Megújult az EuroBarça

Mi nem változik, mi új? | Mobil verzió, Feed, Versenynaptár...

Hosszú szünet után 2017-ben ismét megújul az EuroBarça, mely reményeink szerint a változások ellenére továbbra is ott lesz a kedvenc oldalaitok között, sőt, még jobban fogjátok szeretni, még többször fogtok feljönni a site-ra. Tudjuk, hogy a változásokat általában nem szeretjük, de abban igyekszünk segíteni, hogy mit és hol találtok meg nálunk mostantól.

Mobil vagy asztali?

Sok kritikát kaptunk azért joggal, hogy nincs mobil nézete az oldalunknak, úgyhogy ezen változtattunk. Az új Eurobarçát nézheted mobilról, tabletről vagy pc-ről, mindig úgy kell megjelenjen a tartalmunk, hogy a böngészés nem jár plusz nehézséggel.

Azoknak pedig, akik mobilról is szeretik a teljes, asztali számítógépes verziót nézni, vagy csak egy pillanatra szeretnék megnézni, hogyan néz ki a címlapunk az adott pillanatban, a mobil nézetünk alján válthatnak asztali verzióra.

Ami nem változik

A hitelességre és objektivitásra épülő minőségi tartalom reményeink szerint ugyanolyan lesz, mint eddig. Továbbra is a tartalmunk a lényeg, ezt fogjátok a legkönnyebben elérni a továbbiakban is.

Továbbra is kattintás nélkül egy pillanat alatt megtalálhatjátok, hogy mikor és ki ellen játsszuk a következő meccsünket és nem változik a fórum sem, tehát oldalon belül mindenről tudtok véleményt formálni – kulturált formában.

Ami új: Feed

Rövidhíreket, gyors bejegyzéseket eddig a Twitter falunkra írtuk, mostantól egy saját feedet is találtok a site-on belül, ahol ugyanúgy megtaláljátok a saját bejegyzéseinket, ahogyan a Barcelona játékosainak legjobb, legfontosabb megnyilvánulásait is a közösségi médiában.

Ugrás a videós tartalmakban

Eddig is voltak videós anyagaink, ezt követően is lesznek, de lényegesen több, és főleg strukturáltabb formában. A főoldalon találtok egy Videótárat, amelybe minden érdekes videó bekerül, ami a csapat életével kapcsolatos, kivéve a mérkőzések összefoglalóit.

A meccsek összefoglalóit ugyanis szerettük volna, ha mindig úgy találjátok meg, hogy ne kelljen keresnetek. A Barcelona összes meccsének videós beszámolóját elhelyeztük a Videótéka menüpontban, illetve ha konkrét meccs összefoglalóját keresitek, ezt eléritek az új, versenynaptár menüpontunkból is, ahol minden, már lejátszott meccs összefoglalója elérhető.

Versenynaptár sem volt eddig

Persze kellett volna, hogy legyen, de ezen utólag már nem tudunk változtatni. Most mindenesetre a teljes szezon menetrendjét megtaláljátok a menüből elérhető versenynaptárban, ahol hónapok szerint megtalálható az összes mérkőzés, és a már lejátszott meccsek esetében az adott találkozóhoz tartozó összefoglaló írás valamint videós összefoglaló is.

Tabellák

A Liga tabelláját eddig is elérhettétek az Eurobarçán, most már a BL-tabella is felkerült a Tabellák menüpontba, illetve mindkét sorozat góllövőlistája is mindig a friss állapotot tükrözi.

Játékoskeret és játékos oldalak

Eddig is volt játékoskeret, kaptunk is érte sok jogos kritikát, hogy miért nem frissítjük rendszeresebben. Most amellett, hogy erre tartós megoldást találtunk, minden játékosról készítettünk egy-egy oldalt, ahol a legfontosabbakat igyekszünk bemutatni mindenkiről.

Tippjáték

Ami számunkra is szomorúság, hogy a tippjátékot a korábbi formájában nem tudtuk áthozni (és egyelőre átmeneti jelleggel feltámasztani sem), cserébe viszont jövőre ezen a fronton is erősíteni fogunk – új rendszerrel és nyereményekkel várunk majd vissza mindenkit.