Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Kivel pótolnád Busit?

Zubimendi
8
9%
Ambarabat
5
6%
Nico
25
29%
Más
32
37%
Nem hoznék senkit
16
19%
 
Szavazatok száma: 86
socio66

2013.04.27. 10:46:16

[quote="zola8787"][/quote]
konkrétan a henry-ibra-villa trióra gondoltam, szubjektív a megítélésük, de szerintem abban mindenki egyetért, hogy több rossz periódusuk volt itt, mint jó, és nem azért mert gyenge játékosok lennének.
amíg messi középen játszik, és ilyen domináns, addig ne nyírjunk ki több középcsatárt szerintem.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013
Hozzászólások: 5728
Csatlakozott: 2012.03.03. 19:01:12
Tartózkodási hely: Budapest

2013.04.27. 10:33:40

recrea írta:Akkor viszont tökön szúrom magam, ha megvesszük Neymart, védőt pedig nem igazolunk. Erre mondjuk készüljön fel mindenki, mert 50 misi kiadása után kétlem, h költekezni akarunk, hacsak nem árusítunk jól (biztosan így lesz :roll: ), plusz a hatalmas akaratot sem látom a vezetőségen.

Nem akarok senki megbántani, de Messi nem fog kimenni jobbra, Levandowski-t meg felejtsük el. Ügyes, rohadt jól játszott, féltek tőle a realosok, de ismerjük az itteni viszonyokat.
1. Szerintem ennyi gázos meccs után a vezetőség ráébredt arra, hogy legalább akkora szükség van egy védőre, mint Neymarra, és mindenképpen meg fogják próbálni megszerezni Hummels papát. Szóval védő szerintem biztosan jön, a kérdés csak az, hogy ha a BVB azt mondja, hogy Hummelsért perkáljunk 30 körül, nem választ-e a vezetőség inkább egy olcsóbb, kevésbé jó, nem világklasszis embert helyette, aki aztán jól beég, mint Csigrinszkij...
2. Ennyi. Nekem is szimpatikus a lengyel, de nem illik bele a szerkezetbe. Talán ha Tito szinte teljes szerkezet- és taktikaváltást dolgoz ki az új idényre, amelyben lenne helye egy Lewa-féle középcsatárnak, akkor lehet róla szó. Illetve akkor sem biztos, van egy Villánk is.
Avatar
salas9
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2486
Csatlakozott: 2006.09.26. 14:37:40
Tartózkodási hely: Győr

2013.04.27. 10:26:33

Valdesért pedig bejelentkezhet a Monaco. Konkrét átigazolási összegről nem írnak, ám az orosz pénzeszsák szeretne egy jó kapus és Valdés is benne van a pakliban.
Barcaman14 írta:Több mint valószínű, hogy nálunk fog játszani és ha már mindenáron le akarjuk igazolni, akkor minél hamarabb ejtsük ezt meg, hogy a felkészülés elejétől kezdve a csapattal legyen.
Ha tényleg jönni fog, akkor a Konföderációs Kupa után érkezhet Barcelonába. Gondolom a Spanyoloknál is utazik a Barcelonai "kemény mag" így a KK után együtt tudják kezdeni a felkészülést.
Kép
Attika 25
Capitá del Barça
Hozzászólások: 597
Csatlakozott: 2009.07.19. 17:48:54

2013.04.27. 10:19:25

Egyébként is váltani kellene felállásban és játékban is. Ez a mostani 4-3-3 folyamatosan gyengül évről évre, mostanra ért a mélypontra. Ebből a játékból kihoztuk a maximumot, most kellene megújulni. Én szívem szerint középcsatáros játékot szeretnék újra, Messi-t meg berakni árnyékékként, úgyis azt játszik állandóan, csak ebben a rendszerben lenne elötte még valaki akinek be lehet játszani a labdát. A mostani 4-3-3 pont az a legnagyobb gond, hogy Messi hátralép (márpedig rendszeresen megteszi) akkor senki nincs középen, hiába adná be Alves vagy Alba nincs kinek igy visszapasszoljuk a középpályára és kezdjük elölről vagy pedig beadjuk és kirúgás vagy felszabaditás lesz belőle. A játékunkat is gyorsitani kellene valahogy, mert ez a tötymörgés amit végzünk csak a ligában vezet eredményre, nemzetközi szinten egy jól megszervezett védelem gond nélkül megoldja, jó példa erre a Celtic, az a Celtic akit a Juve meg tönkrevert. A Milan elleni visszavágóból meg ne induljon ki senki, ugyanis az 1x volt egy idényben, szóval nyugodtan kimondható, hogy az volt a "véletlen, a kakukktojás" a többi pedig a realitás.

Szvsz. felejtsük el azt a koncepciót, hogy minek ide erőcsatár úgysem működik....... eddig nem működött, de ha meg akarunk újulni akkor lépni kell, persze ha nem és ugyanezt a játékot akarjuk tovább nyomni akkor tényleg felesleges Lewandowski féle csatárt igazolni, ebben az esetben viszont én nem várok sok előrelépést, mert ez a rendszer csúcsra lett járatva és onnan nincs feljebb, csak lejjebb, ez pedig tavaly elkezdődött, idén tetőzött, jövőre el is fog süllyedni.
Avatar
Castiel
Capitá del Barça
Hozzászólások: 954
Csatlakozott: 2012.07.11. 10:45:01
Tartózkodási hely: Csurgó

2013.04.27. 10:12:23

Lewandowski jó játékos de semmiképpen nem ide való ez nem több, nem kevesebb...az indokokat már elmondták/leírták hogy miért!
Amúgy tegnap-tegnap elött én azt olvastam,(sport.es) hogy a Barca vezetősége nyitott TS felé is egy kaput, mint opció, hiszen ha netalálántán a Dortmund megnyerné a Bl-t, (a döntőre már jó esélyük van) Hummels ára megduplázódna, pedig az alapból is magas. Így meg már lehet hogy Ts-árban jobb pozíciót jelenthetne.
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Avatar
zola8787
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3717
Csatlakozott: 2009.03.01. 20:08:51

2013.04.27. 10:07:56

socio66 írta:köze nem lenne a gyors, egyérintős játékunkhoz, azon meg csak mosolygok, hogy valaki még mindig középcsatárt hozna, azok után hogy három all-time elit ebből a fajtából megbukott nálunk.
Megbukott vagy megbuktatták? Villára mondhatjuk, hogy a sérülése buktatta meg. Eto'o-val mi volt a baj? Szerintem semmi, csak Pepnek nem tetszett. Ibrával mi volt a baj? Igaz Bojan kiszorította év vége fele a kezdőből, de akkoriban Bojan volt az 1ik legjobb formában lévő játékos. Első évében lőtt vagy 20 gólt, erre elküldik... Nem bukott itt meg senki, csak az átigazolási politikája a csapatnak ovis szinten van.
Ingyen mehetett Milito - Henry - Marquez?
Yaya CSAK egy 20as? Keirrisson-t mennyiért is hoztuk ide?.... Eto'o-t ingyen elengedni + fizetni rá vagy 60at? Szégyen...

Remélem idén rendbe tetszik a keretet és szépen feltöltik a hiányposztokat.
socio66

2013.04.27. 09:47:05

köze nem lenne a gyors, egyérintős játékunkhoz, azon meg csak mosolygok, hogy valaki még mindig középcsatárt hozna, azok után hogy három all-time elit ebből a fajtából megbukott nálunk.
Avatar
sörvirsli
Capitá del Barça
Hozzászólások: 577
Csatlakozott: 2013.02.22. 22:30:29
Tartózkodási hely: A tizenhatoson belül

2013.04.27. 09:35:45

Épp az imént olvastam,hogy L4wandowsk1 semmiképp nem akar hosszabbítani a Dortmunddal és egyelőre nincs fix klub aki 100 hogy vinné!Az ára "csak" 30-35 misi körüli és bár már régebb óta szimpatizálok a sráccal,szerda óta az egyik kedvencem lett. :)
Ráadásul ő is erőcsatár!
Tehát,miért olyan elképzelhetetlen lenne,hogy esetleg mi megszerezzük?
A vezetőség tehetetlensége/filozófiája miatt vagy egyéb okok vannak(anyagi)?
Nem lenne "egyedül" hiszen Hummels is esélyes!
Ha még se jönne Neymar vagy mondjuk túl sokat (50körül) kérnének érte akkor nem lenne jobb ide Lewa?
Na persze ha Neymar+ ő is ide jönne akkor jövőre átrobognánk egész Európán,mindegy milyen a védelmünk. :roll:
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Avatar
recrea
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6713
Csatlakozott: 2004.12.24. 23:38:21

2013.04.27. 09:10:06

Én is Neymar ellen vagyok/voltam, de két dologra ébresztett rá a szezon. Egyrészt a töketlen csatárteljesítmény miatt jó lenne egy olyan ember, aki beveri a helyzeteket, ő erre alkalmas lehet.
Másrészt (főként a keddi meccsen látottak miatt) szükség van vérfrissítésre, mert rohadtul biztosak a játékosok a helyükben, nincs itt semmiféle verseny.

Akkor viszont tökön szúrom magam, ha megvesszük Neymart, védőt pedig nem igazolunk. Erre mondjuk készüljön fel mindenki, mert 50 misi kiadása után kétlem, h költekezni akarunk, hacsak nem árusítunk jól (biztosan így lesz :roll: ), plusz a hatalmas akaratot sem látom a vezetőségen.

Igaz, kb. 2007 óta küzdünk a védelemmel, merthogy ennyi balfék gólt senki nem kap, mint mi, az ziher.

Nem akarok senki megbántani, de Messi nem fog kimenni jobbra, Levandowski-t meg felejtsük el. Ügyes, rohadt jól játszott, féltek tőle a realosok, de ismerjük az itteni viszonyokat.
Chello
Barça C
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2013.04.27. 08:56:31

2013.04.27. 09:03:43

Xavi001 írta:http://d3fsqtc6sy2z27.cloudfront.net/up ... b65a_large

Ez sem olyan rossz.
De kitudja, hogy Lewandowskinak, csak ez a meccse volt ilyen jó, vagy tényleg ilyen jó :)
Egy ilyen felállás nekem is tetszene, bár én nem adnék Alvesnek és Piquenek állandó kezdést... szertintem Montoya és Bartra sokszor jobban oldja meg a feladatát, és még van hova fejlődniük, rutint kellene szerezniük.
Avatar
Barcaman14
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4373
Csatlakozott: 2008.04.15. 16:40:28
Tartózkodási hely: Debrecen

2013.04.27. 08:14:46

Én is a Neymar ellenesek táborába tartozok. Nem szimpatikus számomra srác. Azt elismerem, hogy most már tényleg kell ide egy olyan támadó Messi mellé, aki igazi virtuóz és képes megosztani a védők figyelmét, plusz emellett még eredményes is. Minderre pedig tényleg a brazil tűnik a legmegfelelőbbnek, mert a tehetsége és az önbizalma megvan hozzá.

Több mint valószínű, hogy nálunk fog játszani és ha már mindenáron le akarjuk igazolni, akkor minél hamarabb ejtsük ezt meg, hogy a felkészülés elejétől kezdve a csapattal legyen. A tehetség nem tanulható dolog, neki ez megvan. Viszont az alázatra mindenkit meg lehet tanítani és ha van egy csöpp esze, akkor Titoék beleverhetik, hogy itt nem arról szól a dolog, hogy bohóckodok a pályán egy jót, hanem kőkeményen melózni is kell.

Hozzáteszem, sokkal nyugodtabb lettem volna, ha a srác akkor érkezik, amikor még Pep volt a mester.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Avatar
miihii
KHAL
Hozzászólások: 8429
Csatlakozott: 2008.04.23. 01:11:00
Tartózkodási hely: Zeg-Zeg-Zeg ZALAEGERSZEG

2013.04.27. 08:11:15

Lassan lepereg az idény és jön a várva várt uborkaszezon :D
Folyamatosan megy a sajtóban a matekozás, h ki mindenkire szemet vetettünk, amiből kb 10% lehet az, aki valóban szóba került és annak a fele az, akit valójában fontolgat(t)unk.

Minden bizonnyal fog érkezni legalább 2, de inkább talán 3(-4?) játékos, viszont akik főleg a reflektorfényben vannak, azok nem ilyen kétfilléres gyerekek. Ebbe meg beleszólhat a teszkós Rosell és a költségcsökkentés, ami miatt nagyon kíváncsi leszek kik mellett tesszük le a voksokat.

Neymar gyakorlatilag fél lábbal már itt van (ha minden igaz). Ha valós a 10 milliós letét, akkor még úgy 30-40 milla megy bele a bugiba.

Hummels van most nagyon csapatva, aki szintén olyan 30+-os tétel. Őt még el is tudom hinni, ellenben T. Silvával, aki 50 alatt semmiképp nem mozdítható, ráadásul jó helye van neki a PSG-nél, hisz már övé a csk szalag is, tehát ez kölcsönösen hosszabb távú együttműködést sejtet.

Végy egy jó kapust... Kb 20tól indul a licit sztem, akárki is legyen a célpont. (Ennél olcsóbban nem hiszem, h leakaszthatunk egy valóban megfelelő portást.)

Ez így cirka 90 méter, amit nem tudom, h kicsengetne e egy nyár alatt a Sanyi. Még akkor sem, ha nyilván megint aprólékosan kidolgozva részletekben csengetnénk.

Itt jön a képbe a másik oldal, az eladásból befolyó összegek, amik megtámogatnák a vásárlásainkat.
VV egyelőre vakfolt e téren, mivel a franc tudja mennyire taksálják/juk.
Rajta kívül egy másik érdekes játék lesz, h vajon kiktől fogunk megszabadulni és ismerve a csodálatos bizniszeinket eladási oldalon, nem apró kérdés, h mennyiért.

Ha valóban igaz a keretszűkítés, akkor nem ketten mennek a levesbe. Érdeklődve várom, h kikkel nem fogunk számolni és az ő helyükre hány opciónk marad vajon, tehát nem e kell azért vmi óccsóbb spíler még a keretbe, ami már 100 fölé tolja a kiadást. Vagy belenyúlunk a B-be és onnét töltjük ki a keletkezett űrt.

Érdekes móka lesz ez a nyári szünetben és nagyon alaposan meg kell rágni a dolgokat odafönt, fontos döntéseket kell meghozni, ráadásul jókat is :)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
connor
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 429
Csatlakozott: 2012.12.17. 22:18:01

2013.04.26. 22:58:24

Xavi001 írta:http://d3fsqtc6sy2z27.cloudfront.net/up ... b65a_large

Ez sem olyan rossz.
De kitudja, hogy Lewandowskinak, csak ez a meccse volt ilyen jó, vagy tényleg ilyen jó :)
Baromi erős kezdő. A gond annyi, hogy Messi nem tudom mennyire "'mozdítható" középről. Mert amúgy Lewandowski-nak (vagy bármelyik magasabbnak számító, de lassabb középcsatárnak) semmi értelme, mert a széleken "meghalna". Ha viszont a felvázolt struktúrában működne a csapat... bár halkan jegyzem meg, nem feltétlenül kellene Messinek mindig szélen lennie, mert Alves képes bejátszani az egész "jobbszárnyat".
Avatar
Capon
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5390
Csatlakozott: 2005.08.26. 20:17:06
Tartózkodási hely: Budapest VIII-XV-ker Rezervátum

2013.04.26. 22:44:50

Na tessék, ÉÉÉN :shock: :oops: arra szavaztam, hogy örülnék Neymarnak. Kész vége mindennek.
Bár egyből meg is hazudtolnám magamat, mert nem örülnék neki, de most úgy gondolom, hogy igen is szükség van valakire aki fel meri vállalni a párharcokat a védőkkel és nem arra vár, hogy majd mások megoldják helyette.
Mivel már annyira sem követem a többi bajnokságot mind eddig tettem így nem igen tudom ki segíthetne a csapaton ezen a poszton tehát a tarajosban látom a megoldást. Végül is nem kell ahhoz szeretnem, hogy itt játsszon.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Xavi001
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 455
Csatlakozott: 2008.05.28. 13:52:13
Tartózkodási hely: Debrecen

2013.04.26. 22:38:22

http://d3fsqtc6sy2z27.cloudfront.net/up ... b65a_large

Ez sem olyan rossz.
De kitudja, hogy Lewandowskinak, csak ez a meccse volt ilyen jó, vagy tényleg ilyen jó :)
Kép
lnorbi
Barça C
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2013.04.24. 08:43:53
Tartózkodási hely: Magyarország

2013.04.26. 22:25:41

Én egy Neymar,Thiago Silva párosnak örülnek.Bár tudom,hogy a kevésnél is kisebb rá az esély,hogy mindketten jöjjenek.
Avatar
Lionel85
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7126
Csatlakozott: 2007.08.11. 10:38:38
Tartózkodási hely: Budapest, Pestszenterzsébet

2013.04.26. 22:10:16

pitta19 írta:Hmmm érdekes... :roll:

Suarezt összeboronálták csapatunkkal.
http://hereisthecity.com/2013/04/25/lui ... barcelona/
Imádom, már régebben is eszembe jutott, hogy szívesen elnézném nálunk, csak agyatlan szegény...
99%-ig ki van zárva, hogy bármikor is idejöjjön! A magatartása a Barcelona etikai kódexébe nem illik bele. Amiket ő művel Angliában, azok mind kizárják azt, hogy bármikor is ideigazolhasson. A játéktudása megfelelő, de közben beleharap emberekbe és a többi, ezáltal kizárja magát, hogy idejöjjön. Pedig anno az FFT-ben nyilatkozta, hogy szívesen jönne Katalóniába. Még Ajax játékosként.
Kép
Kép
Kép
Avatar
Alexis9Sánchez
Jugador del Barça
Hozzászólások: 173
Csatlakozott: 2012.10.01. 15:10:29
Tartózkodási hely: Szolnok

2013.04.26. 20:22:37

pitta19 írta:Hmmm érdekes... :roll:

Suarezt összeboronálták csapatunkkal.
http://hereisthecity.com/2013/04/25/lui ... barcelona/
Imádom, már régebben is eszembe jutott, hogy szívesen elnézném nálunk, csak agyatlan szegény...
az kéne még,hogy ő idejöjjön. Jó játékos tényleg,de emberileg nagyon nagy 0! Én ilyen embert nem akarok nálunk látni! "Vámpírok" nem kellenek a csapatba! :D
Gareth Tello írta:Hummels, Neymar, Ter Stegen/Courtois.
Ámen! :wink: :twisted:



Szerk.: http://barcanoticias.blog.hu/2013/04/26 ... ore5248675

Vélemények? Szerintem esélytelen egyébként,bár örülnék neki....DE! szerintem 50millió alatt nem engednék el,annyit nem is fogunk adni érte az tuti,meg nem is kellene nekem annyiért,akkor már inkább Hummels. Ő szerintem 30-35ért jönne maximum. Plusz szerintem sokkal nem is rosszabb,vagy semennyivel se?! :) Plusz fiatalabb is,meg ha tavaly nem jött T. Silva,akkor már most se jöjjön,főleg annyiért! :roll:
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
nagyatyesz
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1020
Csatlakozott: 2009.06.02. 16:51:33

2013.04.26. 18:54:29

A Hummels és Neymar kettőssel én is meg tudnék békélni. Kapust meg lehet valami előszerződés-félével fogják megoldani és akkor marad Valdes. Ezt le is nyilatkozták. Biztos megvan már a kiszemelt, és tárgyaltak is vele. Lehet valahogy ingyen vagy olcsóbban meg tudjuk majd szerezni és ezért nem akarunk feltétlenül pénzt csinálni Valdesből. Egyébként ha idén nincs rá pénz, akkor inkább menjen jövőre ingyen, és vegyünk egy normális kapust!
Az biztos, hogy ha nem is sok mindenben, de változtatni kell a játékunkon. Nem emiatt a 4-0 miatt, mert ez már érett valahol, hiszen egész évben - néhány meccset elvétve - nem brillíroztunk. Az tuti, hogy Messi, mint egyedüli góllövő kevés, de a vezetőséget sem lehet hibáztatni, mert 2 éve mindenki istenítette Villát, Pedro szenzációs formában volt, kifizettünk 3x milliót Sanchezért...lenne ott opció, csak formán kívül vannak. Neymar azért lenne jó, mert nekem is Ronaldinhosnak tűnik (bár messze van tőle), és bal oldalon tuti bolondítaná az embereket. ez esetben én Jordi Alba oldalát tenném támadóbbá, akár Dani Alves kárára is. Az biztos, hogy mindkét szélen nem mehetünk ennyire előre, mert sok gólt kapunk ezekből. Abidal - Adriano párosból az egyiket eladnám. Abidal jól tért vissza, de nagyon át kell gondolni képes-e ilyen szinten játszani. Adriano meg sokat sérült, így max csereként vehető igénybe, ha bevethető. Középen meg igenis meg kell találni Cesc helyét, mert ő egy remek játékos, de nincs posztja jelenleg. A keret összetételét nézve szerintem nem kell túl sok igazolás, de azért néhány poszton fissíteni kell. Kíváncsian várom a nyarat...
Avatar
pitta19
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 327
Csatlakozott: 2006.08.25. 09:59:59
Tartózkodási hely: Acélváros

2013.04.26. 18:41:59

Hmmm érdekes... :roll:

Suarezt összeboronálták csapatunkkal.
http://hereisthecity.com/2013/04/25/lui ... barcelona/
Imádom, már régebben is eszembe jutott, hogy szívesen elnézném nálunk, csak agyatlan szegény...
Avatar
vargaakos
Capitá del Barça
Hozzászólások: 648
Csatlakozott: 2008.11.21. 15:47:12
Tartózkodási hely: Nagyszekeres/Budapest

2013.04.26. 17:59:01

bali 15 írta:
mert nem őt fogják kiszolgálni hanem neki kell majd Messit kiszolgálnia
Nem tudom, hogy nézted-e a múlt keddi meccsünket a Bayern ellen, de éppen akkor verték be az utolsó szöget ebbe "a szolgáljuk ki Messit" féle taktikába.
És nem Murinnnyósan rúgtak seggbe minket, hanem szerintem eléggé színvonalas játékkal.

Engem az idegesít rohadtul, hogy ezt a bukást már 2 éve előre lehetett látni, ez nem egy ilyen "na ugye, hogy én megmondtam" dolog, mert itt is mondták már egy csomóan: kell még legalább 1, csak 1!!! olyan kvalitású játékos a csatársorba akire az ellenfél védelme felkapja a fejét, mert Messi csak egy ember.

Az, hogy egy vkp-val játszunk az sokáig megengedhető volt, mert jó védelem biztosított mögötte. De most már az sincsen meg...
Pedig ez csak ilyen "na ugye én megmondtam" dologként értelmezhető. Amikor kb. 2 éve Zlatan helyett jött Villa, aki szórta rendesen a gólokat az előző csapatában, nem lehetett látni előre azt, hogy mostanra csak Messi lesz igazán gólképes. Szerintem egy olyan csatár kell, aki hatékonyabban használja ki a lehetőségeket, mint a mostaniak. Nem voltak itt gondok avval, hogy csak Messi kerül helyzetbe meccsenként, valóban ő többet, de nem csak emiatt ennyire hatékony. Azt akarom ezzel mondani, hogy a többi csatárnak is megvannak a lehetőségei a bizonyításra, kár, hogy mostanában nem használják ki ezeket.
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013
Hozzászólások: 5728
Csatlakozott: 2012.03.03. 19:01:12
Tartózkodási hely: Budapest

2013.04.26. 17:43:42

Szerencsére már nem először hozza le a sajtó, hogy Hummels és Neymar az első számú célpont a nyáron.
Barcelona has set the the wheels in motion on two counts: Neymar and Hummels.

Az viszont érdekes, hogy elvileg 20-25-öt fizetnénk Hummelsért, ami szerintem nem lenne elegendő. :D Megér ő többet is, ha ennyiért meg tudjuk szerezni, az nyilván nem probléma, de ha a BVB-nél azt mondják, hogy fizessünk harmincat, akkor perkáljunk, és ne keressünk valami ismeretlen, nagyon tehetségesnek mondott fiatal bekket helyette...

Hummels, Neymar, Ter Stegen/Courtois.
Avatar
bali 15
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2541
Csatlakozott: 2008.06.05. 20:18:25

2013.04.26. 13:08:11

mert nem őt fogják kiszolgálni hanem neki kell majd Messit kiszolgálnia
Nem tudom, hogy nézted-e a múlt keddi meccsünket a Bayern ellen, de éppen akkor verték be az utolsó szöget ebbe "a szolgáljuk ki Messit" féle taktikába.
És nem Murinnnyósan rúgtak seggbe minket, hanem szerintem eléggé színvonalas játékkal.

Engem az idegesít rohadtul, hogy ezt a bukást már 2 éve előre lehetett látni, ez nem egy ilyen "na ugye, hogy én megmondtam" dolog, mert itt is mondták már egy csomóan: kell még legalább 1, csak 1!!! olyan kvalitású játékos a csatársorba akire az ellenfél védelme felkapja a fejét, mert Messi csak egy ember.

Az, hogy egy vkp-val játszunk az sokáig megengedhető volt, mert jó védelem biztosított mögötte. De most már az sincsen meg...
Maxi
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1933
Csatlakozott: 2005.03.20. 15:49:59
Tartózkodási hely: Szolnok

2013.04.26. 12:59:55

visca el barca írta:
DaVeR írta:A lényeg, hogy ha Jönne Neymar szerintem közel se lenne olyan eredményes mint a Santosban mert nem őt fogják kiszolgálni hanem neki kell majd Messit kiszolgálnia és innentől kezdve ugyan ott tartunk mint Villa-val vagy bármelyik próbálkozásunkkal.
viszont lehet hogy a kiszolgálást jobban fogja csinálni mint villa, és ha kapu elé kerül nem fog hasra esni a labdában mint sanchez.
Meg Neymar nem is feltétlen befejező csatár...Inkább olyan Ronaldinho jellegű balszélső, ő sem feltétlen lőtt 40 gólokat.meglátjuk, hogy beválik-e(sztem igen, pedig nem szoktam bízni a peleronaldinhomaradona utódokban, de ő más lesz) mindenesetre a munchen ellen látszott, hogy kell valaki aki igenis húz egy váratlant és meg ver 1-2-3 embert, mert jelenleg Messin és Inin kivűl nincs ilyen a keretben.Hogy ez Neymar lesz és/vagy előrántanak valaki mást az okosok nekem mindegy, csak legyen(ek) valaki(k).Én beáldoznék akár kettőt is az Alexis/Pedro/Villa trióból...
Forca Barca
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7333
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2013.04.26. 12:58:32

Azt is jegyezzük meg Villa kapcsán, hogy a Valenciában milyen poszton játszott és nálunk hol játszik. Azért közel sem mindegy ha egy center középen vagy szélen játszik, úgyhogy én nem elsősorban arra fognám, hogy Messi alá játszanának. Sőt, azért Messi hányszor szolgálta ki Villát és hány olyan gólt lőtt a Bolha amit egyedül dolgozott ki. Szóval nagyon fals az a mindenki által hangoztatott duma, hogy azért nem eredményesek a támadóink mert Messi alá kell játszani.
Alexis sem volt soha egy gólgyáros, ő is inkább a mezőnyjátékban vette ki a részét + elvitte a védőket, megosztotta a figyelmet.
Neymar személyében egy olyan játékos jönne, akit végre posztra igazolnánk. Azt nem tudom mennyire lenne gólerős, de hogy megkavarná a védelmet az biztos és kiemelt figyelmet kapna a védőktől mondjuk Pedroval ellentétben. Plusz mindenkinek az a fixa idea-ja, hogy itt megennék a védők, mert Brazíliában könnyű cselezgetni. Viszont itt azért nem is olyan kiszolgálásban lenne része, mint odahaza.
TS szerintem esélytelen. A PSG-nek nem létszükséglet a pénz. A csapatkapitányuk, egy éve vették komoly összegért, sok idő van a szerződéséből és ő sem vágyik mindenképp ide. Kb. 50 misiért lehetne mozdítani (+ a fizetése sem lenne gyenge), de ez még az alsó határ. Egy Hummels-szel is nagy minőségi előrelépés lenne a védelem. És akkor ott van még Bartra, akiből ki tudja mi lesz. Piquére sem adtunk volna egy lyukas garast sem és a világverő válogatott alapembere lett.
3 minőségi igazolással én is elégedett lennék.

A távozók már fogasabb kérdés. Elől inkább Villa-t adnám el mint Alexist. A chilei mindkét oldalon tud játszani, a védőmunkája sokkal jobb, amire Neymar és Messi mellett és Alvessel egy oldalon szükség van. Egy évig még mindenképp marasztalnám, ha jövőre sem bizonyít, jöhet Deu helyette. Bár szívem szerint inkább pedro-tól válnék meg, de ezt úgysem lépik meg. Hummels vagy más védő érkezése esetén mehetne Abidal, esetleg kapna valami munkát a klubnál. A bal oldalra vannak elegen és egy jó igazolással középen is OK. (Piqué, Bartra, Hummels?, Masch, esetenként Puyol még egy évig)
Forca Barca!!!!
Válasz küldése