Július 16-án kezdik az előszezont

Három barátságos mérkőzés az USA-ban

Július 16-án kezdi meg a maga előszezonját az FC Barcelona, majd nyolc nappal később már az USA-ba fog repülni a csapat. Messiék 12 napig fognak ott tartózkodni és három barátságos mérkőzést is le fognak játszani, méghozzá a Tottenham, a Roma és az AC Milan együtteseivel.

 

 

Az FC Barcelona előszezonja július 16-án kezdődik azon játékosok számára, akik nem vesznek részt ezen a nyáron a világbajnokságon. Először elvégzik a szokásos orvosi vizsgálatokat, majd elkezdik az edzéseket. Nyolc nappal később a Barça az USA-ba fog utazni, pontosabban a Nike központjába egy háromnapos edzőtáborba. A katalánok három barátságos mérkőzést fognak játszani 12 nap alatt, mielőtt augusztus 5-én visszatérnek Barcelonába.

A Barça az International Champions Cup keretén belül július 28-án találkozik a Tottenhammel Los Angelesben, az AS Romával Dallasban július 31-én, végül pedig Kaliforniában játszanak az AC Milánnal augusztus negyedikén. Ezen kívül minden bizonnyal lesz még egy Gamper-kupa mérkőzésük, aztán jön a Spanyol Szuperkupa-döntő, majd augusztus 18-19-én kezdődik a La Liga első fordulója.