Iniesta: élőképpel búcsúzik a Camp Nou

A vasárnap esti, Sociedad elleni mérkőzésen lesz látható a mozaik | "Örök Iniesta"

Az FC Barcelona egy élőképpel is el kíván majd búcsúzni a klubtól 22 év után idény nyáron távozó Andrés Iniestától. A mozaik vasárnap este, a Real Sociedad elleni bajnoki találkozó előtt lesz látható a Camp Nouban, és az ‘Örök Iniesta’ felirat lesz rajta látható. 

Amint arról már beszámoltunk, első körben az egyesület pénteken, vagyis május 18-án egy nyilvános sajtóeseményen vesz búcsút a már a klub élő legendájának tekinthető labdarúgótól. Ezen az eseményen az első keret egésze, korábbi társak, családtagok, valamint a klub legfelsőbb vezetése is jelen lesz a Camp Nou egyik termében. Az Iniestát övező tiszteletről újabb árulkodó jel, hogy Julian Lopetegui, a spanyolok szövetségi kapitánya a hírek szerint azért nem hirdeti ki a világbajnokságra utazó keretét pénteken, hogy ne vonja el a figyelmet a játékos búcsúztatásáról. Hogy ez igaz-e vagy sem, az majd kiderül, mindenesetre Iniesta nagyságáról mindent elárul már az is, hogy felmerül ez a lehetőség.

Az egyesület után pedig a szurkolók is elbúcsúznak majd a játékostól, és teszik mindezt egy élőképpel a Real Sociedad elleni, vasárnap este rendezendő hazai bajnoki összecsapáson a Camp Nouban. A mozaikon az ‘Örök Iniesta’ felirat lesz látható, a stadion két oldalán pedig a végtelenségre utaló jelek lesznek leolvashatóak. A búcsúztatási programsorozatot a mérkőzés után egy különleges eseménnyel zárja majd le a klub. Erről további információk nincsenek.

Iniesta 22 év és 16 idény után távozik a Barcelonából.

Emlékezz limitált kiadású pólókkal a Barcelona történetének 25. bajnoki címére és a 22 év után távozó Andrés Iniestára. Rendeld meg a pólókat a linkekre kattintva az EuroBarça Shopban.