2010.09.09 | Ádám napja van
Fórum
EUROBARCA.HU :: Téma megtekintése - A FIFA sorozat
Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció    ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzenetek   BelépésBelépés 

A FIFA sorozat
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 140, 141, 142  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> OnLine
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
zoli243player
Barça C

HozzászólásElküldve: 2010.09.08. 17:16:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hello!

Szerintem inkább bajnokság legyen mint Bl fifa 09-cel és mindig a hazai válaszon klubot elsönek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
maky
Barça C

HozzászólásElküldve: 2010.09.07. 22:43:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ozsimiki írta:
15-en regeltek, 6an írtak így-úgy véleményt,hogy nekik mi tetszene...

Többiek? ennél azért remélem jobban figyeltek majd a bajnokság alatt, máskülönben hamar megunom Laughing

Hali
Szerintem legyen bajnokság alapú. De esetleg amikor kijön a fifa11 és jó is maga a játék akkor mondjuk lenne 1 váltás arra...szóval elkezdenénk 1 rendes bajnokságot 09-el és ha minden okés az új játékkal akkor átváltanánk arra és ugyanúgy folytatódna a bajnokság csak a fifa11-el.
Csak egy ötlet arra hogy ha valaki úgy gondolja hogy 09el hosszú lenne a bajnokság...és egy kis "nehezítés" is hogy ki hogy tudna alkalmazkodni az új játékhoz Smile..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
MEMME89
Barça C

HozzászólásElküldve: 2010.09.07. 22:03:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

L.Messi 10 írta:
MEMME89 írta:
bence-barca írta:
bottlikakos írta:
Másolt cd-vel lehet online játszani?
EA fiókot csináltam,kérte a cd kódját,beírtam,de hibát jelzett.

Mit csináljak?Tudtok segíteni?Köszönöm. Confused

Nem lehet, ezért nem tudok már 4 éve online játszani... Confused

Bence az online fifához nem kell eredeti Fifa csak 1 hamachi nevű program. És nem kell regisztrálni semilyen EA fiókba.

Ez attól függ melyik FIFA-ra gondolsz? Mert 10-hez sz*r se kell. Elinditod a játékot és annyi hogy kell egy EA fiok, ami általában FIFA-soknak, NFS-es-eknek van. Belépsz a 10-be, bejelentkezel, beirsz egy kamu cd kulcsot kiirja hogy hibás cd kulcs, és már játszhatsz is. Én igy játszok kiadás óta vele, vagyis már nem mert fentvan az NB1 patch és azzal NEM megy. Sőt valakinél MSN és Xfire alatt sem megy a multi.

Én speciel a Fifa09-re és a Fifa10-re gondoltam, mert egyikhez sem kell semmilyen EA fiók, meg eredeti CD keyek. Simán letöltöd bárhonnan a Fifa09 vagy 10et és mind2-őt tudod játszani hamachin, mindenféle online regisztrációs kód nélkül.
Vissza az elejére
L.Messi 10
Jugador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.09.07. 16:54:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ozsimiki írta:
L.Messi!

szntem a 09re gondolt,de más fifánál is megoldás a hamachi, viszont az általad írottak alapján 10hez még az se kell. Mindenesetre egyik se kerül pénzbe.

Ha 9 akkor sry, és ja egyikhez se kell pénz, és ez a lényeg! Very Happy

Viva El Barça! Viva El Catalunya!
Gracias Hans Gamper!
Vissza az elejére
ozsimiki
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2010.09.07. 15:20:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

L.Messi!

szntem a 09re gondolt,de más fifánál is megoldás a hamachi, viszont az általad írottak alapján 10hez még az se kell. Mindenesetre egyik se kerül pénzbe.

Eurobarca Fifa bajnokság oldala: http://eurobarcafifa.atw.hu/

Hallatlan helyzet, hogy halatlan hely homályosítja halhatatlannak hitt halaid hulláit, hiszen hülye halak hetekig halélelem hiányában háltak, holtukat hozva hamar.
Vissza az elejére
gergo9
Entrenador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.09.07. 15:14:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ozsimiki írta:

Többiek? ennél azért remélem jobban figyeltek majd a bajnokság alatt, máskülönben hamar megunom Laughing

Nekem mindenképp a BL szisztémára épülő versenysorozat tetszene, a legjobb nyer így is ugy is , más meg nem számít, rövidebb lenne, rugalmasabb lenne. Könnyebben szervezhető is sztem, nem kell mindenféle tabellával , számokkal bajlódni. Jön nem sokára a 11 , elég tetszetősnek néz ki abból majd csinálunk egy bajnokságot megint.
Vissza az elejére
L.Messi 10
Jugador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.09.07. 15:06:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

MEMME89 írta:
bence-barca írta:
bottlikakos írta:

Bence az online fifához nem kell eredeti Fifa csak 1 hamachi nevű program. És nem kell regisztrálni semilyen EA fiókba.

Ez attól függ melyik FIFA-ra gondolsz? Mert 10-hez sz*r se kell. Elinditod a játékot és annyi hogy kell egy EA fiok, ami általában FIFA-soknak, NFS-es-eknek van. Belépsz a 10-be, bejelentkezel, beirsz egy kamu cd kulcsot kiirja hogy hibás cd kulcs, és már játszhatsz is. Én igy játszok kiadás óta vele, vagyis már nem mert fentvan az NB1 patch és azzal NEM megy. Sőt valakinél MSN és Xfire alatt sem megy a multi.

Viva El Barça! Viva El Catalunya!
Gracias Hans Gamper!
Vissza az elejére
MEMME89
Barça C

HozzászólásElküldve: 2010.09.07. 15:00:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bence-barca írta:
bottlikakos írta:

Vissza az elejére
MessiFan
Director del Fútbol

HozzászólásElküldve: 2010.09.06. 18:38:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ozsimiki írta:

Nekem úgy lenne a legjobb ha BL szerűen menne a bajnokság.
4-es csoportok lennének kivéve 1-et mert ott 3-an lennének és mindig az első 2 jut tovább. Mit számít hogy esetleg a legjobb kieshet? Pont ez a lényeg benne Very Happy.
Ja és nekem leginkább a hétvége a jó vagy kedd szerda este.

http://www.hbmeteor.eoldal.hu/ Nézzétek meg!
Sig by: Poldi Ava by: K88
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
bence-barca
Capitá del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.09.06. 18:32:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bottlikakos írta:

Forca Barca!
"Nem fogom vesztegetni rá az időmet, s nem fogok búcsúzkodni. Örülök, hogy egy másik helyre igazolhatok" - Ibra Pep-ről a távozásnál
Vissza az elejére
ozsimiki
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2010.09.06. 17:46:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hallatlan helyzet, hogy halatlan hely homályosítja halhatatlannak hitt halaid hulláit, hiszen hülye halak hetekig halélelem hiányában háltak, holtukat hozva hamar.
Vissza az elejére
sjay
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.09.05. 20:33:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ge3yra írta:
fent van torrenten a fifa 11 Very Happy

Fake, ezt nem nehéz kitalálni Wink

Filmelemző Blogunk
Hattrickom
Vissza az elejére
Messidona10
Jugador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.09.05. 20:27:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ge3yra írta:

Kizárt dolog, mivel még kész sincsen... Még legalább 1 hét, mire befejezik, legalábbis én ezt olvastam.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Zsolti95
Barça B

HozzászólásElküldve: 2010.09.05. 20:20:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hol?
Vissza az elejére
ge3yra
Barça B

HozzászólásElküldve: 2010.09.05. 20:16:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
30dani
Barça C

HozzászólásElküldve: 2010.09.05. 16:58:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok nekem is mind1 mi indul de bajnokság alapu jobb lenne Rolling Eyes
Freedom7
Barça C

HozzászólásElküldve: 2010.09.05. 16:36:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én új vagyok itt,de jelentkeztem a bajnokságra.
Páran ismernek más oldalról.
Nekem mindegy hogy lesz,csak szóljatok.
Ha bármi hír van,Ervin,MEMME,Zoli722 elér engem hamán.

Várom a kezdést,köszi.
Vissza az elejére
ozsimiki
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2010.09.05. 15:54:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nem bonyolítjuk, nem lesz keretfrissítés. 09es bajnokság, 09es játékkal,és játékosokkal. ez van.

Vissza az elejére
zoli722
Barça C

HozzászólásElküldve: 2010.09.05. 14:36:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A fifa09 bajnoksághoz szólnék hozzá.Nos nekem mind1 a lebonyolítási forma BL stílus, vagy mindenki mindenki ellen bajnokság.Viszont az új keretekkel való játékról ejtenék pár gondolatot.1.Lesz aki nem tudja majd alkalmazni a fifa db t nekik segíteni kell majd.2. Az új keret, tapasztalatból tudom nem lesz teljes, úgy értem egyik csapat normálisan meg lesz csinálva a másik félkész állapotban lesz.És azt is tudom elég vontatottan készül mert babrás sok a meló vele.Ha új keretekkel játszunk akkor mindenképp az kell hogy akármilyen csapattal lehet egy játékos, elhárítva azt a hibát ezzel hogy esetleg valaki egy félkész hiányos csapatot kapna. Silenced Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
bottlikakos
Jugador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.09.05. 14:04:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
Vissza az elejére
FCBMessi19
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.09.05. 13:58:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ozsimiki írta:
MEMME89 írta:
Szerintem pedíg olyan bajnokság kéne, hogy mindenki játszik mindenkivel, mert igazán csak így derül ki, hogy melyik játokos volt a legjobb. Mert a kieséses redszerben akár úgy is alakulhatnak a dolgok, hogy a 2 legerősebb összekerül már a negyeddöntőben és kiesik az egyik esélyese a bajnokságnak. Abban, hogy a mostani játékoskeretekkel játszunk, abban én is benne lennék, ha van aki megcsinálja a db-t. A csapatválasztásról a véleményem pedíg az, hogy mindíg a hazai játékos válasszon először csapatot és utána pedíg a vendég. Remélem abben a bajnokságban nem lesznek olyan emberek aki nem tudják megoldani azt, hogy gazdák is tudjanak lenni, meg csatlakozni is tudjanak, mert ez bonyodalmakhoz vezethet. És a meccsek után kommentek írása az nagyon jó lenne! Ezt én is mindíg szoktam csinálni hamachin, igaz páran nem szeretik de sztem jó kielemezni a meccseket. Én is várom a fejleményeket.
Addígis: Hajrá BARCA!!!

Egyetértek, előző bajnokság azért is nézett ki,úgy ahogy. Akkor azt hittem fullra az én ötletem az,hogy mindig hazai csapat válasszon először Smile ezek szerint más bajnokságokban is ez a szokás?Very Happy + a nyilatkozatokat is bevezettem, az tuti,hogy maradni is fog.

sokan azért nem fognak szavazni a táblázatos bajnokságra,mert az előző elhúzódott pár hanyag ember miatt, pedig ha tartanánk a heti 2 meccset, simán megoldható és élvezetesebb lenne az.

majd meglátjuk

Nem,másik fifás oldalra is én hoztam be,a te ötleted alapján. Very Happy Szóval megnyugodhatsz,fullra a te ötleted. Laughing

Vissza az elejére
forlán10
Jugador del Barça

HozzászólásElküldve: 2010.09.05. 13:55:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azt nem tudjátok hogy Fifában menedzser módban miért mindig a berlini stadionban van a BL-döntő??
ozsimiki
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2010.09.05. 13:55:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

MEMME89 írta:
Szerintem pedíg olyan bajnokság kéne, hogy mindenki játszik mindenkivel, mert igazán csak így derül ki, hogy melyik játokos volt a legjobb. Mert a kieséses redszerben akár úgy is alakulhatnak a dolgok, hogy a 2 legerősebb összekerül már a negyeddöntőben és kiesik az egyik esélyese a bajnokságnak. Abban, hogy a mostani játékoskeretekkel játszunk, abban én is benne lennék, ha van aki megcsinálja a db-t. A csapatválasztásról a véleményem pedíg az, hogy mindíg a hazai játékos válasszon először csapatot és utána pedíg a vendég. Remélem abben a bajnokságban nem lesznek olyan emberek aki nem tudják megoldani azt, hogy gazdák is tudjanak lenni, meg csatlakozni is tudjanak, mert ez bonyodalmakhoz vezethet. És a meccsek után kommentek írása az nagyon jó lenne! Ezt én is mindíg szoktam csinálni hamachin, igaz páran nem szeretik de sztem jó kielemezni a meccseket. Én is várom a fejleményeket.

Egyetértek, előző bajnokság azért is nézett ki,úgy ahogy. Akkor azt hittem fullra az én ötletem az,hogy mindig hazai csapat válasszon először Smile ezek szerint más bajnokságokban is ez a szokás?Very Happy + a nyilatkozatokat is bevezettem, az tuti,hogy maradni is fog.

sokan azért nem fognak szavazni a táblázatos bajnokságra,mert az előző elhúzódott pár hanyag ember miatt, pedig ha tartanánk a heti 2 meccset, simán megoldható és élvezetesebb lenne az.

majd meglátjuk

Vissza az elejére
MEMME89
Barça C

HozzászólásElküldve: 2010.09.05. 13:37:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
FCBMessi19
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2010.09.05. 13:33:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

vargaakos írta:
Én úgy gondolom elég lenne egy BL formájú bajnokság. Az előzővel is voltak gondok. Ez mindenképp gyorsabb és egyszerűbb. (nekem az időm is kevesebb) Szerintem a "névvel" való játék mindenképpen jobb. A csapatválasztás így nem befolyásolja nagyon az eredményt.
Viszont egy újítást felvetnék. A jelentkezők nevei ismerősök nekem más fifás oldalakról. Ők talán értenek az adatbázis szerkesztéshez így lehetne a mostani játékoskeretekkel is játszani. Szerintem mindenképp jobb lenne, ha ez megoldható.
A meccs utáni nyilatkozatok maradhatnának. Én mindig szívesen olvasgattam a véleményeket a meccsekről.

Részemről kb ennyi, várom a fejleményeket.

Most én is készítek egy mostani adatbázist egy másik fifás oldalhoz,de elég lassan megy. Eddig kész van a Barca,Real Madrid,Manchester Utd.,Chelsea,Pool,Arsenal,City. És részben az Inter,Ac Milan,Juventus. Ezek után még jönnének más csapatok is pl.Roma,Bayern,Atletico Madrid stb. Ezzel a mostani db-vel kapcsolatban meg annyi a probléma,hogy én nem csak igazolásokat,meg kezdőcsapatot csinálok benne,hanem pl. egy játékos értékének a növelését,csökkentését.(pl.Pique 86-os.) És nem biztos hogy mindenkinek tetszik az egyes játékosok értéke,stb. Felőlem lehetne ezzel a db-vel játszani,csak időbel szóljatok,mert akkor kicsit bele kell húzzak. Várjuk a többi játékost is,hogy mit mond. Wink
Üdv mindenkinek.
Szerk:Sztem is jó egy csoportkörös,továbbjutós bajnokság. Smile

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> OnLine Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 140, 141, 142  Következő
1 / 142 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.