Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem pont a csíkok teszik széppé. Ez az egybeolvadt dolog nem igazán tetszik. Volt azért szörnyű mez, de ezzel nem vagyok kibékülve, kiváncsi vagyok milyen lesz a srácokon!bence-barca írta:Legutóbb a 2009/10 es mez tetszett, ami sűrűn vt csíkozva. Azóta egymást múlják felül.. először a sárga karimás, most az idei...most ez viszi eddig a leggagyibb díjat, amóra nézem a focit.
Ugyanezt tudom rá mondani az előzetes tervek óta. Olyan búcsús,kínai vercsaszi feelingcsababarca írta:Engem ez az átmenetes a búcsúkban kapható kamu mezekre emlékeztet. ott vannak ilyenek,hogy nincsenek élesen elválasztva a színek,hanem egybefolynak úgymond.
Mondjuk nagyon nem érdekel,de ez tényleg olyan vásári.
Szerintem mindenkinek csak ezzel az átmenettel van baja. Könyörgöm volt itt narancssárga,zöld,fekete, az a lehetetlen színű (rózsaszínes). De ez? Ez könyörgöm szerintem egy 5 éves gyerek nagyobb terveket állítani elő.kilibarca írta:Mindig ez van az új mezzel valakinek tetszik valakinek nem. Majd a játékosokon sokkal jobban mutat és ha ebben a mezben szerezzük vissza a bajnoki címet könnyebben megszereti mindenki. De abban azért reménykedek én is hogy az idegenbeli nem az a narancs átmenetes lesz egy ilyen átmenetes elég lesz.
Egyetértek! A játékosaink megszépítik!Capon írta:Nekem sem tetszik, de nem lesz annyira rossz.
Hamar megszokjuk szerintem.
Azért erre ne vegyünk mérget. Szerintem ez minden idők legrosszabb meze. Ezt bátran kijelentem. Ennél még akár a narancssárga is jobb.Capon írta:Nekem sem tetszik, de nem lesz annyira rossz.
Hamar megszokjuk szerintem.
El fanático írta:" Nike y el FC Barcelona ya han acordado presentar con todos los honores la camiseta de la nueva temporada.
La ya conocida, sólo lleva una y difuminada gran franja roja central." El mundo deportivo
Nike és a Barca már megegyeztek, hogy ez lesz a jövő évi hivatalos mez, amit május 22.-én be is mutatnak. Teszik mindezt azért - ha jól értem - mert kereskedelmi szempontok figyelembe vételével az is szóba került, hogy már Copa del Rey döntőt is ebben a mezben játszaná a Barca.
Cikk:
http://www.mundodeportivo.com/20120509/ ... 33280.html
El fanático írta:" Nike y el FC Barcelona ya han acordado presentar con todos los honores la camiseta de la nueva temporada.
La ya conocida, sólo lleva una y difuminada gran franja roja central." El mundo deportivo
Nike és a Barca már megegyeztek, hogy ez lesz a jövő évi hivatalos mez, amit május 22.-én be is mutatnak. Teszik mindezt azért - ha jól értem - mert kereskedelmi szempontok figyelembe vételével az is szóba került, hogy már Copa del Rey döntőt is ebben a mezben játszaná a Barca.
Cikk:
Na ez a beszéd, semmi V nyak. Nekem tetszik.El fanático írta:" Nike y el FC Barcelona ya han acordado presentar con todos los honores la camiseta de la nueva temporada.
Cikk:
Ne már! Mi a baj például ezzel?sjd írta:
szvsz én jobban szeretem viselni az ilyen mezeket, mint a gallérosat. annak nem látom semmi értelmét és sztem rosszul is néz ki
ha a semmi menő, akkor jahKash írta: Trendi az én mellkasszőröm...
Trendi az én mellkasszőröm...A Man UTD mezét ezért utálom, kockás, piros + V nyak fúúúj.messideco írta:Pedig az a trendiKash írta:Nekem kimondottan tetszik. Mindegy hogy milyen, csak a V nyaktól szokjunk már el.![]()
szvsz én jobban szeretem viselni az ilyen mezeket, mint a gallérosat. annak nem látom semmi értelmét és sztem rosszul is néz kiKash írta:Nekem kimondottan tetszik. Mindegy hogy milyen, csak a V nyaktól szokjunk már el.
Pedig az a trendiKash írta:Nekem kimondottan tetszik. Mindegy hogy milyen, csak a V nyaktól szokjunk már el.
a hazait még úgy ahogy megértem,de az idegenbeli is ??? hát a hazai sem egy szépség,de az a narancsos idegenbeli mez valami halál...Enjoy írta:Üssetek meg, de nekem tetszik, az idegenbeli is