Caparrós: „Jelenleg Lenglet a Sevilláé”

A sportigazgató állítása szerint nem volt még különösebb kapcsolatfelvétel Lenglet irányába

A Sevilla együttese a következő szezonban új edzővel vág neki az idénynek, méghozzá a mögöttünk hagyott évben még a katalán Gironát irányító Pablo Machínnal, így kérdéses, hogy milyen Sevillát fogunk látni szeptembertől. A klub sportigazgatója, Joaquín Caparrós nyilatkozott a madridi ‘MARCA’-nak, és megerősítette, hogy Lenglet – akiért hevesen érdeklődik a Barcelona – egyelőre továbbra is a Sevilla játékosa.

Ebben a pillanatban Lenglet a Sevilla játékosa. Amikor a Barcelona érdeklődést mutatott egy Sevilla-játékost iránt, volt egy hívás az elnökök között. Eddig ez a hívás nem érkezett meg Sevillába. Nem érkezett ajánlat sem Banega, sem N’Zonzi iránt. Ha valaki ajánlatot tesz, akkor kapunk egy emailt. A feltételekről még majd egyeztetni kell, de nem volt még semmilyen kapcsolatfelvétel.

Caparrós természetesen úgy nyilatkozik, ahogy az a Sevilla érdekeit szolgálja, ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy ha a kiszivárgó hírek alapján a Barcelona tényleg kifizetné Lenglet kivásárlási árát, úgy nem is kell majd egyezkednie a Sevillával, hiszen 35 millió euróért cserébe kivásárolhatja a franciát a szerződéséből.