Mascherano-ért három spanyol klub is harcol

átigazolási pletykák

A River Plate középpályása, Javier Marscherano kelendõ a Primera Divisionban. A Barca mellett a Real Madrid és a Deportivo is szívesen látná soraiban a fiatal tehetséget. Közben – mexikói lapértesülések szerint – elképzelhetõ, hogy Gerardo Torrado-t a Barca leigazolja.

Javier Marscherano egyaránt népszerû Argentínában és az Ibériai félszigeten. A fitala középpályásért már nyáron érdeklõdött a Real, aki mellé most feliratkozott a Barca és a Deportivo is. Bár a játékos ára körülbelül 15-20 millió között mozog, egyik klub sem vonta még vissza az érdeklõdését az ár miatt.

Marscherano egyelõre úgy tûnik nem foglalkozik túlságosan az érdeklõdõkkel. A Real Madrid mellett a Barca és a Deportivo is érdeklõdik irántam, de jelenleg csak a válogatottra és a River Platera koncentrálok”

Az argentin játékos ellen szól ugyanakkor – és nagy valószínûséggel ez volt az oka annak, hogy augusztusban a Real nem tudta leigazolni õt -, hogy nem rendelkezik eu-s útlevéllel, így igen nehezen lehetne tartósan beilleszteni a keretbe.Mexikói lapértesülések szerint elképzelhetõ, hogy a sevillai Gerardo Torrado a Barca-hoz igazol. A játékosnak van eu-s útlevele, és Joaquin Caparrós a Sevilla mestere sem tart igényt a játékára.

Maga az érintett egyelõre nem tudta megerõsíteni a lap értesüléseit. „A keddi edzésen kérdezett egy újságíró engem a témával kapcsolatban, de eddig még senki nem jelentkezett nálam ez ügyben, bár magánemberként elmondhatom, nagyon örülnék ha Barcelonában játszhatnék.” nyilatkozta Torrado

Hírek tehát vannak, a konkrétumokra azonban még várni kell egy darabig.”