Ti jöttök! – Eurobarça olvasói felmérés

Mondjatok véleményt - várjuk az ötleteket, kritikákat

Kedves Olvasók,

korábban eddig kevés alkalommal volt lehetõségetek arra, hogy elmondjátok a véleményeteket az Eurobarça mûködésével kapcsolatban, beleszóljatok az oldal alakításába, de hamarosan új fezetet nyílik a honlap életében, amibe szeretnénk titeket is bevonni – mégiscsak nektek szól az oldal és nektek írjuk a megjelenõ cikkeket.

Egyrészt, ahogy nemrég beszámoltunk róla, szép lassan megalakítjuk a hivatalos szurkolói klubunkat, a Penya Blaugrana Budapestet, másrészt pedig az alapoktól kezdve újraépítjük a honlapot (ez már folyamatban). Ebbõl ti elõször a dizájnban fogtok változást látni, mi viszont a motorháztetõ alatt is rengeteg újdonságot fogunk tudni haszálni. A külsõ mellett aztán szeretnénk a belsõben is megújulni, tartalmakban, funkciókban is valami újat hozni az eddigi színvonal megtartása mellett.

Ehhez szeretnénk tõletek egy kis visszajelzést kérni: mondjátok el mit szerettek a mostani oldalban, mit nem szerettek benne; mit hiányoltok belõle vagy változtatnátok rajta, legyen szó akár a cikkekrõl, akár a megjelenésrõl, hogy minél többet tanulhassunk belõlük, megvalósítsuk õket és kicsit megismerjünk titeket is. Most néhány kérdés erejéig ti lehettek a fõszerkesztõk Iván helyett! 🙂

A kérdõív kitöltése kb. 10 percet vesz igénybe – 3 nagyobb szekcióból áll: az elsõben téged, mint Barcelona szurkolót szeretnénk megismerni, utána a honlappal és a cikkekkel kapcsolatban mondhatod el a véleményed, végül pedig az induló szurkolói klubbal kapcsolatban és Barcás ereklyék vásárlása kapcsán kérdeznénk néhányat. A kérdõív név nélkül, teljesen anonim módon kitölthetõ.

A kérdőívet ezen linken tudjátok kitölteni: https://goo.gl/forms/MlCAASb3zAYbLK3q1

A segítségeteket elõre is köszönjük!

Üdvözlettel:
Eurobarça Team