Alexis megérkezett Barcelonába

Késett a Chilébõl Madridba tartó gépe | Hétfõn írja alá a szerzõdését

Kisebb késéssel ugyan, de megérkezett a katalán fõvárosba a Barça új igazolása, Alexis Sánchez. A chilei támadó gépe eredetileg 18 órakor landolt volna Barcelonában, ám a kisebb csúszás miatt csak 20.15-kor szállt le a barcelonai El Prat repülõtéren. Alexis ezt követõen a Camp Nou stadiont övezõ irodasorhoz ment, ahol a klub címere elõtt fényképezkedett a sajtó képviselõi és a szurkolók elõtt.

Alexis Sánchez, a Barcelona elsõ nyári igazolása a tervek szerint 18 órakor érkezett volna meg Katalóniába, ám a Chilébõl Madridba tartó gépe pár órát késett, így csak 16 óra után nem sokkal landolt a spanyol fõvárosban. A barcelonai El Prat repülõtérre épp ezért csak 20.15-kor ért be Alexis gépe, ahol egyébként töretlen volt a jó hangulat, hiszen a rengeteg rajongó tánccal, énekléssel és chilei zászlókkal várta az érkezését.

Miután a dél-amerikai elhagyta Barcelona repülõterét, a Camp Nou-t övezõ irodasorhoz utazott, hogy a klub címere elõtt pózolhasson a sajtó képviselõi, illetve az odalátogató szurkolók elõtt.

A hétfõi nap egyébként már tartalmasabb lesz Alexis számára, hiszen több helyszínen kell majd átesnie az orvosi vizsgálaton, majd a tervek szerint 12 óra 30 perckor Sandro Rosell presidente társaságában az új szerzõdését is aláírja. A hivatalos sajtótájékoztató 13 óra után kezdõdhet, ahol be is mutatják Sánchezt, aki spanyol lapértesülések szerint a 9-es mezt fogja megkapni.