta: Ebben az Atleticoban mindenki keresi önmagát most már...de persze lehet, hogy igazatok van :) Jöjjön Sanchez, őt egyikünk se szeretné kimondottan, és meg van oldva :D

off: Én meg Garnettet és Rondot is :P :D
De azért még hozzuk Forlánt is onnan :lol: Sanchez lesz a végén, s mindenkinek igaza van, viccet félre téve, nem írom le századszor is, de az alapcsapat meg van, 1-2 frissítés kell, de nem „sztárok”, jó focisták, akik fejlődőképesek, s hamar megtanulják a rendszert!Első körben végre rendezzük le a kölcsönszerződéseket, aztán meg hozzuk Rossit :P :lol: Én nem látom olyan borúlátónak a helyzetet, hogy Aguerokkal stb-kel kellene átmozgatni a csapatot, a kezdő meg van, ebből Guardiola nem enged, s lehet hiányoltuk a rotálást, de neki volt igaza, a fontos meccseken toppon volt a csapat, s a „könnyebbeken” sem forgott veszélyben a dolog, ezen az úton kell tovább haladni, s nem megbolygatni flikk flakkos, éppen van kedvem játszani, vagy nincs, elönzőzöm 345 cselt végrehajtó játékosokkal!
Kiegészítőkre van szükség, s tanult jó kis játékosokra!SZVSZ!!!!
szerk: Aguero erős túlzás, hogy mindenhol hatalmas sztá lenne, ha jól tudom a válogatottban stabil kezdő, s mi erősebbek vagyunk :P :lol:
Vagy csak én vagyok nagyon negatív vele szemben.

nagyon off: Tocy te még nem vallottad be magadnak, de zöld vér csörgedezik ereidben :wink: :lol:
Tőlünk mindjárt 2 embert szeretsz :lol:
Kép
Kép
Kép
Zibra16
Jugador del Barça
Hozzászólások: 179
Csatlakozott: 2010.07.02. 19:01:04
Tartózkodási hely: Mo.

2011.06.02. 15:34:21

André Santos érkezni fog a nyáron mert a nemzeti sport azt állítja, hogy megvan a megállapodás a játékossal és az ára olyan 14 millió lehet
én örülnék neki ha ő érkezne baloldalra mindenképp kell egy baloldali vagy egy középhátvéd
Avatar
SuperMessi
Capitá del Barça
Hozzászólások: 615
Csatlakozott: 2008.07.17. 20:08:27

2011.06.02. 15:30:39

Kun Agüero a világ bármely csapatában kulcsember lenne, és az is lesz bárhova is igazol. Ami pedig a Messis megjegyzésemet illeti, humorérzék on 8) Néhányan túl komolyan veszitek itt a dolgokat, mintha egyszemélyben lennétek a Barca elnöke, edzője, sportigazgatója és pénzügyi tanácsadója. Egyébként én sem gondolnám hogy ő jönni fog, most már Rossi nagyon közel van, szerintem Kun Angliába megy majd. Ami a Fabregas témát illeti, én nem nagyon emlékszem az elmúlt hónapokból stábközeli nyilatkozatra hogy el akarjuk őt hozni idén is, persze lehet hogy tévedek. Szerintem két csatár és egy védő fog jönni(Rossi+2fő), 1 védőt és egy középpályást felhozunk(Fontas, Thiago), és 2 védő és 2 csatár fog távozni(Gabi,Max,Bojan,Jeffren) és ez talán jó is lesz így.
Avatar
Messithebest
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3308
Csatlakozott: 2010.05.15. 20:34:35

2011.06.02. 15:20:57

Na Agüerora megint csak azt tudom mondani hogy hova??? Padra? kicsit drága mulatság lenne, mert hogy Pedrot tuti nem vágjuk le padra....Aki szerint meg az érv, hogy Messi szeretne vele egy csapatba játszani, annak meg: Messi edző ne legyen? :roll: Szerintem nevetséges lenne ha egy játékos beleszólhat ebbe, igen, még akkor is ha Messi az.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Avatar
Capon
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5390
Csatlakozott: 2005.08.26. 20:17:06
Tartózkodási hely: Budapest VIII-XV-ker Rezervátum

2011.06.02. 15:14:43

LG írta:
SuperMessi írta:Jézusom az bennem fel sem merült hogy lesz olyan aki szerint Kun nem kell ide.
Pedig sztem vagyunk egypáran így ezzel. :lol: Bojan és Jeffren pedig kiegészítő emberek, nyilván az ő helyükre ha hozunk vkit, az nem 30-40 millió euróért lesz.
Csatlakozom LG.hez. Valahogy én sem látom ebben a csapatban Kunt.
Az meg hogy (feltehetően) Messi kit látna szívesen a csapatban úgy gondolom nem szempont és nem is lehet az. Kicsit nevetségesen is hangzik.

Régebben valóban én is eljátszottam a gondolattal hogy Agüero elférne a csapatban, de az az idő már elmúlt és igazából ahogy én tudom nem is került szóba mostanság a csapatnál az ő neve.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Avatar
d
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1627
Csatlakozott: 2009.05.13. 18:46:36

2011.06.02. 14:52:34

SuperMessi írta:Ezesetben javaslom hogy kérdezzétek meg Messit hogy ő a lehetséges jelöltek közül kit javasolna a csapatba. Ez az egyik.
Messi legyen az edző is? :roll: Ott már rég gond lenne, ha ebbe lenne egy játékosnak beleszólása.
Amúgy abban persze igazat adok, hogy ha elmegy Bojan és Jeffren, akkor kell helyettük valaki. Viszont én úgy gondolom, hogy Bojant önmagában nem fogjuk eladni, csak ha valami játékosvásárlásba be tudjuk vonni.
Hogy Jeffrent kell-e helyettesíteni, érdekes kérdés, nem vagyok róla meggyőződve, hogy igen, elvégre vele eddig sem voltunk többen, amúgy se tartom nagy tehetségnek, de a sérülékenysége rátesz egy lapáttal - máshol még befuthat.

Elgondolkodtató mindenesetre az, hogy klasszikus csatárt nem biztos, hogy érdemes venni, hisz Messinek kirobbanthatatlan a helye középről, ha kiesne akkor Villa ott még otthonosabban is érzi magát, mint a széleken, plusz még csak itt van Bojan is egyelőre. Szélre nem könnyű átnevelni egy játékost, aki a kapu előtti mozgást tanulta, gyakorolta egész életében. Ettől még persze beválhat.
Avatar
Messi-Ini
Capitá del Barça
Hozzászólások: 538
Csatlakozott: 2011.03.26. 14:23:53
Tartózkodási hely: Pápa

2011.06.02. 14:52:13

OvaMind írta:"Rossi a fő célpontjuk, de egy további, olcsón megszerezhető csatárt is szeretnének" - tette hozzá Pastorello. Utóbbi kategóriába tartozik a lapértesülések szerint Kanouté (Sevilla), Forlán (Atlético Madrid) és Dani Güiza (Fenerbahce). Forrás: nb1.hu

Örülnék ennek a forgatókönyvnek, mivel érzésem szerint jövőre nem fog beleférni, hogy Villa tizenakárhánymeccsen nem lő gólt (igaz, így Bojan sorsa megpecsételődik).
Ehhez a témához hozzászólva:
Én a 3 játékos közül Forlant,és Kanoutet látnám nálunk a legszivesebben,de ha Güiza érkezik,akkor inkább fel is hagyok a Barca meccsek nézésével asszem :D
Szerintem Forlan lenne a legjobb megoldás,neki a technikája is megvan,távolról zseniálisan lő,és a kapu elött is fantasztikus...Szerintem viszonylag olcsón el lehetne hozni,mert Madridban már a fejét követelik,és szerintem ő is menne,na meg ugye már 30 felett van...
Más:
Én még mindig azt mondom,hogy a szélre a legjobb megoldás Willian lenne,a Sahtar szélsője!15 millió,mert jövőre lejár a szerződése,BRAZIL,ami nálam fontos szempont,mert a vérében van a foci,és nem utolsó sorban vérbeli szélső!!!Nem akarom hogy még egy középcsatár szenvedjen nálunk a szélen!És még1 dolog,hogy nálunk a csapatban 2 olyan cselgép van,aki képes több ember figyelmét is elvonni,Ini és Messi...Ha őket megfogják vagy kiveszik a játékból,kicsit meg vagyunk lőve,a Brazil gyerek ilyen helyzetekben hasznos lehetne...
És az utolsó dolog:
Szerintem Jeffren megy,és Bojan is,de őt csak is visszavásárlási opcióval lehet eladni!!!És ez nagyon fontos,mert könnyen lehet hogy nagy játékos lesz,kitudja hogy rendszeres játéklehetőség mellett hogyan nyomja majd...Ha megnézzük nálunk még nem volt olyan,hogy kezdő lett volna szezon elejétől a végéig!!!
Az én csatársorom így nézne ki:
Villa-(Affelay)-Messi-(Forlan)-Pedro-(Willian)
Vmit elfelejtettem,azt még leirom,mostmár tényleg az utolsó dolog :D :
Ha nem jön a brazil srác,akkor én Aguerot támogatnám,mindenki előre elítéli,pedig nem tudjatjuk hogy mit tudna egy ilyen csapatban,azért az Atletico állandó formahanyatlása mellett neki sem egyszerű folyamatosan jó formában tolni!!!És amíg mindenki Rossit támogatja,és mondják h így illene ide meg úgy,addig én azt mondom,hogy jöjjön Aguero,vagy a Brazil gyerek,és csalódjunk egy kellemeset valamelyikükben úgy mint Mascheranoban!
Kép
Avatar
SuperMessi
Capitá del Barça
Hozzászólások: 615
Csatlakozott: 2008.07.17. 20:08:27

2011.06.02. 14:38:14

LG írta:
SuperMessi írta:Jézusom az bennem fel sem merült hogy lesz olyan aki szerint Kun nem kell ide.
Pedig sztem vagyunk egypáran így ezzel. :lol: Bojan és Jeffren pedig kiegészítő emberek, nyilván az ő helyükre ha hozunk vkit, az nem 30-40 millió euróért lesz.
Ezesetben javaslom hogy kérdezzétek meg Messit hogy ő a lehetséges jelöltek közül kit javasolna a csapatba. Ez az egyik. A másik pedig hogy ha elmegy Bojan és Jeffren, akkor három azaz három vérbeli támadó marad a csapatban, és mi általában ennyi játékossal támadunk. Szóval akkor véleményed szerint a mai élfutballban nem kell a támadóknak minőségi csere elég 1-2 kiegészítő ember melléjük? Szerintem ez nem kérdés hogy ennek a két játékosnak a helyébe ha elmennek kell min. 1 klasszis csatár, csak az a kérdés hogy ez ki lesz, de a 4 csatár is kevés, talán ezért szólnak a hírek Forlanékról is, majd meglátjuk. Most már tényleg kíváncsi vagyok.
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21052
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2011.06.02. 13:53:43

SuperMessi írta:Jézusom az bennem fel sem merült hogy lesz olyan aki szerint Kun nem kell ide.
Pedig sztem vagyunk egypáran így ezzel. :lol: Bojan és Jeffren pedig kiegészítő emberek, nyilván az ő helyükre ha hozunk vkit, az nem 30-40 millió euróért lesz.
zsoltfree
Capitá del Barça
Hozzászólások: 970
Csatlakozott: 2006.01.10. 11:45:38
Tartózkodási hely: Budapest

2011.06.02. 12:47:52

Szerintetek ha Enrique a Roma edzője lesz, akkor hány fiatal fogja követni? Remélem csak visszavásárlási opcióval vagy kölcsönbe.....de egy Bojant is el tudnék képzelni Roma csatárként.
Avatar
Tocy
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3677
Csatlakozott: 2008.03.01. 09:45:15

2011.06.02. 11:54:15

Bob_Marley írta:
Tocy írta: Szerintem ha hasonló pénzért adnák Agüerot, lehet inkább őt kéne. De egyébként Rossi lenne a legjobb...csak szemet szúrt, hogy te mennyire nem szeretnéd Agüerot :D De Rossiért szerintem sokak kérnek...bár ugye, ilyenkor mindig eszembejut, hogy hiszen nekem nem fáj, hogy 20 vagy 30 vagy 40 millió eurót adnak egy játékosért :D
Én valóban nagyon nem szeretném, inkább úgy fogalmaznék, hogy csalódott lennék!Ahogy már írtam az én racionális futball képembe nem illik bele! :lol: Ki mennyiért vesznek, meg azért még ha kicsiny részben is, mert nem vagyunk pártoló tagok, de megvesszük a mezt, pólót stb, így részben a mi pénzünk is!
Azon megy a „vita”, hogy ha mondjuk van 40 milliónk s bármelyik játékost megvehetnénk a 3közül (Sanchez-Rossi-Aguero), te mondjuk Aguerot látnád szívesebben, én meg Rossit!Én bízom benne, hogy minden eshetőséget figyelembe vesz a vezetés, s a legjobb döntést hozzák, ha Aguero jön, ugyanúgy fogom én is szeretni, nincs ezzel gond, de beépülés játékintelligenciában többre tartom az olaszt, akinek munkabírása is van!d mint annyiszor megfogalmazta a „tutit”, Aguero már egy ideje keresi önmagát, s érzésem szerint túlhypeolt, hogy ilyen szépen fogalmazzak!

off:Wadet szeretem :P Most így hirtelen ez eszembe jutott :lol:
Ebben az Atleticoban mindenki keresi önmagát most már...de persze lehet, hogy igazatok van :) Jöjjön Sanchez, őt egyikünk se szeretné kimondottan, és meg van oldva :D

off: Én meg Garnettet és Rondot is :P :D
Avatar
SuperMessi
Capitá del Barça
Hozzászólások: 615
Csatlakozott: 2008.07.17. 20:08:27

2011.06.02. 11:51:37

d írta:
SuperMessi írta:Messi kismilliószor lenyilatkozta hogy milyen szívesen játszana együtt Kunnal, már csak azért el kéne hozni(főleg ha felajánlják), hogy a kis bolha még egy jó darabig jól érezze magát, a pályán
Ezt ugye te se gondolod komoly érvnek?
1. Ez csak az első tagmondat.
2. De. Messi jelenti a különbséget a legjobb csapatok ellen, és neki nagyon fontos hogy cimbik között rúgja a bőrt. De ezt nem érvnek szántam ugyanis nem az FCB játékosmegfigyelője vagyok se nem Guardiola tanácsadója, ha az lennék nyilván nem ezeket hoznám fel, csak a véleményemet osztottam meg a többi rajongóval.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SuperMessi 2011.06.02. 11:56:12-kor.
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19486
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2011.06.02. 11:46:16

Tocy írta: Szerintem ha hasonló pénzért adnák Agüerot, lehet inkább őt kéne. De egyébként Rossi lenne a legjobb...csak szemet szúrt, hogy te mennyire nem szeretnéd Agüerot :D De Rossiért szerintem sokak kérnek...bár ugye, ilyenkor mindig eszembejut, hogy hiszen nekem nem fáj, hogy 20 vagy 30 vagy 40 millió eurót adnak egy játékosért :D
Én valóban nagyon nem szeretném, inkább úgy fogalmaznék, hogy csalódott lennék!Ahogy már írtam az én racionális futball képembe nem illik bele! :lol: Ki mennyiért vesznek, meg azért még ha kicsiny részben is, mert nem vagyunk pártoló tagok, de megvesszük a mezt, pólót stb, így részben a mi pénzünk is!
Azon megy a „vita”, hogy ha mondjuk van 40 milliónk s bármelyik játékost megvehetnénk a 3közül (Sanchez-Rossi-Aguero), te mondjuk Aguerot látnád szívesebben, én meg Rossit!Én bízom benne, hogy minden eshetőséget figyelembe vesz a vezetés, s a legjobb döntést hozzák, ha Aguero jön, ugyanúgy fogom én is szeretni, nincs ezzel gond, de beépülés játékintelligenciában többre tartom az olaszt, akinek munkabírása is van!d mint annyiszor megfogalmazta a „tutit”, Aguero már egy ideje keresi önmagát, s érzésem szerint túlhypeolt, hogy ilyen szépen fogalmazzak!

off:Wadet szeretem :P Most így hirtelen ez eszembe jutott :lol:
Kép
Kép
Kép
Avatar
Tocy
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3677
Csatlakozott: 2008.03.01. 09:45:15

2011.06.02. 11:35:40

Bob_Marley írta:Igen felsoroltam 7 csatárt akik közül valaki valószínű menni is fog mert egy esetleges érkezővel luxus lenne 8at tartani, rendben vegyük ki Iniestát, bár ha fent játszik, akkor Keita-Xavi-Busi játszik, vagy Mascherano-Xavi-Busi a kp!
De ezek a ki csatár ki kp nem is annyira lényeg, mert annyira támadó a csapat, hogy szinte 7-8 ember támad, s labdavesztésnél mindenkinek meg van a kis puzzle szerepe!
Az teljesen egyértelmű, hogy Bojan rosszabb tavalyi éve miatt, illetve Jeffren porcelán térde, bokája, háta tudom is én miatt, kellene egy csatár!
És a felmerült nevek közül a legjobb megoldás a sárga Rossi véleményem szerint!D leírta Agueroval kapcsolatban a problémákat, tegnap kitrágyaltuk Sanchezt is, s volt egy jó összehasonlító hsz, ami a lényeg, logikai szinten a kis olasz a legjobb megoldás!
Már csak a pénzen kellene redukálni!
Szerintem ha hasonló pénzért adnák Agüerot, lehet inkább őt kéne. De egyébként Rossi lenne a legjobb...csak szemet szúrt, hogy te mennyire nem szeretnéd Agüerot :D De Rossiért szerintem sokak kérnek...bár ugye, ilyenkor mindig eszembejut, hogy hiszen nekem nem fáj, hogy 20 vagy 30 vagy 40 millió eurót adnak egy játékosért :D
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19486
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2011.06.02. 11:32:23

Igen felsoroltam 7 csatárt akik közül valaki valószínű menni is fog mert egy esetleges érkezővel luxus lenne 8at tartani, rendben vegyük ki Iniestát, bár ha fent játszik, akkor Keita-Xavi-Busi játszik, vagy Mascherano-Xavi-Busi a kp!
De ezek a ki csatár ki kp nem is annyira lényeg, mert annyira támadó a csapat, hogy szinte 7-8 ember támad, s labdavesztésnél mindenkinek meg van a kis puzzle szerepe!
Az teljesen egyértelmű, hogy Bojan rosszabb tavalyi éve miatt, illetve Jeffren porcelán térde, bokája, háta tudom is én miatt, kellene egy csatár!
És a felmerült nevek közül a legjobb megoldás a sárga Rossi véleményem szerint!D leírta Agueroval kapcsolatban a problémákat, tegnap kitrágyaltuk Sanchezt is, s volt egy jó összehasonlító hsz, ami a lényeg, logikai szinten a kis olasz a legjobb megoldás!
Már csak a pénzen kellene redukálni!
Kép
Kép
Kép
Avatar
d
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1627
Csatlakozott: 2009.05.13. 18:46:36

2011.06.02. 11:25:25

SuperMessi írta:Messi kismilliószor lenyilatkozta hogy milyen szívesen játszana együtt Kunnal, már csak azért el kéne hozni(főleg ha felajánlják), hogy a kis bolha még egy jó darabig jól érezze magát, a pályán
Ezt ugye te se gondolod komoly érvnek?
Nem mellesleg Kun egy argentin válogatott támadó és nem kérdés hogy erősítés lenne a csapatnak Bojan és/vagy Jeffren helyett szvsz. A kérdés továbbra is az hogy lehet -e ennek realitása...
Ez szép és jó, csak Agüero felét sem éri annak, amit kérnek érte. Amúgy rendeszeres játéklehetőség mellett sem képes kiegyensúlyozott formára, a Barcában még a helye sem lenne garantált.
Avatar
Tocy
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3677
Csatlakozott: 2008.03.01. 09:45:15

2011.06.02. 11:23:04

Na de...nem sok "ha" kezdetű mondatról van szó, hanem tényekről. Nem lehet egy szezont 3 csatárral végigtolni, még 4gyel se nagyon, ha idevesszük Afellayt, aki igazából szélső. Az általad felsorolt 8 csatárból Jeffren elég használhatatlan, Bojan örök kérdőjel, Iniesta pedig nem csatár, mert az ő felküldésével máris hiányzik a kp-ról ( mert szerintem Thiago még kevés ). Marad az MVP+Afellay. Egy normális csatár mindenképp kell, aki persze lehet Rossi is, én nem bánom, ő is jó. De ha Agüero jönne, az se lenne nagy baj...és szerintem most az ára se akkora, ő se csinált valami nagy szezont. Nem nagyképű, nem önző, magatartási bajai nincsenek. Híresen nagy spanok Messivel...na de ez mind1 is. Az a lényeg, hogy nem padozni jönne, mert Rossi se a padra kell, mert ennyiből ő se jöjjön, mert van hiszen elég csatárunk nélküle is ( felsoroltál 7et ). Villa-Pedro-? hármast kéne forgatni, forma alapján főleg. És még ott van Afellay, aki azért szerintem jó. Bojan meg...majd kiderül.
Avatar
SuperMessi
Capitá del Barça
Hozzászólások: 615
Csatlakozott: 2008.07.17. 20:08:27

2011.06.02. 11:20:52

Jézusom az bennem fel sem merült hogy lesz olyan aki szerint Kun nem kell ide. Itt nem arról van szó hogy az MVP közül bárki helyett kéne, hanem Bojan és Jeffren helyett. Ők sajnos nem hozzák a szintet. Messi kismilliószor lenyilatkozta hogy milyen szívesen játszana együtt Kunnal, már csak azért el kéne hozni(főleg ha felajánlják), hogy a kis bolha még egy jó darabig jól érezze magát, a pályán, hisz ha ez megvan, akkor a játéka is azaz a győzelem is gyakorlatilag bárki ellen. Nem mellesleg Kun egy argentin válogatott támadó és nem kérdés hogy erősítés lenne a csapatnak Bojan és/vagy Jeffren helyett szvsz. A kérdés továbbra is az hogy lehet -e ennek realitása...
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19486
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2011.06.02. 11:14:48

Tocy írta:
Nem értek veled egyet, de ez nem meglepő :D Értem én, hogy te a fegyelmezettséget részesíted előnyben, de ha Messit megöli Pepe, Xavit meg 2en rugdossák, akkor mi lesz? Senki nincs, aki egyedül tudna valamit villantani, Pedro+Villa is megkapja a labdát, visszafordul, hátrapasszol. Iniesta talán aki tudna valamit még, ha Messi nincs. És ez, hogy padra vennénk, ez megint nem igaz, egész tavasszal kellett volna egy csatár, mert Villa hatalmas nulla volt. Nem padra vennénk, hanem rotációba! Az persze tény, hogy mondjuk egy Messi-Xavi-Ini-Villa-Pedro-Agüero-Fabregas szekció picit pazarlás...de ha egyszer nincs minőségi csatárunk, akit be lehetne dobni ha Villa vagy Pedro gyenge, esetleg sérült? Márpedig idén majdnem rámentek a címek erre...
Azért szoktunk mi elég sok mindenben egyet érteni, úgy látszik az igazolásokról való gondolkodásunk különböző, Fabreags, most Kun :lol: A leírtjaidra ugyanazt tudom mondani, mint a múltkor Fabregas esetében, kicsit sok a ha, Vegyünk még 2 kapust, mert mi van ha Valdes eltiltott, Pinto maláriás lesz, Oiernek meg 3as ikrei születnek….
Hosszú a szezon a csapat maximálisan megmutatta idén is, hogy magas szintet képvisel, s a nagy meccsekre összeszedi magát, s tudása legjavát nyújtja, illetve óriási profizmussal hozza le a „könnyebb” meccseket!Foltozgatások kellenek, nem Aguerok!Csatár posztra fog érkezni valaki, remélem Rossi, és így aztán elől bőven van variáció, Messi-Pedro-Villa-Rossi-Afellay-Iniesta-Jeffren-Bojan ez 8 csatár!!!!!!Én tartom magam ahhoz, olyan ember kell aki a legkönnyebben épül be a csapatjátékba a bedobott nevekből Rossiban látom ezt a legkönnyebben!Villa nem rúgott gólt, többször mintha emberhátrányban lettünk volna, de „túlvészeltük”!Igen akkor ott volt Messi vagy Xavi!!!Pedro se csak visszafelé passzol azért ez túlzás, rengeteget dolgozik, oda vissza 30-40 méteres sprint közlkedésben!
Nem értünk most egyet, de Peace van, ez a lényeg töki! :lol: :P
Kép
Kép
Kép
Avatar
bali 15
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2541
Csatlakozott: 2008.06.05. 20:18:25

2011.06.02. 11:09:17

Nem értek veled egyet, de ez nem meglepő Very Happy Értem én, hogy te a fegyelmezettséget részesíted előnyben, de ha Messit megöli Pepe, Xavit meg 2en rugdossák, akkor mi lesz? Senki nincs, aki egyedül tudna valamit villantani, Pedro+Villa is megkapja a labdát, visszafordul, hátrapasszol. Iniesta talán aki tudna valamit még, ha Messi nincs. És ez, hogy padra vennénk, ez megint nem igaz, egész tavasszal kellett volna egy csatár, mert Villa hatalmas nulla volt. Nem padra vennénk, hanem rotációba! Az persze tény, hogy mondjuk egy Messi-Xavi-Ini-Villa-Pedro-Agüero-Fabregas szekció picit pazarlás...de ha egyszer nincs minőségi csatárunk, akit be lehetne dobni ha Villa vagy Pedro gyenge, esetleg sérült? Márpedig idén majdnem rámentek a címek erre...
Egyet értek. Ha van gyengepontunk akkor az az, hogy Guardiola kiirtotta az egyéniségeket a csapatból. Bár ez egyszerre pozitívum is.
A Real elleni meccseink kész szenvedések voltak. Tulajdonképpen csak 2 embertől fél a Madrid abból az egyiket hulla könnyű kivenni a játékból, a másikat meg megölik hárman. Fabregas meg nem kell...
Avatar
Tocy
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3677
Csatlakozott: 2008.03.01. 09:45:15

2011.06.02. 11:03:24

Bob_Marley írta:
SuperMessi írta:A Mundo Deportivo szerint az atletico felajánlotta Kun-t nekünk, mert ha mindenképp menni akar(márpedig menni akar), akkor inkább hozzánk eresztenék mint a Realhoz. Na ennek mennyi alapja ill. realitása lehet? Azt gondolom hogy a legjobb választás lenne(Messi,Kun,Villa nyammm), de én félek hogy mégis madridban fog kikötni mert hát ugye van az a pénz...

Forrás: http://translate.google.com/translate?u ... en&ie=UTF8
Hát én ennek nagyon nem örülnék!Több napja hangoztatom Rossit vagy senki mást!Agueroval ugyanott vagyunk, akár Sanchezzel, nem látom benne a racionális futballt, szuper Agureo is gyors, jól cselez, és???Mikor fog úgy visszazárni mint Pedro, mikor fog szívvel lélekkel letámadni!Na én ezeke a szempontok miatt félek az ilyen cselgépektől!Megvannak a fazonszabászaink, Messi eldönti, Xavi zsenialitása magasabb szinten van mint valaha, Iniesta könnyedsége szintén páratlan!Aguero a padra meg totál felesleges!És egy Pedro-t nem hiszem, hogy ki tudna szorítani, mert lehet a kis katalán nem olyan ügyes, s nem egy cselgép, de véleményem szerint többet tud ebből a játékból, mint az argentín, akinek ha van kedve megmozdul ha van kedve durcizik a pályán!

Kanoutés, Forlános hírek meg szerintem is kacsák, nagyjából 2 max 3 érkezőre lehet számítani!Egyik ugye Rossi v. Sanchez +Angel vagy más, s Fabregas jön nem jön saga 3455465 kiadása…..!
Nem értek veled egyet, de ez nem meglepő :D Értem én, hogy te a fegyelmezettséget részesíted előnyben, de ha Messit megöli Pepe, Xavit meg 2en rugdossák, akkor mi lesz? Senki nincs, aki egyedül tudna valamit villantani, Pedro+Villa is megkapja a labdát, visszafordul, hátrapasszol. Iniesta talán aki tudna valamit még, ha Messi nincs. És ez, hogy padra vennénk, ez megint nem igaz, egész tavasszal kellett volna egy csatár, mert Villa hatalmas nulla volt. Nem padra vennénk, hanem rotációba! Az persze tény, hogy mondjuk egy Messi-Xavi-Ini-Villa-Pedro-Agüero-Fabregas szekció picit pazarlás...de ha egyszer nincs minőségi csatárunk, akit be lehetne dobni ha Villa vagy Pedro gyenge, esetleg sérült? Márpedig idén majdnem rámentek a címek erre...
Avatar
Tocy
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3677
Csatlakozott: 2008.03.01. 09:45:15

2011.06.02. 10:59:14

SuperMessi írta:A Mundo Deportivo szerint az atletico felajánlotta Kun-t nekünk, mert ha mindenképp menni akar(márpedig menni akar), akkor inkább hozzánk eresztenék mint a Realhoz. Na ennek mennyi alapja ill. realitása lehet? Azt gondolom hogy a legjobb választás lenne(Messi,Kun,Villa nyammm), de én félek hogy mégis madridban fog kikötni mert hát ugye van az a pénz...

Forrás: http://translate.google.com/translate?u ... en&ie=UTF8
Én egyébként örülnék neki...attól eltekintve, hogy az Atleticoban eléggé kedvfüggően játszik...
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19486
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2011.06.02. 10:58:29

SuperMessi írta:A Mundo Deportivo szerint az atletico felajánlotta Kun-t nekünk, mert ha mindenképp menni akar(márpedig menni akar), akkor inkább hozzánk eresztenék mint a Realhoz. Na ennek mennyi alapja ill. realitása lehet? Azt gondolom hogy a legjobb választás lenne(Messi,Kun,Villa nyammm), de én félek hogy mégis madridban fog kikötni mert hát ugye van az a pénz...

Forrás: http://translate.google.com/translate?u ... en&ie=UTF8
Hát én ennek nagyon nem örülnék!Több napja hangoztatom Rossit vagy senki mást!Agueroval ugyanott vagyunk, akár Sanchezzel, nem látom benne a racionális futballt, szuper Agureo is gyors, jól cselez, és???Mikor fog úgy visszazárni mint Pedro, mikor fog szívvel lélekkel letámadni!Na én ezeke a szempontok miatt félek az ilyen cselgépektől!Megvannak a fazonszabászaink, Messi eldönti, Xavi zsenialitása magasabb szinten van mint valaha, Iniesta könnyedsége szintén páratlan!Aguero a padra meg totál felesleges!És egy Pedro-t nem hiszem, hogy ki tudna szorítani, mert lehet a kis katalán nem olyan ügyes, s nem egy cselgép, de véleményem szerint többet tud ebből a játékból, mint az argentín, akinek ha van kedve megmozdul ha van kedve durcizik a pályán!

Kanoutés, Forlános hírek meg szerintem is kacsák, nagyjából 2 max 3 érkezőre lehet számítani!Egyik ugye Rossi v. Sanchez +Angel vagy más, s Fabregas jön nem jön saga 3455465 kiadása…..!
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése