Nincs opciója a Barcának

A BETIS VINNÉ OSCAR LOPEZT

Korábban megírtuk, hogy az As madridi lap szerint a Barcelonának elõvételi joga van a Betis sztárjára, Joaquínra. Nos azóta kiderült, hogy az újság ismét minden alap nélkül közölte az írását, s a felvetés nem igaz. A Betis elnöke, Manuel Ruiz de Lopera egyértelmûen cáfolta az As tényként közölt cikkét, tehát, hogy a katalánoknak jogaik lennének Joaquínra.

A Betis elnöke egyébként a napokban Barcelonában járt Oscar Lopez megvásárlása ügyében, de ennek az õ véleménye szerint semmi köze Joaquínhoz. Az As korábban úgy írt Joaquínról, hogy a Barcelonának egy fajta vásárlási opciója van a kiváló középpályásra, melynek lényege, hogy a legmagasabb vásárlási ajánlatok közül mindenképpen a Barcelonáé kerülne ki gyõztesen a versenybõl. Lopera elnök viszont elutasította a feltételezést.

Nem írtam alá semmi ilyesmit velük, és soha nem is tennék ilyet. Nem ez a megfelelõ útja a tárgyalásoknak. Nem olyan régen is visszautasítottam egy Joaquínért tett ajánlatot (valószínûleg a Chelsea megkeresése volt – a szerk.). De biztos vagyok benne, hogy a csapat jó formájában, folyamatos jó teljesítményében nagy szerepe van Joaquín játékának. A szezon végén majd természetesen meglátjuk, hogy mi lesz,” – mondta Lopera, kicsit sejtetve, hogy jó pénzért a nyáron talán elengedné a középpályást.

Még nem lehet tudni egyébként biztosan, hogy mi lesz Oscar Lopez sorsa, aki a Barcelona játékosaként ezt a szezont kölcsönben a Lazionál tölti, de a Betis nyáron szeretné megvásárolni a bal oldali védõt. „