Csak 14 játékos az Espanyol elleni keretben

FC BARCELONA

Frank Rijkaard a Barca B-bõl hív játékosokat, miután csak 14 játékos áll rendelkezésére az elsõ csapatból. A helyzet nem könnyû, de nagy probléma nincs.

A Barca edzõje nem volt éppen elragadtatva a helyzettõl, hiszen 14 játékossal kiállni egy olyan kemény mérkõzésre, mint a hétvégi Espanyol – Barca nem éppen életbiztosítás. Ennek köszönhetõen Rijkaard a Barca B-bõl hoz fel annyi játékost, akikkel ki lesz a biztonságos” keret. A fiatalok között eredetileg ott volt Mora is, ám a játékos megsérült, így minden valószínûség szerint Tiago kerül be a keretbe, Rubénnel, és Arnauval egyetemben.

Ami az elsõ csapatot illeti, Gerard ugyan nagyon szeretne már játszani, de nem 100 %-os így minden valószínûség szerint nélkülöznie kell majd Rijkaardnak õt. Giuly helyzete már „rózsásabb”, mivel a sérülése szépen gyógyul, sõt holnap már labdás edzéseket is végezhet. Nagyon valószínû, hogy a keretbe jelölve lesz, az viszont kérdéses, pályára küldi-e majd a mester õt.

Samuel Etoo-n nem fogott sem az ételmérgezés, sem a hét végén történt karambolja, ahol a kocsija tropára tört, neki magának azonban nem történt semmi baja, szerencsére. Lluís Tíl, a csapat orvosi teamjének vezetõje megvizsgálta õt, és játékra alkalmasnak találta, így ismét az a kényelmes helyzet állt elõ, hogy Larsson és a kameruni játékos között választhat Rijkaard..

Deco sem problémamentes, õ a Liechtenstein elleni válogatott mérkõzésen kapott erõs rúgást kapott ám az orvosi vizit nem találta súlyosnak a sérülést, így mindenvalószínûség szerint a csapat tagja.