Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem x lesz. beáll Cáceres és vág megint 2-őt.S.Agüero írta:Milan-Juve 30. perc 1-0!
Lehet vége a Juve veretlenségi sorozata!?
Biztos kellett a pénz, aztán X-re tették tippmixen.Zsolti95 írta:gratulálok a juventusnak h megint sikerült vinniük a szelvényemet, de nem hibáztatom őket mert a parma egy világverő csapat....
Gratulálok, hogy ezt a meccset raktad, ezzel az eredménnyel.Zsolti95 írta:gratulálok a juventusnak h megint sikerült vinniük a szelvényemet, de nem hibáztatom őket mert a parma egy világverő csapat....
Nem adjuksoadroli írta:Vazz, mekkora gól volt a 2.Hozzuk vissza
Kölcsönben opciós joggal. Remélem megvesszük nyáron végleg, mert már 2éve se lett volna szabad visszaengedni.szajko írta:megvette a juve vagy csak kölcsönben van?
Azt hittem ez egyértelmű mindenkinek, h olasz focit ha lehet kihagyni a tippmixbbőlsjd írta: Majdnem tettem egy mixet erre a 7végére, de az 100, hogy olasz focira soha nem fogok fogadni...
Ibra egy ritka nagy paraszt az tuti.lui1698 írta:Ibra red card.
http://www.youtube.com/watch?v=mJwEbyaTzmU
Roma 4-gyel meg az inter ellen.![]()
4. gól Bojan szerezte.
Na azért az durva lenne.Szerintem meg képesek leszünk lehozni a bajnokságot veretlenül
Szerintem meg képesek leszünk lehozni a bajnokságot veretlenülvisca el barca írta:persze h nem, de parma szurkolokent nem mondhatok mástL.Messi 10 írta:Tegnap lett volna a meccs, és nagy összegben mernék fogadni, hogy nem fogunk kikapni tőlük.(egyszer uis ki kell kapnotok
)
persze h nem, de parma szurkolokent nem mondhatok mástL.Messi 10 írta:Tegnap lett volna a meccs, és nagy összegben mernék fogadni, hogy nem fogunk kikapni tőlük.
Mondjuk ez egyik gólja les volt (állítólag).messideco írta:Csak ámultam és bámultam az Inter meccsen. Az lehetett show. Milito négy gól, kellett neki az Aranykuka-díj
Pontosabban:L.Messi 10 írta: Inter-Palermo 4-4![]()
![]()
az a szerencsétek h nem jöttetek ma pármába, mert akkor meglett volna nektek is az első buktaL.Messi 10 írta:Cagliari-Roma 4-2![]()
![]()
Inter-Palermo 4-4![]()
![]()
Lazio-AC Milan 2-0![]()
![]()
Napoli-Cesena 0-0![]()
![]()
Udinese-Lecce 2-1