Arthur: Közel a megegyezés?

Már tárgyalnak a Gremióval | A Barça 30 millió eurót ajánlana

Katalán és brazil sajtóértesülések szerint jelentős lépések történtek az elmúlt 24 órában a brazil Arthur Melo leigazolásával kapcsolatban, és az árat illetően már nincsenek áthidalhatatlan különbségek. Ennek ellenére korántsem tekinthető még lezártnak az ügy.

A Gremio eleinte csak az 50 milliós kivásárlási áron adta volna el a játékost, ám a brazilok egyik vezetője elárulta, hogy a dél-amerikai klub anyagilag nem áll a legstabilabb lábakon, így már hajlandó is egyezkedni.

Ami a katalán egyesület álláspontját illeti, a Barcelona 30 millió euróért hozná a fiatal brazilt, viszont a dél-amerikai együttes ennél azért többet akar, és a legfrissebb információk szerint csak 36 millió euró környékén válna meg a játékosától.

Az biztos, hogy nem érkezne még most télen Arthur, hiszen mindhárom nem EU-s hely be van telve a Barcelonánál, ezért mindkét fél előnyére válna, ha legalább a szezon végéig marad Brazíliában.

A nézeteltérés a transzfer konkrét realizálásának időpontját illetően van: a Gremio 2018 decemberéig tartaná kötelékeiben a középpályást, a Barça ellenben nem akar várni addig, és már a nyáron szívesen hozná a brazilt.