Mundial 2018: Tippjáték az EuroBarçával!

Értékes nyeremények a legjobbaknak | Sokrétű pontrendszer

Az Eurobarça újraéleszti a hosszú éveken keresztül kiválóan működő, nagy népszerűségnek örvendő, ám az oldal újraszabásával ideiglenesen megszüntetett tippjátékát, és a vállalkozó szellemű olvasóink már az oroszországi világbajnokságon is próbára tehetik a szakértelmüket. A tippjáték a legkönnyebben a menüpontból lesz elérhető, illetve alább megtalálható a közvetlen elérési link is. 

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor izgulsz egy-egy meccs eredménye miatt, mert fogadtál rá, vagy mert egy tippjátékban pontosan azt az eredményt jósoltad meg, ami éppen a mérkőzés állása. 1-0, pont erre fogadtál, izgatott vagy, és alig várod már, hogy vége legyen a meccsnek. Habár a csapatod kissé defenzív lett, de ezt sem bánod, mert jön a „szelvény”. Aztán vagy marad az eredmény, és boldogan öklözöl egyet örömödben, vagy az utolsó pillanatokban a kapus kap egy potyagólt, te pedig fel tudnál robbanni. Hiába a frusztráltság, ez az érzés sokakat rabul ejt, és talán ez az, amiért annyian űzik ezt a „sportágat”.

Az Eurobarça éppen ezért újraéleszti az oldalunk ráncfelvarrásával ideglenesen megszűnő tippjátékot, és a fenti adrenalint kedvelők már a következő hónapban kezdődő világbajnokságon tesztelhetik elemzői és szakértői képességeiket. Mi több, úgy döntöttünk, hogy megfejeljük a fenti érzést, és hogy nagyobb legyen a tét, a tippjátékban résztvevők értékes nyereményekért is versengenek majd.

A tippjátékot tehát vagy a főoldalon található menüpontból érhetitek el, vagy a következő linken keresztül juthattok el hozzá, ahol minden részletet megtudhatnak az érdeklődök: http://tipper.io/en/eurobarca-vb-tippjatek-5b0725dcb08ba/?join_code=dcac0a06b162df9d61c458067dd53348