Albertini elégedett

ETO’O HASONLÓ FOLYTATÁST REMÉL

A tegnapi meccs után érthetõ módon szinte az egész csapat nagy örömmel tért vissza Barcelonába, hiszen a gárda végül fölényesen nyerte a rangadót. Most két játékos, a debütáló Albertini, és az ismét remeklõ Eto’o nyilatkozatából szemezgettünk.

Természetes, hogy az egyik legboldogabb gránátvörös-kék futballista Albertini volt, akinek igen jól sikerült a bemutatkozása új csapatában. A félidõben beállt játékos ugyanis aktív részese lehetett annak, hogy katalán gárda a második negyvenöt percben szinte legázolta a Sevillát. Nagyon boldog vagyok. Olyan mintha egy álom lett volna. Nem voltam ideges mikor pályára kerültem, jóval izgatottabb voltam azokban a napokban mikor leigazolt a csapat. Mikor pályára léptem már nyugodt voltam, elvégre már 33 éves vagyok. Jól éreztem magam a gyepen, mert hát nagyon könnyû ilyen kiváló csapattársakkal játszani. Hogy mit kért tõlem Rijkaard? Egyszerûen csak azt, hogy úgy játsszak, ahogy szoktam,” – mondta örömittasan az olasz középpályás.

Az ismét kiváló teljesítménnyel, s góllal jelentkezõ Eto’o sem volt éppen rosszkedvû a gólzáporos gyõzelem után. „Te megállíthatatlan vagy” – kezdte az újságíró interjúját, majd Eto’o vette át a szót: „Az egyetlen, aki megállíthatatlan, az a Barca. Az én góljaim a Barca góljai, s mindig is mondtam, hogy a legfontosabb a csapat sikere. Egy nagyon nehezen bevehetõ pályán tudtunk nyerni. Ha így játszunk továbbra is, a végén nagyon boldogok leszünk. A Madrid? Náluk úgyis mindenki tudja mit gondolok. De mindenki foglalkozzon a saját problémáival. Mi mindig megpróbálunk nyerni, mások pedig csináljanak amit akarnak,” – mondta a már tizenhat bajnoki gólnál járó Eto’o. „