Az öltöző Thiagót szeretné?

A volt csapattársak szívesen látnák | A Bayern csak jó ajánlat esetén adná el

Német sajtóértesülések szerint a korábbi barcelonai középpályást, Thiagót könnyen lehet, hogy elengedné a Bayern München egy jó ajánlat esetén, miután az új edző, illetve az elnök tervei között nem biztos, hogy szerepelne a spanyol válogatott játékos.

Thiago leigazolásában lehet logika, hiszen Münchenben sokat érett a játéka, fejlődött a játék különféle aspektusaiban, különösen védekezésben. Az Iniesta távozása után keletkezett űr betöltésére pedig nem sok ideálisabb opció van jelenleg az átigazolási piacon, és noha Arthur érkezik majd a csapathoz, benne van a pakliban, hogy nem váltja meg a világot a brazil Barcelonában.

Mindenesetre a hírek szerint több Barcelona-játékos beszélt Bartomeu elnökkel, hogy próbálják meg leigazolni Thiagót, mert szívesen látnák vissza a volt csapattársat, aki sportszakmai- és családi okokból szeretne visszatérni Katalóniába. A játékos egyébként továbbra is tartja a kapcsolatot több Barcelona-játékossal, mint például Albával, Piquével, Busquets-cel vagy Sergi Robertóval, akikkel gyakran találkozik Spanyolországban is.

Ahhoz viszont, hogy reális legyen Thiago leigazolása, több játékost kellene jó áron értékesítenie a Barçának, hiszen Griezmann valószínűleg érkezik a nyáron 100 millió euróért, ami miatt nem fog maradni elegendő összeg a klub kasszájában. Thiagóért egyébként körülbelül 80 millió euró körüli összeget szeretne kapni a bajor csapat, amit habár szinte biztos, hogy nem tudna megfizetni a Barça, de ha végül komolyan gondolják a leigazolását, akkor 50-60 millió euró között akár meg is állhat a licit.