Jön Figo a Nou Campba?

BARCA-MADRID

Bár a Real Madrid játékosa, Luis Figo nem küzd sérülésekkel, mégis lehet, hogy majd ki fogja hagyni csapata Nou Camp beli túráját. Ennek oka az esetlegesen összegyûjtott 5 sárga lap lehet.

Bár Figónak egyelõre nem gyûlt össze az eltiltást érõ öt sárga lap, az Alacete ellen ezt könnyen pótolhatja. A portugál játékosnak ugyanis jelenleg négy sárga kártyája van, s ha az Albacete ellen is kap egyet, akkor eltiltás miatt nem utazhat Barcelonába. Ezek után érdekes lesz figyelni Figo vásárnapi játékát, mert most megvan a lehetõsége arra, hogy hivatalosan kihagyja a barcelonai szuperrangadót. A középpályás ugyanis köztudottan közutálatnak örvend Barcelonában, s minden bizonnyal nem a legjobb érzésekkel szokott Katalóniába utazni.

Egyébként Figóra és társaira már elõre gondolnak a Barcelonánál, mert annak megelõzésére, hogy a fehér mezes játékosokat a szurkolók minden szöglet alkalmával megdobálják, a klub védõhálót épít a pálya összes sarkához. Ezt a védõhálót az egyesület csak a Barca-Madrid mérkõzésre építi fel, a Real játékosok védelmére.