Megújult az Eurobarca!

MEGÚJULÁS

Hosszú hónapok után elkészült a megújult Eurobarca.hu, mely reméljük elnyerte tetszéseteket. A korábbiakkal szemben egy lényegesen egyszerûbb rendszerû, és sokoldalúbb szolgáltatásokkal bíró oldallá lett Magyarország legnagyobb FC Barcelona site-ja.

Van ami nem változik, így például a hírszolgáltatás. Az utóbbi napokban, hetekben megszokott napi hat-hét hírt mostantól garantáljuk, de reményeink szerint a késõbbiekben még tovább bõvül ezen terület. Sajnos pillanatnyi rossz hírrel is szolgálnunk kell: Az oldal különbözõ szolgáltatásai még többségében nem indultak el, de erre már nem kell sokat várni, mert 2-3 héten belül minden szolgáltatás mûködni fog. A lehetõségek folyamatosan bõvülnek majd, tehát több terület már napokon belül elérhetõvé válik.

Még egy, maximum két napig új ablakban nyílik majd meg az új fórum. Ez a fórum hivatott betölteni a hozzászólások elvonásával keletkezõ ûrt, s reményeink szerint itt kultúráltabb formában, egyszerûbben tudtok majd eszmét cserélni, bármivel kapcsolatban ami számotokra érdekes. A fórum használatához regisztrálnotok kell, mely azért is ajánlott, mert a regisztráció a további szolgáltatásokhoz is szükséges lesz, valamint csak így kaphatjátok majd meg heti hírlevelünket.

Mint látható, a hírelrendezés jelentõsen megváltozott: Mostantól a fõoldalon a legutóbbi tizenhat cikk lesz látható, de az aloldalakon majd az összes, adott sporthoz tartozó írás megtalálható lesz. Mostantól mindig lesz szavazás is az oldalon legalább egy kérdésben. Mindenkit bíztatunk a fórum használatára, de ugyanakkor már most jelezzük, hogy azokat akik nem megfelelõen veszik igénybe ezen szolgáltatást, kizárással sújtják az adminisztrátorok. A fórumozóknak a minél elõbbi regisztrációt javaslom, mert biztos vagyok benne, hogy néhány becenévre igen sokan pályáznak.

Mindenkinek jó szórakozást kívánok az új Eurobarcához, s az Eurobarca csapata azon lesz a jövõben, hogy mindenki elégedetten használhassa szeretett csapatunk magyar oldalát. Az oldal mûködéséért köszönetet szeretnék mondani minden munkatársunknak, akik nélkül nem jöhetett volna létre ezen új oldal sem, s külön köszönet jár Forró Balázsnak az oldal elkészítésében végzett hatalmas munkájáért.

Záborszky Iván