Saviola jól érzi magát Monacoban

HOL FUT TOVÁBB A NYÚL?

A napokban már többször foglalkoztunk a jelenleg kölcsönben lévõ játékosok sorsának várható alakulásával. Most közülük az egyik érintett, név szerint Javier Saviola szólalt meg, aki elmondása szerint jól érzi magát a francia bajnokságban.

Az argentin válogatottban is számításba vett támadó elárulta, hogy nem idegenkedik attól, hogy a következõ szezonban is a francia bajnokságban szerepeljen. Frank Rijkaard vezetõedzõ többször kijelentette, hogy nem számít a jelenleg Monaconál kölcsönben lévõ apró csatárra, így elképzelhetõ, hogy valóban nem marad más lehetõsége Saviolának.

Természetesen a nyáron tárgyalni fogunk a Barcelona vezetõségével a jövõmmel kapcsolatban. 2007-ig szerzõdésem van a katalánokkal. Ami biztos, június 30-án visszatérek Spanyolországba, hiszen eddig tart a kölcsönadásom,” – mondta Saviola, aki azt is elárulta, hogy ha a hercegségbõl jó ajánlatot kap, akkor azon el fog gondolkodni. „Ha a Monaco vagy más neves francia egyesület jó feltételeket kínál nekem a következõ szezonra, akkor azt érdemes lesz megfontolni.” Az mindenesetre egészen biztos, hogy ha a Barca valóban nem tart igényt Saviolára, a csatárnak akkor sem kell majd munkanélküli segélyhez folyamodnia.

„Jól érzem magam Monacoban. Egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy a szezon vége elõtt visszatérjek Spanyolországba. A Monaco jelenleg maximálisan megfelel nekem. Az igaz, hogy két hónappal ezelõtt beszéltem a Barca elnökével, de a visszatérésem nem került szóba,” – fejezte be a dél-amerikai támadó, aki a jelek szerint felvette a francia bajnokság ritmusát. „