Túl a hivatalos csapatfotón

Cáceres és Victor Sánchez szerepel a képen, Hleb nem

A ma délutáni edzés szokatlan mód kezdõdött a Barcelona számára, ugyanis most készítették el a Bajnokok Ligája sorozatra az együttes hivatalos csapatfotóját. A képen megtaláljuk számos fiatal mellett Martin Cácerest és Victor Sánchezt, ám Alexander Hlebet nem, ugyanakkor ebbõl nem lehet levonni semmilyen következtetést sem a jövõ évi végleges keretre nézve.

A Ciutat Esportiva Joan Gamper edzõközpontban egy közös képet készítettek a tréning elején az FC Barcelonáról, ami a Bajnokok Ligája miatt volt esedékes. A játékosokat természetesen a jövõ évi mezben fényképezték, amit egyébként a tréning további részében is viseltek.

A képen megtalálható több fiatal, név szerint Miño, Sergio Gómez, Jonathan dos Santos, Thiago, Oriol Romeu, Victor Vázquez és Fontás, akik közül nagyjából mindenki szerepet kapott a sevillai szuperkupa-döntõn.

Érdekesség, hogy találkozhatunk a fotón az uruguayi Martin Cáceresszel és Victor Sánchezzel is, akik nem biztos, hogy az elkövetkezendõ szezonban is gránátvörös-kékben játszanak. Ugyanakkor nem volt jelen a fehérorosz Alexander Hleb, aki információk szerint az edzõteremben tartózkodott, ám õ bizonyára elhagyja a csapatot, hiszen a vezetõség gõzerõvel dolgozik a továbbadásán.

Éric Abidal sem szerepelt a képen, mivel a Francia Labdarúgó Szövetség ezen a napon hallgatta ki a gall válogatott világbajnoki botránya gyanánt. A védõ egyébként nem kapott büntetést az eset után, miután az FFF elfogadta az érvelését.