Cillessen: „Türelmesen várnom kell”

Nem fog a klub fölé nőni | A Liverpool és az Arsenal figyeli

Az FC Barcelona holland kapusa, Jasper Cillessen először beszélt a Premier Leauge különböző klubjainak érdeklődéséről. A Liverpool és az Arsenal érdeklődik leginkább a hálóőrért, aki a Barcelonában leginkább a Király Kupában kapott lehetőséget, és többet szeretne játszani, bár elismeri, hogy boldog a klubnál. A holland válogatott a minap Olaszországgal játszott egy barátságos mérkőzést, ami után beszélt Cillessen a Fox Sports-nak.

„Azt hiszem, hogy jól játszottam a Copa del Rey-meccseimen. Türelmesen várnom kell. Az egyetlen dolog, amit tudok, hogy a Barcelona nem fog eladni engem. Az Arsenal és a Liverpool nem rossz csapatok, de ha a Barcelona azt mondja, hogy ‘Szeretünk’, akkor elfogadom a döntést, és folytatni fogom. Megvárom a július 16-ot, amikor visszatérünk, hogy meglássuk, hogy döntöttek. Nem tudok semmit. Ha a klub meg akar tartani, el fogom fogadni. Ötéves szerződést írtam alá velük.”

Cillessen ebben a szezonban 11, tavaly pedig 10 mérkőzésen lépett pályára a Barcelona színeiben. Egy biztos, a 29 éves kapusnak 60 millió eurós kivásárlási ára van, és ha a Barça nem akarja eladni, akkor az érdeklődő csapatoknak ennyit kell letenniük érte az asztalra.