Percrõl percre forróbb: üzenet a szurkolóknak

Mindenkit a Camp Nouba invitálnak | 12. emberként számítanak rájuk

A Xerez elleni, hazai bajnoki után (3-1) szokatlan jelenet játszódott le a játéktéren, amint a Barcelona játékosai egy fekete színû pólót öltöttek magukra, és már ebben a felsõben tapsolták meg a szurkolók aznapi buzdítását. A pólón üzenet is volt, melynek a lényege; szerdán este 20 órakor mindenki jöjjön a Camp Nouba.

 

 

 

A szombati bajnoki találkozóra erõsen rányomta a bélyegét az a tény, hogy a Barcelona egy rendkívül fájdalmas pofonba szaladt bele a hét közepén Milánóban, amint az Internazionale egy érdekes meccsen verte a BL-címvédõt 3-1-re. A katalán játékosok nagyon motiváltak a visszavágót illetõen, és be akarják bizonyítani, hogy a párharc elsõ 90 percén csak kisiklottak, és nem annak a jelei voltak láthatóak, hogy ebben az évben nem érdemlik meg azt, hogy döntõbe jussanak.

Természetesen a szurkolókat is lázban tartja a visszavágó, lévén, hogy mindenki tudja; ha a Barça motiváltan jó napot fog ki, verhetetlen, ellenben ha görcsösen próbálja majd megfordítani a párharc állását, bajban lehet. Ennek a frusztrációnak a leküzdéséért a szurkolók szervezõdésbe kezdtek, és kitartanak a Pep-Team mellett, remélve, hogy az bejut a madridi fináléba.

A labdarúgók viszont nem elégednek meg annyival, hogy a drukkerek igyekeznek minél több culét kicsalogatni a mérkõzésre, õk is promotálták az Inter elleni második meccsüket, miközben a Xerez elleni bajnoki után egy fekete pólóban tapsolták meg az õket bíztató hazai tábort. A felsõn pedig a következõ szöveg volt olvasható:

Kitteszük a lelkünket is a pályára! Szerdán, 20 órakor, mindenki a Camp Nouba! A visszajövetel!”

Most tehát már semmilyen feladat nem áll a Barcelona elõtt, ami akadályozná az Internazionale elleni felkészülést. Az év legfontosabb mérkõzése következik, egy olyan, amelynek abszolválásával ismét a történelemírás kapuit tudná döngetni a Pep-Team.

Yes, we can!