Pep: „Kevés mozgás, hiányzó mélység”

Ismét hangsúlyozta, hogy nem legyõzhetetlen a csapata

Abban az értelemben bosszús volt Josep Guardiola vezetõedzõ csapata 1-1-es, gijóni döntetlenje után, hogy nem sikerült begyûjteni a három pontot, ám ezen kívül semmi kivetnivalót nem talált együttese hozzáállásában a katalán tréner. Pep kihangsúlyozta, hogy nem legyõzhetetlenek, õk is játszanak döntetlent vagy kapnak ki, a pontvesztés okairól pedig úgy nyilatkozott, hogy az elsõ félidõben keveset mozogtak a játékosai, valamint hiányzott a mélység az együttes játékából.

„Egyáltalán nem tartom ezt jó eredménynek, mivel döntetlent értünk el, minket pedig minden esetben csakis a gyõzelem érdekel. Hasznos egy pontnak gondolnám ezt a gijónit, amennyiben nem így játszottunk volna. Hangsúlyozom azonban, hogy nem vagyunk legyõzhetetlenek, játszunk döntetlent, illetve veszítünk is” – foglalta össze röviden a véleményét a szombati pontvesztésrõl Guardiola, aki dicsérte az ellenfelet, és annak edzõjét.

„Tökéletes taktikát dolgozott ki Preciado szombat estére, amely véleményem szerint a lehetõ legjobban passzolt ennek a Gijónnak. Nem nyertünk, de csapatom mindent megtett. Nagyon nehéz egy tíz emberrel védekezõ együttes ellen futballozni” – szólt az együttese elõtt tornyosuló problémákról Pep, aki végül elárulta a döntetlen okait.

„Pontosan tudom az okát, miért indult számunkra nagyon rosszul a mérkõzés. Keveset mozogtunk, továbbá hiányzott a mélység. Nem tudok semmit sem felróni a játékosaimnak, mindent megpróbáltak” – fejezte be a gijóni sajtótájékoztatóját a katalán mester.